علی علیه السلام صحابی همیشه مظلوم تاریخ

Home انجمن ها جانشینی علی علیه السلام صحابی همیشه مظلوم تاریخ

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  dlsvkhth14.blogfa.com در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 39)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (قاي بلاذري هم در أنساب الأشراف)
    برادرم فارغ از صحت و سقم نقلی که گذاشتی از اعمال کسانی که در 1400 سال قبل زندگی می کردند خداوند از ما سوال نمی کند طبق این ایه قران (تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ ۖ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ ۖ وَلَا تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ ) و همچنین (وَلَا تَزِرُ‌ وَازِرَ‌ةٌ وِزْرَ‌ أُخْرَ‌ىٰ)
    و شما بیایید به این سوال پاسخ بدهید که مربوط به عقیده ی خود شما می باشد و طبق عقیده ی شما خداوند از شما سوال می کند .
    پیامبر یعنی پیامرسان.
    و خداوند وظیفه پیامبر را در قران به صراحت بیان نموده :
    (17 یس و 18 عنکبوت و 99 مائده و 12 تغابن و 82 نحل) (وَمَا عَلَيْنَا إِلَّا الْبَلَاغُ الْمُبِينُ)
    و نیز 45 ق (نَّحْنُ أَعْلَمُ بِمَا يَقُولُونَ ۖ وَمَا أَنتَ عَلَيْهِم بِجَبَّارٍ‌ ۖ فَذَكِّرْ‌ بِالْقُرْ‌آنِ مَن يَخَافُ وَعِيدِ)
    و همچنین پیامبر طبق ایه 44 نحل تبیین کننده ایات قران می باشد .
    (الْبَيِّنَاتِ وَالزُّبُرِ‌ ۗ وَأَنزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ‌ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُ‌ونَ)
    و نیز (57 فرقان) (قُلْ مَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ‌ إِلَّا مَن شَاءَ أَن يَتَّخِذَ إِلَىٰ رَ‌بِّهِ سَبِيلًا)و چندین آیه دیگر ….

1-اگر امامت 12 امام پس از فوت پیامبر از جانب خداوند بوده و منصوص الهی است ، آیاتی که وظیفه ی امامان 12 گانه پس از فوت پیامبر را مشخص می کند در کدام سوره و کدام آیه قران است ؟؟!!!

2- اگر امامت 12 امام پس از فوت پیامبر از جانب خداوند بوده و منصوص الهی است ، آیاتی که غیبت صغری و غیبت کبری امام 12 را مشخص می کند در کدام سوره و کدام آیه قران است ؟؟!!!

3- اگر امامت 12 امام پس از فوت پیامبر از جانب خداوند بوده و منصوص الهی است ، آیاتی که اطاعت از 12 امام پس از فوت پیامبر را مشخص می کند در کدام سوره و کدام آیه قران است ؟؟!!! به لحاظ اینکه در آیات زیادی از قران ، خداوند دستور به اطاعت از پیامبر داده است .

4 – آیاتی در قران که اعتقاد و ایمان به نبوت می باشد ، به صراحت بیان شده . آیاتی که اعتقاد و ایمان داشتن به امامت 12 امام پس از فوت پیامبر بیان شده ، در کدام سوره و ایه قران است ؟؟؟!!

5- آیاتی که اعتقاد نداشتن به نبوت موجب ضلالت و گمراهی می شود ، در قران به صراحت بیان شده . آیاتی که اعتقاد و ایمان نداشتن به امامت 12 امام پس از فوت پیامبر موجب ضلالت و گمراهی می شود در کدام سوره و ایه قران بیان شده است ؟؟!!

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (در معاويه چهار ويژگي بود که اگر يکي از آنها در او بود، کافي بود که او را به هلاکت برساند و نابود کند)

برادرم

از اعمال کسانی که در 1400 سال قبل زندگی می کردند خداوند از ما سوال نمی کند طبق این ایه قران (تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ ۖ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ ۖ وَلَا تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ ) و همچنین (وَلَا تَزِرُ‌ وَازِرَ‌ةٌ وِزْرَ‌ أُخْرَ‌ىٰ)
    و بحث کردن بر سر موضوعات آن زمان که ما حضور نداشتیم و شاهد و ناظر نبودیم هیچ سودی به اعمال ما ندارد .

و اگر بخواهیم وارد این بحث ها بشویم در همین 30 سال که خود ما زنده هستیم و شاهد هستیم کسانی مثل ایت الله منتظری به خاطر نوشتن یک نامه به چه روزی افتادند و یا صدها نفر در زندان ها به چه جرمی اعدام شدند ؟؟!!

قتلهای زنجیره ای هم که یاد شما هست ؟؟

موضوع کهریزک که حتما از یاد شما نرفته است ؟؟

و صدها موضوع دیگر ….

که ان شا الله اگر این موضوعات فرعی را کش بدهی همه را میگذارم تا برای خوانندگان یاد آوری شود .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (. هر كسي كه نسبت به صحابه جسارت كند، ملحد و بي‌دين است و با اسلام مي‌جنگد و اگر توبه نكند، درمانش شمشير است. آيا حاضرند اين را درباره أمير المؤمنين (عليه السلام) و امام حسن (عليه السلام) و امام حسين (عليه السلام) إجراء كنند؟! يا نه)

برادرم اگر شما واقعا عقل و شعور می داشتی متوجه می شدی که حضرت علی جزو مهاجرین است که خداوند در ایه 100 سوره توبه و ده ها ایه دیگر فضیلت آنها را به صراحت بیان کرده است .

و حضرت علی یکی از صحابه ی پیامبر اسلام است .

و درباره ی امام حسن و امام حسین ده ها حدیث در کتب صحیح بخاری و مسلم وجود دارد که اهل سنت آنها را سرور جوانان بهشت می دانند .

و روایت های دیگری درباره ی فضائل حضرت علی و امام حسن و امام حسین در صحیح بخاری و مسلم وجود دارد.

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (اگر كسي به حضرت علي (عليه السلام) ناسزا بگويد و جسارت بكند، حضرت مي‌شود، حضرت معاويه مي‌شود؛)

برادرم اولا : دشمنی بین حضرت علی و امیر معاویه سیاسی بوده است و هیچ ربطی به عقیده ی دینیشان نداشته است .

دوما : اگر موضوع دینی می بود پس چرا حضرت علی صلح کردند و چرا امام حسن امامت و خلافت را به امیر معاویه واگذار کرد و با او بیعت کرد .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (شما درباره عمران بن حطان كه اين‌گونه به أمير المؤمنين (عليه السلام) جسارت كرده است، چه كار كرده‌ايد؟)

اولا : هرکس به حضرت علی جسارت کرده باشد از نظر ما اهل سنت محکوم است و خداوند قضاوت خواهد کرد .

دوما : از اعمال کسانی که در 1400 سال قبل زندگی می کردند خداوند از ما سوال نمی کند طبق این ایه قران (تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ ۖ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ ۖ وَلَا تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ ) و همچنین (وَلَا تَزِرُ‌ وَازِرَ‌ةٌ وِزْرَ‌ أُخْرَ‌ىٰ)
    و بحث کردن بر سر موضوعات آن زمان که ما حضور نداشتیم و شاهد و ناظر نبودیم هیچ سودی به اعمال ما ندارد .
    و به عقیده ی ما ربطی ندارد.
    و شما بیایید به این سوال پاسخ بدهید که مربوط به عقیده ی خود شما می باشد و طبق عقیده ی شما خداوند از شما سوال می کند .
    هنوز یک عالم شیعه پیدا نشده است که بتواند به این سوال ، پاسخ صحیح بدهد . مستند با ایات قران و مستند به ایاتی که امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را به صراحت مثل توحید و نبوت و معاد ثابت کند ، و دوباره این سوال را می گذارم

چرا برای معرفی دشمنی ابولهب با پیامبر یک سوره کامل با نام ابولهب در قران وجود دارد ولی از امامت که به گفته علمای شما یک اصل دینی است ، یک سوره و یا یک ایه با نام و تعداد امامان وجود ندارد ؟؟

برای معرفی چگونگی تولد عیسی و معرفی داستان یوسف و داستان نوح ایات صریح واضح و روشن در قران وجود دارد ایا مسئله امامت که به اعتقاد علمای شما یک اصل از اصول دین است ارزش ان کمتر از این مسائل بود که با ایات واضح و روشن و با نام و تعداد امامان در قران نیامده است .

اگر جزو ارکان ایمان هم می بود خداوند در ایه 177 سوره بقره ارکان ایمان را به صراحت بیان نموده

1-ایمان به خدا

2- ایمان به رسولان

3- ایمان به کتب الهی

4 – ایمان به ملائکه

5 – ایمان به معاد.

و ایمان نداشتن به همین 5 مورد را در ایه 136 نسا جزو ضلالت و گمراهی دانسته ولی از ایمان به امامت چیزی نگفته است .

و همچنین در اول سوره مومنون و دیگر ایات اوصاف مومنین به صراحت بیان شده ولی باز هم از امامت خبری نیست .

با توجه به اینکه خود خداوند قادر متعال حفاظت قران را تضمین نموده است (9حجر).

منتظر جواب با دلیل و مستند به ایات قران ، در رابطه با امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر مثل آیات نبوت و معاد هستم.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام برادرم . شما اول به حال خودت گریه کن و پاسخ این ادعای خود را ثابت کن .

به ادعایی که در مورخه 21/2/93 لینک از غدیر تا عاشورا در پست که شماره 17 ثبت کرده بودی و گفته بودی (موطأ مالك يكي از صحاح سته شماست)

برادرم وقتی شما که خود را عالم شیعه می پندارید و وارد بحث های عقیدتی و دینی می شوید و به فکر باطل خود از کتابهای اهل سنت نقل قول می کنید ، هنوز نمیدانی نام کتب سته ی اهل سنت چه می باشد . چرا خودت را به دست خودت رسوا می کنی ؟؟!!

و مطلبی می گویی که مضحکه ی خوانندگان قرار بگیری .

نام کتب سته اهل سنت بدین قرار است :

صحیحین که دو کتاب است صحیح بخاری و صحیح مسلم .

و مسانید که چهار کتاب است : سنن ترمزی ، سنن ابوداوود ، سنن نسائی ، سنن ابن ماجه

لطفا به صراحت پاسخ بده که موطا مالک چطوری جزو یکی از صحاح سته ما است که ما خبر نداریم و تا این را ثابت نکنی بنده دست بردار نیستم و یا باید معذرت خواهی کنی و بگویی که صحاح سته اهل سنت را نمیشناسی .

وقتی نوشتم امام علی علیه السلام صحابی مظلوم درست گفتم….چرا شما حتی نقد یک روایت نکردید؟ چه کسی گفته امام علی علیه السلام با معاویه صلح کرده؟ ادرس کو؟ چه کسی گفته امام حسن علیه السلام امامت و خلافت را واگذار کرد؟ امامت منصب الهیست ربطی به خلافت ندارد….ان شاء الله به امر خواهیم پرداخت.

نوشته اید جنگ امام علی علیه السلام با معاویه سیاسی بوده؟ نمی دانم چرا شما به خاطر حب معاویه چشمان خود را بر روی واقعیت بسته اید؟ معاویه چه حقی داشت؟ ایا معاویه از صحابه بود ؟ از مهاجرین بود؟ ایشان از طلقاء بود..وقتی اسلام مکه را فتح کرد معاویه بعدا مسلمان شد اما مسلمان ظاهری؟

شما بفرمایید چطور اگر کسی صحابه را شتم کند لعن کند احادیثش مورد قبول نیست اما چرا در مورد امام علی علیه السلام چنین نکردید

ان شاء الله از غدیر تا عاشورا به ماجرای امام علی علیه السلام خواهیم پرداخت و به حوادث تلخ دروان امام اشاره می کنیم. کمی صبر اندک سحر نزدیک است

وقتی امام علی علیه السلام را لعن می کردند..اشکالی ندارد…اما اگر کسی بگوید بالای چشم اولی و دومی و سومی ابروست هفت اسمان بر سر شیعه خراب می کنند….ما از شما سوال می کنیم ایا امام علی علیه السلام جزء صحابه بود یا خیر؟ اگر بوده چرا در صحیح بخاری از دشمنان امام علی علیه السلام روایت می کنید؟ چطور اگر کسی دشمن سه خلفا باشد روایتش مردود اما به امام علی علیه السلام که می رسید یک بام و دو هوا می کنید/

باز مثل سابق جوابی علمی و مستند نداداید و از دوستان خود می خواهید وارد بحث فرعی!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نشوند….

جناب شما روایت های خودتان را از این صحابه که بغض امام علی علیه السلام داشتند گرفتید….چرا چرا ان شاءالله به این امر می رسیم….هر چند جواب علمی نداید

در مورد مطالب خود که در ادامه اوردید…مربوط به امامت امام مهدی علیه السلام است…و ان شاء الله خدا توفیق داد بعد از اتمام از غدیر تا عاشور به این مطلب می پردازیم.

در ضمن شما که روایت هایی دارید که عمر و ابوکر اعلم صحابه بودند؟؟؟ یک تفسیر از این دو برای ما بیاورید؟؟؟ هر چند …بگذریم….اگر صبر کنید به زودی جواب این قبیل شبهات شما پاسخ داده خواهد شد

هر چه بیشتر جلو می روید بیشتر دست و پا می زنید….کاش به مطالب بنده پاسخ می دادید
      1. جناب نمی دانم چرا به مطالب بنده پاسخ علمی نمی دهید؟ این مطلب را هزار بار فرمودید؟ هر چند بحث امامت بحث مستقلی است..بنده جواب اجمالی داده بودم..اما ظاهرا شما هنوز یا قانع نشده اید یا….در هر حال شما باید مطالب بنده را نقد می کردید نه اینکه به حاشیه بزنید
      جواب موطا را دادم

ما هم دست بردار نیستیم که چطور لاگر کسی سب اولی و دومی و سومی کرد کافر مرتد و ..است اما در مورد امام علی علیه السلام چنین حکمی نیست؟

جناب خدواند از گذشتگان ایه اورده برای چه؟ برای عبرت برای اینکه پند بگیریم…شما که اینقدر از معاوئیه حمایت می کنید حداقل به متن بنده جواب علمی بدهید من چی میگن شما چی میگید……معاویه چه حقی داشت با امام و خلیفه وقت بجنگدد؟ معویه چه ویژگی داشت؟ ان شاء الله به این میرسیم

abdollah1990
      کاربر
      با سلام .

اینکه گفته ای (.چرا شما حتی نقد یک روایت نکردید؟)

برادرم من روایت را نقد علمی کردم و به صراحت گفتم (خدا را شکر که به نظرات یک عالم استناد کرده ای که خودش هم نام ابوبکر و عمر را ذکر نکرده است و هم به صراحت گفته است که ( أو أحدا من أصحاب رسول الله صلي الله عليه) .

پس معلوم است که حضرت علی و ابوبکر و عمر جزو اصحاب رسول الله هستند و شامل این دیدگاه می شوند .)

اینکه گفته ای (چه کسی گفته امام علی علیه السلام با معاویه صلح کرده؟ ادرس کو؟)

برادرم وقتی موضوعی اظهر من الشمس صلح حضرت علی با معاویه که به حکمیت کشیده شد و ابوموسی اشعری از طرف حضرت علی و عمر بن عاص از طرف معاویه بودند را نمی دانی باید به عقل خودت شک کنی .

اینکه گفته ای (امامت منصب الهیست ربطی به خلافت ندارد)

برادرم اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی یک ایه از قران بیاور که خداوند امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را بیان کرده باشد .

و یا به پیامبر دستور داده باشد که برای پس از فوت خود جانشین تعیین کن و امام تعیین کن .

اینکه گفته ای (شما به خاطر حب معاویه چشمان خود را بر روی واقعیت بسته اید؟ معاویه چه حقی داشت؟)

موضوع دستگیری قاتلین حضرت عثمان بود .

اینکه گفته ای (ایا معاویه از صحابه بود ؟)

بله . (وَمَا لَكُمْ أَلَّا تُنفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّـهِ وَلِلَّـهِ مِيرَ‌اثُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضِ ۚ لَا يَسْتَوِي مِنكُم مَّنْ أَنفَقَ مِن قَبْلِ الْفَتْحِ وَقَاتَلَ ۚ أُولَـٰئِكَ أَعْظَمُ دَرَ‌جَةً مِّنَ الَّذِينَ أَنفَقُوا مِن بَعْدُ وَقَاتَلُوا ۚ وَكُلًّا وَعَدَ اللَّـهُ الْحُسْنَىٰ ۚ وَاللَّـهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ‌ )(10 حدید)

اینکه گفته ای (وقتی اسلام مکه را فتح کرد معاویه بعدا مسلمان شد اما مسلمان ظاهری؟)

شما از کجا می دانی که ظاهرا مسلمان شد ؟؟!!

پیامبر نمی دانست ولی شما امروز می دانید ؟؟!!

اینکه گفته ای (شما بفرمایید چطور اگر کسی صحابه را شتم کند لعن کند احادیثش مورد قبول نیست اما چرا در مورد امام علی علیه السلام چنین نکردید)

آدم ناقص العقل واقعا هنوز نمی دانی که حضرت علی جزو صحابه است ؟؟!!
      آن هم از صحابه ی مهاجر .

اینکه گفته ای (ان شاء الله از غدیر تا عاشورا به ماجرای امام علی علیه السلام خواهیم پرداخت و به حوادث تلخ دروان امام اشاره می کنیم. کمی صبر اندک سحر نزدیک است)

برادرم ان شا الله ما هم منتظر همان روز هستیم که امثال شما ها شبهه افکنی کنید تا من پاسخ بدهم و خوانندگان قضاوت کنند و ببینند که حق با چه کسی است .

abdollah1990
      کاربر
      اولا : خدا را شکر می کنم که شما نمی توانید از عقیده ی خود دفاع کنید و عقیده ی خود را با آیات مرتبط از قران ثابت کنید .

و نتوانستی به سوالات من درباره عقیده ی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر پاسخ دهید .

اینکه گفته ای (وقتی امام علی علیه السلام را لعن می کردند..اشکالی ندارد.)

برادرم ما اهل سنت می گوییم هرکسی که احدی از صحابه مهاجر و انصار را سب و لعن کند دشمن خدا و رسول می باشد .

اینکه گفته ای (اگر بوده چرا در صحیح بخاری از دشمنان امام علی علیه السلام روایت می کنید؟)

برادرم هیچ وقت در صحیح بخاری از دشمنان عقیدتی و دینی حضرت علی کسی روایت نکرده و بحث دلخوری و اختلاف سلیقه ی سیاسی و اجتماعی ربطی به دین ندارد .

اینکه گفته ای (باز مثل سابق جوابی علمی و مستند نداداید)

برادرم من روایت را نقد علمی کردم و به صراحت گفتم (خدا را شکر که به نظرات یک عالم استناد کرده ای که خودش هم نام ابوبکر و عمر را ذکر نکرده است و هم به صراحت گفته است که ( أو أحدا من أصحاب رسول الله صلي الله عليه) .

پس معلوم است که حضرت علی و ابوبکر و عمر جزو اصحاب رسول الله هستند و شامل این دیدگاه می شوند .)

اینکه گفته ای (در مورد مطالب خود که در ادامه اوردید…مربوط به امامت امام مهدی علیه السلام است…و ان شاء الله خدا توفیق داد بعد از اتمام از غدیر تا عاشور به این مطلب می پردازیم.)

برادرم ان شا الله ما هم منتظر همان روز هستیم که امثال شما ها شبهه افکنی کنید تا من پاسخ بدهم و خوانندگان قضاوت کنند و ببینند که حق با چه کسی است .

اینکه گفته ای (در ضمن شما که روایت هایی دارید که عمر و ابوکر اعلم صحابه بودند؟؟؟ یک تفسیر از این دو برای ما بیاورید؟؟؟)

برادرم ما که مدعی امامت منصوص الهی بعد از فوت پیامبر ابوبکر و عمر نیستیم و شما که مدعی هستید که امام زمان حی و حاضر و برای حفاظت از دین و برای هدایت مردم امده باید به سوالات من پاسخ بدهید .

و همین که نمی توانید پاسخ بدهید نشان دهنده ی این است که نمی توانید از قران ثابت کنید .

abdollah1990
      کاربر
      اینکه گفته ای (هر چه بیشتر جلو می روید بیشتر دست و پا می زنید)

برادرم این شما هستید که نمی توانید به سوالاتی که من گذاشته ام و در مورد عقیده ی شما می باشد پاسخ بدهی و در لجن زار تاریخ دست و پا می زنی .

و ان شا الله با پیشرفت تکنولوژی و دسترسی مردم به امکانات و با سواد شدن مردم در همین لجن زار تاریخ غرق خواهید شد .

اینکه گفته ای (کاش به مطالب بنده پاسخ می دادید)

اولا : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟

این مطالب را آقای (dlsvkhth14.blog..) در تاریخ 15/9/92 گذاشته است و ربطی به شما ندارد .

دوما :

و من قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم و این خوانندگان هستند که قضاوت می کنند که چه کسی راست می گوید و چه کسی دروغ .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 39)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.