Home › انجمن ها › شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت › عرضه اعمال بر پیامبر
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط غزوه 2 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10855شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10856اقای عبدالله 1990 تا یک مطلب دیگه که شما بیای و زیرش بنویسی مغلطه نکن و از قران بیار من هم دوباره بهت توضیح بدم فقط قران در اسلام نداریم.خداحافظ. ممکن چند وقت نباشم تا شما یک رنگی به دیوار خونتون بزنی از بس نظرات همه را زدی به دیوار من هم بر میگردم. این اخری هم برای اینکه دیوارت یک دست بشه»»»» محمد بن عبدالوهاب >احمد بن حنبل و ديگران از ابي سعيد خدري از رسول الله صلى الله عليه وسلم نقل کردند که فرمود : مرده شخصي که او را غسل ميدهد و کسي که جنازه او را برميدارد و کسي که او را کفن ميکند و کسي که بدن را در قبر ميگذارد را ميشناسد.
و ابو نعيم و ديگران از عمرو بن دينار نقل کردن که گفته : هر کس که بميرد روحش در دست فرشته مرگ است و به جسدش نگاه ميکند ، چگونه غسلش ميدهند و چگونه کفنش ميکنند و روي دوش ميبرند و در حالي که در تابوت است به او گفته ميشود که : ثناي مردم را بر خودت بشنو .
و ابن ابي الدنيا اين روايت را به همين مضمون از جماعتي از تابعين با اين لفظ نقل کرده است : بيد ملک ، بودن هيچ اضافهاي .
مسلم و بخاري از انس نقل ميکنند : پيامبر صلى الله عليه وسلم کنار کشتههاي بدر ايستاد پس فرمود : اي فلان بن فلان ، اي فلان بن فلان آيا آنچه که خدا به شما وعده داده بود را حق يافتيد ؟ همانا که من آنچه را که خدايم وعده داده بود را حق يافتم ، پس عمر گفت : اي رسول الله ، چگونه با اجسادي حرف ميزني که روح در آنها نيست ؟ پيامبر فرمود : شماها شنواتر از آنها به آنچه ميگويم نيستيد ، غير از اينکه آنها نميتوانند پاسخ دهند.
محمد بن عبد الوهاب (متوفاي 1206 هـ) ، أحكام تمني الموت، ج 1، ص 458، تحقيق : الشيخ عبد الرحمن بن محمد السّدحان ، والشيخ عبد الله بن عبد الرحمن الجبرين ، ناشر: مطابع الرياض – الرياض ، الطبعة : الأولى.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10868با سلام .این حدیثی که نقل کرده ای مخالف نص صریح ایه (يَوْمَ يَجْمَعُ اللَّـهُ الرُّسُلَ فَيَقُولُ مَاذَا أُجِبْتُمْ ۖ قَالُوا لَا عِلْمَ لَنَا ۖ إِنَّكَ أَنتَ عَلَّامُ الْغُيُوبِ) (109 مائده) می باشد .
و از نص این آیه هم معلوم است که در روز قیامت پیامبران می گویند که ما هیچ چیز نمی دانیم و عالم الغیب خدا می باشد .
و پیامبر هم فرموده اند که هر حدیثی که از من نقل کردند و مخالف قران بود به دیوار بکوبید .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10869با سلام خدمت خوانندگان محترم و فهیم و محترم این سایت .اگر دقت کرده باشید در این تاپیک عرضه اعمال بر پیامبر مطرح شده است .
اما آخوند غزوه 2 که از علما و نخبگان مغلطه باز می باشد به لحاظ اینکه از پاسخ دادن فرار کند در این تاپیک زیر همان کامنت به صورت شفاف و با ذکر تاریخ کامنت طرف مقابل جواب نمی دهد .
و به لحاظ اینکه خواننده متوجه نشود که چطوری عقیدشان با آیات قران باطل می شود زیر اولین پست مطلب می گذارد .
و من از خوانندگان می خواهم که کلمه ی دروغگو و کذاب و کلمه ی رسوا و کلمه ی فریبکاری را در بقیه تاپیک هایی که بین من و آخوند غزوه 2 و دیگران بحث ادامه دارد را سرچ کنند .
آنوقت خواهند دید باطل بودن عقیده ی آنها را چطور با آیات واضح و روشن قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کرده ام .
و همین که آخوند غزوه 2 به صورت شفاف زیر همان کامنت پاسخ نمی دهد و فرار می کند نشان دهنده ی بطلان عقیده ی اوست .
و اگر دو مرتبه باز هم همان روش سابق را ارائه دهد من این مطلب را در زیر پست اولیه می گذارم .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10870با سلام .چرا همیشه فرار می کنی و زیر سوال اولیه خود رجز خوانی می کنی ؟؟!!!
یک سوالی شما گذاشتی و پاسخی که من دادم در همان رابطه از قران خیلی واضح و روشن است .
شما مطالبی که هیچ ربطی به سوال اولیه شما ندارد مطرح کرده ای که ذهن خواننده را مشوش کنی .
حواسم جمع است .
اینکه گفته ای (بحث را تمام میکنم جواب های شما را دادم)
پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟ دست پیش گرفته ای که پس نیفتی !!
تمام مطالب شما و پاسخهایی که من دادم در این تاپیک موجود است و این خوانندگان محترم هستند که قضاوت می کنند .
و آیاتی که از قران گذاشتی همه نشان دهنده این است که اهل قبور صدای انسانهای عادی را نمی شنوند .
و آیه 21و 22 سوره نحل را هم مطالعه کن برایت خوب است .
و ضمنا منتظر معذرت خواهی که درباره قیچی کردن یک جمله از مطالب من در مورخه 26/7/93 « که مخالف قران نباشد» را حذف کرده ای می باشم .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10871شما علمای شیعه حداقل اگر به عقل و شعور خود احترام نمی گذارید به عقل و شعور خوانندگان احترام بگذارید و جواب من را چند بار بخوانید و بعد در همان موضوع پاسخ بدهید ؟؟؟و همین که نمی توانید در همان موضوع پاسخ بدهید نشان دهنده این است که به مطالب من پاسخ نداری و ما اهل سنت بیشتر متوجه می شویم که طریقه فرار کردن شما از موضوع بحث چگونه می باشد .
و در مورد مطالبی که گفته ای و ربطی به این موضوع ندارد در این تاپیک جواب نمی دهم به لحاظ اینکه می خواهی بحث را به انحراف بکشانی قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنم .
اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی یک آیه از قران بیاور که خداوند گفته باشد اعمال شما بعد از فوت پیامبر اسلام به ایشان عرضه می شود .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10872شما علمای شیعه حداقل اگر به عقل و شعور خود احترام نمی گذارید به عقل و شعور خوانندگان احترام بگذارید و جواب من را چند بار بخوانید و بعد در همان موضوع پاسخ بدهید ؟؟؟و همین که نمی توانید در همان موضوع پاسخ بدهید نشان دهنده این است که به مطالب من پاسخ نداری و ما اهل سنت بیشتر متوجه می شویم که طریقه فرار کردن شما از موضوع بحث چگونه می باشد .
و در مورد مطالبی که گفته ای و ربطی به این موضوع ندارد در این تاپیک جواب نمی دهم به لحاظ اینکه می خواهی بحث را به انحراف بکشانی قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنم .
اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی یک آیه از قران بیاور که خداوند گفته باشد اعمال شما بعد از فوت پیامبر اسلام به ایشان عرضه می شود .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10873شما علمای شیعه حداقل اگر به عقل و شعور خود احترام نمی گذارید به عقل و شعور خوانندگان احترام بگذارید و جواب من را چند بار بخوانید و بعد در همان موضوع پاسخ بدهید ؟؟؟و همین که نمی توانید در همان موضوع پاسخ بدهید نشان دهنده این است که به مطالب من پاسخ نداری و ما اهل سنت بیشتر متوجه می شویم که طریقه فرار کردن شما از موضوع بحث چگونه می باشد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10874شما علمای شیعه حداقل اگر به عقل و شعور خود احترام نمی گذارید به عقل و شعور خوانندگان احترام بگذارید و جواب من را چند بار بخوانید و بعد در همان موضوع پاسخ بدهید ؟؟؟و همین که نمی توانید در همان موضوع پاسخ بدهید نشان دهنده این است که به مطالب من پاسخ نداری و ما اهل سنت بیشتر متوجه می شویم که طریقه فرار کردن شما از موضوع بحث چگونه می باشد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10875اینکه گفته ای (اقای عبدالله 1990 تا یک مطلب دیگه که شما بیای و زیرش بنویسی مغلطه نکن و از قران بیار من هم دوباره بهت توضیح بدم فقط قران در اسلام نداریم.)پاسخ من : اساس دین قران است و سنت پیامبر اسلام هم باید مبتنی با ما نزل الیهم باشد که پیامبر تبیین کرده باشد .
و دیدگاه و نظرات علمای چند صد سال قبل که به هیچ گونه تکنولوژی و کتاب خانه های مجهزی دسترسی نداشتند برای خودشان حجت است و ما عقیده دینی خود را از آنها نمی گیریم .
و خود خداوند هم در قران به صراحت فرموده :
(وَلَقَدْ يَسَّرْنَا الْقُرْآنَ لِلذِّكْرِ فَهَلْ مِن مُّدَّكِرٍ)
(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : ما قرآن را برای تذکّر آسان ساختیم؛ آیا کسی هست که متذکّر شود؟!)
اینکه گفته ای (.خداحافظ.)
پاسخ من : حیف شد که به این زودی خداحافظی کردی و هرچه شما ها و امثال شما ها در این سایت حضور داشته باشید و شبهه افکنی کنید ، که من با آیات قران شما را رسوا کنم به نفع اهل سنت است .
و اگر شما حضور نداشته باشید آنوقت خوانندگان محترم نمی توانند قضاوت کنند به لحاظ اینکه خود گویم و خود خندم فایده ای ندارد .
ان شا الله منتظرم هرچه زودتر تشریف بیاورید .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10876چرا می خواهی گند کاری که کردی ماست مالی کنی ؟؟؟و موضوع را به انحراف بکشانی حواسم جمع است .
بحث اینست که شما یک جمله از وسط متن من را قیچی کردی و دوباره می گذارم :
چرا در روز روشن مثل استاد خود ابوالکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین مطالب من را قیچی می کنی ؟؟
و گفته من که در این تاپیک موجود است وسط آن کلمه « که مخالف قران نباشد» را حذف کرده ای !!
عقل و شعور هم جیز خوبی است !!
شرم و حیا هم چیز خوبی است !!!
و تا معذرت خواهی نکنی دست بردار نیستم .
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
فقال وأما سؤال السائل هل يتكلم الميت في قبره فجوابه أنه يتكلم وقد يسمع أيضا من كلمه كما ثبت في الصحيح عن النبي أنه قال إنهم يسمعون قرع نعالهم وثبت عنه في الصحيح أن الميت يسأل في قبره فيقال له من ربك وما دينك ومن نبيك فيثبت الله الذين آمنوا بالقول الثابت فيقول الله ربي والإسلام ديني ومحمد نبي ويقال له ما تقول في هذا الرجل الذي بعث فيكم فيقول المؤمن هو عبد الله ورسوله جاءنا بالبينات والهدى فآمنا به واتبعناه وهذا تأويل قوله تعالى (يثبت الله الذين آمنوا بالقول الثابت في الحياة الدنيا وفي الآخرة). (ابراهٍيم/27).
از ابن تيميه سؤال شد : آيا مرده در قبرش حرف ميزند ؟
جواب : و اما در مورد اين سؤال که آيا مرده در قبرش حرف ميزند ؟ جواب اين است که مرده هم حرف ميزند و هم ميتواند صداي کسي را که با او حرف ميزند، بشنود ، همانگونه که در حديث صحيح از نبي مکرم آمده که فرمود : مردگان صداي نعلين را ميشنوند و ثابت شده در حديث صحيح که از مرده در قبر سؤال ميشود، پس به او گفته ميشود خداي تو کيست؟ دينت چست؟ و پيامبرت کيست؟ پس خدا مؤمنين را در گفتار استوار قرار ميدهد ، پس مؤمن جواب ميدهد الله پروردگار و اسلام دين و محمد پيامبر من است ، پس از مؤمن سؤال ميشود در مورد آقائي که به سوي شما مبعوث کرديم چه عقيدهاي داري؟ پس مؤمن جواب ميدهد که ايشان بنده و فرستاده خداست ، با آيات آشکار و هدايت به سوي ما آمد پس ما ايمان آورديم و از ايشان پيروي کرديم و اين تأويل اي آيه است.
ابن تيميه الحراني الحنبلي، ابوالعباس أحمد عبد الحليم (متوفاى 728 هـ)، كتب ورسائل وفتاوي شيخ الإسلام ابن تيمية، ج4، ص273 تحقيق: عبد الرحمن بن محمد بن قاسم العاصمي النجدي، ناشر: مكتبة ابن تيمية، الطبعة: الثانية