Home › انجمن ها › شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت › عرضه اعمال بر پیامبر
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط غزوه 2 در 10 سال، 2 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10831شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10832اینکه گفته ای (خود شما گفتی ما اهل سنت واقعی دین خود را از قران و سنت حقیقی میگیریم مگر حدیث بالا سنت نیست؟)
پاسخ من : چرا در روز روشن مثل استاد خود ابوالکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین مطالب من را قیچی می کنی ؟؟
و گفته من که در این تاپیک موجود است وسط آن کلمه « که مخالف قران نباشد» را حذف کرده ای !!
عقل و شعور هم جیز خوبی است !!
شرم و حیا هم چیز خوبی است !!!
و تا معذرت خواهی نکنی دست بردار نیستم .
و اینکه گفته ای (شما هر وقت درباره نماز تراویح و اینکه نماز صبح 2 رکعت و اینکه ابوبکر لقبش صدیق و عثمان ذوالنورین ، از قران ایه اوردی من هم برات ایه قران میارم.)
پاسخ من : چرا مغلطه بازی می کنی ؟؟؟
سوال من خیلی واضح و روشن می باشد :
اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی یک آیه از قران بیاور که خداوند گفته باشد اعمال شما بعد از فوت پیامبر اسلام به ایشان عرضه می شود .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10833اینکه گفته ای (من را از قران نترسان برو هر چقدر ایه میخواهی بیاور من هم جواب میدهم)پاسخ من : من که این آیه قران را گذاشتم و گفتم :
این حدیثی که نقل کرده ای مخالف نص صریح ایه (يَوْمَ يَجْمَعُ اللَّـهُ الرُّسُلَ فَيَقُولُ مَاذَا أُجِبْتُمْ ۖ قَالُوا لَا عِلْمَ لَنَا ۖ إِنَّكَ أَنتَ عَلَّامُ الْغُيُوبِ) (109 مائده) می باشد .
و از نص این آیه هم معلوم است که در روز قیامت پیامبران می گویند که ما هیچ چیز نمی دانیم و عالم الغیب خدا می باشد .
و پیامبر هم فرموده اند که هر حدیثی که از من نقل کردند و مخالف قران بود به دیوار بکوبید .
و همچنین برای چندمین بار می گویم :
اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی یک آیه از قران بیاور که خداوند گفته باشد اعمال شما بعد از فوت پیامبر اسلام به ایشان عرضه می شود .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10843(شما در سوال اولیه حدیث ضعیفی را آوردی که در آن آمده است)این را به ان 6 نفری که تصحیح کردن بگو.(و از نص این آیه هم معلوم است که در روز قیامت پیامبران می گویند که ما هیچ چیز نمی دانیم و عالم الغیب خدا می باشد .)کجای این ایه درباره زنده یا مرده پیامبر.(و از نص این آیه هم معلوم است که در روز قیامت پیامبران می گویند که ما هیچ چیز نمی دانیم و عالم الغیب خدا می باشد .)پیامبر نفرموده هر حدیث صحیحی که 6 نفر تصحیح کرده را هم بزنی به دیوار.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10844(پاسخ من : چرا در روز روشن مثل استاد خود ابوالکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین مطالب من را قیچی می کنی ؟؟)میشه این سخان را از قران برام بیاری.درست مثل البانی صحبت میکنی.(و گفته من که در این تاپیک موجود است وسط آن کلمه « که مخالف قران نباشد» را حذف کرده ای !!)تو خط قرمزی که نوشتی من گفتم سنت حقیقی ایا سنت حقیقی میشه مخالف قران باشه؟؟یعنی پیامبر کار خلاف قران میکرده؟؟ ایا شما قران را بهتر از پیامبر میفهمی؟؟یک کم دقت کن.(و تا معذرت خواهی نکنی دست بردار نیستم .)فکر میکنم شما باید به خاطر دشنام ها از من عذر خواهی کنی ولی من احتیاجی به عذر خواهی ندارم چون به این لحن وهابی ها عادت کردم.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10845(و همچنین برای چندمین بار می گویم :
اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی یک آیه از قران بیاور که خداوند گفته باشد اعمال شما بعد از فوت پیامبر اسلام به ایشان عرضه می شود .)و برای چندمین بار ما اعتقاداتمان را از قران و سنت حقیقی میگیریم که این را حتی ابن تیمیه هم باور دارد.قران خودش میگوید تبیین این کتاب با پیامبر.ما در اسلام چیزی به نام فقط قران نداریم این را حتی ابن تیمیه هم فهمیده.خداوند در قران میگویید نماز بخوانید ولی تعداد رکعت ها و تبیین ان با پیامبر.اگر خواستی دوباره بگی از قران ایه بیار خودت دوباره این جواب را بذار زیرش چون من دیگه خسته شدم اینقدر توضیح دادم.»»»»»عرضه اعمال بر پیامبر و امامان در قران ایه داره و مفسرین هم تفسیرش کردند ولی میدانم که اوردنش برای امثال شما فایده نداره.وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ سَتُرَدُّونَ إِلى عالِمِ الْغَيْبِ وَ الشَّهادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِما كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ (توبه/105)
بگو: «عمل كنيد! خداوند و فرستاده او و مؤمنان، اعمال شما را مىبينند! و بزودى، بسوى داناى نهان و آشكار، بازگردانده مىشويد و شما را به آنچه عمل مىكرديد، خبر مىدهد!»»»برای تفسیرش از کلام امامان به کتاب هایی مثل رجال نجاشی و بصائر الدرجات مراجعه کن .شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10846(چرا به مغلطه بازی افتادی)یعنی چی به مغلطه بازی افتادی چرا من هر سوالی میکنم شما میگگی مغلطه بازی. بهت میگم حجر بندی عدی کی کشت و چرا جواب صریح نمیدی. میگم این علما شما مثل نووی که توسل به مرده را قبول داشتند کافر یا مسلمان جواب صریح نمیدی.الان که یاد گرفتی هی میگی مغلطه بازی در نیار. جواب بده این چه کاری میکنی.ایا شما بهتر از پیامبر قران را میفهمی؟؟ جواب صریح بده. ایا لقب صدیق برای ابوبکر در قران امده اگر نیامده این لقب را از کجا اوردی از هر جا که اوردی من هم همین حدیث را از انجا اوردم. جواب صریح بده .الان حتما میخوای دوباره بگی ایه از قران بیار یا مغلطه بازی نکن.خوب یک حرف را صد بار زدی من هم صد بار گفتم فقط قران را قبول ندارم حالا دوباره بنویس ایه از قران بیار.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10847طريق دوم: از بكر بن عبد الله مزني:
ابن سعد در كتاب «الطبقات الكبرى»، اين روايت را از طريق بكر بن عبد الله نقل كرده است:
أخبرنا يونس بن محمد المؤدب أخبرنا حماد بن زيد عن غالب عن بكر بن عبد الله قال قال رسول الله صلى الله عليه وسلم حياتي خير لكم تحدثون ويحدث لكم فإذا أنا مت كانت وفاتي خيرا لكم تعرض علي أعمالكم فإذا رأيت خيرا حمدت الله وإن رأيت شرا استغفرت الله لكم.
الطبقات الكبرى ج 2، ص 194
علاوه بر ابن سعد، اين روايت را اسماعيل بن اسحاق جهضمي مالكي و نور الدين هيثمي و برخي ديگر نيز در كتابهايشان ذكر كرده اند.
فضل الصلاة على النبي ج 1، ص 38 ؛ مسند الحارث (زوائدالهيثمي) ج 2 ، ص 884
تصحيح سند اين طريق:
اين طريق روايت را نيز تعدادي از علماي اهل سنت تصحيح كرده اند.
1. صالحي شامي: (متوفاى942هـ)
وي در كتاب «سبل الهدى والرشاد» رجال سند اين طريق را ثقه ميداند.
وروى ابن سعد وإسماعيل القاضي – بسند رجاله ثقات – عن بكر بن عبد الله المازني مرسلا قال : قال رسول الله … كانت وفاتي خير لكم ، تعرض علي أعمالكم ، …
سبل الهدى والرشاد، ج 12، ص 271
ابن سعد و اسماعيل قاضي با سندي كه رجال آن ثقه هستند، از طريق بكر بن عبد الله مازني به صورت مرسل نقل كرده است …
2. مناوي: (متوفاى 1031هـ)
مناوي نيز تصريح ميكند كه رجال سند اين طريق موثق هستند:
( ابن سعد ) في طبقاته ( عن بكر بن عبد الله ) المزني ( مرسلا ) ورجاله ثقات.
التيسير بشرح الجامع الصغير، ج1، ص 502
ابن سعد در طبقاتش از طريق بكر بن عبد الله مزني به صورت مرسل اين روايت را نقل كرده و رجال سندش همه ثقه هستند.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10848أخبرنا أبو النضر الفقيه وإبراهيم بن إسماعيل القارئ قالا ثنا عثمان بن سعيد الدارمي ثنا يحيى بن صالح الوحاظي ثنا أبو إسماعيل السكوني قال سمعت مالك بن أدى يقول سمعت النعمان بن بشير رضي الله عنهما يقول وهو على المنبر سمعت رسول الله صلى الله عليه وسلم يقول ألا إنه لم يبق من الدنيا إلا مثل الذباب تمور في جوها فالله الله في إخوانكم من أهل القبور فإن أعمالكم تعرض عليهم.
هذا حديث صحيح الإسناد ولم يخرجاه.
المستدرك على الصحيحين، ج 4 ، ص 342
نعمان بن بشير روي منبر ميگفت: از رسول خدا صلي الله عليه وسلم شنيدم كه ميفرمود: آگاه باشيد اگر از عمر دنيا باقي نماند مگر به اندازه پريدن مگس در هوا، خدا را خدا را درباره برادران اهل قبور (کساني که از دنيا رفته اند) در نظر داشته باشيد؛ زيرا اعمال شما به آنها عرضه ميشود.
حاکم نيشابوري بعد از نقل روايت مي نويسد : اين روايت سندش صحيح است ولي بخاري و مسلم آن را نقل نکرده اندشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10849اين روايت را احمد بن حنبل در مسندش از پيامبر (صلي الله عليه وآله وسلم) اين گونه نقل ميكند:
حدثنا عبد اللَّهِ حدثني أبي ثنا عبد الرَّزَّاقِ ثنا سُفْيَانُ عَمَّنْ سمع أَنَسَ بن مَالِكٍ يقول قال النبي صلى الله عليه وسلم ان أَعْمَالَكُمْ تُعْرَضُ على أَقَارِبِكُمْ وَعَشَائِرِكُمْ مِنَ الأَمْوَاتِ فان كان خَيْراً اسْتَبْشَرُوا بِهِ وان كان غير ذلك قالوا اللهم لاَ تُمِتْهُمْ حتى تَهْدِيَهُمْ كما هَدَيْتَنَا.
الشيباني، ابوعبد الله أحمد بن حنبل، مسند أحمد بن حنبل، ج10، ص 532، ح 12619 ، ناشر : دار الحديث ، القاهرة ، محقق : حمزة احمد زين.
پيامبر صلى الله عليه وسلم فرمودند: اعمال شما بر نزديکانتان که از دنيا رفتند عرضه ميشود ، اگر اعمال شما خير باشد خوشحال ميشوند، واگر اعمالتان خير نبود، ميگويند خدايا آنها را نميران تا اينکه هدايتشان کني همانگونه که ما را هدايت کردي.
حمزة احمد زين، محقق مسند احمد ذيل روايت مي گويد: و الحديث صحيح.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10850حتما این ها هم صوفی هستند اصلا اهل سنت بچه به دنیا می اورند صوفی مگر اینکه وهابی بشه»»»»»ابن الحاج مالكي در كتاب «المدخل»، عرض اعمال را قطعي ميداند و ميگويد:
كل من انتقل إلى الآخرة من المؤمنين فهم يعلمون أحوال الأحياء غالبا … ويحتمل أن يكون علمهم بذلك حين عرض أعمال الأحياء عليهم ويحتمل غير ذلك وهذه أشياء مغيبة عنا وقد أخبر الصادق عليه الصلاة والسلام بعرض الأعمال عليهم فلا بد من وقوع ذلك والكيفية فيه غير معلومة والله أعلم بها.
المدخل ج 1، ص 259 ، دار النشر : دار الفكر – 1401هـ – 1981م
تمام كساني كه به آخرت منتقل ميشوند، از احوال غالب زندگان با خبر هستند. … احتمال دارد كه علم آنها به احوال زندگان، هنگام عرضه شدن اعمال زنده ها به آنان باشد. و غير اين صورت نيز احتمال دارد و خبر دهنده راستگو (پيامبر صلي الله عليه وسلم) از عرضه شدن اعمال بر آنها خبر داده؛ پس بايد اين قضيه واقع شود اما كيفيت آن معلوم نيست و خدا بهتر ميداند.
ابو سعيد خادمي نيز مينويسد:
وَيَعْرِفُونَ أَعْمَالَهُمْ وَيَتَأَلَّمُونَ بِإِسَاءَتِهِمْ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِحَسَنَاتِهِمْ تَارَةً بِعَرْضِ ذَلِكَ إلَيْهِمْ وَأُخْرَى بِالِاسْتِخْبَارِ عَمَّنْ مَاتَ بَعْدَهُمْ.
بريقة محمودية، ج 1، ص 448
مردهها از اعمال زندهها خبر دارند و از اعمال بد شان آزرده ميشوند و از اعمال خوب شان خوشحال ميشوند. گاهي اعمال بر آنها عرضه ميشوند و گاهي به واسطه كساني كه بعد از آنها مي ميرند خبردار ميشوند.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10851کاربر عبدالله 1990 چونکه میخواهم سر مطلب شخصیت مورد علاقه شما یعنی کسی که خدا شکمش را سیر نکرد برم،بحث را تمام میکنم جواب های شما را دادم و چون تجربه به من میگه وقتی وهابی ها در این قضیه کم می اورند به چه ایاتی متوسل میشوند پیش اپیش جواب شما را میدهم. یک چندتا حدیث با تصحیح برات اوردم بکوبی به دیوار چون با نظرت مخالف.رفتی ان دنیا بده البانی برات خیلی خوب تضعیفش کنه.»»»در هچین مواقعی وهابی ها به این ایات متوسل میشوند:إِنْ تَدْعُوهُمْ لَا يَسْمَعُوا دُعَاءَكُمْ وَلَوْ سَمِعُوا مَا اسْتَجَابُوا لَكُمْ وَيَوْمَ الْقِيَامَةِ يَكْفُرُونَ بِشِرْكِكُمْ وَلَا يُنَبِّئُكَ مِثْلُ خَبِيرٍ .اگر شما آنها را بخوانيد ، آنها صداي شما را نميشنوند . اگر هم بشنوند ، نميتوانند دعاي شما را اجابت كنند . روز قيامت به شركتان كافر ميشويد . هيچ كسي به انداۀ خداوند به شما خبر نميدهد .
باز به اين هم اكتفاء نميكند و در سورۀ سباء ، آيۀ ، 22و 23 ميفرمايد :
قُلِ ادْعُوا الَّذِينَ زَعَمْتُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ لَا يَمْلِكُونَ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ فِي السَّمَاوَاتِ وَلَا فِي الْأَرْضِ وَمَا لَهُمْ فِيهِمَا مِنْ شِرْكٍ وَمَا لَهُ مِنْهُمْ مِنْ ظَهِيرٍ .
وَلَا تَنْفَعُ الشَّفَاعَةُ عِنْدَهُ إِلَّا لِمَنْ أَذِنَ لَهُ حَتَّى إِذَا فُزِّعَ عَنْ قُلُوبِهِمْ قَالُوا مَاذَا قَالَ رَبُّكُمْ قَالُوا الْحَقَّ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْكَبِيرُ .
كساني را كه غير از خداوند به پندار خودتان صدا ميكنيد ، به اندازۀ ذرهاي در آسمان و زمين مالك نيستند . شريك هم نيستند ، شفاعت هم در نزد آنها فايدهاي ندارد . مگر كساني كه خداوند اجازه بدهد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10852اقای ابن قیم در توضیح این نمونه ایات مثل فاطر 22 یاروم 52 توضیح میده این نشنیدن به معنی هدایت نشدن مثل اینکه کفار صدای پیامبر را نمیشنیدند یعنی هدایت نمیشدند.»» ،((( در توضیح آیه چنین می گوید: سیاق آیه حاکی از آن است نمی توان با کافر دل مرده سخنی گفت که از آن بهره ای ببرد، چنان که نمی توان با مردگان در قبر سخنی گفت که از آن بهره بگیرند و هرگز خداوند نمی خواهد بگوید که مردگان در قبور اهل شنیدن نیستند، چگونه می توان گفت در حالی که پیامبر فرمود: مردگان صدای نعلین تشییع کنندگان را می شنوند و هم چنین گفت کشتگان بدر کلام او را می شنوند، و در هنگام ورود به قبرستان، بر آنها به صورت دسته جمعی سلام می کرد السلام علی أهل الدیار من المسلمین. )کتاب الروح/ 46 -45))))(>>>>>>>ببین یهو نگی این صوفی مثل چرا علی پالایشگاه نساخت، این یکی دیگه خیلی اهل سنت واقعی:))))))شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10853دیگه خیلی به وهابی ها فشار بیاد به این ایه استدلال میکنند.»»»»مَا قُلْتُ لَهُمْ إِلاَّ مَا أَمَرْتَنِی بِهِ أَنِ اعْبُدُواْ اللّهَ رَبِّی وَرَبَّكُمْ وَكُنتُ عَلَیهِمْ شَهِیداً مَّا دُمْتُ فِیهِمْ فَلَمَّا تَوَفَّیتَنِی كُنتَ أَنتَ الرَّقِیبَ عَلَیهِمْ وَأَنتَ عَلَی كُلِّ شَیءٍ شَهِیدٌ؛ من، جز آنچه مرا به آن فرمان دادی، چیزی به آنها نگفتم (به آنها گفتم خداوندی را بپرستید كه پروردگار من و پروردگار شماست! و تا زمانی كه در میان آنها بودم، مراقب و گواهشان بودم ولی هنگامی كه مرا از میانشان برگرفتی، تو خود مراقب آنها بودی و تو بر هر چیز، گواهی………برای تفسیرش مراجعه کن به تفسیر ایهوَ إِن مِّنْ أَهْلِ الْكِتَابِ إِلَّا لَیؤْمِننََّ بِهِ قَبْلَ مَوْتِهِ وَ یوْمَ الْقِیامَه یكُونُ عَلَیهْمْ شهَیدًا؛ و هیچ یك از اهل كتاب نیست مگر اینكه پیش از مرگش به او [حضرت مسیح] ایمان می آورد و روز قیامت، بر آنها گواه خواهد بود .صحیح بخاری هم داره.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10854این ایه قران هم برای شما»»»فَتَوَلَّى عَنْهُمْ وَقَالَ يَا قَوْمِ لَقَدْ أَبْلَغْتُكُمْ رِسَالَةَ رَبِّي وَنَصَحْتُ لَكُمْ وَلَكِنْ لَا تُحِبُّونَ النَّاصِحِينَ .آن گاه از آنان روي برگرداند و سر برتافت و گفت اي قوم من ، پيام هاي خداوند را رسانيدم و شما را ناصحان را دوست نمي داريد ..>>>>>در همچین مواقعی وهابیت نمیتونه بگه ضعیفه به خودش فشار میاره و میگه معجزه هست و بعد ما میگیم مرده چطور صدای پای زنده را میشنوند میگویند مردگان تازه مرده فقط میشنود ما هم میگیم مثل خودتون از قران دلیل بیارید:)))))
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
پاسخ من : چرا به مغلطه بازی افتاده ای ؟؟؟
شما در سوال اولیه حدیث ضعیفی را آوردی که در آن آمده است :
(من هم با شما حرف ميزنم و وفاتم نيز براي شما سود دارد؛ زيرا کردار شما بر من عرضه ميشود پس هر وقت کار خيري از شما ببينم خدا را سپاس ميگويم و هر وقت کار شر از شما ديدم براي شما استغفار ميکنم .)
و این 23 سال زنده بودن پیامبر موضوع جدایی می باشد و آیه ای که من از قران گذاشتم در پاسخ سوال اولیه شما بود .
(يَوْمَ يَجْمَعُ اللَّـهُ الرُّسُلَ فَيَقُولُ مَاذَا أُجِبْتُمْ ۖ قَالُوا لَا عِلْمَ لَنَا ۖ إِنَّكَ أَنتَ عَلَّامُ الْغُيُوبِ) (109 مائده) می باشد .
و از نص این آیه هم معلوم است که در روز قیامت پیامبران می گویند که ما هیچ چیز نمی دانیم و عالم الغیب خدا می باشد .
و پیامبر هم فرموده اند که هر حدیثی که از من نقل کردند و مخالف قران بود به دیوار بکوبید .