طینت و خاکی که ابوبکر و عمر از آن خلق شده اند همان طینت پیامبر است.( به شهادت کتب شیعه)

Home انجمن ها خلفای راشدین طینت و خاکی که ابوبکر و عمر از آن خلق شده اند همان طینت پیامبر است.( به شهادت کتب شیعه)

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  mojahed.din در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 23)
  • نویسنده

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    مسلما” اگر این بنده حقیر به کتاب جامعی….

شما الان پیرو فقه چه کسی هستید؟ پیامبر؟ابوبکر؟عمر؟عثمان؟علی؟……..؟؟؟؟؟ از ایشان کتابی موجود است؟

احتمالا متوجه هستید که سایرین به علم ایشان نیاز داشته اند. و خودشان که صاحب علم هستند هرگاه که بخواهند به آن رجوع میکنند. نه؟

بنده تنها اشتراکی که با شما دارم عضویت در این سایت است. توضیح دیگری ندارم جز یک خواهش که جون مادرت نصیحت نکن.

تنها فرقه ای که شمشیر…..

و برای همین است که در ممالک مسلمان نشین در حسینیه ملت منفجر میشوند و در بازار ملت منفجر میشوند و در مسجد ملت منفجر میشوند و در راه زیارت یا برگشت از آن ملت منفجر میشوند و در مثلا سوریه سر بریده میشوند و…… .

و ابته که این شیعیان هستند که کمربند انتحاری دارند و در شبکه ها میگویند که گوشت شما را چرخ میکنم و به سگ میدهیم و زنان شما بر ما حلال هستند و باید جزیه بدهید و شما هستید که رافضی هستید و هزار کوفت و زهر مار دیگر.

راستی این رافضی را کدام حلال زاده ای به دهن برخی انداخت؟ اصلا این روافض کی هستند؟

طبری آن تاریخ نویس راستگو و امانتدار و آن مفسر معظم چرا گفته هر کس ابوبکر و عمر را امام هدایت نداند باید او را کشت؟

شما امامت را ابداع میدانید اما عاجز از اثبات حرف خود هستید. واو

یه سوال کردم اینکه این افرادی که جسدشان سوزانده و باد یا آب داده میشود از چی خلق شده اند؟

بارها از شما شنیده ام…..

من هم گفتم که حرف یک عالم چقدر برش دارد؟ وحی منزل است؟ کدام عالم گفته فقط از این چیزی که من میگم باید تبعیت کرد و بقیه کشک؟ کدامشان منکر عقل شده؟ کدامشان اصول دین را قابل تقلید دانسته؟ حرف از روی شکم و بادهای موسمی آن نزنید.

با توجه به تجربه شخصی….

کاملا با شما موافقم چرا که تنها شیعه است که انطباق با الاسلام دارد و بس. فرقه را باید به بقیه گفت.

خب باب عقل را چه کسی باید بخواند؟ احتمالا صاحب عقل.

بعد احتمالا یادتان رفته که خمس از فروع است و ما در آن تقلید میکنیم.

habib
    مشارکت کننده
    بنام خدا

السلام علی عبادالله الصالحین

خود را به جهل نزنید و قبول کنید که نقل صحیح از ائمه اهل بیت جزء نوادر است.و کتب اربعه و سایر کتب مدعیان تشیع سراسر تناقض و خطا است.و این موضوع اثبات شده و بر مراجع تحریف فعلی هم واضح است و تنها ثقه بودن راوی را دال بر صحت می دانند و با توجه به شاذ بودن روایات با عنوان عدم فهم و بلاغت عقل غیر معصوم موضوع را می بندند.

و اینکه می گویند علم 27 حرف است و تمام انبیا و ائمه تا عصر حاضر تنها 2 حرف آن را رسانده اند و 25 حرفش در زمان ظهور دفغتا” ابلاغ می شود.

هر گونه درگیری بین مسلمین ناشی از جهل و خرافه و اهداف غیر دینی است ولو اینکه با تابلوی دین به میدان بیایند.و مسلما” عامل شروع تخاصم با هر ادعا و تابلویی بر خطا است.و اصلاح بین مومنین از تکالیف محتوم است.

اکر کمی چشم خود را باز کنید گرایشات فرقه ای را در گروه های متخاصم خواهید دید.و در فرقه ضاله مدعی تشیع بسیار روشن سب و لعن و طعن و قتل مسلمین موحد مباح و درصورت امکان ضروری فرقه است که حتی در صورت تعطیلی حدود این امر در جهت حفظ فرقه اوجب واجبات است.شما ببخشید که در مقابل این صف بندی روشن جماعت مسلمین قربان صدقه شما نمی روند.

روشن است در جهت تحمیل اباطیل شاذ، فرقه ضاله مدعی تشیع باید انحصار عقل و علم در ائمه معصومین را قائل باشد تا با افترای هر اراجیفی و افترایی بر ساحت این بزرگواران دکانشان از رونق نیفتد.حرفهای روشکمی و بادهای موسمی را می توانید در بتکده های مدعیان مفلوک و دون مایه و تهی مغز تشیع به وفور به مشامتان بکشید.

و اتفاقا” تنها فرقه ای که بسیار واضح و آشکار با اکاذیب و اباطیل و شرکیات و کفر های مضحک و نابخردانه خود با شیطان و منافقین و خوارج هم کاسه شده مدعیان وقیح و بیشرم تشیع اند و احمقانه ترین ترفندشان تقیه 90 درصدیشان است که ما را به یاد کبک سر در برف فروبرده می اندازد.

تفرعن و خودخواهی خود شما ناشی از تحمیقات و القائاتیست که در مغز شستشو شده اتان ریخته اند و مماشات دوستان و بنده با شما وقاحت شما را افزون کرده.

با توجه به اینکه مدعی تشیع فاقد عقل است و غقلش در گرو امام عصرش پس به باید لالا کند تا امامش بیاید.و خمس را هم مقلدانه بدهید به مراجع تحریف تا از این خزعبلات برایتان بیشتر بسازند.

والسلام علی من اتبع الهدی

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    کتاب پیامبر؟ابوبکر؟عمر؟عثمان؟علی؟…………..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شمشیر از رو بسته چی شد؟ شیعه گفته سنی رافضی است یا برعکس؟ انتحاری؟سر بریدن؟ انگشت در جهان کرده ام و همد رافضی میجویم؟

یا تمام احادیت شیع را بررسی کرده و تمام توجیهات شیعه را در رفع تناقضات دیده اید و به این نتیجه رسیده اید که کتب اربعه سراسر خطا و دروغ است یا اینکه از روی بادهای موسمی شکم حرفی زده اید. از مورد اول اگر نمونه ای دارید بفرمایید که چه کسی این کار را کرده. از نمونه دوم هم که خود شما هستید.

در مورد علم احتمالا یادتان نیست که و ما اوتیتم من العلم الا قلیلا. یا اینکه بل هو آیات بینات فی صدور الذین اوتوا العلم.

بعد این ایراد دارد که خداوند بخواهد بخشی از نعماتش ولو بخش اعظم آن را در یک برهه زمانی خاص عرضه کند؟

لعن که یک فرهنگ قرآنی است. شما اگر در این زمینه ایرادی داری برو با خدا حلش کن ما رو هم در جریان نتیجه قرار بده.

طعن به چه کسانی؟ اینکه تاریخ گزارش کرده یه نفر که گروهی قبولش دارن به یه نفر دیگه که همان گروه قبولش دارد ایمان نداشته یا با او دشمنی کرده یا توهین کرده، این تقصیر شیعه است؟

ا

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    انحصار عقل و علم؟

اینکه من کسی را مطلقا مطاع بدانم بر اساس آنچه که خدا فرموده آیا معنایی غیر این میدهد که خدا همه علم و عقل را به او داده است؟ اصلا میشود خدا پیامبرش را مطاع مطلق کند کند بعد یه کسی پیدا بشه که ازپیامبر بیشتر بفهمه؟

این معقول است که فهیم از نفهم اطاعت کند؟

تقیه. آن بابایی که تا اسلمان(اسلم و غفار) را در مدینه ندیده بود مطمئن از پیروزی نبود را که میشناسی. حالا همین بابا وقتی شمشیر به دست گرفته و در کوچه های شهر میگردد و میگوید بروید با خلیفه رسول خدا بیعت کنید، شما بودی بیعت میکردی یا سر رو میدادی؟

وقتی پیامبری جرات ندارد تغییرات مسجد الحرام را اصلاح کند اسمش چیست؟ وقتی هارون میداند که اگر حرف بزند سرش بر باد میرود و سکوت میکند این اسمش چیست؟ آن صحابی چرا به پیامبر فحش داد تا جانش را حفظ کند؟

اصلا متوجه هستی که بنی امیه(آن شجره مذکور در قرآن) چه جوی ایجاد کرده بود؟ شما بودی چه کار میکردی؟ حتما مثل آن بابایی که افتاد توی کوچه و خیابان و گفت که ما همه مسلمانیم عمل میکردی؟ بعد یکی نیست بگه که احمق مگه غیر اینست که لا تقدموا بین یدی الله و رسوله؟ خب وقتی پیامبرش سکوت میکند یا عمل صحابی در حفظ جانش را تایید میکند من . شما غلط زیادی میخوریم که ایراد بگیریم.

مماشات؟

کسی که از پس یک واو بر نمی آید،نمیتواند بگوید که چرا میشه زن گرفت اما نباید دوستی کرد این چه مماشاتی میکنه؟ بله شما زیپ دهانتان را بسته اید و البته ضامن کمربند انتحاری را نیز گم کرده اید وگرنه تا الان به تبعیت از سیره همسر پیامبر منقول در اصح الکتب بعد از قرآن من را با فحش آب کشیده بودید و به تبعیت از برخی دیگر یا از شهر بیرونم کرده بودید یا خونم را ریخته بودید.

فکر میکنم اگر یک کور مادرزاد این نوشته را خوانده بود موضع ما را در تقلید متوجه میشد.

در مورد حدیث. روات همگی ثقه هستند اما متن چیست؟ گوشت سگ نجس است و خوردنش حرام. این با کجای قرآن منطبق است؟ مماشات نکنید و جواب دهید.

من هم گفتم که حرف یک عالم چقدر برش دارد؟ وحی منزل است؟ اینکه مثلا طوسی بگوید سین و حلی بگوید شین این ایراد دارد؟ اگر من هم گفتم که هیچکدام اینها نیست و الف است ایراد کار کجاست؟ اما عمل صحابی حکمش چیست؟ ابوحنیفه با مالک با شافعی با احمد تناقض ندارند؟ ایرادش چیست؟

این را هم فراموش نکنید. طینت آنها که سوزانده و خاکسترشان به باد داده میشود از چیست؟

habib
    مشارکت کننده
    بنام خدا

وقتی کسی تا این حد در منجلاب حاصل از خیانت درگزارشات تاریخی غرق شده که در مورد وقایع زنده و پیرامون خود بی اطلاع است و از واقعیت فرقه خود بی خبر چگونه می توان علیرغم ادعای عدم تقلید کور و آزادی اجتهاد وی را ازخواب و طلسم 1400 ساله بیدار کرد.

خرافات شرک آمیز رایج در جماعت مدعی تشیع و شباهت قرین آنها با مراسم معمول مذاهب انحرافی در ادیان یهود و مسیحی و زرتشتی چه چیز را ثابت می کند؟

نفاق و نفوذ منحرفین معاند از ادیان دیگر یا بنا بر تهمت ها و فرافکنی های مدعی تشیع عدم توفیق نبی مکرم صلی الله علیه و آله و سلم در انجام رسالتش؟

و افترای دروغ بزرگ بر خداوند که اکمال دین و اتمام نعمت را بشارت داده با ابداع اصل امامت منصوص و امام عصر غایب و دور ازدسترس خیالی؟

شما هنوز در مورد اختلاف اعتقادی بین مدعی تشیع و اهل سنت و جماعت خود را به حماقت زده اید و قیاس مع الفارق اختلافات فقهی بین علمای مسلمان موحد با تکثرات عقیدتی شایع و هدف مدعیان ضاله و فتنه گر و دروغگوی تشیع تان نشانگر موفقیت مراجع تحریفتان در القای اباطیل در مغز شستشو شده اتان است.

ادامه بحث با این شیوه هتاکانه و احمقانه را موثر نمی دانم .لذا هر چه از ذهن منجمد و مسحور خود خواستی بگو تا حماقت خود را بیشتر ثابت کنی.اما منتظر پاسخ نباش چون توان فهمش را نداری.

و السلام علی من اتبع الهدی

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    خیانت در گزارش تاریخ؟ به امام بخاری تهمنت میزنی؟ او در کتابش نوشته که عایشه و زینب همسران پیامبر در مقابل پیامبر همدیگر را به باد فحش گرفته اند.

تقلید در چه؟ این را هم جواب نمیدی. یه چیزی از این و اون شنیدی دائم تکرار میکنی. تقلید در چی؟ رفتی اولین عبارت توضیح المسائل های مراجع را ببینی؟

امامت را افترا میدانی چون نمیتوانی مردودش کنی. دلیلی بر ابطال عمل پیدا نمیکنی پس آن را خرافه میدانی و……..

مغز ما شستشو شده و مغز شما همچنان غبار آلود. از این مغز خود استفاده کنید و نقش واو را معلوم کنید.

ادامه بحث را به بهانه هتاکی منصرف شده ای چون نمیتوان بگویی طینت کسانی که به باد داده میشوند چیست.

مظلوم نمایی با مظلوم بودن متفاوت است.

کتاب های مورد تبعیت چی شد؟

رافضی چی شد؟

انتحاری؟

طالبان؟

القاعده و هزار کوفت و زهر مار دیگه؟

راستی سنی بودن در مالزی مورد تهدید است یا شیعه بودن؟

.

ای بابا ولش کن. من هتاکم و شما با هتاکان کاری ندارید.

habib
    مشارکت کننده
    بنام خدا

بدون پاسخ.

تنها مرور و قضاوت در نوشته ها را به برادران فهیم و طالب حق توصیه می کنم.

دور تسلسل باطل و تشتت اندیشه و عدم صداقت و اخلاص مبتنی بر عقلانیت دردی است که تحت عنوان جهل بزرگترین دشمن انسان توسط مولای متقیان علی علیه السلام معروف و منقول است.و چه کلام جامع و زیبایی فرموده.

والسلام علی من اتبع الهدی

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    طینت آنهایی که جسدشان سوزانده و به باد یا آب داده میشود یا آنها که در دریا غرق میشوند و خوراک ماهی یا مثلا آنها که در برف جان میدهند و در بین برفها مدفون میشوند از چیست؟

هم خودتان فکر کنید و هم سایر برادران فهیم.

شمشیر از رو بسته شده هم که سر جاش ظاهرا محفوظه.

.

براداران فهیم به ما بگویند که رافضی را کی به کی گفته.

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 23)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.