طبق نظر رافضه ائمه جنب نمى شوند

Home انجمن ها اهل بیت طبق نظر رافضه ائمه جنب نمى شوند

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  الهاشمي الحسني در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده

مسلما باز هم از كلينى در كافى اصول كافى

باب المواليد الائمه عليهم السلام

– علي بن محمد، عن بعض أصحابنا، عن ابن أبي عمير، عن حريز، عن زرارة، عن أبي جعفر (عليه السلام) قال: للامام عشر علامات: يولد مطهرا، مختونا، وإذا وقع على الارض وقع على راحته رافعا صوته بالشهادتين، ولا يجنب، وتنام عينه ولا ينام قلبه، ولا يتثاء ب ولا يتمطى، ويرى من خلفه كما يرى من أمامه، ونجوه كرائحة المسك والارض موكلة

امام باقر(امام 10علامت دارد معصوم به دنيا مى آيد ختنه شده متولد مى شود و جنب نمى شود چشمانش به خواب مى رود اما لقبش به خواب نمى رود پشت سرش را مى بيند همانطور كه جلوى را مى بيند و ادرار ومدفوعش مانند مسك خوشبو است)

سید حسن
    کاربر
    بسم الله الرحمن الرحیم

آقای عزیز ائمه شیعه بحمد الله همگی از اهل بیت نبی خدا صلوات الله علیه و اله هستند. کسانی که ایه تطهیر در شان آنها نازل شده است. فلذا خداوند آنها را مطلقا مطهر دانسته و هرگونه رجسی را اعم از نجاست گرفته تا گناهان کوچک معصوم و مطهر قرار داده است

آقای صلاح الدین خود امام نووی که از بزرگان کم نظیر اهل سنت در تاریخ است می نویسد که چون نبی خدا مطهر مطلق است و معصوم پس:

وأن بوله ودمه وسائر فضلاته طاهرة على أحد الوجهين كما سبق.

ادرار و خون و تمامی فضولات او مطهر است. روضة الطالبين (5/260

آقای ابن عابدین که نور العین احناف است می نویسد:

صحح بعض أئمة الشافعية طهارة بوله (صلى الله عليه وآله) وسائر فضلاته

برخی از امامان شافعی مذهب ادرار پیغمبر و سایر فضولاتش را مطهر و پاک دانسته اند. حاشية رد المحتار (1/344

فلذا دوست برزگوار،زمانی که کسی مطهر من عند الله می شود و به امامت مردم منصوب می گردد و خداوند او را معصوم و یطهرهم تطهیرا قرار می دهد حتی به این حد هم می رسد.

عجیب که برخی از اصحاب ادرار و مدفوع و خون نبی خدا را هم تبرکا می خوردند!

حتی ابن حجر اعتقاد داشته که نتنها مدفوع نبی اکرم و ادرارش که حتی منی نبی خدا هم مطهر بوده است

أن مني النبي (صلى الله عليه وآله) طاهر دون غيره كسائر فضلاته.

همانند مدفوع و ادرار و سایر فضولات نبی خدا،منی او هم مطهر است. فتح الباری-ابن حجر العسقلانی-ج1-ص287

سید حسن
    کاربر
    خوب،بعد تر در مورد مختون بودن فرمودید!

برادر عزیز همانطور که گفتم زمانی که عده ای من عند الله قرار است بر نبوت و یا امامت برگزیده گردند،خداوند آنها را از پلیدی ها دور می کند.

حاکم نیشابوری که اجماع اهل سنت بر امامت او در حدیث است و نیز کتانی!از بزرگان اهل سنت این نظر را

داشتند: وقد تواترت الأخبار أن رسول الله (صلى الله عليه وآله) ولد مختوناً مسروراً.

اخبار متواتری در دست رس است که رسول الله صلی الله علیه و آله مختون(از طرف خدا ختنه شده)و شادمان

به دنیا آمد.

عجیب که خود مناوی از بزرگترین های اهل سنت است با لحنی اعتراضی به برخی افرادی که مختون به دنیا آمدن ائمه و انبیاء را خوش نمی داشتند می نویسد:اگر ما گمان ببریم که نبی خدا مختون به دنیا آمده اند خوب این

امر فقط از خصائص ایشان نبوده است: فقد عد في الوشاح إثني عشر نبياً ولدوا مختونين

ما دوازده نبی را می شناسیم که آنها هم مختون به دنیا آمده اند

فلذا برادر عزیز اینها امری بدیهی برای کسانی هستند که من عند الله مامور امری الهی هستند

پس وقوع این کرامت ها و اعجازها برای پیامبر از کتب شما ثابت شده است.ما هم ائمه را مانند پیامبر دارای چنین کراماتی میدانیم.زیرا وقوع این کرامت ها اختصاص به انبیا ندارد.و همچنین اخبار زیادی از اهل بیت در این باره به ما رسیده است.

والسلام

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.