Home › انجمن ها › خلفای راشدین › طبق آیات و احادیث لطفا تکلیف ابوبکر را معلوم کنید.
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط عبدالحسین در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11095بنا به قول استاد دکتر دانشمند عالم جلیل القدر جهان اسلام………..شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11096برای تو که نه اما برای صاحبان فهم ما ادعای خود را از زبان مبین قرآن که تو قبولش نداری ثابت کردیم.
حالا تو میتوانی ادعای خود را ثابت کنی؟ دلیل بیار.
جالبه که ام سلمه یکی از آن مرض و غرض دارها بوده. خود عایشه هم.
این با شرف را ببینید که چگونه به ناموس پیامبر عرض ارادت می کند.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11098در انفال قبل از لیطهرکم چه آمده؟ من السماء ماء. آب برای تطهیر چیست؟ برو دنبال اینکه ببنی اصحاب بدر چه کرده بودند.در آنجای 33 احزاب آمده که مبین قرآن فرموده.
شما خلافش را ثابت کن.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11099برای یکبار بیا و ثابت کن که وجود داری. آیه 100 توبه را تحلیل کن و بگو وعده ابد در کجایش آمده.18 فتح هم در آن ابن ابی حاضر بوده. چه کارش کنیم؟
و چون خداوند از گدشته و حال آینده خبر دارد چنین اعلام رضایتی ننموده است. با اعتقاد ما که سازگار است. اعتقاد شماست که کاما خلاف قرآن است. پیامبرش را هیچ تضمینی نداده اما به عده ای که سابقه شرک و ….. دارند وعده ابد داده. به قول استاد دکتر دانشمند عالم جلیل القدر جهان اسلام…….. .
بعد کجای آیات آمده که ابوبکر از بیعت کنددگان و مهاجرین و سابقون بوده؟ چرا به خدا دروغ میبندی؟ اگر هم مخواهی بگویی که روشن است و …. لطف کن و مدرکی ارائه بده تا ثابت شود. البته برای من.
ما که به آیت الله مکارم بی ادبی نکردیم. نمیدانم تو چرا این همه اصرار داری.
با زبان زدن سگ به آب دریا ، اب دریا کثیف نمی شود .
بله با شما موافقم. با زبان زدن سگی به ساحت عصمت رسول الله صلی الله و علیه و آله و سلم که ایشان از عصمت نمی افتند حالا آن سگ می خواهد بگوید لیهجر یا می خواهد بگوید که خدا از مشرکین سابق و منافقین فعلی اعلام رضایت کرده اما از نبی خود……… .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11100حتما و حتما و حتماشما عادت دارید که نبینید مثۀ ۀن موجودی که در درس پسر هوشیار بود.
شما که قبول داری چرا حدیث ام سلمه را آره؟
.
به قول استاد دکتر دانشمد عالم جلیل القدر جهان اسلام………….
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11185خوانندگان محترم دقت کنند و ببینند وقتی آخوند عبدالحسین (ابوالقاسمی) نمی تواند پاسخ بدهد متوسل به قول ابوالکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین شده است .شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11186اینکه گفته ای (برای تو که نه اما برای صاحبان فهم ما ادعای خود را از زبان مبین قرآن که تو قبولش نداری ثابت کردیم.)پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟
در این سایت همه مطالب موجود است و اینجا را با شبکه تلوزیون خود اشتباه گرفته ای که هر فریب کاری را انجام بدهی .
اینکه گفته ای (حالا تو میتوانی ادعای خود را ثابت کنی؟ دلیل بیار.)
از ایه 30 تا 34 سوره ی احزاب موجود است و مشخص است که درباره ی زنان پیامبر می باشد .
اگر یک آدم مغرض مثل شما بگوید چون در وسط ایه از ضمیر مذکر کم استفاده شده ، جوابش را قران در ایه 73 سوره هود داده است .
(قَالُوا أَتَعْجَبِينَ مِنْ أَمْرِ اللَّـهِ ۖ رَحْمَتُ اللَّـهِ وَبَرَكَاتُهُ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ ۚ إِنَّهُ حَمِيدٌ مَّجِيدٌ)
و اگر یک ادم مغرضی مثل شما بگوید از ایه 33 سوره احزاب معصومیت افراد ثابت می شود پس از ایه 11 سوره انفال معصومیت تمام اصحاب بدر باید با استدلال شما ثابت شود .
چون از کلمه لِّيُطَهِّرَكُم و کلمه يُذْهِبَ عَنكُمْ رِجْزَ الشَّيْطَانِ و همچنین اضافه بر آن کلمه لِيَرْبِطَ عَلَىٰ قُلُوبِكُمْ و يُثَبِّتَ بِهِ الْأَقْدَامَ استفاده شده است .
مد نظر ایه زنان پیامبر هستند و فقط پیامبر دعا کردند که خداوند حضرت فاطمه را از برکات این ایه بهره مند سازد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11187اینکه گفته ای (در انفال قبل از لیطهرکم چه آمده؟ من السماء ماء. آب برای تطهیر چیست؟ برو دنبال اینکه ببنی اصحاب بدر چه کرده بودند.)پاسخ من : آدم ناقص العقل برای اینکه شیر فهم شوی کل آیه را می گذارم :
(إِذْ يُغَشِّيكُمُ النُّعَاسَ أَمَنَةً مِّنْهُ وَيُنَزِّلُ عَلَيْكُم مِّنَ السَّمَاءِ مَاءً لِّيُطَهِّرَكُم بِهِ وَيُذْهِبَ عَنكُمْ رِجْزَ الشَّيْطَانِ وَلِيَرْبِطَ عَلَىٰ قُلُوبِكُمْ وَيُثَبِّتَ بِهِ الْأَقْدَامَ)
(ترجمه آیت الله مکارم شیرازی : و (یاد آورید) هنگامی را که خواب سبکی که مایه آرامش از سوی خدا بود، شما را فراگرفت؛ و آبی از آسمان برایتان فرستاد، تا شما را با آن پاک کند؛ و پلیدی شیطان را از شما دور سازد؛ و دلهایتان را محکم، و گامها را با آن استوار دارد!)
آیا خداوند خواب سبکی نازل کرد که همه آنها احتیاج به آب پیدا کنند ؟؟؟
عقل و شعور هم چیز خوبی است .
اینکه گفته ای (در آنجای 33 احزاب آمده که مبین قرآن فرموده.)
پاسخ من : مد نظر ایه زنان پیامبر هستند و فقط پیامبر دعا کردند که «اللهم هولاء ….» خداوند حضرت فاطمه و حسن و حسین و علی را از برکات این ایه بهره مند سازد .
همانطوری که قبلا گفتم آیا پیامبر با این گفته ی خود میخواسته آنها را در زیر کساء به خدا معرفی کند ؟؟
اگر میخواست به مردم معرفی کند در مسجد النبی از لفظ ایها الناس استفاده می کرد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11188اینکه گفته ای (برای یکبار بیا و ثابت کن که وجود داری. آیه 100 توبه را تحلیل کن و بگو وعده ابد در کجایش آمده.)پاسخ من : چرا می خواهی مغلطه بازی کنی ؟؟
حواسم خیلی جمع است .ابدا برای دوام رضایت است .ادم ناقص العقل .
(وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا)
(و باغهایی از بهشت برای آنان فراهم ساخته، که نهرها از زیر درختانش جاری است؛ جاودانه در آن خواهند ماند؛) (ترجمه مکارم شیرازی) (100 توبه)
آیا طبق استدلال شما یک مرجع تقلید نمی تواند قران را درست ترجمه کند ؟؟
اینکه گفته ای (. اعتقاد شماست که کاما خلاف قرآن است. پیامبرش را هیچ تضمینی نداده اما به عده ای که سابقه شرک و ….. دارند وعده ابد داده.)
پاسخ من : 1- پیامبر اسلام که نیاز به گفته من و تو ندارد و بهشتی است .
2- پیامبر اسلام که خودش مهاجر از مکه به مدینه بوده است .
اینکه گفته ای (بعد کجای آیات آمده که ابوبکر از بیعت کنددگان و مهاجرین و سابقون بوده؟ چرا به خدا دروغ میبندی؟)
پاسخ من : وقتی که اینقدر ناقص العقلی و همان گفته ی قران جواب شما می باشد (وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا)
اینکه گفته ای (…. لطف کن و مدرکی ارائه بده تا ثابت شود. البته برای من.)
پاسخ من : من روانپزشک نمی باشم .
اینکه گفته ای (ما که به آیت الله مکارم بی ادبی نکردیم. نمیدانم تو چرا این همه اصرار داری.)
پاسخ من : وقتی من ترجمه های ایت الله مکارم شیرازی را می گذارم و شما برای ترجمه ایشان ارزش قائل نمی شوی و به عقل ناقص خود بیشتر اعتماد داری تا ترجمه ایشان ، آیا بی ادبی نیست ؟؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11189من از خوانندگان محترم می خواهم که حتما و حتما و حتما تمام این تاپیک را مطالعه کنند و خودشان قضاوت کنند که چه کسی دروغگو و کذاب است و ادعای کذب و دروغ می کند .و حالا که نمی تواند پاسخ بدهد به هزیان گویی افتاده است !!
پنج شنبه، ۲۹ آبان ۱۳۹۳ در ۵:۴۲ ق.ظ #10228و در مورد سوالی که گذاشته ای.شما مثل اینکه اگر چندین بار در این مورد پاسخ خود را گرفته باشید چون مامور هستید و معذور خجالت نمی کشید .
و البته به نفع اهل سنت می باشد که مطالب بی سند و بی اساس شما را با سند و مدرک قرانی باطل کنند .
و فقط برای شما چیزی که باقی می ماند بی آبرویی می باشد .
و دشمنی شما با آیات نص قران که درباره ی صحابه ی مهاجر و انصار پیامبر مثل ایه 100 سوره توبه و 18 فتح و ده ها ایه دیگر در قران هست عیان می شود .
و اینکه گفته ای (بخش دوم هم زنان نبی هستند که البته برخی از آنان مانند ام سلمه بر خیر هستند اما به صراحت احادیث در زمره افراد مشمومل آیه نیستند. حال اینکه چگونه برخی ادعا دارند که زنان نبی مشمول آیه تطهیر میشوند نیز جالب بوده)
برادرم اول برادری خودت را ثابت کن بعد ادعای ارث کن !!
اولا : هر آدم عاقل و با شعور و بی غرض و مرضی که از ایه 28 سوره احزاب تا 34 سوره احزاب را مطالعه کند متوجه می شود که موضوع زنان پیامبر اسلام می باشد .
و حتی خود همین ایه 33 سوره احزاب را هر فردی اگر اول آن را قیچی نکند ، و تمام ایه را بخواند متوجه می شود که در مورد زنان پیامبر اسلام است .
از خوانندگان محترم می خواهم برای خواندن مطالب بیشتر در این مورد به لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2055&page=2 مراجعه کنند .
پاسخ تمام این شبهات داده شده است .
پنج شنبه، ۲۹ آبان ۱۳۹۳ در ۶:۰۱ ق.ظ #10229و اگر یک آدم مغرض مثل شما بگوید چون در وسط ایه از ضمیر مذکر کم استفاده شده ، جوابش را قران در ایه 73 سوره هود داده است .(قَالُوا أَتَعْجَبِينَ مِنْ أَمْرِ اللَّـهِ ۖ رَحْمَتُ اللَّـهِ وَبَرَكَاتُهُ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ ۚ إِنَّهُ حَمِيدٌ مَّجِيدٌ)
اینکه گفته ای (آیه تطهیر صحه بر گفتار و فرمایش حضرت زهرا سلام الله علیها میگذارد. یعنی ایشان راستگو و مبراء از غصب و زیاده طلبی و… می باشد.)
و اگر یک ادم مغرضی مثل شما بگوید از ایه 33 سوره احزاب معصومیت افراد ثابت می شود پس از ایه 11 سوره انفال معصومیت تمام اصحاب بدر باید با استدلال شما ثابت شود .
چون از کلمه لِّيُطَهِّرَكُم و کلمه يُذْهِبَ عَنكُمْ رِجْزَ الشَّيْطَانِ و همچنین اضافه بر آن کلمه لِيَرْبِطَ عَلَىٰ قُلُوبِكُمْ و يُثَبِّتَ بِهِ الْأَقْدَامَ استفاده شده است .
و اینکه گفته ای (آیه تطهیر فرموده که فاطمه سلام الله علیها از رجس به دور است.)
برادرم چرا دروغ می گویی ؟؟؟
در کجای ایه 33 سوره احزاب امده که فاطمه از رجس بدور است ؟؟!!!
از خوانندگان محترم می خواهم برای خواندن مطالب بیشتر در این مورد به لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2055&page=2 مراجعه کنند .
پاسخ تمام این شبهات داده شده است
پنج شنبه، ۲۹ آبان ۱۳۹۳ در ۸:۱۷ ق.ظ #10231با سلام خدمت خوانندگان محترم و فهیم و محترم این سایت .اگر دقت کرده باشید در این تاپیک مشخص کردن تکلیف ابوبکر مطرح شده است .
اما آخوند عبدالحسین که از علما و نخبگان مغلطه باز می باشد به لحاظ اینکه از پاسخ دادن فرار کند در این تاپیک زیر همان کامنت به صورت شفاف و با ذکر تاریخ کامنت طرف مقابل جواب نمی دهد .
و به لحاظ اینکه خواننده متوجه نشود که چطوری عقیدشان با آیات قران باطل می شود زیر اولین پست مطلب می گذارد .
و من از خوانندگان می خواهم که کلمه ی دروغگو و کذاب و کلمه ی رسوا و کلمه ی فریبکاری را در بقیه تاپیک هایی که بین من و آخوند عبدالحسین و دیگران بحث ادامه دارد را سرچ کنند .
آنوقت خواهند دید باطل بودن عقیده ی آنها را چطور با آیات واضح و روشن قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کرده ام .
و همین که آخوند عبدالحسین به صورت شفاف زیر همان کامنت پاسخ نمی دهد و فرار می کند نشان دهنده ی بطلان عقیده ی اوست .
و اگر دو مرتبه باز هم همان روش سابق را ارائه دهد من این مطلب را در زیر پست اولیه می گذارم .
پنج شنبه، ۲۹ آبان ۱۳۹۳ در ۱۰:۴۷ ق.ظ #10232با سلام .اینکه گفته ای (چی شد)
پاسخ من : چرا فرار می کنی چون نتوانستی پاسخ بدهی اینجا هل من مبارز می طلبی ؟؟
خواهشمندم بیشتر از این خودت را رسوا نکن .
وقتی در تله گیر می افتی هر چه دست و پا زنی فایده ای ندارد !!
و از خوانندگان محترم می خواهم تمام مطالب این تاپیک را مطالعه کنند و سپس قضاوت نمایند .
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.