طبق آیات و احادیث لطفا تکلیف ابوبکر را معلوم کنید.

Home انجمن ها خلفای راشدین طبق آیات و احادیث لطفا تکلیف ابوبکر را معلوم کنید.

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  عبدالحسین در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 119)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    باسلام . از اینکه در این چند روز متوجه این قسمت نبودم تا پاسخ بدهم از خوانندگان عذرخواهی می کنم .

و جناب آقای عبدالحسین به خاطر اینکه نمی توانید پاسخ بدهی و جواب هر کامنت را بدهی با فریب کاری مطالب جدید را زیر پست اولیه می گذاری و همچنین می خواهی با این روش پاسخهایی که داده ام را تحت الشعاع قرار بدهی .

کور خوانده ای برای من خیلی راحت است پاسخ های که به مطلب اولیه شما داده ام را دوباره همانجا می گذارم .

اینکه گفته ای (ادامه نسل مبارک حضرت رسول تناه و تنها از طریق ایشان است.)

برادرم عبدالله افطح و جعفر به گفته ی شما کذاب که هم فرزند امام بودند و هم برادر امام ادامه ی نسل مبارک می باشند و قبول داری ؟؟

و همچنین خداوند به صراحت در قران فرموده (إِنَّ أَكْرَ‌مَكُمْ عِندَ اللَّـهِ أَتْقَاكُمْ)

اینکه گفته ای (بنده تا اینجا ثابت نموده ام که حضرت صدیقه سلام الله علیها در محدوده شمول آیه تطهیر قرار دارند. و ثابت است که ابوبکر در این محدوده نیست.)

اولا :چرا دروغ می گویی در کجا ثابت کرده ای ؟؟ و چرا می خواهی با فریب و نیرنگ خزعبلات فکری خودت را ثابت جلوه دهی ؟؟؟

دوما :از ایه 33 احزاب به هیچ عنوان معصومیت هیچ فردی ثابت نمی شود .

سوما : حضرت ابوبکر در محدوده و شمول ایه 100 سوره توبه و 72 انفال و ده ها ایه دیگر قران می باشد .

اینکه گفته ای (ضمن اینکه ثابت است رضایت ایشان و غضبشان همان رضایت و غضب خداوند است)

چرا دروغ می گویی ؟؟ از کجا ثابت است ؟؟؟

از همان کتاب علل الشرائع شیخ صدوق جلد 1 صفحه ی 184 و دیگر کتب شیعه و سنی که مورد قبول فریقین و به تواتر رسیده است ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (معلوم شد که ابوبکر بر خلاف حکم آیه تطهیر و البته آیات مربوط به ارث، حکم کرده)

برادرم مگر حضرت علی و عباس و عمار و … حضور نداشتند و شجاعت نداشتند و غیرت نداشتند که شمشیر بکشند و ….

اینکه گفته ای (اینکه آیه 100 توبه را مطرح میکنند خب خودشان باید تناقض آیات را حل کنند. البته من معتقد به تناقض نیستم لکن نوع برداشت گروه مقابل چیزی جز تناقض را ثابت نمی کند.)

برادرم ایه 100 سوره توبه در قران موجود است و همه میتوانند مطالعه کنند و قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (ضمن اینکه آن ابدا که در آیه هست برای کجاست و برای چیست هم بماند.)

برادرم آن ابدا برای این است که خداوندی که از اینده خبر داشته و می دانسته منافقینی پیدا خواهند شد و ادعا می کنند که رضایت ابدی نیست رسوا شوند .

اینکه گفته ای (اینکه سلام من به امام عصر علیه السلام را بررسی میکنند(مثلا) و هیچ ربطی به موضوع ندارد باز هم به من چه.)

برادرم از همین گفته ی باز هم به من چه شما مشخص می شود که حتی سلامی که می دهید نمی دانید به چه شخصی می دهید و وظائف آن فرد را از قران نمی توانید ثابت کنید و ….

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (ابوبکر در قضیه ارثیه پیامبر بر خلاف حکم خدا حکم کرده. جدای از دروغی که به پیامبر بسته.)

برادرم مگر حضرت علی و عباس و عمار و … حضور نداشتند و شجاعت نداشتند و غیرت نداشتند که شمشیر بکشند و ….

اینکه گفته ای (. از یکطرف مدعی رضایت هستید و از طرف دیگر میبیند که قرآن آیه دیگری هم دارد و در آیه دیگری هم فرموده و من یعما مثقال ذرة شرا یره. چه کنیم؟)

برادرم چون خداوند از اینده آگاهی داشته و میدانسته که آنها هیچگونه شری انجام نمی دهند ایه 100 سوره توبه را نازل فرموده .

اینکه گفته ای (شما یک مدرک و تناه و فقط یک مدرک برای این موضوع بیاور که مذهب خودت به پیامبر صلی الله و علیه و آله و سلم بر می گردد.)

برادرم ما اهل سنت چون اعتقادات دینی خود را از خدا و آیاتی که بر پیامبر نازل شده می گیریم و آنچه که پیامبر تبیین کرده و صحیح به دست ما رسیده است پیروی می کنیم عقیده ی ما به پیامبر بر می گردد و مذهب موضوعی فقهی می باشد .

اینکه گفته ای (فقط یک مدرک که بگوید اهل سنت یا سنی همان اسلام راستین است. اگر نیاوردی از اینکه بنده شما را بکریه یا عمریه یا عایشه گونه خطاب کنم ناراحت که نمیشوید؟)

برادرم همین که ما اصول دین خود را (توحید و نبوت و معاد) را از قران می گیریم اسلام راستین است و مذهبی به نام بکریه و عمریه در طول تاریخ وجود نداشته است .

اینکه گفته ای (اگر هم زید دو حدیث دارد که تضاد دارند، تضادش را شما حل کن.)

برادرم چندین بار در جاهای مختلف توضیح دادم که برداشت های فکری زید حدیث پیامبر نیست و برای ملاک شرعی نیست .

و اگر راست می گویی یک حدیث صحیح از پیامبر در این مورد بیاور که زن جزو اهل بیت نیست .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (عزیزم من با آیه و روایت ثابت کردم که زنان در آیه نیستند.)

چرا دروغ می گویی ؟؟؟

از ایه 30 تا 34 سوره ی احزاب موجود است و مشخص است که درباره ی زنان پیامبر می باشد .

اگر یک آدم مغرض مثل شما بگوید چون در وسط ایه از ضمیر مذکر کم استفاده شده ، جوابش را قران در ایه 73 سوره هود داده است .

(قَالُوا أَتَعْجَبِينَ مِنْ أَمْرِ‌ اللَّـهِ ۖ رَ‌حْمَتُ اللَّـهِ وَبَرَ‌كَاتُهُ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ ۚ إِنَّهُ حَمِيدٌ مَّجِيدٌ)

اینکه گفته ای (آیه تطهیر صحه بر گفتار و فرمایش حضرت زهرا سلام الله علیها میگذارد. یعنی ایشان راستگو و مبراء از غصب و زیاده طلبی و… می باشد.)

و اگر یک ادم مغرضی مثل شما بگوید از ایه 33 سوره احزاب معصومیت افراد ثابت می شود پس از ایه 11 سوره انفال معصومیت تمام اصحاب بدر باید با استدلال شما ثابت شود .

چون از کلمه لِّيُطَهِّرَ‌كُم و کلمه يُذْهِبَ عَنكُمْ رِ‌جْزَ الشَّيْطَانِ و همچنین اضافه بر آن کلمه لِيَرْ‌بِطَ عَلَىٰ قُلُوبِكُمْ و يُثَبِّتَ بِهِ الْأَقْدَامَ استفاده شده است .

اینکه گفته ای (نکته اینجاست که حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها مد نظر آیه هستند و طرف مقابل ایشان یعنی ابوبکر در مضمون آیه جایی ندارد.)

چرا دروغ می گویی ؟؟؟

مد نظر ایه زنان پیامبر هستند و فقط پیامبر دعا کردند که خداوند حضرت فاطمه را از برکات این ایه بهره مند سازد .

و حضرت ابوبکر که جزو مهاجرین است مد نظر ایه ی 100 سوره توبه و 72 سوره انفال و ده ها ایه دیگر می باشد .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (حالا من از او پرسیده ام که کجای آیه 100 فرموده ابوبکر؟ تاریخ رو نمیخوام. قرآن.)

من مدعی امامت منصوص الهی ابوبکر پس از فوت پیامبر نشده ام که مثل نام پیامبر از قران ثابت کنم .

و من مدعی معصومیت ابوبکر نشده ام که با نام از قران ثابت کنم .

اینکه گفته ای (خب یکی از اون هفده هزار آیه، آیه رجم و رضاع کبیر و بخشی از سورة الفضیحة است. که البته علما که نه اما خلفای شما در موردش حرفهایی زده اند.)

برادرم چرا از پاسخ دادن به آنچه در اصول کافی و دیگر کتب شما درباره ی تحریف قران آمده است فراری هستی ؟؟؟

من به صراحت گفتم هر کسی از اهل سنت و علمای اهل سنت که معتقد باشد قران تحریف شده است کافر و مرتد است و اگر شما هم راست می گویی و نمی ترسی و معتقد به تحریف قران نیستی و علمای شما معتقد به تحریف قران نیستند همین طور به صراحت اعلام کن .

از خوانندگان می خواهم که قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (. گذشته از اینکه فدک ارث باشد یا نباشد. و البته حرف من فدک نبود. کل ترکه پیامبر بود.)

اولا : اگر پیامبر ارث می گذاشت و ترکه می داشت که شبها گرسنه نمی خوابید .

و باید نفقه ی همسرانش را به نحو احسن می داد .

و همچنین ارث پیامبر به افراد دیگری از جمله عمو و همسرانش هم می رسید پس چرا آنها چنین ادعایی نکرده اند ؟؟؟

و ضمنا شما در تناقضات گیر کرده اید یک وقت می گویید به فاطمه هدیه داده بود و یک وقت می گویید که ارث بوده است ؟؟؟

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    چی شد

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .چرا از پاسخ دادن به این سوال فراری هستید ؟؟؟

خواهشمندم درباره ی سلامی که درباره ی مهدی گذاشته ای پاسخ بده که آیا کسی که شما برای سلامتیش دعا می خوانید از حضرت علی شجاعتر است ؟؟!!!

و از ده امام دیگر شجاع تر است ؟؟!!

اگر پاسخ مثبت است حالا که حکومت ایران هم در خدمت ایشان می باشد چرا ظهور نمی کند ؟؟؟

و چرا این همه انسان در ظلم و جور به سر می برند و ایشان به قول شما نظاره گر می باشد !!

سوال این است : پیامبر اسلام با نام و وظایف مشخص در ایات متعدد قران ، از طرف خداوند معرفی شده است .

و هر زمان که پیروان پیامبر دچار مشکل می شدند برای حل مشکل ، و اگر در مسائل دینی و عبادی دچار اختلاف می شدند به پیامبر رجوع می کردند .

و اگر عالم و یا فرستاده پیامبر اسلام در اطراف و شهرهای دیگر در بیان احکام دین اسلام با مردم آن شهر و دیار ، دچار مشکل می شدند ، هر فردی که می خواست می آمد در مدینه ، بدون واسطه وبدون معطلی نزد پیامبر اسلام و مشکل دینی و … خود را مطرح و جواب صحیح را از پیامبر اسلام می گرفت .

و حتی صحابه پیامبر اگر دچار اختلاف فقهی می شدند به پیامبر رجوع می کردند و پیامبر حکم صحیح شرعی را برایشان بیان می کرد .

و امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا در مکان مشخصی در دسترس تمام مردم نیست تا مثل پیامبر اسلام جواب سوالات دینی مردم را بدهد .

و یا حداقل اختلافات فقهی بین مراجع را حل و فصل نماید .

تا فتوا های متضاد صادر نکنند .

و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .

و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است .

آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است .

و چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟

تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .

و چرا قران را تفسیر نکرده است تا هرکسی درباره ی ایات قران اظهار نظر نکند و به رای خود تفسیر نکند ؟؟؟

و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نائب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .

آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر

اینکه در چند جا گفته ای (تکلیف ابوبکر را معلوم کنید. فاسق؟ ظالم؟ کافر؟ هر سه؟)

برادرم خداوند به صراحت در ایه 100 سوره توبه رضایت خود را از مهاجرین و انصار اعلام کرده و وعده بهشت داده یوم الابد .

و در ایه 18 فتح همه رضایت خود را از بیعت کنندگان اعلام کرده و ابوبکر جزو مهاجرین ایه 100 توبه و بیعت کنندگان 18 فتح است .

آیا خداوند که از گذشته و آینده افراد خبر دارد ، بگفته شما از فاسق و ظالم و کافر اعلام رضایت کرده ؟؟!!

و به گفته ی شما به ظالم و کافر و فاسق وعده ی بهشت یوم الابد داده ؟؟؟!!

شما اگر به قران و به گفته ی خداوند اعتماد داری که خداوند جواب شما را در ایه 100 سوره توبه داده و ابوبکر جزو مهاجرین است .

و اگر به گفته ی عبدالله ابن سبا یهودی اعتقاد داری که این موضوع را ادامه بده .

و چون هدف شما این است که در کلام خدا خدشه وارد کنید باز هم خداوند جواب شما را داده است .

(الَّذِينَ يَصُدُّونَ عَن سَبِيلِ اللَّـهِ وَيَبْغُونَهَا عِوَجًا وَهُم بِالْآخِرَ‌ةِ كَافِرُ‌ونَ)

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : همانها که (مردم را) از راه خدا بازمی‌دارند، و (با القای شبهات) می‌خواهند آن را کج و معوج نشان دهند؛ و آنها به آخرت کافرند!»)

راستی آیا خود را از مکارم شیرازی با سوادتر می دانی ؟؟؟

و همچنین بندگان مخلص خداوند چون به ایه 100 سوره توبه اعتماد دارند هم جواب شما را داده اند .

با زبان زدن سگ به آب دریا ، اب دریا کثیف نمی شود .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    ما که نظر خود را در مورد آیه ثابت کردیم. بدون 5=2+2. شما؟

عدم شمول آیه نسبت به زنان پیامبر را هم ثابت کردیم. چون مثلا فقط مثلا شما جدی نگیر، پیامبر تبیین کننده قران هستند. شما؟

تخلف ابوبکر از ما انزل الله رو هم نمایان کردیم. شما؟

.

مغلطه و رسوا و ….. . آره؟

به قول استاد دکتر دانشمند عالم جلیل القدر جهان اسلام……. .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام خدمت خوانندگان محترم و فهیم و محترم این سایت .

اگر دقت کرده باشید در این تاپیک مشخص کردن تکلیف ابوبکر مطرح شده است .

اما آخوند عبدالحسین که از علما و نخبگان مغلطه باز می باشد به لحاظ اینکه از پاسخ دادن فرار کند در این تاپیک زیر همان کامنت به صورت شفاف و با ذکر تاریخ کامنت طرف مقابل جواب نمی دهد .

و به لحاظ اینکه خواننده متوجه نشود که چطوری عقیدشان با آیات قران باطل می شود زیر اولین پست مطلب می گذارد .

و من از خوانندگان می خواهم که کلمه ی دروغگو و کذاب و کلمه ی رسوا و کلمه ی فریبکاری را در بقیه تاپیک هایی که بین من و آخوند عبدالحسین و دیگران بحث ادامه دارد را سرچ کنند .

آنوقت خواهند دید باطل بودن عقیده ی آنها را چطور با آیات واضح و روشن قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کرده ام .

و همین که آخوند عبدالحسین به صورت شفاف زیر همان کامنت پاسخ نمی دهد و فرار می کند نشان دهنده ی بطلان عقیده ی اوست .

و اگر دو مرتبه باز هم همان روش سابق را ارائه دهد من این مطلب را در زیر پست اولیه می گذارم .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .چرا از پاسخ دادن به این سوال فراری هستید ؟؟؟

خواهشمندم درباره ی سلامی که درباره ی مهدی گذاشته ای پاسخ بده که آیا کسی که شما برای سلامتیش دعا می خوانید از حضرت علی شجاعتر است ؟؟!!!

و از ده امام دیگر شجاع تر است ؟؟!!

اگر پاسخ مثبت است حالا که حکومت ایران هم در خدمت ایشان می باشد چرا ظهور نمی کند ؟؟؟

و چرا این همه انسان در ظلم و جور به سر می برند و ایشان به قول شما نظاره گر می باشد !!

سوال این است : پیامبر اسلام با نام و وظایف مشخص در ایات متعدد قران ، از طرف خداوند معرفی شده است .

و هر زمان که پیروان پیامبر دچار مشکل می شدند برای حل مشکل ، و اگر در مسائل دینی و عبادی دچار اختلاف می شدند به پیامبر رجوع می کردند .

و اگر عالم و یا فرستاده پیامبر اسلام در اطراف و شهرهای دیگر در بیان احکام دین اسلام با مردم آن شهر و دیار ، دچار مشکل می شدند ، هر فردی که می خواست می آمد در مدینه ، بدون واسطه وبدون معطلی نزد پیامبر اسلام و مشکل دینی و … خود را مطرح و جواب صحیح را از پیامبر اسلام می گرفت .

و حتی صحابه پیامبر اگر دچار اختلاف فقهی می شدند به پیامبر رجوع می کردند و پیامبر حکم صحیح شرعی را برایشان بیان می کرد .

و امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا در مکان مشخصی در دسترس تمام مردم نیست تا مثل پیامبر اسلام جواب سوالات دینی مردم را بدهد .

و یا حداقل اختلافات فقهی بین مراجع را حل و فصل نماید .

تا فتوا های متضاد صادر نکنند .

و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .

و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است .

آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است .

و چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟

تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .

و چرا قران را تفسیر نکرده است تا هرکسی درباره ی ایات قران اظهار نظر نکند و به رای خود تفسیر نکند ؟؟؟

و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نائب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .

آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر
    و در مورد سوالی که گذاشته ای.

شما مثل اینکه اگر چندین بار در این مورد پاسخ خود را گرفته باشید چون مامور هستید و معذور خجالت نمی کشید .

و البته به نفع اهل سنت می باشد که مطالب بی سند و بی اساس شما را با سند و مدرک قرانی باطل کنند .

و فقط برای شما چیزی که باقی می ماند بی آبرویی می باشد .

و دشمنی شما با آیات نص قران که درباره ی صحابه ی مهاجر و انصار پیامبر مثل ایه 100 سوره توبه و 18 فتح و ده ها ایه دیگر در قران هست عیان می شود .

و اینکه گفته ای (بخش دوم هم زنان نبی هستند که البته برخی از آنان مانند ام سلمه بر خیر هستند اما به صراحت احادیث در زمره افراد مشمومل آیه نیستند. حال اینکه چگونه برخی ادعا دارند که زنان نبی مشمول آیه تطهیر میشوند نیز جالب بوده)

برادرم اول برادری خودت را ثابت کن بعد ادعای ارث کن !!

اولا : هر آدم عاقل و با شعور و بی غرض و مرضی که از ایه 28 سوره احزاب تا 34 سوره احزاب را مطالعه کند متوجه می شود که موضوع زنان پیامبر اسلام می باشد .

و حتی خود همین ایه 33 سوره احزاب را هر فردی اگر اول آن را قیچی نکند ، و تمام ایه را بخواند متوجه می شود که در مورد زنان پیامبر اسلام است .

از خوانندگان محترم می خواهم برای خواندن مطالب بیشتر در این مورد به لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2055&page=2 مراجعه کنند .

پاسخ تمام این شبهات داده شده است .

abdollah1990
    کاربر
    و اگر یک آدم مغرض مثل شما بگوید چون در وسط ایه از ضمیر مذکر کم استفاده شده ، جوابش را قران در ایه 73 سوره هود داده است .

(قَالُوا أَتَعْجَبِينَ مِنْ أَمْرِ‌ اللَّـهِ ۖ رَ‌حْمَتُ اللَّـهِ وَبَرَ‌كَاتُهُ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ ۚ إِنَّهُ حَمِيدٌ مَّجِيدٌ)

اینکه گفته ای (آیه تطهیر صحه بر گفتار و فرمایش حضرت زهرا سلام الله علیها میگذارد. یعنی ایشان راستگو و مبراء از غصب و زیاده طلبی و… می باشد.)

و اگر یک ادم مغرضی مثل شما بگوید از ایه 33 سوره احزاب معصومیت افراد ثابت می شود پس از ایه 11 سوره انفال معصومیت تمام اصحاب بدر باید با استدلال شما ثابت شود .

چون از کلمه لِّيُطَهِّرَ‌كُم و کلمه يُذْهِبَ عَنكُمْ رِ‌جْزَ الشَّيْطَانِ و همچنین اضافه بر آن کلمه لِيَرْ‌بِطَ عَلَىٰ قُلُوبِكُمْ و يُثَبِّتَ بِهِ الْأَقْدَامَ استفاده شده است .

و اینکه گفته ای (آیه تطهیر فرموده که فاطمه سلام الله علیها از رجس به دور است.)

برادرم چرا دروغ می گویی ؟؟؟

در کجای ایه 33 سوره احزاب امده که فاطمه از رجس بدور است ؟؟!!!

از خوانندگان محترم می خواهم برای خواندن مطالب بیشتر در این مورد به لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2055&page=2 مراجعه کنند .

پاسخ تمام این شبهات داده شده است

abdollah1990
    کاربر

اینکه در چند جا گفته ای (تکلیف ابوبکر را معلوم کنید. فاسق؟ ظالم؟ کافر؟ هر سه؟)

برادرم خداوند به صراحت در ایه 100 سوره توبه رضایت خود را از مهاجرین و انصار اعلام کرده و وعده بهشت داده یوم الابد .

و در ایه 18 فتح همه رضایت خود را از بیعت کنندگان اعلام کرده و ابوبکر جزو مهاجرین ایه 100 توبه و بیعت کنندگان 18 فتح است .

آیا خداوند که از گذشته و آینده افراد خبر دارد ، بگفته شما از فاسق و ظالم و کافر اعلام رضایت کرده ؟؟!!

و به گفته ی شما به ظالم و کافر و فاسق وعده ی بهشت یوم الابد داده ؟؟؟!!

شما اگر به قران و به گفته ی خداوند اعتماد داری که خداوند جواب شما را در ایه 100 سوره توبه داده و ابوبکر جزو مهاجرین است .

و اگر به گفته ی عبدالله ابن سبا یهودی اعتقاد داری که این موضوع را ادامه بده .

و چون هدف شما این است که در کلام خدا خدشه وارد کنید باز هم خداوند جواب شما را داده است .

(الَّذِينَ يَصُدُّونَ عَن سَبِيلِ اللَّـهِ وَيَبْغُونَهَا عِوَجًا وَهُم بِالْآخِرَ‌ةِ كَافِرُ‌ونَ)

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : همانها که (مردم را) از راه خدا بازمی‌دارند، و (با القای شبهات) می‌خواهند آن را کج و معوج نشان دهند؛ و آنها به آخرت کافرند!»)

راستی آیا خود را از مکارم شیرازی با سوادتر می دانی ؟؟؟

و همچنین بندگان مخلص خداوند چون به ایه 100 سوره توبه اعتماد دارند هم جواب شما را داده اند .

با زبان زدن سگ به آب دریا ، اب دریا کثیف نمی شود .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (ما که نظر خود را در مورد آیه ثابت کردیم. بدون 5=2+2. شما؟)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟

اگر ثابت می کردی زیر کامنت پاسخ می دادی و همیشه فرار نمی کردی .

و همین که فرار می کنی و زیر سوال اولیه خود رجز خوانی می کنی بطلان گفته های خودت را ثابت می کنی .

من از خوانندگان محترم می خواهم که حتما و حتما و حتما تمام این تاپیک را مطالعه کنند و خودشان قضاوت کنند که چه کسی دروغگو و کذاب است و ادعای کذب و دروغ می کند .

اینکه گفته ای (عدم شمول آیه نسبت به زنان پیامبر را هم ثابت کردیم.)

پاسخ من : چرا در رو روشن دروغ می گویی ؟؟؟

تمام مطالب من و شما در این تاپیک موجود است اگر به عقل و شعور خودت احترام نمی گذاری به عقل و شعور خواننده احترام بگذار .

اینکه گفته ای (. چون مثلا فقط مثلا شما جدی نگیر، پیامبر تبیین کننده قران هستند.)

پاسخ من : ما جدی می گیریم که پیامبر اسلام تبیین کننده ما نزل الیهم می باشد طبق ایه 44 سوره نحل .

شما که این قران را قبول نداری سر و کارت با خدا (ابوالقاسمی) .

و با این اعترافاتی که انجام می دهی چهره واقعی خودت را ده ها بار عیان کرده ای که قران را قبول نداری .

اینکه گفته ای (به قول استاد دکتر دانشمند عالم جلیل القدر جهان اسلام……. .)

پاسخ من : چرا ترسیده ای و به جای نام ابو الکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین نقطه چین گذاشته ای ؟؟

زشته !!! عیبه !!! میفهمن ها !!!

شما که صیغه زاده ما یفعلی هستی چرا از گذاشتن نام پدرت ترسیده ای ؟؟

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 119)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.