طبق آیات و احادیث لطفا تکلیف ابوبکر را معلوم کنید.

Home انجمن ها خلفای راشدین طبق آیات و احادیث لطفا تکلیف ابوبکر را معلوم کنید.

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  عبدالحسین در 10 سال، 5 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 119)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    با سلام . خواهشمندم درباره ی سلامی که درباره ی مهدی گذاشته ای پاسخ بده که آیا کسی که شما برای سلامتیش دعا می خوانید از حضرت علی شجاعتر است ؟؟!!!

و از ده امام دیگر شجاع تر است ؟؟!!

اگر پاسخ مثبت است حالا که حکومت ایران هم در خدمت ایشان می باشد چرا ظهور نمی کند ؟؟؟

و چرا این همه انسان در ظلم و جور به سر می برند و ایشان به قول شما نظاره گر می باشد !!

سوال این است : پیامبر اسلام با نام و وظایف مشخص در ایات متعدد قران ، از طرف خداوند معرفی شده است .

و هر زمان که پیروان پیامبر دچار مشکل می شدند برای حل مشکل ، و اگر در مسائل دینی و عبادی دچار اختلاف می شدند به پیامبر رجوع می کردند .

و اگر عالم و یا فرستاده پیامبر اسلام در اطراف و شهرهای دیگر در بیان احکام دین اسلام با مردم آن شهر و دیار ، دچار مشکل می شدند ، هر فردی که می خواست می آمد در مدینه ، بدون واسطه وبدون معطلی نزد پیامبر اسلام و مشکل دینی و … خود را مطرح و جواب صحیح را از پیامبر اسلام می گرفت .

و حتی صحابه پیامبر اگر دچار اختلاف فقهی می شدند به پیامبر رجوع می کردند و پیامبر حکم صحیح شرعی را برایشان بیان می کرد .

و امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا در مکان مشخصی در دسترس تمام مردم نیست تا مثل پیامبر اسلام جواب سوالات دینی مردم را بدهد .

و یا حداقل اختلافات فقهی بین مراجع را حل و فصل نماید .

تا فتوا های متضاد صادر نکنند .

و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .

و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است .

آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است .

و چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟

تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .

و چرا قران را تفسیر نکرده است تا هرکسی درباره ی ایات قران اظهار نظر نکند و به رای خود تفسیر نکند ؟؟؟

و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نائب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .

آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر
    و در مورد سوالی که گذاشته ای.

شما مثل اینکه اگر چندین بار در این مورد پاسخ خود را گرفته باشید چون مامور هستید و معذور خجالت نمی کشید .

و البته به نفع اهل سنت می باشد که مطالب بی سند و بی اساس شما را با سند و مدرک قرانی باطل کنند .

و فقط برای شما چیزی که باقی می ماند بی آبرویی می باشد .

و دشمنی شما با آیات نص قران که درباره ی صحابه ی مهاجر و انصار پیامبر مثل ایه 100 سوره توبه و 18 فتح و ده ها ایه دیگر در قران هست عیان می شود .

و اینکه گفته ای (بخش دوم هم زنان نبی هستند که البته برخی از آنان مانند ام سلمه بر خیر هستند اما به صراحت احادیث در زمره افراد مشمومل آیه نیستند. حال اینکه چگونه برخی ادعا دارند که زنان نبی مشمول آیه تطهیر میشوند نیز جالب بوده)

برادرم اول برادری خودت را ثابت کن بعد ادعای ارث کن !!

اولا : هر آدم عاقل و با شعور و بی غرض و مرضی که از ایه 28 سوره احزاب تا 34 سوره احزاب را مطالعه کند متوجه می شود که موضوع زنان پیامبر اسلام می باشد .

و حتی خود همین ایه 33 سوره احزاب را هر فردی اگر اول آن را قیچی نکند ، و تمام ایه را بخواند متوجه می شود که در مورد زنان پیامبر اسلام است .

از خوانندگان محترم می خواهم برای خواندن مطالب بیشتر در این مورد به لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2055&page=2 مراجعه کنند .

پاسخ تمام این شبهات داده شده است .

abdollah1990
    کاربر
    و اگر یک آدم مغرض مثل شما بگوید چون در وسط ایه از ضمیر مذکر کم استفاده شده ، جوابش را قران در ایه 73 سوره هود داده است .

(قَالُوا أَتَعْجَبِينَ مِنْ أَمْرِ‌ اللَّـهِ ۖ رَ‌حْمَتُ اللَّـهِ وَبَرَ‌كَاتُهُ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ ۚ إِنَّهُ حَمِيدٌ مَّجِيدٌ)

اینکه گفته ای (آیه تطهیر صحه بر گفتار و فرمایش حضرت زهرا سلام الله علیها میگذارد. یعنی ایشان راستگو و مبراء از غصب و زیاده طلبی و… می باشد.)

و اگر یک ادم مغرضی مثل شما بگوید از ایه 33 سوره احزاب معصومیت افراد ثابت می شود پس از ایه 11 سوره انفال معصومیت تمام اصحاب بدر باید با استدلال شما ثابت شود .

چون از کلمه لِّيُطَهِّرَ‌كُم و کلمه يُذْهِبَ عَنكُمْ رِ‌جْزَ الشَّيْطَانِ و همچنین اضافه بر آن کلمه لِيَرْ‌بِطَ عَلَىٰ قُلُوبِكُمْ و يُثَبِّتَ بِهِ الْأَقْدَامَ استفاده شده است .

و اینکه گفته ای (آیه تطهیر فرموده که فاطمه سلام الله علیها از رجس به دور است.)

برادرم چرا دروغ می گویی ؟؟؟

در کجای ایه 33 سوره احزاب امده که فاطمه از رجس بدور است ؟؟!!!

از خوانندگان محترم می خواهم برای خواندن مطالب بیشتر در این مورد به لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2055&page=2 مراجعه کنند .

پاسخ تمام این شبهات داده شده است

عبدالحسین
    مشارکت کننده

سلام علیکم.

1 . من نگفتم که نازل کننده کس دیگری است. گفتم پیامبر را قبول ندارید. چرا؟ قرآن می گوید دین یعنی خدا و رسول. شما رسولش را فاکتور میگیری. 61 نساء را بخوان. معنایش جز این نیست که رسول که نباشد، خدای تنها مورد قبول نیست از کسی. جواب آیه برای امامت را جای دیگری مطرح کنید من هم همانجا جواب میدهم. اینجا بحث ابوبکر است.

2. عزیزم چند مرتبه در مباحث دیگر هم نوشته ام که ” از نظر شیعه “. از نظر اهل سنت که ننوشتم. از نظر شیعه ایشان همه نور واحد هستند. چون در یک مرتبه از مطاع بودن هستند برای شیعه. پس ایراد اگر میگیرید سعی کنید آبگوشتی نباشد مانند برخی فضائل. ایراد به نظر شیعه اگر دارید در جای دیگری بحث کنید. اینجا فقط ابوبکر.

3. در همان عدالت صحابه عرض کردم که آیا رضایت دائمی است؟ ببینید آیه چه میگوید. بعد عمل همان سابقون را هم ببینید. بعد بگویید که آیا میشود عمل خلاف کرد و خدا همچنان راضی بماند؟ این با کدام منطق قرآن قابل قبول است؟ البته من هم نگفتم که همه صحابه. این ترفند شما(اهل سنت) است که شیعه را در برابر همه صحابه می دانید. بحث من رضایت یا عدم آن نیست. دوام آن است. اینجا فقط ابوبکر را بحث کنید.

4. همان خدای لا یخلف المیعاد فرموده اگر پیامبر را اذیت کنی اعد لهم عذاب مهینا. این را با عمل برخی از همان سابقون تطبیق بدهید. جور در می آید که رسول را اذیت کند و دچار عذاب باشد و در عین حال هم در بهشت باشد؟ اینجا فقط ابوبکر را بررسی کنید.

5. یکی از همین صحابه عرب زبان زید بن ارقم بوده. عقلش کامل بوده؟ دقت کنید که من در ابتدای بحث گفتم گروه زنان نبی اختلافی است. یعنی ابتدائا نفی نکردم. بعد مطلب گذاشتید و من هم حرف ام سلمه سلام الله علیها رو گذاشتم. چرا پیامبر او را به زیر کسا راه ندادند؟ جمله قبلی در حدیث، جواب می دهد. اللهم هولاء اهل بیتی… . ام سلمه کجای این موضوع است؟ عایشه و دیگران کجا هستند؟ ابوبکر را فراموش نکنید.

صحت و سقم را خوب اومدی. هستم. زهرهشک. من نگفتم که ابن تیمیه در مورد زنان چه گفته. برای این از او نقل کردم که جوابی باشد برای کسی که مدعی شده آیه تنها زنان را شامل میشود.

« برادرم اول برادری خودت را ثابت کن بعد ادعای ارث کن !! اولا : هر آدم عاقل و با شعور و بی غرض و مرضی که از ایه 28 سوره احزاب تا 34 سوره احزاب را مطالعه کند متوجه می شود که موضوع زنان پیامبر اسلام می باشد . و حتی خود همین ایه 33 سوره احزاب را هر بی شعور و ناقص العقلی اول آن را قیچی نکند ، متوجه می شود که درباره ی زنان پیامبر اسلام می باشد. »

عبدالحسین
    مشارکت کننده

6. شما گفتید که هر با شعوری می داند که آیه زنان را می گوید. من هم حرف عایشه و ام سلمه و زید را گذاشتم. مشکلی اگر هست باید با ایشان حل و فصل کنید. و نمی دانم چرا هر جا که عین نتیجه شما را میگیرم می شوم مغرض و فی قلوبهم زیغ. احتمالا که نه ولی قطعا این از تبعات نتایج شماست. جنس نتایج شما اینست که در پایان به گروهی چیزهایی ارتباط پیدا می کند که شما دوست ندارید و مجبورید برای مالیدن ماست و سایر لبنیات غلیظ بر روی قضیه، طرف مقابل را تخطئه کنید. ابوبکر را چه کردید.

7. قرینه است برای اینکه ملت خود را نجس کرده بودند. می دانید که سپاه اسلام اروی زیاد داشته. اروی هم که در شجاعت مثال زدنی است. پس در نتیجه مشاهده قوه دشمن، نیاز به آب برای تطهیر دارد. البته این را هم مطالعه کنید که چرا آب برای تطهیر آنها لازم بوده؟ غسل تعمید مسیحیت است؟

در آیه تطهیر قرینه نیست به جهت ادبیات آیه وتبیین پیامبر صلی الله و علیه وآله و سلم.

بعد اینکه مودب باشید. شلوار خدای شما بوده. من چه کاره باشم. شما در این بزم مقرب تر هستید.

8. و میبینم که از اصول توحید و معاد کوتاه آمدید و به نبوت چسبیده اید. همان بند کرده اید سابق. عزیزم فرموده که محمد رسول الله. کجا فرموده که این اصل است؟ کلمه اصل را نشان دهید. ابوبکر را هم فراموش نکنید.

9. خواستگاری را من از بخاری گفتم. در بخاری دنبال راوی بگردید، از خنده به مواد آیه 11 انفال نیازمند می شوید.

این حدیث در کتب شیعه هم هست اما از یک نظر به جهت مغایرت واضح با قرآن، رد می شود و از جهتی هم در سند دچار مشکل می شود. ضمن اینکه مرحوم شیخ صدوق اسمش روی خودش هست. لکن کسی برای ایشان مقام عصمت قائل نیست. ایشان هم مصون از اشتباه نبوده اند. منظورتان از آیه چه بود؟

و حتما چون به فرموده شما از قرآن فراری هستم فهمیده ام که شما مصداق کدام آیه هستید. این هم اعجاز قرآن است.

عبدالحسین
    مشارکت کننده

10. تذکر اساسی اینست که گروه شما الان سعی دارد که ثابت کند آیه در حق زنان هم بوده که البته نبوده است. من چه کرده ام؟ در جواب اینکه گروه شما گفته آیه شامل زنان می شود و البته اهل بیت واقعی پیامبر را فاکتور گرفته، احادیثی که همان وظیفه تبیین پیامبر است را گذاشته ام و احادیث زن و صحابی رسول را نوشته ام. پس تا اینجا من معتقدم که آیه در مورد اللهم هولاء اهل بیتی است و زنان را شامل نمی شود بنا به رای صحابی والبته تبیین پیامبر. و البته مشمول بودن خانواده امیرالمونین در مورد آیه از احادیث شما و نظر ابن تیمیه که خداست ثابت است. بعد سوالم این بوده که یکی از این اهل بیت ازدست کس دیگری غضبناک شده و آن کس هم بر خلاف آنچه خدا نازل کرده، حکم کرده. تکلیفش چیست؟

دقت کنید که شما سعی در اثبات این دارید که زنان هم منظور آیه هستند اما بنده کاری به ایشان ندارم تنها جوابی برای نقض اعتقاد شما گذاشتم که البته ایراد اولیه شما اصلا وارد نبود و من هم برای تفنن جواب دادم. شما برای رد بحث باید ثابت کنید که آیه فقط زنان را شامل میشود که البته ثابت نشدنی است به علت همان وظیفه لتبین للناس پیامبر.

این ادعای شماست؛

« برادرم اول برادری خودت را ثابت کن بعد ادعای ارث کن !! اولا : هر آدم عاقل و با شعور و بی غرض و مرضی که از ایه 28 سوره احزاب تا 34 سوره احزاب را مطالعه کند متوجه می شود که موضوع زنان پیامبر اسلام می باشد . و حتی خود همین ایه 33 سوره احزاب را هر بی شعور و ناقص العقلی اول آن را قیچی نکند ، متوجه می شود که درباره ی زنان پیامبر اسلام می باشد. »

پس نتیجه اینکه صدیقه طاهره سلام الله علیها در حیطه آیه تطهیر می باشد. از ابوبکر غضبناک است. ابوبکر هم بر خلاف حرف خدا حکم کرده.

حالا حکمش چیست؟ فاسق؟ ظالم؟ کافر؟

مباحث مربوط به امام عصر سلام الله علیه را جای دیگری مطرح کنید. در این تاپیک جوابی نخواهید دید. اینجا فقط ابوبکر.

اینکه زنان شامل آیه میشوند یا خیر را جای دیگری مطرح کنید. در این تاپیک جوابی نخواهید دید. اینجا فقط ابوبکر.

دوام رضایت از اصحاب را جای دیگری مطرح کنید. در این تاپیک جوابی نخواهید دید. اینجا فقط ابوبکر.

و دوباره تذکر میدهم؛

ثابت است که صدیقه طاهره سلام الله علیها در محدوده آیه تطهیر قرار دارند. این قابل خدشه نیست به جهت تبیین پیامبر.

بعد اینکه این موضوع متفق علیه است. ولی طرف مقابل اختلافی است. من از ناحیه ای بحث میکنم که طرفین آن را قبول دارند.

من بر این مبنا میگویم که ابوبکر چه کرده وحکمش را سوال میکنم. حالا حکمش چیست؟

و شما ایرادهای فضائلی میگیرید.

هر ایرادی غیر از حکم ابوبکر را در جای دیگری طرح کنید.اینجا فقط ابوبکر. جوابی برای غیر آن نخواهید دید. شمول آیه برای زنان نبی علی بضهن سلام الله. امام عصر علیه السلام. رضایت از صحابه و… .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام به اقوام برسانید.

می دانید که اولین خواننده یس شخص شخیص نبی مکرم اسلام سلام الله علیه و علی آله بوده اند؟

اذ تصعدون.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .چرا از پاسخ دادن به این سوال فراری هستید ؟؟؟

خواهشمندم درباره ی سلامی که درباره ی مهدی گذاشته ای پاسخ بده که آیا کسی که شما برای سلامتیش دعا می خوانید از حضرت علی شجاعتر است ؟؟!!!

و از ده امام دیگر شجاع تر است ؟؟!!

اگر پاسخ مثبت است حالا که حکومت ایران هم در خدمت ایشان می باشد چرا ظهور نمی کند ؟؟؟

و چرا این همه انسان در ظلم و جور به سر می برند و ایشان به قول شما نظاره گر می باشد !!

سوال این است : پیامبر اسلام با نام و وظایف مشخص در ایات متعدد قران ، از طرف خداوند معرفی شده است .

و هر زمان که پیروان پیامبر دچار مشکل می شدند برای حل مشکل ، و اگر در مسائل دینی و عبادی دچار اختلاف می شدند به پیامبر رجوع می کردند .

و اگر عالم و یا فرستاده پیامبر اسلام در اطراف و شهرهای دیگر در بیان احکام دین اسلام با مردم آن شهر و دیار ، دچار مشکل می شدند ، هر فردی که می خواست می آمد در مدینه ، بدون واسطه وبدون معطلی نزد پیامبر اسلام و مشکل دینی و … خود را مطرح و جواب صحیح را از پیامبر اسلام می گرفت .

و حتی صحابه پیامبر اگر دچار اختلاف فقهی می شدند به پیامبر رجوع می کردند و پیامبر حکم صحیح شرعی را برایشان بیان می کرد .

و امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا در مکان مشخصی در دسترس تمام مردم نیست تا مثل پیامبر اسلام جواب سوالات دینی مردم را بدهد .

و یا حداقل اختلافات فقهی بین مراجع را حل و فصل نماید .

تا فتوا های متضاد صادر نکنند .

و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .

و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است .

آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است .

و چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟

تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .

و چرا قران را تفسیر نکرده است تا هرکسی درباره ی ایات قران اظهار نظر نکند و به رای خود تفسیر نکند ؟؟؟

و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نائب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .

آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر
    و در مورد سوالی که گذاشته ای.

شما مثل اینکه اگر چندین بار در این مورد پاسخ خود را گرفته باشید چون مامور هستید و معذور خجالت نمی کشید .

و البته به نفع اهل سنت می باشد که مطالب بی سند و بی اساس شما را با سند و مدرک قرانی باطل کنند .

و فقط برای شما چیزی که باقی می ماند بی آبرویی می باشد .

و دشمنی شما با آیات نص قران که درباره ی صحابه ی مهاجر و انصار پیامبر مثل ایه 100 سوره توبه و 18 فتح و ده ها ایه دیگر در قران هست عیان می شود .

و اینکه گفته ای (بخش دوم هم زنان نبی هستند که البته برخی از آنان مانند ام سلمه بر خیر هستند اما به صراحت احادیث در زمره افراد مشمومل آیه نیستند. حال اینکه چگونه برخی ادعا دارند که زنان نبی مشمول آیه تطهیر میشوند نیز جالب بوده)

برادرم اول برادری خودت را ثابت کن بعد ادعای ارث کن !!

اولا : هر آدم عاقل و با شعور و بی غرض و مرضی که از ایه 28 سوره احزاب تا 34 سوره احزاب را مطالعه کند متوجه می شود که موضوع زنان پیامبر اسلام می باشد .

و حتی خود همین ایه 33 سوره احزاب را هر فردی اگر اول آن را قیچی نکند ، و تمام ایه را بخواند متوجه می شود که در مورد زنان پیامبر اسلام است .

پاسخ تمام این شبهات داده شده است .

abdollah1990
    کاربر
    و اگر یک آدم مغرض مثل شما بگوید چون در وسط ایه از ضمیر مذکر کم استفاده شده ، جوابش را قران در ایه 73 سوره هود داده است .

(قَالُوا أَتَعْجَبِينَ مِنْ أَمْرِ‌ اللَّـهِ ۖ رَ‌حْمَتُ اللَّـهِ وَبَرَ‌كَاتُهُ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ ۚ إِنَّهُ حَمِيدٌ مَّجِيدٌ)

اینکه گفته ای (آیه تطهیر صحه بر گفتار و فرمایش حضرت زهرا سلام الله علیها میگذارد. یعنی ایشان راستگو و مبراء از غصب و زیاده طلبی و… می باشد.)

و اگر یک ادم مغرضی مثل شما بگوید از ایه 33 سوره احزاب معصومیت افراد ثابت می شود پس از ایه 11 سوره انفال معصومیت تمام اصحاب بدر باید با استدلال شما ثابت شود .

چون از کلمه لِّيُطَهِّرَ‌كُم و کلمه يُذْهِبَ عَنكُمْ رِ‌جْزَ الشَّيْطَانِ و همچنین اضافه بر آن کلمه لِيَرْ‌بِطَ عَلَىٰ قُلُوبِكُمْ و يُثَبِّتَ بِهِ الْأَقْدَامَ استفاده شده است .

و اینکه گفته ای (آیه تطهیر فرموده که فاطمه سلام الله علیها از رجس به دور است.)

برادرم چرا دروغ می گویی ؟؟؟

در کجای ایه 33 سوره احزاب امده که فاطمه از رجس بدور است ؟؟!!!

پاسخ تمام این شبهات داده شده است

abdollah1990
    کاربر

اینکه در چند جا گفته ای (تکلیف ابوبکر را معلوم کنید. فاسق؟ ظالم؟ کافر؟ هر سه؟)

برادرم خداوند به صراحت در ایه 100 سوره توبه رضایت خود را از مهاجرین و انصار اعلام کرده و وعده بهشت داده یوم الابد .

و در ایه 18 فتح همه رضایت خود را از بیعت کنندگان اعلام کرده و ابوبکر جزو مهاجرین ایه 100 توبه و بیعت کنندگان 18 فتح است .

آیا خداوند که از گذشته و آینده افراد خبر دارد ، بگفته شما از فاسق و ظالم و کافر اعلام رضایت کرده ؟؟!!

و به گفته ی شما به ظالم و کافر و فاسق وعده ی بهشت یوم الابد داده ؟؟؟!!

شما اگر به قران و به گفته ی خداوند اعتماد داری که خداوند جواب شما را در ایه 100 سوره توبه داده و ابوبکر جزو مهاجرین است .

و اگر به گفته ی عبدالله ابن سبا یهودی اعتقاد داری که این موضوع را ادامه بده .

و چون هدف شما این است که در کلام خدا خدشه وارد کنید باز هم خداوند جواب شما را داده است .

(الَّذِينَ يَصُدُّونَ عَن سَبِيلِ اللَّـهِ وَيَبْغُونَهَا عِوَجًا وَهُم بِالْآخِرَ‌ةِ كَافِرُ‌ونَ)

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : همانها که (مردم را) از راه خدا بازمی‌دارند، و (با القای شبهات) می‌خواهند آن را کج و معوج نشان دهند؛ و آنها به آخرت کافرند!»)

راستی آیا خود را از مکارم شیرازی با سوادتر می دانی ؟؟؟

و همچنین بندگان مخلص خداوند چون به ایه 100 سوره توبه اعتماد دارند هم جواب شما را داده اند .

با زبان زدن سگ به آب دریا ، اب دریا کثیف نمی شود .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (من نگفتم که نازل کننده کس دیگری است. گفتم پیامبر را قبول ندارید. چرا؟ قرآن می گوید دین یعنی خدا و رسول. شما رسولش را فاکتور میگیری.)

برادرم شما که قران و پیامبر را فاکتور گرفته ای . چون قران به صراحت ایه 100 سوره توبه را نازل کرده چرا قبول نمی کنی ؟؟؟ و پیامبر هم قبول داشته .

اینکه گفته ای (عزیزم چند مرتبه در مباحث دیگر هم نوشته ام که ” از نظر شیعه “. از نظر اهل سنت که ننوشتم. از نظر شیعه ایشان همه نور واحد هستند.)

برادرم دین اسلام هر اعتقادی باید مقید در چارچوب ما انزل الله و تبیین پیامبر اسلام باشد .

و احکام دین اسلام جمعه بازار نیست ، که هر گروهی اعتقادات خود را به نام دین اسلام معرفی کند .

اینکه گفته ای (در همان عدالت صحابه عرض کردم که آیا رضایت دائمی است؟)

برادرم اگر عقل داری حداقل بیشتر خود را رسوا نکن .

در ایه 100 سوره توبه اولا : خداوند بصراحت رضایت خود را اعلام کرده .

دوما : وعده بهشت داده . (وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِ‌ي تَحْتَهَا الْأَنْهَارُ‌ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا)

کلمه ابدا در این ایه چه معنی می دهد ؟؟

آیا خداوند به گفته ی شما وعده ی سر خرمن داده است ؟؟!!!

ما معتقد هستیم (إِنَّ اللَّـهَ لَا يُخْلِفُ الْمِيعَادَ)

اینکه گفته ای (بحث من رضایت یا عدم آن نیست. دوام آن است. اینجا فقط ابوبکر را بحث کنید.)

برادرم خود شما به دست خود ، خود را رسوا می کنید .

در شماره 6 می گویی (دوام رضایت از اصحاب را جای دیگری مطرح کنید. در این تاپیک جوابی نخواهید دید. اینجا فقط ابوبکر.)

از خوانندگان محترم خواهشمندم دغل بازی این مکار را به عینه مشاهده کنند و قضاوت کنند .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (اگر پیامبر را اذیت کنی اعد لهم عذاب مهینا. این را با عمل برخی از همان سابقون تطبیق بدهید. جور در می آید که رسول را اذیت کند و دچار عذاب باشد و در عین حال هم در بهشت باشد؟)

برادرم خداوند به صراحت در ایه 100 سوره توبه رضایت خود را از مهاجرین و انصار اعلام کرده و وعده بهشت داده یوم الابد.

و در ایه 18 فتح همه رضایت خود را از بیعت کنندگان اعلام کرده و ابوبکر جزو مهاجرین ایه 100 توبه و بیعت کنندگان 18 فتح است .

آیا خداوند که از گذشته و آینده افراد خبر دارد ، بگفته شما از فاسق و ظالم و کافر اعلام رضایت کرده ؟؟!!

دوما : اگر با استدلال شما قضاوت کنیم :

اولین فردی که مورد غضب حضرت فاطمه قرار گرفته حضرت علی می باشد .

طبق حدیث کتاب علل الشرائع جلد یک صفحه 184 و دیگر کتب شیعه .

اینکه گفته ای (یکی از همین صحابه عرب زبان زید بن ارقم بوده. عقلش کامل بوده؟)

اولا : در کجا زید ابن ارقم گفته است زنان پیامبر جزو اهل بیت پیامبر نیستند ؟؟؟

اگر راست می گویی متن سخنان زید ابن ارقم را بگذار تا شما را مثل رفیق شما در لینک (http://islamtxt.net/?q=content/forum/2055&page=1) رسوا کنم .

اینکه گفته ای (جمله قبلی در حدیث، جواب می دهد. اللهم هولاء اهل بیتی… .)

برادرم از همین دعا مشخص می شود که آنها جزو ایه 33 سوره احزاب نبوده اند .

و پیامبر از خداوند خواست که این نعمت را شامل حال آنها هم بگرداند .

اگر پیامبر می خواست انها را به مردم معرفی کند خیلی راحت در منبر مسجد النبی مثل دیگر موضوعات و احکام که از طرف خدا نازل شده ، برای مردم بیان می کرد و چندین بار مثل دیگر احکام تکرار می کرد .تا حجت برای مردم تمام شود .

آیا پیامبر آنها را برده بود زیر کساء تا به خداوند بگوید که اینها اهلبیت من هستند !!!

تا نعوذ بالله خداوند در قیامت اشتباه نکند و آنها را بشناسد !!!

اینکه گفته ای (صحت و سقم را خوب اومدی. هستم. زهرهشک. من نگفتم که ابن تیمیه در مورد زنان چه گفته. برای این از او نقل کردم که جوابی باشد برای کسی که مدعی شده آیه تنها زنان را شامل میشود.)

برادرم چرا دروغ می گویی ؟؟

خودت در شماره 2 گفته ای (این هم عباراتی از خدای برخی ها. ببینید ابن تیمیه چی گفته؛) و قسمتی که به نفعت بوده پر رنگ و بقیه را کمرنگ کرده ای .

از خوانندگان می خواهم به پست این آقا و جواب من مراجعه کنند و دروغگو و کذاب را بشناسند.

abdollah1990
    کاربر

اینکه در چند جا گفته ای (تکلیف ابوبکر را معلوم کنید. فاسق؟ ظالم؟ کافر؟ هر سه؟)

برادرم خداوند به صراحت در ایه 100 سوره توبه رضایت خود را از مهاجرین و انصار اعلام کرده و وعده بهشت داده یوم الابد .

و به گفته ی شما به ظالم و کافر و فاسق وعده ی بهشت یوم الابد داده ؟؟؟!!

شما اگر به قران و به گفته ی خداوند اعتماد داری که خداوند جواب شما را در ایه 100 سوره توبه داده و ابوبکر جزو مهاجرین است .

و اگر به گفته ی عبدالله ابن سبا یهودی اعتقاد داری که این موضوع را ادامه بده .

و چون هدف شما این است که در کلام خدا خدشه وارد کنید باز هم خداوند جواب شما را داده است .

(الَّذِينَ يَصُدُّونَ عَن سَبِيلِ اللَّـهِ وَيَبْغُونَهَا عِوَجًا وَهُم بِالْآخِرَ‌ةِ كَافِرُ‌ونَ)

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : همانها که (مردم را) از راه خدا بازمی‌دارند، و (با القای شبهات) می‌خواهند آن را کج و معوج نشان دهند؛ و آنها به آخرت کافرند!»)

راستی آیا خود را از مکارم شیرازی با سوادتر می دانی ؟؟؟

و همچنین بندگان مخلص خداوند چون به ایه 100 سوره توبه اعتماد دارند هم جواب شما را داده اند .

با زبان زدن سگ به آب دریا ، اب دریا کثیف نمی شود .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (شما گفتید که هر با شعوری می داند که آیه زنان را می گوید. من هم حرف عایشه و ام سلمه و زید را گذاشتم. مشکلی اگر هست باید با ایشان حل و فصل کنید.)

برادرم همه ی مردم امروز می دانند که چه کسانی نصف ایه 33 سوره احزاب را دزدی می کنند و همه می دانند که چه کسانی نصف ایه 59 سوره نساء را دزدی می کنند .

و همه می دانند که چه کسانی مصداق قسمتی از ایه 7 سوره ال عمران می باشند .

(فَأَمَّا الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ زَيْغٌ فَيَتَّبِعُونَ مَا تَشَابَهَ مِنْهُ ابْتِغَاءَ الْفِتْنَةِ وَابْتِغَاءَ تَأْوِيلِهِ)

اینکه گفته ای (قرینه است برای اینکه ملت خود را نجس کرده بودند.)

اگر یک ادم مغرضی مثل شما بگوید از ایه 33 سوره احزاب معصومیت افراد ثابت می شود پس از ایه 11 سوره انفال معصومیت تمام اصحاب بدر باید با استدلال شما ثابت شود .

اینکه گفته ای (در آیه تطهیر قرینه نیست به جهت ادبیات آیه وتبیین پیامبر صلی الله و علیه وآله و سلم)

برادرم واقعا که مصداق ایه 45 اعراف و 3 ابراهیم و 40 فصلت هستید .

از خوانندگان محترم می خواهم که از ایه 28 سوره احزاب تا 34 سوره احزاب را مطالعه کنند .

و ایه 73 سوره هود و 11 سوره انفال مطالعه کنند .

اینکه گفته ای (بعد اینکه مودب باشید. شلوار خدای شما بوده. من چه کاره باشم. شما در این بزم مقرب تر هستید.)

برادرم شما ایه ی 11 سوره انفال را با عقل ناقص خود طوری ترجمه کردی که میل به خوردن آن داشتی !!

و من دوباره ترجمه شما را می گذارم تا خوانندگان قضاوت کنند .

(از چی؟ احتمالا شلوارهایی بوده که از فرط شجاعت…. .)

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 119)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.