صحابه و پیشگامان نخستینِ مهاجرین و انصار [تعدیل عنوان توسط مدیریت]

Home انجمن ها فقه صحابه و پیشگامان نخستینِ مهاجرین و انصار [تعدیل عنوان توسط مدیریت]

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  فردین در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 22)
  • نویسنده

فردین
    کاربر
    با سلام خدمت ابن تیمیه ثانی

اقای ابن تیمیه مطالبی را عرض کرده اند که در خوشبینانه ترین حالت. 0/1درصد به موضوع مرتبط است.
    و احادیثی را ذکر کرده بودند که نیازی به ذکر دوباره انها نبود .چونکه من عین همانها را ذکر کرده بودم و همچنین ایات مرتبط با انها را
    و تنها به احادیثی اشاره نکرده بودند که من برخی از انها را در سوال اولیه مطرح کرده بودم
    نمونه ی ایاتی که خداوند در ان اصحاب را تهدید میکند!!تا حواسشان جمع باشد:
    اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد [زنهار] اموال شما و فرزندانتان ،شما را از ياد خدا غافل نگرداند و هر كس چنين كند آنان خود زيانكارانند. منافقون9
    اى كسانى كه ايمان آورده‏ اايد خدا را اطاعت كنيد و از پيامبر [او نيز] اطاعت نماييد و كرده‏ هاى خود را تباه مكنيد! محمد33

و اینکه گفته اید:(شما(روافض)هم کتب حدیث صحیح دارین؟؟؟؟؟؟؟؟وخدا را شکر اهل سنت در زمینه احادیث موضع خودشان را چندین قرن است که مشخص کرده اند(مثل احادیث صحیحین)

نه ما کتاب صحیح نداریم!اما شما که دارید،با استناد به ان میشه بفرمایید این ایه رضاع کبیر در کجای قران قرار دارند؟
    حدثنا یحیى بن یحیى قال قرأت على مالك عن عبد الله بن أبی بكر عن عمرة عن عائشة أنها قالت كان فیما أنزل من القرآن عشر رضعات معلومات یحرمن ثم نسخن بخمس معلومات فتوفی رسول الله صلى الله علیه وسلم وهن فیما یقرأ من القرآن » ترجمه: ((عائشه گفت: در مورد رضاع کبیر آیات قرانی هست که معلوم می کنند که رضاع ده مرتبه و سپس نسخ شده و پنج مرتبه تغییر یافت و درحال حاضر آیات در قران موجود است))صحیح مسلم کتاب رضاع کبیر باب تحریم بخمس رضعات 1545 شماره حدیث
    شما این حدیث را حاضری بکوبی به دیوار؟؟؟وبر معتقدینش از جمله(خانم عایشه و مسلم و…………..)لعن بفرستی؟؟؟؟؟؟

.

حقيقت جو
    کاربر
    با سلام خدمت برادران اهل سنتم

جناب فردین عبیدالله ابن جحش جزو مهاجرین نیست که شامل آیه بشه. البته اگر در این حد سواد داشته باشی که آیه داره مهاجرین به مدینه رو میگه نه به حبشه.

هجرت به حبشه سال 5 بعثت انجام شده و این صحابی هم اون موقع مرتد شد و هیچ ربطی به آیه 100 توبه نداره که مربوط به هجرت مسلمانان از مکه به مدینه در سال 13 بعثت است.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .
    شما اگر جواب می داشتی زیر هر کامنت می گذاشتی .
    و همین که فرار کردی زیر سوال اولیه رجز خوانی می کنی نشان دهنده عجز و ناتوانی شما می باشد.
    و من همیشه متعجبم که چرا اکثر علمای شیعه در این سایت مثل آدم زیر هر کامنت پاسخ نمی دهند و مثل روباه فرار می کنند زیر سوال اولیه رجز خوانی می کنند .
    اینکه گفته ای (اول اینکه ،اقایون مسئول سایت،این پست چه مغایرتی با قوانین سایت داشت که حذف کردین؟؟)
    پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟
    و مطالبت که در سایت موجود است و اگر عقیده شیعه باطل نیست یک سایت اهل تشیع معرفی کن که مثل این سایت همه آزادانه بتوانند در همان لحظه مطالب خود را بگذارند .
    اینکه گفته ای (یکی از احادیث کتاب صحیح: )
    پاسخ من :1- در کجای این حدیث پیامبر مهاجرین و انصار را و سابقین در اسلام را مورد خطاب قرار داده اند ؟؟
    2- در اول این حدیث به صراحت آمده « رهط »
    و رهط در لغت عرب یا ده نفر است یا کمتر از چهل نفر .
    3- خود خداوند هم در ایه 10 حدید کسانی که قبل از فتح مکه و بعد از فتح مکه مسلمان شده اند را مشخص نموده است .
    و به کسانی که بعد از فتح مکه مسلمان شده اند هم صحابه گفته می شود .
    اینکه گفته ای (به اعتقاد شیعیان،با استناد به دیگر ایات قران کریم (که به برخی ذیلا اشاره میشود) و روایات صحیح ،این رضایت خداوند شامل کسانی است که بر ایمان راستین تا اخرین لحظه عمر باقی ماندند و منحرف نشدند،)
    پاسخ من : آیا خداوند که از اول و آخر همه آگاه است از چه کسی ترسید که بدون قید و شرط این آیه 100 سوره توبه را نازل کرد ؟؟
    و امروز شیعیان با عقل ناقص خود برای خداوند تعیین تکلیف می کنند و برای آیه قید ایجاد می کنند !!
    اینکه گفته ای (.همچنان که ایات قران به روشنی تصریح دارند،خداوند مومنان را به حال خود رها نکرده که هر کاری بکنند مهم نیست و به بهشت میروند.با استناد به ایات قران مومنین همیشه در معرض امتهان قرار دارند،)
    پاسخ من : آدم ناقص العقل خداوندی که از گذشته و اینده خبر داشته و مهاجرین و انصار را امتحان نموده آیه 100 سوره توبه را بدون قید و شرط نازل کرده است .
    اینکه گفته ای (.زیرا هر اینه ممکن است فریب وسوسه شیطان شوند.زیرا خداوند حتی با پیغمبر خود هم تعارف ندارد.و حتی پیغمبر خود را از بهشت اخراج میکند:)
    پاسخ من : خدا را شکر می کنم که به دست خودت اعتقاد به معصوم بودن 12 امام را باطل کرده ای !!
    اینکه گفته ای (حال سوال اینست که: یکی از شاخصترین پیشگامان نخستین از مهاجرین،جناب اقای ((عبیدالله ابن جحش))همسر ام المومنین ام حبیبه بوده است.و همه خوب میدانند که این پیشگام نخستین مهاجر، در حبشه منحرف و مرتد شد . و از دین اسلام خارج شد .)
    پاسخ من : آدم ناقص العقل و فریب کار آیه 100 سوره توبه در مدینه نازل شد.
    و چندین سال بعد از مرتد شدن عبیدالله ابن جحش این آیه نازل شده است .
    این هم لینکش : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%AD%D8%A8%DB%8C%D8%

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (من این پست را پریشب گذاشتم، ولی بعد از چندین ساعت حذف شد و مسئولین سایت خود میدانند.)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟
    و مطالبت که در سایت موجود است و اگر عقیده شیعه باطل نیست یک سایت اهل تشیع معرفی کن که مثل این سایت همه آزادانه بتوانند در همان لحظه مطالب خود را بگذارند .

اینکه گفته ای (،مگه به ایه اخراج حضرت ادم اشا ره نکردم،جان مادرت اینقدر خودت را به …….یت نزن)

پاسخ من : خدا را شکر می کنم که به دست خودت اعتقاد به معصوم بودن 12 امام را باطل کرده ای !!

اینکه گفته ای (مگه خدا از اینده خبر نداشت؟چرا حضرت ادم ر ا ساکن بهشت کرد؟)

پاسخ من : خداوند از همه چیز با علم خودش آگاه است و برای اینکه اتمام حجت شود و با جبر کاری صورت نگیرد و با اعمال خود انسان اتمام حجت شود موضوع حضرت آدم را بیان کرده است .

اینکه گفته ای (چرا بعد هزاران سال عبادت خدا،به امر خدا اعتنا نکرد؟ایا خدا این را نمیدانست؟)

پاسخ من :خداوند از همه چیز با علم خودش آگاه است و برای اینکه اتمام حجت شود و با جبر کاری صورت نگیرد .

چرا بحث را به انحراف می کشانی و فریب کاری می کنی ؟؟

اینکه گفته ای (وای وای ،خدایا این موجود را چقدر نادان افریده ای؟ ابله ،سخن از پیشگامان نخستین از مهاجرین است !!و میگویی این ایه در مدینه نازل شده! پیدا کنید پرتقال فروش را.)

پاسخ من : خواهشمندم بیشتر از این خودت را رسوا نکن و همین موضوع نشان دهنده باطل بودن عقیده شما می باشد .

وقتی موضوع ایه 100 سوره توبه که در مدینه نازل شده و به این روشنی و اظهر من الشمس را انکار می کنید و در حضور خوانندگان اصرار به نادانی خود می کنید و همین لجاجت شما به نفع ما اهل سنت می باشد ، من قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنم .

برای چندمین بار خواهشمندم که زیر هر کامنت پاسخ بدهید و فرار نکنید و زیر سوال اولیه خود رجز خوانی نکنید .

و به این موضوع مهم هم چرا شما اهل تشیع پاسخ نمی دهید ؟؟

اگر عقیده شیعه باطل نیست یک سایت اهل تشیع معرفی کن که مثل این سایت همه آزادانه بتوانند در همان لحظه مطالب خود را بگذارند .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

همین که فرار می کنی و زیر هر کامنت پاسخ نمی گذاری نشان دهنده درماندگی و بیچارگی شما می باشد .

و می خواهید که خوانندگان مطالب من را نخوانند اما هرچه این عمل خباثت آمیز را انجام بدهید بیشتر آبروی خودت را می بری و من دو مرتبه مطالبم را زیر پست اولیه می گذارم و روسیاهی برای شما می ماند .

اینکه گفته ای (.انچنان فشاری اورده که بدبخت 1990 اصلا فراموش کرده که پیشگامان نخستین از مهاجرین چه کسانی بودند؟؟؟)

پاسخ من : تمام محققین و علما همه می دانند که آیه 100 سوره توبه در مدینه نازل شده و خود کلمه مهاجرین و انصار هم مشخص است .

عقل و شعور هم چیز خوبی است !!

اینکه گفته ای (اهل سنت(کدام سنت!) با استناد به ایه 100توبه همه پیشگامان نخستین از مهاجر و انصار را بدون هیچ قید و شرطی بهشتی میدانند!)

پاسخ من : آدم ناقص العقل خداوندی که از گذشته و اینده خبر داشته و مهاجرین و انصار را امتحان نموده آیه 100 سوره توبه را بدون قید و شرط نازل کرده است .

فردین
    کاربر
    حرفهای 1990که تکراری بود و پاسخشان را گفته بودم و باز دوباره تکرار کرده بود.

اما حقیقت جو گفته اند که(عبیدالله ابن جحش جزو مهاجرین نیست که شامل آیه بشه. البته اگر در این حد سواد داشته باشی که آیه داره مهاجرین به مدینه رو میگه نه به حبشه)
    یعنی این قدر تعصب کورت کرده که حتی حاضری به خدا دروغ ببندی؟
    ایا در ایه حرفی از مهاجرین مدینه زده؟واقعا عبیدالله ابن جحش جزو مهاجرین نبوده؟ان هم از پیشگامان نخستین؟یعنی هجرت به حبشه کشک؟مهاجرین به حبشه در سخت ترین شرایط،خیلی بی ارزش بودند که جزو مهاجرین حساب نمیشوند؟

دوباره مجبوریم با کمک ایه100 توبه مهاجرین بشناسیم
    وَالسَّابِقُونَ الْأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِينَ وَالْأَنْصَارِ————پیشگامان نخستین از مهاجرین و انصار!!!

واقعا مهاجرین به حبشه از پیشگامان نخستین نبودند؟؟؟

حقيقت جو
    کاربر
    نه آقا اونکه تعصب کورش کرده شمایی نه من.

اینکه این آیه مربوط به هجرت به مدینه است رو هربچه کودکستانی میدونه حالا شما اینقدر در تعصب فرو رفتی که حتی این مسائل واضح رو میخای انکار کنی دیگه مشکل خودته.

جدا از اینکه این مساله کاملا واضح و ثابت شده است بنظرت چرا خداوند فرموده مهاجرین و انصار؟ چرا این دوتا رو کنار هم آورده؟ بهش فکر کن جوابت همونجاست.

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 22)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.