این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط eilia در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #1427بنام خدا
در جای جای قران به این مطلب اشاره نموده است که یکی از راههای حمله شیطان به ما از سمت راست است همانطور که به آدم از سمت راست حمله کرد چگونه؟؟؟
خداوند به آدم گفت به این درخت نزدیک نشو شیطان از سمت راست وخیرخواهی به آدم نزدیک شد وگفت آیا می خواهی تورا به جاودانه شدن در بهشت ویا فرشته شدن گواهی بدهم خوب اگرطور دیگری به آدم نزدیک می شود واز راه هوس و(اینکه آن درخت خشمزه است) اورا به نزدیک شدن به درخت تشویق می کرد درصد موفقیتش چه اندازه بود با توجه به اینکه خداوند آدم را از اینکار منع کرده بودو آدم نیزخدا را دوست داشت ودوست نداشت برای یک هوس زود گذراورا از خود برنجاند مسلما پیروی نمی کرد وشیطان اینرا می دانست در نتیجه از راه خیرخواهی به او نزدیک شد زمانیکه سامری مردم را به گوساله پرستی سوق داد نگفت موسی را فراموش کنید ومرا اطاعت کنید او گفت این خدای شما وموسی است که موسی یادش رفت به شما بگوید هیچ وقت حقیقت در شرک بیان نمی شود وگرنه هیچ کس بت پرست نمی شد همه از راه خیرخواهی به بت نزدیک می شوند چون فکر می کنند اینکاررا آنها را به خدا نزدیک می کند شیطان همیشه از راه خیرخواهی و ثواب ودادن وعده های دروغین کارش را پیش می برد فکر می کنید در انجام گناه و تحریک هوس چه وعده ای نهفته است هیچ وعده ای وجود ندارد کسی که در اثر یک هوس به گناهی داخل می شود عاقبتش را خوش نمی بیند پس وعده شیطان برای چه امری است برای همان خیرخواهی است که به اصحاب مذاهب مختلف آن وعده ها را می دهد
::::::آقای سنی اگر شما 7 شیعه را بکشید بهشت برایتان واجب می شود
آنوقت جوان احساساتی دور خودش بمب می بندد وخودش را به میان شیعیان می اندازد غافل از اینکه کدام پیامبر اینگونه هدایت می کرد یا می گوید::::: ای شیعه اگر تو خلفای سنی ها را لعن کردی بهشت برایت واجب می شود هم به آرزوهایت می رسی
:::::ای یهودی اگر تو یک مسیحی یا مسلمان را بکشی بهشت برایت واجب می شود
یا ممکن است از اینهمه خشونت استفاده نکند به اصحاب مذاهب بگوید اگر فلان دعا را 100 بار خواندی صد قصر در بهشت برایت آماده کرده اند ……………………………..مواظب حملات شیطان از سمت راست باشید بدتراز همه اینها زمانیست که شیطان در ظاهری فریبنده انسان را به شرک دعوت می کند چون می داند فرد مشرک اگر تمامی شب را بیدار بماند وبه عبادت مشغول باشد باز هم اعمالش پذیرفته نیست در این میان می آید قربانی خویش را به انواع عبادات وسختیها مبتلا می کند در عوض ایمان اورا به یک خدا از او می گیرد خو.دش را جای مسیح می زند
فردی می گفت روزی با یک مسیحی بحث می کردم از نظر منطقی کاملا برایش ثابت کردم که مسیح نمی تواند خدا باشد آن رهبانی در آخر گفت ببین من یک حرف با تو می زنم ودیگر کاری به کارت ندارم
برو در یک جای خلوت تمرکز کن وبگو ای مسیح اگر تو خدای منی خودت را به من نشان بده آیا فکر می کنید اینکار بی نتیجه است معلوم است شیطان اینجا بیکار نمی نشیند وخودش را به شکل انسانی خیرخواه براو ظاهر خواهد کرد وقربانی را به دام خود خواهد انداخت شاید به جرات بتوان گفت آمار اینگونه قربانیان 99 درصد است کسانیکه با ایمان به نیرویی غیر الله به درخت نزدیک می شوند ولباس توحیدشان پاره می شود این غیر الله می تواند چشم زدن سحر وجادو یک سنگ یک حیوان یک خیال ویا مسیح باشد -
نویسندهنوشته ها
در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.