Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › شبهه روافض: متعه در کتاب های اهل سنت
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط aaa در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #72471.تو را به خدا ببینید مجاهد و سیدنا عمر چه توجیه مسخره ای اوردن میگویند جابر انصاری خبر نداشته متعه حرام شده :)))))) حالا خود جابر میگوید (ما) متعه میکردیم و این کلمه (ما) ایا غیر از صحابه و تابعین است و نمیگوید من متعه میکردم.2.خود جابر میگوید( ، مردى با رأى و ميل خودش هر چه كه دلش خواست گفت) ونمیگوید عمر امد و من را از نهی کردن پیامبر نسبت به متعه اگاه کرد3. و حالا قسمت با حالش داستان اقای عمرو بن حریث که مجاهد و سیدنا عمر جرات نقل ان را ندارند)««جابر گفته است : عمرو بن حريث از كوفه آمد و با كنيزكى آزاد شده ازدواج موقت كرد. آن زن باردار شد. پس او را به نزد عمر بردند. عمر از او ماجرا را پرسيد و آن زن گفت : عمرو بن حريث با من ازدواج موقت كرده است . عمر از فرزند حريث مساله را جويا شد، او هم به آن اعتراف كرد كه كار پنهانى نكرده است . پس عمر پرسيد همين يك مورد است ؟ زيرا كه اين داستان هنگامى رخ داده بود كه عمر آن را ممنوع كرده بود(مصنف عبدالرزاق ، ج 7، ص 500؛ فتح البارى ، ج 11، ص 76)»»»شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7316اقای مجاهد من حدیث صحیح از مسلم میارم که عمر در قضیه عمر بن حریث متعه را حرام کرد شما میگی پیامبر حرام کرد!!!اصلا حدیث را خواندی؟در کتاب های شما امده پیامبر نه یکبار بلکه چند بار قصد خود کشی داشت پس من هم باید قبول کنم یا پیامبر ایستاده دست شویی میکرد من باید قبول کنم؟یک سری طرفدار عمر حدیث جلع کردند که پیامبر متعه را حرام کرد یعنی من باید قبول کنم؟«««لطفا قضیه عمر بن حریث را بیان کن ببینیم شما راست میگویید یا من»»»»هر وقت قضیه عمر بن حریث را تعریف کردی ان موقع در کامنت هایت بگو پیامبر متعه را حرام کرد یا شما را به خیر و من را به سلامت زیرا با کسی که اطلاعی از تاریخ و حدیث خود ندارد بحث بی فایده است.اگر اقای مجاهد قضیه عمر بن حریث را بیان نکرد این اخرین کامنت من در این مطلب و نشانه شکست اقای مجاهد.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7317جناب غزوه کاملا مشخصه آدم متعصب و کوردلی هستی وگرنه با اونهمه توضیح و مدارک مفصلی که برادر مجاهد داد قانع میشدی. البته اگه قانع میشدی تعجب داشت الان تعجب نداره امثال شماها رو دیگه مثه کف دستمون میشناسیم.
شبهه پوچ خودکشی هم مثل همین شبهه متعه جوابت داده شده منتهی کسی که نخاد قبول کنه خدا هم بهش بگه میگه نه.
در ضمن اینجا یک مکان واسه مباحثه است واسه کسی نامه فدایت شوم نفرستادن که اینجوری صحبت میکنی. خاستی بمون صحبت کن نخاستی هم به سلامت.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7318بعضی ها مرض معارضه با عرایضم را دارند اما عرضه نوشتن ضد آن را ندارندصم بکم عمی فهم لا يرجعون
جابر رضی الله عنه خبر از تحریم آن نداشت و عده ای هنوز فکر میکردند که متعه جایز است اما وقتی عمر رضی الله عنه میبیند که عمر بن حریث متعه انجام داده است متوجه میشود که عده ای هنوز اطلاع از این قضیه ندارند و حکم رسول خدا را اعلام میکند و ندیدیم احدی مخالفت بکند یا بگوید چرا چنین حکمی دادی یا ندیدیم چهار نفر بیاید و شهادت بدهد که متعه حلال است. با صد ها روایت ثابت کردم و قول تمام اهل سنت و صحابه بر حرام شدن آن است .
حال من که یقین دارم باز حماقت انجام داده و حرف های بی سر و تهت را خواهی نوشت اما من قضاوت را با خوانندگان واگذار میکنم . بحمد الله ثابت کردم که متعه حرام است اما امثاب شما اگر اتش جهنم را هم با چشمانتان ببینید ایمان نخواهید آورد
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.