شبهه روافض :صحابه و نفاق از کتب اهل سنت

Home انجمن ها گفتگوی ازاد شبهه روافض :صحابه و نفاق از کتب اهل سنت

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  سید حسن در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 22)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (اصلا خمینی و جمهوری اسلامی بر فرض بد،خوبه راضی شدی،)

پاسخ من : ما دین خود را از معاویه نمی گیریم اما چون شما دین خود را از امام زمان می گیرید و امام خمینی نائب امام زمان بوده است و به صراحت گفته است که ولایت فقیه همان ولایت ائمه است ، این اعتراف شما را به شما تبریک می گویم و تا پاسخ ندهی دست بردار نیستم که چرا در زمان نائب امام زمان این اتفاقات می افتد ؟؟

مسئولش چه کسی می باشد ؟؟؟

اینکه گفته ای (اقای abdollah دوست نداره دو کلمه اول ایه را بخوانه)

پاسخ من : پیشگامان نخستین مهاجر و انصار اگر ابوبکر و عمر و عثمان و علی و … نبودند چه کسانی بودند ؟؟

و کجا پیامبر اسلام آنها را مثل ابی سلول منافق اعلام کرد ؟؟

و چطوری با آن خانواده ازدواج کرد ؟؟

در حالی که تا زمان فوت پیامبر با پیامبر بودند و آن حضرت ابوبکر را برای پیشنمازی فرستاد .

اینکه گفته ای (احتملا خدا و رسول یادشون نبوده بین مهاجرین و انصار ابی غادیه و کرکره وجود دارن)

پاسخ من : در مورد ابی غادیه به این لینک مراجعه کن پاسخ خود را می گیری : http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCQQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.islampp.com%2F%3Fid%3D144%26ftwid%3D14823&ei=21kHVP2OH8vMygOZ-4HYCA&usg=AFQjCNEiIH2VQq7Nnub7rBSHR80t7K3byQ&sig2=ZQ9FPERw5EZRVqbztYP6QQ&bvm=bv.74115972,d.bGQ&cad=rja

و در مورد کرکره : معلوم نیست که منظورتان کرکره درب مغازه است ؟؟!!!

abdollah1990
    کاربر
    در مورد ایه ی 45 اعراف و 19 هود با ترجمه ی ایت الله مکارم شیرازی که گذاشته ای .

پاسخ من : در کجای این ایات صحبت از مهاجرین و انصار شده است ؟؟

و در حالی که مصداق بارز این ایه (الَّذِينَ يَسْتَحِبُّونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا عَلَى الْآخِرَ‌ةِ وَيَصُدُّونَ عَن سَبِيلِ اللَّـهِ وَيَبْغُونَهَا عِوَجًا ۚ أُولَـٰئِكَ فِي ضَلَالٍ بَعِيدٍ)

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : همانها که زندگی دنیا را بر آخرت ترجیح می‌دهند؛ و (مردم را) از راه خدا باز می‌دارند؛ و می‌خواهند راه حق را منحرف سازند؛ آنها در گمراهی دوری هستند! )

شما هستی که برای خالی کردن جیب مردم خمس مکاسب طراحی کرده ای و همچنین توسل به اهل قبور طراحی کرده ای و ده ها مورد دیگر ….

اینکه گفته ای (پیامبر(ص):مردانی از امت من قرآن میخوانند که از گلویشان بالاتر نمیرود.)

معلوم است که مصداق آن شما می باشید .

چون امروز با توجه به حاکم شدن نائب امام زمان در تمام بانک ها ربا خواری اشاعه داده می شود و اختلاس های هزاران میلیاردی انجام می شود و به مردم در کهریزک تجاوز می شود و در کوی دانشگاه چندین نفر به قتل می رسند و ده ها مورد دیگر که اگر این بحث را ادامه بدهی همه را با سند و مدرک می گذارم .

اینکه گفته ای (.جالب اینکه این حدیث چند روز پیش ال شیخ برای داعشی ها میخواند و داعشی ها را مصداق حدیث میدانست)

پاسخ من : معلوم است که داعش و حزب الات نصر الشیطان و مالکی ملعون و بشار اسد ملعون همه ساخته و پرداخته ی آمریکا و شما می باشد .

و معلوم است که چه کسانی برای کشتن اهل سنت آنها را بزرگ کرده اند و علم کرده اند .

غزوه 2
    کاربر
    اقای abdollah یک بار درباره حجر بن عدی با هم بحث کردیم درباره همه چیز حرف زدی جز حجر و معاویه ولی این دفعه فرق میکنه من تمام راه ها را میبندم.1.اصلا امام زمان نگفته علما با تقوی نایب من هستن ،خود خمینی هم اصلا کثیف ترین ادم من هم قبولش ندارم، راحت شدی؟؟؟ 2. ابوبکر هم بعد از 50 نفر ایمان نیاورده همان نفر اول بوده و مصداق ایه 100 سوره توبه است خوبه راحت شدی؟؟؟.3.ابی غادیه هم 1:45:36 ثانیه در جهنم میماند بعد صاف میره بهشت پیش پیامبر و کرکره هم صحابی پیامبر نبوده همان در و پنجره هست، خوبه راحت شدی؟؟؟ 4. شما هم اصلا دینتو از صحابی مثل معاویه نمیگیری،خوبه 5.هیچ صحابه ای هم از حوض کوثر منع نمیشه 6. اصلا من همین الان سنی شدم خوبه راضی شدی؟؟؟؟_حالا لطف کن به من قضیه حجر و یارانش و معاویه را تعریف کن، اصلا قضیه قیام حجر را همان قسمتی که میگویند به خاطر تذکر وقت نماز کشتنش بگو نه قضیه اعتراضش به خاطر فحاشی معاویه به اهل بیت ،ایا کسی که 7 نفر را میکشه و عایشه به او اعتراض میکنه، پیامبر نفرین میکندش تا شکمش هرگز سیر نشه،خلافت را تبدیل به پادشاهی میکنه و غیره میتونه با تقوی و جوانمرد و عادل باشه؟؟؟باز چه جوری میخوای بحث را منحرف کنی؟؟؟

سیدنا عمر
    مشارکت کننده
    نوشته اید:زیاد زد حجر بن عدی کشت.
    پاسخ:از کی تا حالا شیعه سنگ اصحاب را به سینه می زند بر طبق گفته کتب صحیح شیعه همه اصحاب بعد از وفات رسول الله مرتد شدند(نعوذ بالله)
    نوشته اید:اخه قبلش خود علما اهل سنت جوابش را دادن
    پاسخ:اهل بدعت (لقب افتخاری که شیخ الاسلام بهتان دادند) کارش شبهه پراکنی است
    شیعه چی؟؟جوابش را داده؟
    نوشته اید:حتما ابن حجر هیثمی و حصنی دمشقی و قاضی شافعی و سبکی و غیره
    پاسخ:جناب مجاهد دین در وبلاگشان پاسخ به این شبهات را دادند
    http://islamsj.blogspot.com/2014/08/blog-post_79.html
    نوشته اید:محمد زکي الدين ابراهيم از علماي مصر و الازهر
    پاسخ:متاسفانه جناب شیخ بر منهج صوفی گری بودند و کتاب های را درباره صوفی گری نوشته اند .«أبجدية التصوف الإسلامي» «أصول الوصول» أدلة أهم معالم الصوفية «ديوان البقايا» شـعر صوفي
    شبهه اش این است که ابن تیمیه به سیده فاطمه جسارت کرده اند شاید شیخ روایت هایی را که شیخ الاسلام درباره فضیلت سیدة فاطمه آورده است را ندیده؟؟
    شما کتاب عقیده واسطیه رو بخوان و بعد بدون تعصب راجع به اینکه شیخ الاسلام به سیده فاطمه توهین کرده اند یا نه قضاوت کن
    نوشته اید: ولید بن عقبه و حکم بن عاص هستم
    پاسخ:شما به خلفای راشد توهین می کنید چه رسد به این دو؟؟

این آیه رو زیاد بخوان

تِلْکَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ لَها ما کَسَبَتْ وَ لَکُمْ ما کَسَبْتُمْ وَ لا تُسْئَلُونَ عَمَّا کانُوا يَعْمَلُونَ
    آنها امتی بودند که درگذشتند. اعمال آنان ، مربوط به خودشان بود و اعمال شما نیز مربوط به خود شماست و شما هیچ گاه مسئول اعمال آنها نخواهید بود. 134 بقره
    نوشته اند: الان تمام شافعي‌ها طبق نظر ابن تيميه، مرتد هستند
    پاسخ:فرقه های اشعری و ماتریدی شامل “اهل سنت و جماعت” نمیشوند
    این دو گروه صفات خداوند را اقرار میکنند در حالیکه اهل سنت همه صفات خداوند را قبول دارند پس چطور شما میگید که این دو گروه از اهل سنت هستند؟؟

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (.1.اصلا امام زمان نگفته علما با تقوی نایب من هستن)

پاسخ من : پس با این گفته ی شما آدمهای بی تقوا و جانی نائب امام زمان هستند ؟؟!!!

اینکه گفته ای (خود خمینی هم اصلا کثیف ترین ادم من هم قبولش ندارم،)

پاسخ من : این گفته ی شما مبارکتان باشد .

اما نگفته اید که ده ها مراجع شما در طول این 35 سال چطوری از همچین شخصی به گفته ی شما کثیف ترین آدم ، پشتیبانی کرده و وی را تایید کرده اند .

مبارکتان باشد این مراجع که درباره ی دینتان به آنها مراجعه می کنید .

در مورد 2 و 3 خدا را شکر قبول کردی .

در مورد چهارم هم خدا را شکر که قبول کردی که ما اهل سنت دین خود را از معاویه نمی گیریم .

و ما اهل سنت دین خود را از قران و سنت مبتنی بر قران پیامبر می گیریم .

در مورد ششم شما که سهل است اگر تمام جهان سنی بشوند یا شیعه بشوند به من سودی ندارد .

مهم این است که همه مسلمان واقعی پیرو همان اسلامی که قران گفته است باشند و الا سنی صوفی هم زیاد است .

و اینکه گفته ای (حالا لطف کن به من قضیه حجر و یارانش و معاویه را تعریف کن)

پاسخ من : اگر قران را قبول داری و گفته ی خدا را قبول داری این هم جواب شما :

(تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ ۖ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ ۖ وَلَا تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ)

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : (به هر حال) آنها امتی بودند که درگذشتند. آنچه کردند، برای خودشان است؛ و آنچه هم شما کرده‌اید، برای خودتان است؛ و شما مسئول اعمال آنها نیستید.)

غزوه 2
    کاربر
    _چی میگی قشنگ ،خدا رو شکر قبول کردی خدا را شکر قبول کردی، من همه اینها را گفتم تو را به بحث اصلی بکشونم ولی نمیدونستم اینقدر بزدل و ترسو هستی که حتی جرات نمیکنی یک داستان تاریخی بنویسی.اخه کدام ادم عاقلی شیعه را ول میکنه میره دوستدار معاویه و حکم بن عاص و ولید بن عقبه و وحشی میشه!!!:)))خدا رحمت کنه حجر بن عدی واقعا الگوی خوبی برای شیعه هست وهابی ها جرات نمیکنند اسمش را به زبان بیارند و مجبور میشوند قبرش را نبش کنند.
    ((به هر حال) آنها امتی بودند که درگذشتند. آنچه کردند، برای خودشان است؛ و آنچه هم شما کرده‌اید، برای خودتان است؛ و شما مسئول اعمال آنها نیستید))پس چرا یک سوم قران مربوط به تاریخه مگه فرعون امت گذشته نیست و این همه اهل سنت تاریخ نوشتند،برو دو تا کتاب تفسیر بخوان از این وضع در بیایی. درباره ان کسانی که عثمان را کشتند چرا این همه مطلب نوشتید(حتی در این سایت)مگه انها امت گذشته نیستد؟.اگر وجودش را داشتی و داستان حجر و معاویه را نوشتی و گفتی همچین ادمی میتواند با تقوی و جوانمرد و عادل باشد بحث را ادامه میدهیم وگرنه والسلام.

سیدنا عمر
    مشارکت کننده
    نوشته اید:اخه کدام ادم عاقلی شیعه را ول میکنه میره دوستدار معاویه و حکم بن عاص و ولید بن عقبه و وحشی میشه!
    پاسخ:لطفا به اصحاب و اهل سنت توهین نکن
    نوشته اید:رحمت کنه حجر بن عدی واقعا الگوی خوبی برای شیعه هست وهابی ها جرات نمیکنند اسمش را به زبان بیارند و مجبور میشوند قبرش را نبش کنند.
    پاسخ:حجر بن عدی
    پس چرا یک سوم قران مربوط به تاریخه مگه فرعون امت گذشته نیست و این همه اهل سنت تاریخ نوشتند،برو دو تا کتاب تفسیر بخوان از این وضع در بیایی.
    پاسخ:میدانی مشکل روافض چیست این است که در قرآن تدبر نمیکنند خدا میفرمایند که اعمال آن ها مربوط به خودشان است اعمال رو میدانی که چیه؟
    یعنی گناهان یکی که قبل از شما بوده به پای شما نمینویسند.
    شما برو قرآن بخوان هنوز نمیدانی آیه چی میگه جناب
    نوشته اید:درباره ان کسانی که عثمان را کشتند چرا این همه مطلب نوشتید
    پاسخ:اگر کسی به خمینی و خامنه ای توهین کند شما چکار میکنید آیا ساکت مینشینید یا میرید راهپیمایی یه ساندیس و بعدش مرگ بر ضد ولایت فقیه غیر اینه؟؟
    اگر کسی به پدر یا مادر یا خانواده تان توهین کند شما هیچ کاری نمیکنید؟؟
    اگر از ما انتقاد داری که چرا جواب شبهات را میدهیم باید گفت که اگر زمانی به خانواده تان هم تهمت زدند شما باید سکوت کنید و دم بر نیاورد
    نوشته اید:اگر وجودش را داشتی و داستان حجر و معاویه را نوشتی و گفتی همچین ادمی میتواند با تقوی و جوانمرد و عادل باشد بحث را ادامه میدهیم وگرنه والسلام
    پاسخ:شما میگی که امیر معاویه حجر بن عدی را به شهادت رسانده ما هیچ ادعایی نداشتیم این شمایید که باید که اثبات کنید گفته هایتان را از کتب اهل سنت نه از تاریخ یعقوبی و مسعودی و با بررسی سند و متن عربی آن بگوید که آیا این گفته تان صحیح است یا نه و گرنه وسلام در ضمن کمی هم با نظم تر بنویسید
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 22)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.