سوال بسیار مهم ازبرادران شیعه

Home انجمن ها شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت سوال بسیار مهم ازبرادران شیعه

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  amgholipour در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 17)
  • نویسنده

habib
    مشارکت کننده
    بنام خدا

السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

شهادت ثالثه مبتنی بر باوری است که مدعی تشیع در اصل اعتقادی خود دارد و با مورد الصلوه خیر من النوم که مربوط به احکام فقهی است تفاوت ماهوی و جدی دارد.

در ضمن ذکر آن در اذان حتی توسط مراجع چون ابن بابویه و طوسی به روافض نسبت داده شده.

در مورد اذان صبح هم مستندات اهل سنت و جماعت مسلمین قابل پذیرش است ولی اضافه نمودن شهادت ثالثه قطعی است و در حال حاضر هم از واجبات اذان روافض نیست.

گروهی از مدعیان تشیع حرکت مذکور را با ذکری که فرمودید دارند و گفته اون بابا بی ربط نبوده و از جمله توصیه هایی که در ایام حج به حجاج توسط راهنما ها و مبلغین مدعی تشیع می شود ترک این عمل است.

تکثر در اعمال و باور در مدعیان تشیع الی النهایه است و در فرق گوناگون متفاوت است.هرچند هر فرقه هم در نوع خود متکثر و متشتت است.و این امر اختلاف نظر و عمل در آیین های مدعی عجیب نیست،چرا که اساس تشکل آنها ایجاد فتنه و اختلاف است.

والسلام علی من اتبع الهدی

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

اینکه در ایام حج به حجاج گفتن که نگید برای اینه که مثل اون بیچاره هایی که امسال آقایون اهل…مورد نوازش قرارشون دادن مورد نوازش قرار نگیرند. متوجه اید که؟

اما آیا اذان یک مسئله فقهی است که کم و زیاد کردنش هم فقهی باشد؟

اگر اذان رسیده از نبی است پس اصولا امکان کم و زیاد کردنش وجود نداره. داره؟

بعد اون هم مفوضه است نه رافضه.

بعدتر اینکه اون ادله قابل قبول آی بچه نخواب پاشو نماز بخون چی هست؟ همونی که موذن اومد دیدی طرف خوابه و …. .

بعدترتر ما گفتیم که گفتنش واجبه؟طوسی و سایرین گفتن بیان کردنش حرامه؟

بعد همه اینها اصولا شما میزان نفوذ کلام یک عالم حتی در سطح شیخ طوسی و … در بین شیعه را میدانی؟

.

حتما شنیدید که هم مسلکان شما میگن تقلید کورکورانه شرک است و حرام و ….. . بعضی هم که کلا میگن حرام.

خب من به حرف اونها عمل میکنم و تقلید نمیکنم و خودم استنباط میکنم. مشکلی داره؟

بالاخره بهتر از اینه که خواب باشم و بیان با اذان بیدارم کنن

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 17)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.