سوال از معتقدان به امامت منصوص الهی ۱۲ امام پس از فوت پیامبر

Home انجمن ها جانشینی سوال از معتقدان به امامت منصوص الهی ۱۲ امام پس از فوت پیامبر

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  abdollah1990 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 93)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    در بین چند صد هزار عالم شیعه یک نفر پیدا نمی شود عقیده ی خود را با ایات قرانی که مرتبط با موضوع باشد ثابت کند ؟؟

یوسف 2014
    کاربر
    .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    یادتان رفت که پیش فرض سوالتان چه بوده و باید ایرادش را حل کنید؟

دقت کنید؛

اصول در کجای قرآن آمده؟ آیه ای که بگوبد اصول را در قرآن بیان کرده ایم. آیه ای که بگوید اینها اصل هستند؟

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (یادتان رفت که پیش فرض سوالتان چه بوده و باید ایرادش را حل کنید؟)

پاسخ من : چون در تله گیر افتاده ای مغزت هم از کار افتاده است !!

در کجای سوالم پیش فرضی به نام اصول دین وجود دارد ؟؟!!!!

و دوباره سوال اولیه را می گذارم تا خوانندگان قضاوت کنند :

کسانی که اعتقاد به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر دارند ، پاسخ دهند !

خواهشمندم با آیات واضح و روشن قران این عقیده را ، (امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر) را ثابت کنند .

اینکه گفته ای (دقت کنید؛اصول در کجای قرآن آمده؟ آیه ای که بگوبد اصول را در قرآن بیان کرده ایم.)

پاسخ من :

هر فرد عاقل و با شعوری سوال اولیه را بخواند متوجه می شود که من کجا در این تاپیک صحبت از اصول کرده ام ؟؟!!

سوال من خیلی واضح و روشن و شفاف است .

hadi24
    کاربر
    با سلام . کسانی که اعتقاد خلافت عمر ابوبکر و عثمان پس از فوت پیامبر دارند ، پاسخ دهند !

خواهشمندم با آیات واضح و روشن قران این عقیده را ، (خلافت عمر ابوبکر و عثمان پس از فوت پیامبر) را ثابت کنند .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

جناب آقای هادی 24 اگر شما مطالب من در رابطه با امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را در تاپیک های مختلف این سایت مطالعه کنید متوجه می شوید که به تمام شبهات پاسخ مستند و مستدل داده شده است و این سوال شما هم که توسط دیگران مطرح شده بود پاسخ داده شده است .

و دوباره می گذارم :

خلافـــــــــت منصوص الهی نیست و یک اصل از اصول دیــــــــــــــن نیست حتی از ارکان ایــــــــــــــمان هم نیست و حتی فروع دیــــــــــــــن هم نیــــــــــــــست خلافت سرپرستی و اداره امور افراد یک سرزمین می باشد که به روشهای مختلف هر زمانی با امکانات و روشهای انتخابی ان زمان شخصی به خلافت می رسد.

همه اهل سنت به سه اصل اعتقاد دارند توحید ، نبوت ومعاد.

چون پاسخ روشن و مستند از قران به اصل امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام ندارید دیگران را به دروغ متهم می کنید به چیزی (خلافت منصوص الهی) که قبول ندارند .

و همچنین حضرت علی در نامه 6 نهج البلاغه امامت را الهی نمی دانست و انحصارا در اختیار شورای مهاجرین و انصار می دانست (اِنَّمَا الشُّورى لِلْمُهاجِرينَ وَ الاَْنْصارِ) و هرکه را آنها انتخاب می کردند قبول داشت (فَاِنِ اجْتَمَعُوا عَلى رَجُل وَ سَمَّوْهُ اِماماً ) و بالاتر و مهمتر از آن رضایت خدا را در انتخاب شورای مهاجرین و انصار می دانست (كانَ ذلِكَ لِلّهِ رِضًى) .

و به گفته ی علمای اهل تشیع هرچه را معصوم بگوید ، برای پیروانش حجت است .

hadi24
    کاربر
    شما سوال من را پاسخ ندادید؛

سوالم این است در کجای قرآن در کدام سخن از پیامبر (ص) لزوم وجود خلافت بعد ایشان مطرح شده است؟

کجا گفته شده است که باید بعد پیامبر کسی خلیفه شود؟؟ لطفا پاسخی برای من از قرآن یا سخنان پیامبر بفرمایید…

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

1- همین که نتوانسته ای به سوال اولیه پاسخ بدهی و آمده ای سوال مطرح کرده ای نشان دهنده ی این است که از پاسخ دادن به سوال اولیه درمانده هستی .

اینکه گفته ای (شما سوال من را پاسخ ندادید؛)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟

خوب است سوالی که در تاریخ 30/6/93 کرده ای موجود است و پاسخ من هم در تاریخ 31/6/93 موجود است .

اینکه گفته ای (سوالم این است در کجای قرآن در کدام سخن از پیامبر (ص) لزوم وجود خلافت بعد ایشان مطرح شده است؟)

پاسخ من : جانا سخن از زبان ما می گویی !!!

اصل بحث ما اهل سنت هم همین است که برای بعد از فوت پیامبر اسلام هیچ فردی منصوص الهی نیست به هر نام و عنوانی که باشد .

و کسانی که مدعی منصوص بودن الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام هستند باید پاسخ بدهند در کجای قرآن لزوم وجود امامت منصوص الهی پس از پیامبر اسلام مطرح شده است؟

اینکه گفته ای (کجا گفته شده است که باید بعد پیامبر کسی خلیفه شود؟)

پاسخ من : جانا سخن از زبان ما می گویی !!

خداوند بخواهد کسی را رسوا کند بدست خودش رسوا میکند .

کسانی که مدعی منصوص بودن الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام هستند باید پاسخ بدهند در کجای قرآن لزوم وجود امامت منصوص الهی پس از پیامبر اسلام مطرح شده است؟

ضمنا پیامبر نمی تواند در دین اسلام اصلی و یا فرعی و رکنی را که مبتنی بر ما نزل الیهم نباشد ، ایجاد کند .

و شارع دین خداوند است.

چون پیامبر شارع دین نیست و پیامرسان الهی است.

و اگر پیامبر جانشین می داشت پس باید وحی الهی هم ادامه می یافت.

و پیامبر پادشاه هم نبوده که ولیعهد برای خود تعیین نماید .

ضمنا خواهشمندم وقتی نمی توانی به سوال اولیه پاسخ بدهی اگر می خواهی سوال مطرح کنی تاپیک جداگانه ای باز کن تا پاسخ داده شود و بیشتر باعث بطلان عقیده ی خود نشو !

به لحاظ اینکه بزرگترین علمای شیعه نتوانسته اند به این سوال اولیه پاسخ بدهند و خیلی کسان دیگری در تاپیک های مختلف این سایت در این مورد با من بحث کرده اند و نتوانسته اند پاسخ بدهند .

شما آن مطالب را مطالعه کن بعد مطلب جدیدی که بحث نشده باشد مطرح کن !

hadi24
    کاربر
    احسنتم . . . خداوند باطلان را بدست خودشان رسوا میکند

وقتی از سوی خداوند و پیامبر لزوم خلیفه احساس نشده چطور است که عده ای ادعای لزوم خلافت بیان میکنند

من کاری با علی ندارم . علی ادامه دهنده راه عمر و ابوبکر و عثمان بوده است . . .راهی اشتباه ، راهی که خداوند و پیامبر آن را تعیین نکرداند . . راهی من در آورده . . . وقتی پیامبر برای خود جانشین انتخاب نکرده چطور فردی به غیر ایشان این جرات را به خود میدهد تا جانشین انتخاب کند . وقتی رسول الله شورایی برای تعیین خلیفه انتخاب نکرده چطور کسی به خود این جرات را میدهد تا شورا برای انتخاب خلیفه برگزیند . . . برای من پاسخ بیاورید اگر خداوند برای تعیین خلیفه دستوری به پیامبر نداده پس چرا یک عده برای تعیین خلیفه گرد آمدند ؟؟؟

لازم دیدم بخشی از سخنان خود شما را در ذیل مطلب ذکر کنم:

ضمنا پیامبر نمی تواند در دین اسلام اصلی و یا فرعی و رکنی را که مبتنی بر ما نزل الیهم نباشد ، ایجاد کند .

و شارع دین خداوند است.

hadi24
    کاربر
    احسنتم . . . خداوند باطلان را بدست خودشان رسوا میکند

وقتی از سوی خداوند و پیامبر لزوم خلیفه احساس نشده چطور است که عده ای ادعای لزوم خلافت بیان میکنند

من کاری با علی ندارم . علی ادامه دهنده راه عمر و ابوبکر و عثمان بوده است . . .راهی اشتباه ، راهی که خداوند و پیامبر آن را تعیین نکرداند . . راهی من در آورده . . . وقتی پیامبر برای خود جانشین انتخاب نکرده چطور فردی به غیر ایشان این جرات را به خود میدهد تا جانشین انتخاب کند . وقتی رسول الله شورایی برای تعیین خلیفه انتخاب نکرده چطور کسی به خود این جرات را میدهد تا شورا برای انتخاب خلیفه برگزیند . . . برای من پاسخ بیاورید اگر خداوند برای تعیین خلیفه دستوری به پیامبر نداده پس چرا یک عده برای تعیین خلیفه گرد آمدند ؟؟؟

لازم دیدم بخشی از سخنان خود شما را در ذیل مطلب ذکر کنم:

ضمنا پیامبر نمی تواند در دین اسلام اصلی و یا فرعی و رکنی را که مبتنی بر ما نزل الیهم نباشد ، ایجاد کند و شارع دین خداوند است.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (احسنتم . . . خداوند باطلان را بدست خودشان رسوا میکند)

پاسخ من : من به این گفته ی شما خیلی اعتقاد دارم .

به لحاظ اینکه شما به صراحت گفته ای (من کاری با علی ندارم . علی ادامه دهنده راه عمر و ابوبکر و عثمان بوده است . . .راهی اشتباه ، راهی که خداوند و پیامبر آن را تعیین نکرداند . . راهی من در آورده . . .)

و برای شما توصیه کرده بودم که بیشتر باعث بطلان عقیده ی خود نشوید .

اینکه گفته ای (وقتی از سوی خداوند و پیامبر لزوم خلیفه احساس نشده چطور است که عده ای ادعای لزوم خلافت بیان میکنند)

پاسخ من : این گفته ی شما مثل اینست که شخصی در 100 سال آینده بیاید و بگوید که چرا مردم برای خودشان رئیس جمهور تعیین می کردند !! و در کجای قران آمده است که مردم برای خود رئیس جمهور تعیین کنند !!!

اینکه گفته ای (. وقتی رسول الله شورایی برای تعیین خلیفه انتخاب نکرده چطور کسی به خود این جرات را میدهد تا شورا برای انتخاب خلیفه برگزیند .)

پاسخ من : به لحاظ اینکه خداوند برای پیامبر چنین دستوری نداده بوده و برای خود مردم دستور داده است (وَأَمْرُ‌هُمْ شُورَ‌ىٰ بَيْنَهُمْ)

اینکه گفته ای (. برای من پاسخ بیاورید اگر خداوند برای تعیین خلیفه دستوری به پیامبر نداده پس چرا یک عده برای تعیین خلیفه گرد آمدند ؟)

پاسخ من : این گفته ی شما مثل اینست که شخصی در 100 سال آینده بیاید و بگوید که چرا مردم برای خودشان رئیس جمهور تعیین می کردند !! و در کجای قران آمده است که مردم برای خود رئیس جمهور تعیین کنند !!!

یا بگوید چرا مردم صد سال قبل برای خود پادشاه تعیین کردند .

ضمنا برای چندمین بار خواهشمندم اگر می خواهی موضوعات فرعی را مطرح کنی در یک تاپیک جدید مطرح کن .

و چون شما به صراحت حضرت علی را گمراه دانسته ای ، پس اعتقادی به منصوص بودن الهی امامت 12 امام نداری .

و قضاوت را من به خوانندگان محترم واگذار می کنم .

و در سوال اولیه به صراحت گفتم : کسانی که اعتقاد به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر دارند ، پاسخ دهند !

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .
    خواهشمندم یک موضوع را دوبار نگذار .

و دوباره پاسخت را می گذارم :
    اینکه گفته ای (احسنتم . . . خداوند باطلان را بدست خودشان رسوا میکند)

پاسخ من : من به این گفته ی شما خیلی اعتقاد دارم .

به لحاظ اینکه شما به صراحت گفته ای (من کاری با علی ندارم . علی ادامه دهنده راه عمر و ابوبکر و عثمان بوده است . . .راهی اشتباه ، راهی که خداوند و پیامبر آن را تعیین نکرداند . . راهی من در آورده . . .)

و برای شما توصیه کرده بودم که بیشتر باعث بطلان عقیده ی خود نشوید .

اینکه گفته ای (وقتی از سوی خداوند و پیامبر لزوم خلیفه احساس نشده چطور است که عده ای ادعای لزوم خلافت بیان میکنند)

اینکه گفته ای (. وقتی رسول الله شورایی برای تعیین خلیفه انتخاب نکرده چطور کسی به خود این جرات را میدهد تا شورا برای انتخاب خلیفه برگزیند .)

پاسخ من : به لحاظ اینکه خداوند برای پیامبر چنین دستوری نداده بوده و برای خود مردم دستور داده است (وَأَمْرُ‌هُمْ شُورَ‌ىٰ بَيْنَهُمْ)

اینکه گفته ای (. برای من پاسخ بیاورید اگر خداوند برای تعیین خلیفه دستوری به پیامبر نداده پس چرا یک عده برای تعیین خلیفه گرد آمدند ؟)

یا بگوید چرا مردم صد سال قبل برای خود پادشاه تعیین کردند .

ضمنا برای چندمین بار خواهشمندم اگر می خواهی موضوعات فرعی را مطرح کنی در یک تاپیک جدید مطرح کن .

و چون شما به صراحت حضرت علی را گمراه دانسته ای ، پس اعتقادی به منصوص بودن الهی امامت 12 امام نداری .

و قضاوت را من به خوانندگان محترم واگذار می کنم .

و در سوال اولیه به صراحت گفتم : کسانی که اعتقاد به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر دارند ، پاسخ دهند !

hadi24
    کاربر
    نکته ای که در ابتدا باید یادآور شوم این است که شما فرموده اید پاسخ از قرآن باشد پس لطفا نطرات خودتان را برای محفلی بهتر حفظ نمایید و فقط متن قرآن را برای پاسخ ذکر کنید . چون در سوال شما از معتقدان به امامت پاسخی از آیات خواسته شده است لطفا در پاسخ من از آیات صریح قرآن استفاده کنید . من هم نه به نطرات شما بلکه به پاسخ ما از آیات جوابگو خواهم بود.

احسنتم . . . من گفتم علی ادامه دهنده راه عمر ابوبکر و عثمان است . . . اگر علی گمراه است اول بدعت گزاران راه علی گمراهند . . . یعنی عمر ابوبکر و عثمان گمراهند . . .] لطفا باعث بطلان عقیده خود نشوید . . .

من هرگز نپرسیدم پادشاه . . . و حتی اگر انتخاب پادشاه باشد مردم در آن تصمیمی نداشتند بلکه شورایی قلیل انتخاب کننده بودند . . .

اگر قرآن گفته و امرهم شوری بینهم و انتصاب خلیفه به مشورت است چرا کسی جانشین برای خود انتخاب کرده است؟؟

این یعنی تعددی به خطوط اسلامی . . . لطفا پاسخ دهید با آیات قرآن

شما تا اینجا بسیار همراهی کردید با من . . .

]((سخن شما یعنی خلیفه برای جامعه اسلامی نیاز بوده است))

پس از پاسخ به سوال اولم تقاضا دارم بفرمایید ( البته به سند قرآن و سخن صریح پیامبر) اگر خلیفه برای جامعه اسلامی نیاز است، ویژگی های این خلیفه چیست؟ چه فردی باید باشد؟

hadi24
    کاربر
    نکته ای که در ابتدا باید یادآور شوم این است که شما فرموده اید پاسخ از قرآن باشد پس لطفا نطرات خودتان را برای محفلی بهتر حفظ نمایید و فقط متن قرآن را برای پاسخ ذکر کنید . چون در سوال شما از معتقدان به امامت پاسخی از آیات خواسته شده است لطفا در پاسخ من از آیات صریح قرآن استفاده کنید . من هم نه به نطرات شما بلکه به پاسخ ما از آیات جوابگو خواهم بود.

احسنتم . . . من گفتم علی ادامه دهنده راه عمر ابوبکر و عثمان است . . . اگر علی گمراه است اول بدعت گزاران راه علی گمراهند . . . یعنی عمر ابوبکر و عثمان گمراهند . . .] لطفا باعث بطلان عقیده خود نشوید . . .

من هرگز نپرسیدم پادشاه . . . و حتی اگر انتخاب پادشاه باشد مردم در آن تصمیمی نداشتند بلکه شورایی قلیل انتخاب کننده بودند . . .

اگر قرآن گفته و امرهم شوری بینهم و انتصاب خلیفه به مشورت است چرا کسی جانشین برای خود انتخاب کرده است؟؟

پس از پاسخ به سوال اولم تقاضا دارم بفرمایید ( البته به سند قرآن و سخن صریح پیامبر) اگر خلیفه برای جامعه اسلامی نیاز است، ویژگی های این خلیفه چیست؟ چه فردی باید باشد؟

hadi24
    کاربر

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 93)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.