این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط عبدالحسین در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #1966
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک اللهم العن العصابة التی جاهدت الحسین و شایعت و تابعت علی قتله اللهم العنهم جمیعا.
برای آن لغیر رشده که خودش می داند.
والصريح صحيح النسب في ذوي الحسب . واللصيق من ينتمي اليهم وهو أجنبي عنهم
: إلى مسافر بن أبي عمرو ، وإلى عمارة بن الوليد وإلى العباس بن عبد المطلب وإلى الصباح مغن أسود كان لعمارة
ربیع الابرار زمخشری ج 4 ص 276
اسد الاحلاف را هم اضافه کنید.5=1+4
أشرت لكاع وكان عادتها * لؤما إذا أشرت مع الكفر
لعن الاله وزوجها معها * هند الهنود عظيمة البظر
أخرجت مرقصة إلى أحد * في القوم مقتبة على بكر
بكر ثفال لا حراك به * لا عن معاتبة ولا زجر
وعصاك إستك تتقين بها * دقى العجاية هند بالفهر
قرحت عجيزتها ومشرحها * من دأبها نصا على القتر
ظلت تداويها زميلتها * بالماء تنضحه وبالسدر
أخرجت ثائرة مبادرة * بأبيك وابنك يوم ذي بدر
وبعمك المستوه في ودع * وأخيك منعفرين في الحفر
ونسيت فاحشة أتيت بها * يا هند ويحك سبة الدهر
فرجعت صاغرة بلا ترة * منا ظفرت بها ولا نصر
.
وأما تعييرك لي بسمية فإن كنت أبن سمية
شرح ابن ابی الحدید ج 19 ص 183
وكانت هند تذكر في مكة بفجور وعهر
شرح ابن ابی الحدید ج 1 ص 336
أنّ مسافر بن أبي عمرو بن أميّة كان من فتيان قريش جمالا وشعرا وسخاء . قالوا : فعشق هندا بنت عتبة بن ربيعة وعشقته ، فأتّهم بها وحملت منه . قال بعض الرواة : فقال معروف بن خرّبوذ : فلما بان حملها أو كاد قالت له : اخرج ، فخرج حتى أتى الحيرة ، فأتى عمرو بن هند فكان ينادمه . وأقبل أبو سفيان بن حرب إلى الحيرة في بعض ما كان يأتيها ، فلقي مسافرا ، فسأله عن حال قريش والناس ، فأخبره وقال له فيما يقول : وتزوّجت هندا بنت عتبة.
الاغانی ج 9 ص 37.
857 – كان بين يزيد بن معاوية وبين إسحاق بن طلحة بن عبيد اللَّه كلام بين يدي معاوية ، فقال يزيد : يا إسحاق إنّ خيرا لك أن يدخل بنو حرب كلَّهم الجنّة ، فقال إسحاق : وأنت واللَّه خير لك أن يدخل بنو العباس كلَّهم الجنّة ،
فانكسر يزيد ولم يدر ما عناه . فلما قام إسحاق قال معاوية : أتدري ما عناه إسحاق ؟ قال يزيد : لا ، قال : فكيف تشاتم رجلا قبل أن تعلم ما يقال لك وفيك ؟ عنى ما زعم الناس بأنّ العباس أبي أنا . وكانت هند اتّهمت به .
وذلك لمّا جاءت إلى النبيّ صلَّى اللَّه عليه وآله وسلَّم تبايعه ، فتلا عليها الآية ، فبلغ قوله : * ( ولا يَزْنِينَ ) * ( الممتحنة : 12 ) . قالت : وهل تزني الحرّة ؟ ! فنظر النبيّ صلَّى اللَّه عليه وآله وسلَّم رضي اللَّه عنه .
التذكرة الحمدونية ابن حمدون ج8ص311
قال رسول الله صلى الله عليه وآله ولد الزنا شر الثلاثة
مستدرک ج 2 ص 214
لذا شر این طرف اینجا بیرون زده؛
قال رسول الله صلَّى الله عليه وسلَّم : إذا رأيتم معاوية بن أبي سفيان يخطب على المنبر فاضربوا عنقه
انساب الاشراف ج 5 ص130
البته کلا همین کافی است؛
لا أشبع الله بطنه.
.
داستان پسر هند جگر خوار مگر نشنیدی
که از او و سه کس او به پیمبر چه رسید
پدر او سر و دندان پیمبر بشکست
مادر او جگر عم پیمبر بمکید
او به ناحق حق داماد پیمبر بستاد
پسر او سر فرزند پیمبر ببرید
ورکه این تو لعنت نکنی شرمت باد
لعن الله یزید و علی آل یزید
نوشته ای برای مدافعین امهات المومنین که نمی دانم چرا به آنها می گویند مدافع. بیشتر شبیه پنیر سوییسی هستند در دفاع کردن.هر جایش را که بگیری جای دیگرش هوا پس می دهد.
سعی کنید بخوانید و جمع بندی کنید. اگر چیز دیگری بدون بحث احساسی داشتی ما هستیم. اگر فقط احساسی بود و از این حرفها که به ناموس و ….. اهانت شده لطفا بعد از فروکش کردن رگ های مبارک دوباره احادیث را بخوانید. اگر حدیث مخالفش هم داشتید ما در خدمتیم.
البته روایات همه معتبر هستند طبق مذهبی که روایات از کتب آنها آمده است. می توانید خودتان بررسی کنید.
ان عائشة زوج النبي صلى الله عليه وسلم قالت ارسل أزواج النبي صلى الله عليه وسلم فاطمة بنت رسول الله صلى الله عليه وسلم إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم فاستأذنت عليه وهو مضطجع معي في مرطي فاذن لها فقالت يا رسول الله ان أزواجك أرسلنني إليك يسألنك العدل في ابنة أبى قحافة وانا ساكتة قالت فقال لها رسول الله صلى الله عليه وسلم أي بنية ألست تحبين ما أحب فقالت بلى قال فأحبي هذه قالت فقامت فاطمة حين سمعت ذلك من رسول الله صلى الله عليه وسلم فرجعت إلى أزواج النبي صلى الله عليه وسلم فأخبرتهن بالذي قالت وبالذي قال لها رسول الله صلى الله عليه وسلم فقلن لها ما نراك أغنيت عنا من شئ فارجعي إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم فقولي له ان أزواجك ينشدنك العدل في ابنة أبى قحافة فقالت فاطمة والله لا أكلمه فيها ابدا فالت عائشة فأرسل أزواج النبي صلى الله عليه وسلم زينب بنت جحش زوج النبي صلى الله عليه وسلم وهي التي كانت تساميني منهن في المنزلة عند رسول الله صلى الله عليه وسلم ولم أر امرأة قط خيرا في الدين من زينب وأتقى لله وأصدق حديثا وأوصل للرحم وأعظم صدقة وأشد ابتذالا لنفسها في العمل الذي تصدق به وتقرب به إلى الله تعالى ما عدا سورة من حدة كانت فيها تسرع منها الفيئة قالت فاستأذنت على رسول الله صلى الله عليه وسلم ورسول الله صلى الله عليه وسلم مع عائشة في مرطها على الحالة التي دخلت فاطمة عليها وهو بها فاذن لها رسول الله صلى الله عليه وسلم فقالت يا رسول الله ان أزواجك أرسلنني إليك يسألنك العدل في قالت
مسلم 7ص135 کتاب فضائل صحابه. باب فضائل عایشه.
عن هشام عن أبيه عن عائشة رضي الله عنها قالت كان الناس يتحرون بهداياهم يومى وقالت أم سلمة ان صواحبي اجتمعن فذكرت له فأعرض عنها حدثنا إسماعيل قال حدثني اخى عن سليمان عن هشام بن عروة عن أبيه عن عائشة رضي الله عنها ان نساء رسول الله صلى الله عليه وسلم كن حزبين فحزب فيه عائشة وحفصة وصفية وسودة والحزب الآخر أم سلمة وسائر نساء رسول الله صلى الله عليه وسلم وكان المسلمون قد علموا حب رسول الله صلى الله عليه وسلم عائشة فإذا كانت عند أحدهم هدية يريد أن يهديها إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم اخرها حتى إذا كان رسول الله صلى الله عليه وسلم في بيت عائشة بعث صاحب الهدية إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم في بيت عائشة فكلم حزب أم سلمة فقلن لها كلمي رسول الله صلى الله عليه وسلم يكلم الناس فيقول من أراد أن يهدى إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم هدية فليهده حيث كان من نسائه فكلمته أم سلمة بما قلن فلم يقل لها شيئا فسألنها فقالت ما قال لي شيئا فقلن لها فكلميه قالت فكلمته حين دار إليها أيضا فلم يقل لها شيئا فسألنها فقالت ما قال لي شيئا فقلن لها كلميه حتى يكلمك فدار إليها فكلمته فقال لها لا تؤذيني في عائشة فان الوحي لم يأتني وانا في ثوب امرأة الا عائشة قالت فقلت أتوب إلى الله من أذاك يا رسول الله ثم إنهن دعون فاطمة بنت رسول الله صلى الله عليه وسلم فأرسلت إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم تقول ان نساءك ينشدنك الله العدل في بنت أبي بكر فكلمته فقال يا بنية الا تحبين ما أحب قالت بلى فرجعت إليهن فأخبرتهن فقلن ارجعي إليه فأبت ان ترجع فأرسلن زينب بنت جحش فاتته فاغلظت وقالت إن نساءك ينشدنك الله العدل في
بخاری ج3 ص132 کتاب الهبة و فضلها و التحریض علیها
حال چه کسی از مدافع جماعت میخواهد بگوید که توهین به زنان نبی نباید کرد؟(البته من نمی گویم که می شود کرد. اما حدیث را ببینید. تقریر نبی را هم همراه دارد) میبینید که دو زن به همدیگر فحاشی کرده اند و آن هم در برابر پیامبر. بعد پیامبر چه کرده اند؟ لا يكره ان انتصر و سپس تبسم. جدی؟ بله.
حالا واقعا توهین به زنان نبی گناه است؟ ما که میگوییم هست اما توهین. نه اینکه نقل آن از دیگران. نه بیان ایرادات آنها. به هر حال آنها آدم بوده اند مانند بقیه با وظایفی بیشتر و تهدیداتی بالاتر. نمی خواهید بگویید که قدیس بوده اند؟ بوده اند؟دلیل.
اما اگر در اعتقادات مدافعین، گناه هست تکلیف این دو زن را معلوم کنید.
يا نِساءَ النَّبِيِّ مَنْ يَأْتِ مِنْكُنَّ بِفاحِشَةٍ مُبَيِّنَةٍ يُضاعَفْ لَهَا الْعَذابُ ضِعْفَيْنِ وَ كانَ ذلِكَ عَلَى اللَّهِ يَسيرا
تعیین کنید که آیا اصلا این عمل سب و وقیعه، توهین هست یا نیست. اگر هست گناه دارد یا ندارد؟ اگر گناه دارد آیا عذاب دارد یا ندارد؟ اگر عذاب دارد کدام یک از این دو زن باید دوبرابر دیگری عذاب شود؟ آیا میشود که کسی مادر مومنین باشد و عذاب هم شود؟ چگونه؟ اینها که ام المومنین هستند. مگر میشود که کسی ام المومنین باشد و عذاب هم شود؟ آیا اینها قرار نیست در بهشت در کنار پیامبر باشند؟ اپر هستند آیا در بهشت کسی عذاب می شود؟ اصلا حکم سب و توهین به اینها چیست؟ آیا آن حکم در مرود این دو زن نبی دو بار اجرا میشود؟ یعنی اگر مثلا کفر باشد اینها دو مرتبه کافر شده اند؟ خب آیا کافر در بهشت است؟ دقیقا کجاش.
اگر مثلا مجازاتش مرگ است آیا این دو زن را نبی کشته است؟ دقیقا چه زمانی؟ اگر مجازاتشان ننموده، آیا دلیل بر عدم گناه است یا نیست؟
خلاصه اینکه وقتی دو زن نبی در حضور نبی همدیگر را شستشو داده اند و پیامبر هم فقط خندیده اند، چرا کسانی پیدا میشوند و میگویند که نباید به اینها توهین کرد؟ و به همین دلیل تقاضای حذف بقیه را دارند. به هر حال آن کس که مدافع است باید برای این موضوع جواب داشته باشد. فکر اینکه بنویسد دل مریض و …. را هم نکند. عین روایت چیست؟ سب و وقیعه. در اینکه دیگر اجتهاد وجود ندارد. دارد؟
بالاخره زن نبی قطعا صحابیه هم هست. وقتی دو صحابیه همدیگر را غسل داده اند چرا نمی شود صحابی دیگری مثل معاویه(اگر صحابی باشد) را غسل داد؟
.
آنها که ایشان را قدیس می دانند اما به روی خود نمی آورند بگویند که آیا همه ایشان را اینگونه می دانند یا فقط یکی دو نفر را؟ مثلا این یکی را هم در مرتبه دیگران قرار می دهند؟
حدثنا أبو زرعة قَالَ: وَحَدَّثَنَا سَعِيدُ بْنُ سُلَيْمَانَ عَنْ عَبَّادِ بْنِ الْعَوَّامِ عَنْ دَاوُدَ بْنِ أَبِي هِنْدٍ عَنِ عِكْرِمَةَ عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ: أَنَّ رسول اله صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وسَلَّمَ تَزَوَّجَ قُتَيْلَةَ، فَارْتَدَّتْ مَعَ قَوْمِهَا فَلَمْ يُخَيِّرْهَا رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وسَلَّمَ، وَلَمْ يَحْجِبْهَا، فَبَرَّأَهُ الله منها
تاریخ ابی زرعه ج 1 ص 491
آیه فرموده و ازواجه امهاتهم. حدیث چی میگه؟ تزوج. یعنی قتیله هم از ازواج است. لذا شامل و ازواجه امهاتهم نیز میشود. غیر از اینه؟ و سوال اینه که آیا خداوند یک مرتد را مادر مومنان کرده؟ یعنی می شود که مادر مومنان بود اما خود طرف مومنه نباشد؟
چرا خداوند فرموده که مادر مومنان بعد این فرد رفته و مرتد شده؟ آیا حرف خدا سرکاری بوده یا معنایش چیز دیگری است؟
.
در سوره ای به نام تحریم خداوند در برابر دو زن از زنان نبی لشکرکشی بی سابقه ای می نماید.
إِنْ تَتُوبَا إِلَى اللَّهِ فَقَدْ صَغَتْ قُلُوبُكُمَا وَإِنْ تَظَاهَرَا عَلَيْهِ
دقت کنید که چه عظمتی در کار است. کاری به سلب صفات در آیات بعدی از آنها نداریم. کاری به وجوه مشترکی که باید بین مَثَل و مُمَثَّل باشد هم نداریم. فقط برای اینکه برخی می گویند که اگر بد بودند چرا طلاقشان نداد ما پیشنهاد می کنیم که اول این را بخوانیم بعد حرف هیثمی که یک چیز جالبی می گوید را؛
حدثني عمر بن الخطاب قال لما اعتزل نبي الله صلى الله عليه وسلم نساءه قال دخلت المسجد فإذا الناس ينكتون بالحصى ويقولون طلق رسول الله صلى الله عليه وسلم نساءه وذلك قبل ان يؤمرن بالحجاب فقال عمر فقلت لأعلمن ذلك اليوم قال فدخلت على عائشة فقلت يا بنت أبي بكر أقد بلغ من شأنك ان تؤذي رسول الله صلى الله عليه وسلم قال فدخلت على حفصة بنت عمر فقلت لها يا حفصة أقد بلغ من شأنك ان تؤذي رسول اللهصلى الله عليه وسلم والله فبكت أشد البكاء……
مسلم ج 4 ص 188 کتاب الطلاق. باب فی الایلاء و الاعتزال
اما قول هیثمی و البته ذهبی؛
وقال صلى الله عليه وسلم أيما رجل صبر على سوء خلق امرأته أعطاه الله الأجر مثل ما أعطى أيوب عليه السلام على بلائه وأيما امرأة صبرت على سوء خلق زوجها أعطاها الله من الأجر مثل ما أعطى آسية بنت مزاحم امرأة فرعون.
وقد روي أن رجلا جاء إلى عمر رضي الله عنه يشكو خلق زوجته فوقف على باب عمر ينتظر خروجه فسمع امرأة عمر تستطيل عليه بلسانها وتخاصمه وعمر ساكت لا يرد عليها فانصرف الرجل راجعا وقال إن كان هذا حال عمر مع شدته وصلابته وهو أمير المؤمنين فكيف حالي فخرج عمر فرآه موليا عن بابه فناداه وقال ما حاجتك يا رجل فقال يا أمير المؤمنين جئت أشكو إليك سوء خلق امرأتي واستطالتها علي فسمعت زوجتك كذلك فرجعت وقلت إذا كان حال أمير المؤمنين مع زوجته فكيف حالي فقال عمر يا أخي إني احتملتها لحقوق لها علي إنها طباخة لطعامي خبازة لخبزي غسالة لثيابي مرضعة لولدي وليس ذلك كله بواجب عليها ويسكن قلبي بها عن الحرام فأنا أحتملها لذلك فقال الرجل يا أمير المؤمنين وكذلك زوجتي قال عمر فاحتملها يا أخي فإنما هي مدة يسيرة .
.
وحكي أن بعض الصالحين كان له أخ في الله وكان من الصالحين يزوره في كل سنة مرة فجاء لزيارته فطرق الباب فقالت امرأته من فقال أخو زوجك في الله جئت لزيارته فقالت راح يحتطب لا رده الله ولا سلمه وفعل به وفعل وجعلت تذمذم عليه فبينما هو واقف على الباب وإذا بأخيه قد أقبل من نحو الجبل وقد حمل حزمة الحطب على ظهر أسد وهو يسوقه بين يديه فجاء فسلم على أخيه ورحب به ودخل المنزل وأدخل الحطب وقال للأسد اذهب بارك الله فيك ثم أدخل أخاه والمرأة على حالها تذمذم وتأخذ بلسانها وزوجها لا يرد عليها فأكل مع أخيه شيئا ثم ودعه وانصرف وهو متعجب من صبر أخيه على تلك المرأة قال فلما كان العام الثاني جاء أخوه لزيارته على عادته فطرق الباب فقالت امرأته من بالباب قال أخو زوجك فلان في الله فقالت مرحبا بك وأهلا وسهلا اجلس فإنه سيأتي إن شاء الله بخير وعافية قال فتعجب من لطف كلامها وأدبها إذ جاء أخوه وهو يحمل الحطب على ظهره فتعجب أيضا لذلك فجاء فسلم عليه ودخل الدار وأدخله وأحضرت المرأة طعاما لهما وجعلت تدعو لهما بكلام لطيف فلما أراد أن يفارقه قال يا أخي أخبرني عما أريد أن أسألك عنه قال وما هو يا أخي قال عام أول أتيتك فسمعت كلام امرأة بذيئة اللسان قليلة الأدب تذم كثيرا ورأيتك قد أتيت من نحو الجبل والحطب على ظهر الأسد وهو مسخر بين يديك ورأيت العام كلام المرأة لطيفا لا تذمذم ورأيتك قد أتيت بالحطب على ظهرك فما السبب قال يا أخي توفيت تلك المرأة الشرسة وكنت صابرا على خلقها وما يبدو منها كنت معها في تعب وأنا أحتملها فكان الله قد سخر لي الأسد الذي رأيت يحمل عني الحطب بصبري عليها واحتمالي لها فلما توفيت تزوجت هذه المرأة الصالحة وأنا في راحة معها فانقطع عني الأسد فاحتجت أن أحمل الحطب على ظهري لأجل راحتي مع هذه المرأة المباركة الطائعة .
الزواجر عن إقتراف الكبائر هیثمی ج2 ص621. الکبائر ذهبی264.
.
گفتیم مدافعین ناموس یاد داستانی به نام افک افتادیم که ….. .
به راستی چرا در مورد افک فقط و فقط تیم مدافعین از یک نفر دفاع می کند؟ آن پنیر سوییسی که بال نوشتیم در اینجا نمود می یابد. آیه که نفرموده طرف کیست. لذا باید از تاریخ و احادیث فهمید. یک شواهدی وجود دارد که مثالش در فارسی اینست که چوب را که برداری حساب کار دست گربه سیاه می آید. توضیح بیشترش را اگر کمی دقت مطلب داشته داشته باشید متوجه میشوید.
زهير بن حرب حدثنا عفان حدثنا حماد بن سلمة أخبرنا ثابت عن انس فقال رسول الله صلى الله عليه وسلم لعلى اذهب فاضرب عنقه فاتاه على فإذا هو في ركى يتبرد فيها فقال له على اخرج فناوله يده فاخرجه فإذا هو مجبوب ليس له ذكر فكف على عنه ثم اتى النبي صلى الله عليه وسلم فقال يا رسول الله انه لمجبوب ماله ذكر
مسلم ج8 ص119
ام ولد رسول الله کی بوده؟ ظاهرا حاکم جواب داده.
عن عروة عن عائشة رضي الله عنها قالت أهديت مارية إلى رسول الله صلى الله عليه وآله ومعها ابن عم لها قالت فوقع عليها وقعة فاستمرت حاملا قالت فعزلها عند ابن عمها قالت فقال وكانت أمة قليلة اللبن فابتاعت له ضائنة لبون فكان يغذى بلبنها فحسن عليه لحمه قالت عائشة رضي الله عنها فدخل به علي النبي صلى الله عليه وآله وسلم ذات يوم فقال كيف قالت وبلغ رسول الله صلى الله عليه وآله ما يقول الناس فقال لعلي خذ هذا
السيف فانطلق فاضرب عنق ابن عم مارية حيث وجدته قالت فانطلق فإذا هو في حائط على نخلة يخترف رطبا قال فلما نظر إلى علي ومعه السيف استقبلته رعدة قال فسقطت الخرقة فإذا هو لم يخلق الله عز وجل له ما للرجال شئ ممسوح .
مستدرک حاکم ج4 ص 39
حالا چرا برخی گلو پاره کرده اند که اگر کسی منکر افک در مورد عایشه شود کافر است؟
اصلا نقش عایشه در این داستان مسلم و حاکم چیست؟ کنایه عایشه به پیامبر به چه معناست؟ بر چه اساسی راضی شده که این حرف را به پیامبر بزند؟ آیا به این کنایه دقت نموده است؟
.
یک نگاهی هم به پیامبری بیاندازیم که هیچ مدافعی ندارد در تیم مدافعین حتی از نوع پنیر سوییسی اش.
عن عبد الله بن عمر رضي الله عنهما قال فرأيت النبي صلى الله عليه وسلم
مستقبل الشام
بخاری ج 4 ص46 باب دعا النبی الی الاسلام….. ج1 ص46 کتاب الوضو. مسلم ج 1 ص 155 باب التیمن فی الطهور و الغیره
عن أبي أيوب الأنصاري قال قال رسول الله صلى الله عليه وسلم إذا أتى أحدكم الغائط فلا شرقوا أو غربوا
بخاری ج 1 ص 45.
خب اولا دید زدن خانه نبی مجاز است. ثانیا دید زدن افراد در حال قضاء حاجت مجاز است. ثالثا پیامبر یا در وسط حیاط منزل کارش را می کرده یا……؟ رابعا به شما ربطی ندارد که یک صحابی چرا این کار(دید زدن) را کرده. چرا که ورود به خانه با اجازه است. بالا رفتن از بام که اجازه نمی خواهد. می خواهد؟
خامسا پیامبر چرا گفته که رو به شرق یا غرب؟ و یا رو به قبله نباشید؟ خودش چرا کرده؟ احتمالا به دلیل اینکه انا بشر مثلکم است. ولی یک نکته ای هست کهاولا یوحی الیّ می باشد وثانیا أَ تَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبِرِّ وَ تَنْسَوْنَ أَنْفُسَكُمْ وَ أَنْتُمْ تَتْلُونَ الْكِتابَ أَ فَلا تَعْقِلُون.
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ ما لا تَفْعَلُونَ** عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا ما لا تَفْعَلُون
بروید اینکار را بکنید اما خودم؟ یعنی چی؟ در قرآن در کنار چی آمده؟ به 22 نساء نگاه کنید. قدر زشتی عمل را میفهمید. اینکه به ملت بگویی کاری را بکیند اما خودتان انجامش ندهید.
اما یک نکته؛
حدثنا أبو بكر بن أبي شيبة حدثنا إسماعيل بن علية ح قال وحدثني زهير بن حرب حدثنا إسماعيل بن إبراهيم عن يونس عن حميد ابن هلال عن عبد الله بن الصامت عن أبي ذر قال قال رسول الله صلى الله عليه وسلم إذا قام أحدكم يصلى فإنه يستره إذا كان بين يديه مثل آخرة الرحل فإذا لم يكن بين يديه مثل آخرة قلت يا أبا ذر ما بال الكلب الأسود من الكلب الأحمر من الكلب الأصفر قال يا ابن أخي سألت رسول الله صلى الله عليه وسلم كما سألتني فقال الكلب الأسود شيطان
مسلم ج 2 ص 59 باب قدر ما یستر المصلی.
یعنی سه چیز نماز را قطع می کند. سگ سیاه و الاغ و زن.
حالا ایراد ماجرا؛
عن عائشة رضي الله عنها قالت بئسما عدلتمونا بالكلب والحمار لقد رأيتني ورسول الله صلى الله عليه وسلم يصلى وانا مضطجعة بينه وبين القبلة فإذا أراد أن يسجد غمز رجلي فقبضتهما
بخاری ج 1 ص 131 ابواب سترة المصلی
عایشه زن بوده یا نه؟ اگر بوده قاطع نماز بوده یا نه؟ اگر زن بوده و قاطع نماز، آن نمازهایی که پیامبر می خوانده و در آن موقعیت مطرح در حدیث بوده، حکمش چیست؟
اگر هم عایشه زن نبوده که هیچ. اگر هم که بوده ولی قاطع نماز نبوده، دلیلش چیست؟
مسلم صحیح است یا بخاری؟ دلیل.
.
این هم برای من مبهم است؛
عن ابن عباس قال لعن النبي صلى الله عليه وسلم المخنثين من الرجال والمترجلات من النساء وقال أخرجوهم من بيوتكم واخرج عمر فلانا
بخاری ج 7 ص 55 کتاب اللباس
أنة المخنث ذكره الباوردي وأخرج من طريق إبراهيم بن مهاجر عن أبي بكر بن حفص قال قالت عائشة لمخنث كان بالمدينة يقال له أنه الا تدلنا على امرأة نخطبها على عبد الرحمن بن أبي بكر قال بلى فوصف امرأة إذا أقبلت أقبلت بأربع وإذا أدبرت أدبرت بثمان فسمعه رسول الله صلى الله عليه وسلم فقال يا أنه أخرج من المدينة إلى حمراء الأسد فليكن بها منزلك ولا تدخلن المدينة إلا أن يكون للناس عيد
فتح الباری ج 9 ص 292 باب ما ینهی من دخول المتشبهین بالنساء علی المرأة. عمدة القاری ج 20 ص 215. الاصابة ج 1 ص 284.(با اضافات توضیحی).
.
این بخش را هم می گذارم و بعدا(شاید تا پایان هفته)می نویسم که احادیث این بخش را برای چه ساخته اند. در واقع برای ماست مالی کردن چهره چه کسی یا کسانی دست به تخریب چهره نبی زده اند. البته تخریب که نمی شود گفت در واقع یک نبی دیگر برای خود ساخته اند.
عن حذيفة قال أتى النبي صلى الله عليه وسلم سباطة قوم ثم دعا بماء فجئته بماء فتوضأ
بخاری ج1 ص63 کتاب الوضو باب البول قائما وقاعدا.. باب البول عند سباطة قوم..
عن أنس بن مالك رضي الله عنه أنه سمعه يقول كان رسول الله صلى الله عليه وسلم يدخل على أم حرام بنت ملحان فتطعمه ص قالت فقلت وما يضحكك يا رسول الله قال ناس من أمتي عرضوا علي غزاة في سبيل الله يركبون ثبج هذا البحر ملوكا على الأسرة أو مثل الملوك على الأسرة شك إسحاق قالت فقلت يا رسول الله ادع الله أن يجعلني منهم فدعا …..
بخاری ج 3 ص 201 کتاب الجهاد و السیر.
توضیحش؛
وضح لنا بالأدلة القوية أن من خصائص النبي صلى الله عليه وسلم وهو الجواب الصحيح عن قصة أم حرام بنت ملحان في دخوله عليها ونومه عندها وتفليتها رأسه ولم يكن بينهما محرمية ولا زوجية
فتح الباری ج 9 ص 174
همین پیامبر نفرموده که وقتی دو نفر نامحرم جمع بشوند نفر سوم کیست؟ دقت کنید که این پیامبر است. عمر نیست که شیطان از او بترسد و از کوچه بغلی عبور کند.
واقعا پیامبر اینهاست که اینگونه است؟ در کجا نقل شده؟ برای چی نقل شده؟
.
این هم پیامبری که خداوند در قرآنش تاییدش نموده و تضمینش کرده؛
عن عروة فسألت هشاما عنه فحدثنا عن أبيه عن عائشة رضي الله عنها قالت قال سفيان وهذا أشد ما يكون من السحر إذا كان كذا ……
بخاری ج7 ص 30 کتاب الطب
عن عائشة ان النبي صلى الله عليه وسلم سحر حتى كان يخيل إليه انه صنع شيئا ولم يصنعه
بخاری ج 4 ص 68. باب دعاء النبی الی الاسلام….
خب این پیامبر در اعلی درجه اعتماد است و هر کس که بگوید اینچنین نیست حتما کافر است. هر کس بگوید که انا بشر مثلکم نیست بیجا خورده و کرده. جان شما. چون انا بشر مثلکم می باشد می توان هر چیزی را به او بست. حالا چرا باید به قرآنی که آورده اعتماد کرد؟ همان قرآنی که او را لتبین للناس معرفی کرده؟ خب او در تبیینش هم ممکن است سحر شود. آیا امکانش منتفی است؟ به چه دلیل؟ اصلا همین پیامبر را سحر کرده اند تا با فلانی و فلانی ازدواج کند. نمی شود؟
.
و در پایان؛
قرآن آیه ای دارد که در آن فرموده اگر پیامبر چیزی غیر از آنچه به او گفته ایم بگوید این داستان احادیث زیر را برایش پیش می آوریم؛
عن عبد الله قال لان أحلف تسعا ان رسول الله صلى الله عليه وسلم قتل قتلا أحب إلى من أن أحلف واحدة انه لم يقتل وذلك بان الله جعله نبيا واتخذه شهيدا قال الأعمش فذكرت ذلك لإبراهيم فقال كانوا يرون ان اليهود سموه
مسند احمد ج 1 ص 408 و 434 مسند عبدالله بن مسعود. (رواه أحمد ورجاله رجال الصحيح. مجمع الزولئد هیثمی ج 9 ص 34)
وقال يونس عن الزهري قال عروة قالت عائشة رضي الله عنها كان النبي صلى الله عليه وسلم يقول في مرضه الذي مات فيه يا عائشة ما أزال أجد ألم الطعام الذي أكلت بخيبر فهذا أوان من ذلك السم
بخاری ج 5 ص137 کتاب النبی الی کسری و قیصر.باب مرض النبی و وفاته.
والأبهر : عرق مستبطن الصلب والقلب متصل به فإذا انقطع لم تكن معه حياة ، ……..
غریب الحدیث ابن عبید(ابن سلام) ج 1 ص 73
والأبهر : عرق مستبطن الصلب . يقال : إن القلب متصل به
غریب الحدیث ابن عبید(ابن سلام) ج 3 ص 437
فلماحضرتالنبيّصلىاللهعليهوسلمالوفاةُقال:مازالتأكلُهخَيبرتُعاودني
وهذا مثلُ ما قال الله تعالى ” ثم لَقَطَعنا منه الوَتين ”.
والأبهر والوتين: عرقانِ في الصُلب إِذا انقطع أحدُهما مات صاحبه.
العقد الفرید ج 2 ص 76 (نسخه سایت اسلام پورت http://islamport.com/w/adb/Web/511/576.htm)
وأطعم السم، فمات من أكله معه لحينه، وعاش هو صلى الله عليه وسلم بعد ذلك بأربع سنين
جوامع السیرة ابن حزم ج 1 ص 12.
وفي صحيح البخاري عن ابن مسعود قال : لقد كنا نسمع تسبيح الطعاموهو يؤكل – يعني بين يدي النبي صلى الله عليه وسلم – وكلمه ذراع الشاة المسمومة ،
البدایه و النهایه ابن کثیر ج 6 ص 317
عن عبد الله قال كنا نعد الآيات بركة وأنتم تعدونها تخويفا كنا مع رسول الله صلى الله عليه وسلم في سفر فقل الماء فقال
اطلبوا فضلة من ماء فجاؤوا باناء فيه ماء قليل فادخل يده في الاناء ثم قال حي على الطهور المبارك والبركة من الله فلقد رأيت الماء ينبع من بين أصابع رسول الله صلى الله عليه وسلم
بخاری ج 4 ص 171 باب علامات النبوة فی الاسلام
یعنی بعد چهار سال سم یادش افتاده که باید نبی را هم از بین ببرد؟ خدا بعد از چهار سال یادش افتاد که یه آیاتی فرستاده که باید به آنها عمل کند؟ موقع خوردن، نبی می خواسته دروغ بگوید اما نگفته لذا برای همین بوده که کشته نشده ولی چهار سال بعد گفته و کارش تمام شده؟ یعنی چی؟ یا اینکه اعتبار معجزات ایشان بعد از چهار سال تمام شده؟ البته ممکن است که بواسطه سحر زمان عمل کردن آن سم در مورد نبی چهار سال به تاخیر افتاده باشد.
لقمه کجا با ایشان صحبت کرده؟ اگر در دهان مبارک بوده و نبی هم آن را فرو برده، آیا نبی با علم به مسموم بودن آن را بلعیده؟ آیا نبی باورش نشده که آن لقمه با ایشان صحبت می کند؟ سحر شده بوده؟ مورد اول خلاف چه چیزی است؟ مورد دوم چی؟
اگر در معده صحبت کرده، آیا نامش میشود معجزه با تاخیر؟
یا علم غیب داشته و خورده که در اینصورت آیا نبی خودکشی کرده؟ یا علم نداشته و بعد از صحبت کردن لقمه علم پیدا کرده که در اینصورت چگونه آن لقمه را باز هم بلعیده؟ خود کشی؟
گزینه بعدی اینست که اصلا لقمه را نخورده اند که در این صورت باید علت شهادت ایشان را بنویسید.
.
اما اصل داستان؛
بخاری شهادت ایشان را اجمالا می گوید. در بین اصحاب هم هستند کسانی که شهادت را تایید می کنند. اما این باید حل شود که آیا پیامبر برای خاطر سمی که 4 سال قبل خورده مسموم شده و از دنیا رفته و البته با قطع الوتین؟ یا اینکه اصلا شهید نشده یا اینکه اصلا شهید شده اما روایت خوردن سم دروغ است و داستان شهادت ایشان از جای دیگری بوده است.
این آیات را هم بخوانید و بگویید که ربطش به این احادیث چیست. خصوصا الوتین.
وَلَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنَا بَعْضَ الْأَقَاوِيلِ**لَأَخَذْنَا مِنْهُ بِالْيَمِينِ**ثُمَّ لَقَطَعْنَا مِنْهُ الْوَتِينَ
یک چیزی هم در بخاری آمده؛
حدثنا علي بن عبد الله حدثنا يحيى عن سعيد حدثنا سفيان حدثني موسى بن أبي عائشة عن عبيد الله بن عبد الله عن ابن عباس وعائشة ان أبا بكر رضي الله عنه قبل النبي صلى الله عليه وسلم وهو ميت قال وقالت عائشة فقلنا كراهية المريض للدواء فلما أفاق قال ألم أنهكم ان تدلوني قلنا كراهية المريض انظر الا العباس فإنه لم يشهدكم
بخاری کتاب الطب باب اللدود ج 7 ص 17.
چند نکته؛
پیامبری که شهید شده. قاتلش کی بوده؟پیدا شد؟کسی برای قصاصش رفت؟ در روایت احمد آمده بود که هم نبی و هم ابوبکر را سم دادند(اگر آن واو را عطف نگیریم). خب آیا نبی و ابوبکر روی هم به اندازه عثمان ارزش نداشتند که کسی برای خونخواهی آنها بلند شود؟ این دلیلی بر وجود یک منتقم نخواهد بود؟
منتقم را بی خیال. اینکه نبی کشته شود و کسی برای خونخواهی نرود معنایش چیست؟ یک احتمال اینست که قاتل خودش کسی باشد که قرار است برای خونخواهی برود. خوب در این حالت باید خون را از کی بخواهد؟ از خودش که نمی شود. لذا می آید و شلوغ می کند و ….. . احتمالات بعدی را خودتان بررسی کنید.
پیامبری که انا بشر مثلکم است(یوحی الی رو بی خیال). از دارو بدش می آید مثل بچه ها. بعد که بهبودی پیدا می کند دست به تلافی می زند. بعد پیامبری که مریض است به طوری که دارو را در دهانش میریزند و او تنها توان اشاره دارد که نریزید، حواسش هست که چه کسانی در اتاق هستند. بعد همین پیامبر در حالی که قوت بر صحبت دارد و قصد نوشتن دارد میشود یهجر و غلب علیه الوجع. عجب.
بعد از اینها؛
عن أبي هريرة ان رسول الله صلى الله عليه وسلم قال قالوا يا رسول الله ومن يأبى قال
بخاری ج 8 ص 139 کتاب الاعتصام بالکتاب و السنة
خب آنهایی که دارو به دهان مبارک ایشان ریختند چه کردند؟ اطاعت یا عصیان؟ شاید هم اجتهاد. نتیجه با خودتان.
یه سوال دیگه؛
اون اتاق ابعادش چند در چند بوده؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11720.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11721.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11722با سلام .1- باز هم خدا را شکر که برای چندمین مرتبه چهره منافق گونه خود را عیان کرده ای ، و دوباره شروع به شبهه افکنی درباره ناموس پیامبر اسلام کرده ای .
و همین موضوع نشان دهنده عمق کینه شما به پیامبر اسلام می باشد .
2- و خدا را شکر می کنم که حرف من برای همکاران شما ثابت شد و کذب نبود که در لینک http://www.islamtxt.net /?q=content/forum/2330 گفتم :
در چندین جا آخوند عبدالحسین (ابوالقاسمی) به صراحت خداحافظی کرد و من هم برایش گفتم که برمیگردی و حرف من ثابت شد و مصداقش را هم گفتم.
ر….ر….. رفته است و خ…..خ……. بر می گردد !!!
3- در این چند روز از دکانی که سرمایه آن از جنایت یزید برای شما باز شده است کاسبی خوب بوده است ؟؟
و جیب مردم را خوب خالی کرده ای ؟؟
4- و در مورد شبهات جدید که به ناموس پیامبر مطرح کرده ای ان شا الله پاسخ می دهم .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11736اخوند عبد حسین باراک او با ما .شما واستاد شما اول درباره ناموس های خود تان که هر ساعت با یکی صیغه میشوند –با فتوای جدید بدون دخول –لاکن با کاندوم اشکال ندارد –سوال وابهام ها را رفع کنید به نفع شما میباشد .
اگر خدا وقران و پیامبر اسلام را فبول دارید .دست از اتهام زنی به ناموس پیامبر بردارید .
خداوند شمارا رسوا کرده است . وبیشتر رسوا خواهید شد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11757عرض کرده بودیم که ” نمی دانم چرا به آنها می گویند مدافع. بیشتر شبیه پنیر سوییسی هستند در دفاع کردن.هر جایش را که بگیری جای دیگرش هوا پس می دهد.سعی کنید بخوانید و جمع بندی کنید. اگر چیز دیگری بدون بحث احساسی داشتید ما هستیم. اگر فقط احساسی بود و از این حرفها که به ناموس و ….. اهانت شده لطفا بعد از فروکش کردن رگ های مبارک دوباره احادیث را بخوانید. اگر حدیث مخالفش هم داشتید ما در خدمتیم. ”
لذا از جواب های علمی همه حضرات کمال تشکر را داریم.
.
بنا بر اینکه اقوال لغیر رشده ها قابل قبول نیست. یک غیر لغیر رشده بگوید ما کجا خداحافظی کردیم. اینکه کسی بگوبد اگر بسته شود که هیچ، یعنی خداحافظی؟ اینکه کسی بگوید اگر بحث علمی بود ما هستیم یعنی خداحافظی؟ عجب.
به قول استاد دکتر دانسمند عالم جلیل القدر جهان اسلام………. . آره و اینا.
.
ما هیچ شبهه ای مطرح نکردیم. عین روایت را گذاشته ایم و طلب دفاع داریم. کسی هست؟
ما موندیم. ناموس پیامبر هر کاری که خواسته کرده و البته همه بر خلاف قرآن و امر نبی بوده و این جای هیچ ایرادی ندارد اما بیانش ابراد دارد.
ناموس چیه؟ ناموس هر کاری که خواست بکند؟ خود پیامبر چی میشه؟ زنش را در احادیث هرگونه که بخواهند نشان می دهند و بعد اسمش را می گذارند عالمه و استاذه و …. . بعد که میگی نبی چی؟ میگن به ناموس توهین کرد. خب خود این ناموس کجا طبق دستور نبی عمل کرده که ارزش داشته باشد سر سوزنی از او دفاع شود؟
.
حضرت آقای یوسف 2014. گمان می کردیم که فقط نقطه گذاری بلدی.
اما کدام اتهام؟ به کدام ناموس؟ این که زینب به عایشه فحش میدهد و عایشه به زینب اتهام است؟ کی نقل کرده؟ کی رد نکرده؟ گفتیم که موضوع را احساسی نکنید.
و جالب است که عمل اصحاب برای شما دستاویزی شده که به دیگران بر خلاف واقع طعن بزنید.
جالب اینه که خدایان امروزی شما همگی از زیر و بم موضوع خبر دارند اما برای پرده کشیدن بر أشرت لكاع وكان عادتها * لؤما إذا أشرت مع الكفر، همین چیزها را یاد شما می دهند. آیا قرآن نفرموده که ” وَ لا تَقْفُ ما لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَ الْبَصَرَ وَ الْفُؤادَ كُلُّ أُولئِكَ كانَ عَنْهُ مَسْؤُلا “؟
برو ته مطلب را دربیار بعد بنویس و بگو.
من در این مطلب حواسم هست که مانند پیامبر شما نباشم. تقولون ما لا تفعلون نیستم. ته اینها را درآورده ام. لذاست که نوشتم.
جالبه که ایرادات وارده به نبی را اصلا دم نزده اند. برای چی؟ چون از ایشان آبی برای اینها گرم نمی شود. فقط ناموس. چرا؟ آن هم فقط یک یا دو ناموس. بقیه رو بی خیال. چرا؟ چرایش را در سرکشی و نافرمانی آنها می یابید. بقیه مثل آنها نبوده اند. به قرآن و دستور نبی گردن نهاده اند. لذا ارزش دفاع از سوی مدافعین پنیر سوییسیی ندارند. حتی خود گیامبر هم. چرا؟ چون بیچاره نبی اینها به یکی گفته بشین سر جایت و نرو بیرون. اما دلش میخواسته که برود. لذا اینها که مدافع حقوق زنان هستند گفته اند که آره. پس پیامبر را هم بی خیال میشویم و فقط می گیم ناموس.
ناموس برتر از خود صاحب ناموس.
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.