زنان و کودکان و سالخوردگان تروریست در صف نانوایی شهید شدند!!!!

Home انجمن ها گفتگوی ازاد زنان و کودکان و سالخوردگان تروریست در صف نانوایی شهید شدند!!!!

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  دانش در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده

دانش
    کاربر
    سامر الحماوی، یکی از فعالان مخالف دولت سوریه به خبرگزاری رویترز گفت: “هنوز مشخص نیست چند نفر کشته شده‌اند. وقتی من به آن جا رسیدم با انبوهی از اجساد روی زمین مواجه شدم.”

او گفت: “سه روز بود که آرد نداشتیم و امروز همه برای گرفتن نان به نانوایی رفته بودند که خیلی از آنها هم زنان و بچه‌ها بودند. هنوز نمی‌دانم از بستگان من هم کسی آنجا بود یا نه.”

بنا بر گزارش‌ها، صدها نفر در صف نانوایی بوده‌اند و بیم آن می‌رود که شمار کشته‌شدگان حادثه به شدت افزایش پیدا کند.

به گفته مخالفان دولت سوریه از آغاز ناآرامی‌ها در این کشور تا کنون بیش از ۴۴ هزار نفر کشته شده‌اند که ۳۱ هزار نفر از آنها غیر نظامی بوده‌اند.

http://www.bbc.co.uk/persian/world/2012/12/121223_l26_syria_bakery_air_strike.shtml

———— خدایا بیخ و بنیاد این حکومت فرعون صفت وحامیانش را برکن—
    آمین

خدایا دشمنان اسلام را نابود فرما
    عربستان سعودی دیکتاتور های یمن و بحرین را در پناه خود می‌آورد. در حالی که مردمان این دو کشور بر ضد حاکمانشان قیام کردند.چه تفاوتی بین این حاکمان و حاکمان سوری دیده‌اید؟
    چرا شما حرفی از جنایات ال شعود و ال خلیفه و دیدکتاتور های منطقه از جمله یمن و مصر و غیره نمی زنید….چه شده که امروز دولت وهابی عربستان سعودی حامی مردم سوریه شدهاست؟
    چرا کشور‌های منطقه اجازه نمیدهند تا خود مردم سوریه در مورد کشورشان تصمیم بگیرند؟ چرا عربستان سعودی و امارات سلاح به سوریه میفرستند تاشورشیان مردم بی دفاع را قلع و قمع کنند و جنایاتی که خودشان می کنند به پای دیگران بگذارند؟
    ایا عربسات سعودی برای مبارزه با اسراییل و کمک به فلسطین پشه‌ای کمک کرده ؟
    ایا محکومیت بدون عمل اقاده‌ای کرده؟
    چرا از جنایان عربستان سعودی در کشت و کشتار مردم بحرین و کمک به دیکتاتور یمن چیزی نمی گویید؟
    به راستی چرا امریکا و اسراییل از عربسان حمایت می‌کنند چون عربستان به کمک وهابیت تکفیری در جهان به کشتن مسلمان می پردازد ان هم به اسم اسلام
    تمام فشار بر مردم سوریه فقط و فقط به خاطر اسراییل است چون اسراییل نابود شود وهابیت هم نابود می شود.بگذارید مردم سوریه خودشان تصمیم بگیرند نه دلارهای عربسان سعودی برای کشتار مردم سوریه.

ا

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.