ریشه و علل تاریخی فحاشی به مقدسات و نوامیس اهل سنت در یک نگاه جامع.سوء استفاده از آل علی

Home انجمن ها اهل بیت ریشه و علل تاریخی فحاشی به مقدسات و نوامیس اهل سنت در یک نگاه جامع.سوء استفاده از آل علی

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  khaled ebn valid در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 18)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (نشانه اش اینست که هرگز در مقام دفاع از نبی نبوده اید. مثلا همیشه طرف آن نجس دهانی را گرفته اید که گفت لیهجر. پیامبر کشک؟)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟

شما که به ناموس پیامبر توهین می کنی برای پیامبر اهمیتی قائل نیستی .

ما اهل سنت معتقدیم که هیچ فردی در آنجا به پیامبر اسلام توهین نکرده است .

و چرا حضرت علی وقتی که به گفته شما به پیامبر توهین شد از پیامبر دفاع نکرد ؟؟

و در مورد فحاشی هایی که کرده ای از کوزه همان برون تراود که در اوست .

و به قول ابولکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین زنان فاحشه هم میتوانند مثل شما فحاشی کنند .

اینکه گفته ای (دقیقا امام زمان شیعه کسی است که می آید و خدایان حرامزاده ها را به سیخ می کشد.)

پاسخ من : خوب است که چهره واقعی خود را عیان کرده ای و تقیه را کنار گذاشته ای .

از همین گفته شما مشخص است که به قیامت و معاد اعتقادی ندارید .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (ننگ و لجن به این دین. دین که چه عرض کنم.)

پاسخ من : خوب است که چهره واقعی خود را عیان کرده ای و ماسک نفاق و تقیه را کنار گذاشته ای .

اینکه گفته ای (. رجاله های بی شرفی که مادرشان سر در سطل آشغال داشته و یکی رد شده و آره.)

پاسخ من : دوباره می گویم فکر کنم اشتباه گرفته ای !!

آن فردی که سرش در سطل آشغال بوده حتما شیعه بوده و صیغه ای !!

و چون می خواسته به مقام معصومین مورد ادعای شما ارتقا یابد صیغه کرده است !!

اینکه گفته ای (پیامبری دارند که مثل حیوانات سر پا ادرار می کند.)

پاسخ من : خوب است که چهره واقعی خود را عیان کرده ای و ماسک نفاق و تقیه را کنار گذاشته ای .

اینکه گفته ای (همان نبی زنی دارد که مسائل زیر لحافش را برای مردان بیان می کند.)

پاسخ من : توهین بالاتر از این به ناموس پیامبر که توسط شما شده است ، وجود دارد ؟؟!!!

نکرد ؟؟

و به قول ابولکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین زنان فاحشه هم میتوانند مثل شما فحاشی کنند .

و من قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنند و ببینند وقتی این آخوند (ابوالقاسمی) نمی تواند پاسخ بدهد و در تله گیر افتاده است چطوری به فحاشی رو آورده است و چهره واقعی خود را عیان کرده است .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (بماند که طلحه و او چه کردند. یعنی حاضر است زنی نبی را برای زنا بدهد تا به مقصد خودش برسد.)

و من قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنند و ببینند وقتی این آخوند (ابوالقاسمی) نمی تواند پاسخ بدهد و در تله گیر افتاده است چطوری به فحاشی رو آورده است و چهره واقعی خود را عیان کرده است .

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 18)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.