ریشه و علل تاریخی فحاشی به مقدسات و نوامیس اهل سنت در یک نگاه جامع.سوء استفاده از آل علی

Home انجمن ها اهل بیت ریشه و علل تاریخی فحاشی به مقدسات و نوامیس اهل سنت در یک نگاه جامع.سوء استفاده از آل علی

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  khaled ebn valid در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 18)
  • نویسنده

khaled ebn valid
    مشارکت کننده

کتاب حیاة محمد اثر دکتر هیکل و ترجمه فارسی آن زندگانی محمد ترجمه ابوالقاسم پاینده در مقدمه خود به برخورد دو فکر اسلام و مسیحیت می پردازد.او به این نکته قابل تامل می پردازد که بعد از اینکه این دو آیین از نظر عقیدتی و سیاسی و نظامی با یکدیگر به تقابل دچار شدند مسیحیت و عالمان مسیحی جهت تخریب چهره اسلام و به خصوص منشاء آن یعنی پیامبر دست به ترور شخصیتی آن حضرت نمودند.بدین معنا که شروع کردند به فحاشی و طعن در پاکی شخصیت پیامبر و برای این عمل تا خانه پیامبر هم وارد شدند.مسیحیان می دانشتند که مسلمین و بخصوص پیامبر ما امر به توهین به حضرت مسیح را نکرده است لذا با پنهان شدن در پشت اسم مسیح قصد بد جلوه دادن چهره محمد و اسلام را داشتند و اینکه القاء بکنند مسیح آنقدر بزرگ است که حتی مسلمین فاسد به بزرگی دین ما اعتراف دارند.

حالا سوال ما این است:

این جریان در مسیحیت را با چه جریانی در اسلام می توان مقایسه کرد؟
    جریان فحش،تهمت،طعن در نسب و کسب ثواب از این راه برای ترویج مذهب از طریق ترور شخصیتی و سیاسی.
    با تشکر.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    تیتری که زده اید نشان دهنده یک تظاهر به مظلومیت فاحش است. چرا؟

ابتدای امر با این تیتر خواسته اید بگویید که اهل سنت در این ورطه مظلوم واقع شده و با توجه به مثال مسیحیت و اسلام، سعی در بر حق جلوه دادن اهل سنت دارید. خب این واضح است که مورد شتم قرار گرفتن لزوما به معنای مظلومیت نیست. لا یحب الله الجهر بالسوء من القول الا من ظلم…. . شنیده اید؟ این آیه استنباط شما که چون فحش شنیده اید(اگر شنیده باشید) مظلوم هستید را بر فنا می دهد. ضمن اینکه به استناد همین آیه شما باید ثابت کنید که آن ظالمی نیستید که خداوند جهر بالسوء من القول در مورد او را بلا عیب اعلام فرموده است. می توانید؟

بعد توجه ننمودید که بحث بین مسیحیت و اسلام بحث بر سر اینست که کدامشان دین حق است. در حالیکه بحث شیعه و سنی اینست که کدامشان مصداق ” الاسلام ” فرموده شده در قرآن هستند. هر کدام که باشد، دیگری خود به خود باطل است. یعنی اصولا بر هیچ دینی نیست. متوجه اید؟

.

البته ما گمان را بر صحت نیت شما حمل میکنیم و می گوییم که منظورتان شیعه نیست بلکه خواسته اید مثلا خوک های نجس العین داعشی را بگویید یا ناصبی های مستقر بر بالای چاه نفت.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

مصداق اینکه گوزیده بیدار است معلوم است که شما می باشید !!!

موضوعی که آقای خالد بن ولید مطرح کرده اند به هیچ عنوان نام مذهب خاصی در اسلام را نبرده اند .

اما شما آمده ای و به مذهب خود منتسب کرده ای !!

اینکه گفته ای (. در حالیکه بحث شیعه و سنی اینست که کدامشان مصداق ” الاسلام ” فرموده شده در قرآن هستند. هر کدام که باشد، دیگری خود به خود باطل است. یعنی اصولا بر هیچ دینی نیست. متوجه اید؟)

برادرم چرا با این فلسفه بافی ها می خواهی اصل موضوع این تاپیک را به انحراف بکشانی ؟؟

برای همه مشخص شده است که چه کسانی جهت تخریب چهره اسلام و به خصوص منشاء آن یعنی پیامبر دست به ترور شخصیتی آن حضرت نمودند.

بدین معنا که شروع کردند به فحاشی و طعن در پاکی شخصیت ازواج پیامبر و برای این عمل تا خانه پیامبر هم وارد شدند.

عده ای می دانند که مسلمین و بخصوص پیامبر ما امر به توهین به حضرت علی را نکرده است لذا با پنهان شدن در پشت اسم حضرت علی و اهل بیت در حقیقت قصد بد جلوه دادن چهره محمد و اسلام را دارند و اینکه القاء بکنند حضرت علی و اهل بیت آنقدر بزرگ هستند که حتی مخالفین مذهب ما به بزرگی حضرت علی اعتراف دارند و خود را به دروغ مسلمان واقعی نشان بدهند .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    شما صدایش را شنیدید ای….

البته اگر دوست دارید، بدانید که هدف هم دهان شما بوده که تا الان خدا رو شکر کاملا تیر به هدف نشسته.

اما فرع قضیه؛

” این جریان در مسیحیت را با چه جریانی در اسلام می توان مقایسه کرد؟
    جریان فحش،تهمت،طعن در نسب و کسب ثواب از این راه برای ترویج مذهب از طریق ترور شخصیتی و سیاسی. ”

دهان داری مانند خودتان می خواهد که نفهمد موضوع چیست.

این بابا که نویسنده است سنی است یا شیعه؟ از نوشته هایش در سایت روشن است که سنی است. خب این مغز کدام داعشی را خورده که بنویسد این داستان در مورد اهل سنت صادق است؟ یعنی سنی است و نوشته که سنی مانند مسیحی است؟ طرف اگر خر باشد قبول می کند. جان شما.

پس بررسی ما درست بوده. دلیل هم اینست که نویسنده سنی است و خود به خود انگشت اتهامش به سوی شیعه روانه است.

در گام بعدی ما رشته او را پنبه نمودیم. استنادی به آیه کردیم با یک استدلال که اگر می توانستید ردش می کردید.

آن حرامی های ابن حرامی که ترور شخصیتی کردند آنهایی بودند که گفتند ” لیهجر “. از این بالاتر؟ در خانه فرد به او بگویند که چرند نگو.

دقیقا با شما موافقم. کدام مادر به خطایی به زن پیامبر گفت بدکاره؟ کدام پدری دخترش را در داستان افک(که برعکس شده)اینکاره می دانست؟ عزیزم دهان بسته باشد نه هدف قرار می گیرد و نه اینطوری صاحبش را به فضیحت می کشد.

پیامبر امر نکرده اما کسی که 4 مدعی پدری دارد به علی علیه السلام توهین می کند و امر به توهین هم می کند.

.

در پایان؛

اینکاره نیستی که حرفی بزنید و پایش بمانید. برای اینست که کف روی آب هستید. اقیانوس به اندازه وسعتش کف روی آب دارد. اما کف است و به پفی بند.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام.

اینکه گفته ای (شما صدایش را شنیدید ای….)

فردی مثل شما در یک جمعی که بیدار بودند خود را به خواب زد .

آن افراد به آن شخص گفتند نخواب که احتمال دارد صدایی از شما خارج شود و گندش همه جا را فرا گیرد .

آن شخص گفت امکان ندارد من آنقدر سفت و محکم هستم که گند کاری نکنم .

بعد از چند لحظه آن اتفاق افتاد و گندش همه جا را گرفت !!

سراسیمه از خواب پرید دید اطرافیان نگاه تمسخر آمیز میکنند .

بلافاصله سراسیمه گفت مرحوم پدرم را در خواب دیدم !!

اطرافیان گفتند ما هم صدای آن مرحوم را شنیدیم !!!

اینکه گفته ای (در گام بعدی ما رشته او را پنبه نمودیم. استنادی به آیه کردیم با یک استدلال که اگر می توانستید ردش می کردید.)

این آیه چه ربطی به منافقینی دارد که به زنان پیامبر توهین می کنند و تهمت می زنند ؟؟!!

اینکه گفته ای (. از این بالاتر؟ در خانه فرد به او بگویند که چرند نگو.)

من که چندین بار گفتم شما مدافع حضرت علی نیستی .

آیا با استدلال شما حضرت علی آنقدر بی غیرت بود که در حضورش به پیامبر توهین می کردند و چیزی نمی گفت ؟؟!!!!!

اینکه گفته ای (کدام پدری دخترش را در داستان افک(که برعکس شده)اینکاره می دانست؟)

من که چندین بار گفتم شما مدافع پیامبر اسلام نیستی .

چطوری پیامبر با دختری ازدواج کرد که به گفته ی شما حتی پدرش هم او را اینکاره می دانست ؟!!!!

و چطور خداوند در ایه 52 سوره ی احزاب به پیامبر دستور داد که حق نداری این زن را طلاق دهی یا به زن دیگری تبدیل کنی ؟!!!

(لَّا يَحِلُّ لَكَ النِّسَاءُ مِن بَعْدُ وَلَا أَن تَبَدَّلَ بِهِنَّ مِنْ أَزْوَاجٍ وَلَوْ أَعْجَبَكَ حُسْنُهُنَّ إِلَّا مَا مَلَكَتْ يَمِينُكَ ۗ وَكَانَ اللَّـهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ رَّ‌قِيبًا )

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : بعد از این دیگر زنی بر تو حلال نیست، و نمی‌توانی همسرانت را به همسران دیگری مبدّل کنی [= بعضی را طلاق دهی و همسر دیگری به جای او برگزینی‌] هر چند جمال آنها مورد توجّه تو واقع شود، مگر آنچه که بصورت کنیز در ملک تو درآید! و خداوند ناظر و مراقب هر چیز است (و با این حکم فشار قبایل عرب را در اختیار همسر از آنان، از تو برداشتیم).)

اینکه گفته ای (پیامبر امر نکرده اما کسی که 4 مدعی پدری دارد به علی علیه السلام توهین می کند و امر به توهین هم می کند.)

فکر کنم اشتباه گرفته ای !!

آن فرد حتما شیعه بوده و مادرش صیغه ای !!

و چون می خواسته مقام بالاتری پیدا کند با چهار نفر صیغه کرده است !!

اینکه گفته ای (اینکاره نیستی که حرفی بزنید و پایش بمانید. برای اینست که کف روی آب هستید.)

مثل اینکه خودت را در اینه دیده ای .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    دلم برای دهالت میسوزه که سیبل شده و اصرار بر حفظ سیبل بودنش داری.

” خب این واضح است که مورد شتم قرار گرفتن لزوما به معنای مظلومیت نیست. لا یحب الله الجهر بالسوء من القول الا من ظلم…. . شنیده اید؟ این آیه استنباط شما که چون فحش شنیده اید(اگر شنیده باشید) مظلوم هستید را بر فنا می دهد. ضمن اینکه به استناد همین آیه شما باید ثابت کنید که آن ظالمی نیستید که خداوند جهر بالسوء من القول در مورد او را بلا عیب اعلام فرموده است. می توانید؟ ”

خب آن منافق و کافری که به رسول خدا می گوید ….. . ارزانی شما. امیرالمومنین هم می دانسته که لا تقدموا بین یدی الله و رسوله. افتاد؟

ضمن اینکه شما با این حرف غلط بخاری را گل مالیدی و رفت و ایضا تمام اصحابی که آنجا بودند را بی غیرت نامیدی. توهین به صحابه حکمش چیست؟

یکی ذیگه دخترش را آره بعد من متهم میشم؟

آره مادرش پرچم داشته و آن فرزند را در حالیکه زنا میداده زائیده و پارچه ای هم نبوده که دورش بپیچند و اسم یکی از پدرانش مسافر بوده.

کف روی آب.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (دلم برای دهالت میسوزه که سیبل شده و اصرار بر حفظ سیبل بودنش داری.)

پاسخ من : از آن مرحوم چه خبر ؟!

صدای جدیدی هم شنیده ای ؟؟

اینکه گفته ای (شما باید ثابت کنید که آن ظالمی نیستید که خداوند جهر بالسوء من القول در مورد او را بلا عیب اعلام فرموده است.)

پاسخ من : ظلمی که اهل تشیع از کوفیان تا صفویان تا حسن نصر الشیطان و … بر اهل سنت نموده اند بر همگان آشکار است .

اینکه گفته ای (امیرالمومنین هم می دانسته که لا تقدموا بین یدی الله و رسوله. افتاد؟)

پاسخ من : پس با این استدلال شما از پیامبر در جنگها نباید دفاع می کردند !!!

زشته !!! عیبه !!! میفهمن ها !!!

اینکه گفته ای (ایضا تمام اصحابی که آنجا بودند را بی غیرت نامیدی.)

پاسخ من : ما اهل سنت معتقدیم که هیچ فردی در آنجا به پیامبر اسلام توهین نکرده است .

اینکه گفته ای (آره مادرش پرچم داشته و آن فرزند را در حالیکه زنا میداده زائیده)

فکر کنم اشتباه گرفته ای !!

و چون می خواسته به مقام معصومین مورد ادعای شما ارتقا یابد با چهار نفر صیغه کرده است !!

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    خورد به سیبل.

ثابت کنید که اصلا چیزی به نام اهل سنت وجود خارجی داشته که کوفیان و…. به آن ظلم کنند. به اصل کوفه هم نگاهی کنید. بیشتر به بعد از سال 40 دقت کنید.

پیامبر هم مانند خدای شما کاننی اروی بوده؟ واقعا؟ در این حالت حرف شما صحیح است و نباید از ایشان دفاع می کردند چرا که مزاحم صعود الی الله ایشان می شدند. البته از پیامبر شما چیزی غیر این هم انتظار نمی رود.

به قول استاد دکتر دانشمند عالم جلیل القدر جهان اسلام…….. .

هیچ کس به پیامبر توهین نکرد؟ کدام لغیر رشده گفت لیهجر و در برابر آیات متعدد قرآنی که عصمت نبی را در همه چیز ثابت می کند ایستاد؟ کسی غیر از صحابه آنجا هم بوده؟

مادر یکی از خدایان شما شیعه بوده؟ یکی از باباهاش مسافر بوده. بیشتر دقت کن.

به نظر میرسد متعه چون در فقه شیعه جواز قرآنی دارد برتر و اشرف از رضاع کبیر باشد که سندش در شکم بزغاله است.

.

چرا ملت کلام را ناقص می بینند؟ مثل اون یارو که در درس پسر هوشیار بود

خب این واضح است که مورد شتم قرار گرفتن لزوما به معنای مظلومیت نیست. لا یحب الله الجهر بالسوء من القول الا من ظلم…. . شنیده اید؟ این آیه استنباط شما که چون فحش شنیده اید(اگر شنیده باشید) مظلوم هستید را بر فنا می دهد. ضمن اینکه به استناد همین آیه شما باید ثابت کنید که آن ظالمی نیستید که خداوند جهر بالسوء من القول در مورد او را بلا عیب اعلام فرموده است. می توانید؟

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (ثابت کنید که اصلا چیزی به نام اهل سنت وجود خارجی داشته که کوفیان و…. به آن ظلم کنند.)

پاسخ من : تمام کسانی که پیرو واقعی پیامبر اسلام می باشند و به ناموس پیامبر و مهاجرین و انصار که مورد تایید آیه 100 سوره توبه و دیگر آیات قران هستند ، توهین نمی کنند اهل سنت می باشند .

اینکه گفته ای (پیامبر هم مانند خدای شما کاننی اروی بوده؟)

پاسخ من : خوب است که چهره واقعی خود را عیان کرده ای و ماسک نفاق و تقیه را کنار گذاشته ای .

اینکه گفته ای (. البته از پیامبر شما چیزی غیر این هم انتظار نمی رود.)

پاسخ من : آدم فریب کار و مغلطه باز سوال این بود که چرا حضرت علی وقتی که به گفته شما به پیامبر توهین شد از پیامبر دفاع نکرد ؟؟

حواسم جمع است .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (به قول استاد دکتر دانشمند عالم جلیل القدر جهان اسلام………. .)

پاسخ من : چرا ترسیده ای و به جای نام ابو الکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین نقطه چین گذاشته ای ؟؟

زشته !!! عیبه !!! میفهمن ها !!!

شما که صیغه زاده ما یفعلی هستی چرا از گذاشتن نام پدرت ترسیده ای ؟؟

اینکه گفته ای (و در برابر آیات متعدد قرآنی که عصمت نبی را در همه چیز ثابت می کند ایستاد؟)

پاسخ من : اگر دروغگو و کذاب نیستی یک آیه از قران بگذار که خداوند گفته باشد که پیامبر اسلام در همه موارد معصوم است .

و در حالی که بر عکس به صراحت فرموده :

(تَنزِيلٌ مِّن رَّ‌بِّ الْعَالَمِينَ ﴿٤٣ وَلَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنَا بَعْضَ الْأَقَاوِيلِ ﴿٤٤ لَأَخَذْنَا مِنْهُ بِالْيَمِينِ ﴿٤٥ ثُمَّ لَقَطَعْنَا مِنْهُ الْوَتِينَ ﴿٤٦)

و خداوند هم به صراحت فرموده :

(لِّيَغْفِرَ‌ لَكَ اللَّـهُ مَا تَقَدَّمَ مِن ذَنبِكَ وَمَا تَأَخَّرَ‌ وَيُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْكَ وَيَهْدِيَكَ صِرَ‌اطًا مُّسْتَقِيمًا)

(اصْبِرْ‌ إِنَّ وَعْدَ اللَّـهِ حَقٌّ وَاسْتَغْفِرْ‌ لِذَنبِكَ وَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَ‌بِّكَ بِالْعَشِيِّ وَالْإِبْكَارِ‌)

(قُلْ إِن ضَلَلْتُ فَإِنَّمَا أَضِلُّ عَلَىٰ نَفْسِي ۖ وَإِنِ اهْتَدَيْتُ فَبِمَا يُوحِي إِلَيَّ رَ‌بِّي ۚ إِنَّهُ سَمِيعٌ قَرِ‌يبٌ)

اینکه گفته ای (مادر یکی از خدایان شما شیعه بوده؟ یکی از باباهاش مسافر بوده. بیشتر دقت کن.)

پاسخ من : دوباره می گویم فکر کنم اشتباه گرفته ای !!

و چون می خواسته به مقام معصومین مورد ادعای شما ارتقا یابد با چهار نفر صیغه کرده است !!

اینکه گفته ای (به نظر میرسد متعه چون در فقه شیعه جواز قرآنی دارد)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟

در کدام آیه قران آمده می شود یک زنی را یک ساعت صیغه کرد ؟؟؟

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    الان ثابت کردی؟ دقیقا چه جیزی رو؟

جالبه که برای اینها خود پیامبر اهمیتی ندارد و قابل تایید نیست اما مهاجر و انصار تایید شده هستند.

به قول استاد دکتر دانشمند عالم جلیل القدر جهان اسلام…… .

خود پیامبر در برابر آن ملعونی که حتی فکر کردن به نام و کارش هم مشمئز کننده است، حرکتی نکردند غیر از بیرون کردن، توقع از امیرالمومنین سلام الله علیه چیست؟ چیزی غیر از لا تقدموا بین یدی الله و رسوله؟ این علی علیه السلام است. خدای شما که نیست.

ما ینطق. اسوه حسنه. ما آتاکم. سراجا منیرا.

سعی کن از آیات پایانی سوره حاقه کمتر استفاده کنی. چون دارید که وعید همین سوره عملی شده است. بگردی پیدا میکنی.

ببین من اسم فرزند 4 پدر را نمی برم تا آره. لذا برو بگرد ببین کی بوده. مادرش هم پرچم داشته.

به نظر میرسد متعه چون در فقه شیعه جواز قرآنی دارد برتر و اشرف از رضاع کبیر باشد که سندش در شکم بزغاله است. خب ظاهرا فهمیدی اما فهمیدی. جوازش کنار دست جواز رضاع کبیر آمده. اما این مانده و رضاع رفته به سیرابی.

.

خب این واضح است که مورد شتم قرار گرفتن لزوما به معنای مظلومیت نیست. لا یحب الله الجهر بالسوء من القول الا من ظلم…. . شنیده اید؟ این آیه استنباط شما که چون فحش شنیده اید(اگر شنیده باشید) مظلوم هستید را بر فنا می دهد. ضمن اینکه به استناد همین آیه شما باید ثابت کنید که آن ظالمی نیستید که خداوند جهر بالسوء من القول در مورد او را بلا عیب اعلام فرموده است. می توانید؟

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (جالبه که برای اینها خود پیامبر اهمیتی ندارد و قابل تایید نیست اما مهاجر و انصار تایید شده هستند.)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟

شما که به ناموس پیامبر توهین می کنی برای پیامبر اهمیتی قائل نیستی .

اینکه گفته ای (ببین من اسم فرزند 4 پدر را نمی برم تا آره. لذا برو بگرد ببین کی بوده. مادرش هم پرچم داشته.)

پاسخ من : امام زمان شیعه ؟؟!!!

اینکه گفته ای (به نظر میرسد متعه چون در فقه شیعه جواز قرآنی دارد)

پاسخ من : همان قرانی که 17 هزار آیه دارد ؟؟؟

اینکه گفته ای (…..سندش در شکم بزغاله است.)

پاسخ من : همان بزغاله ای که چند هزار آیه قران را خورده و شده اصول کافی ؟؟!!

و احتمال دارد بزغاله مورد نظر شما را آن پسر 5 ساله ، سالم خورده است و آن آیات در شکم امام زمان می باشد .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    نشانه اش اینست که هرگز در مقام دفاع از نبی نبوده اید. مثلا همیشه طرف آن نجس دهانی را گرفته اید که گفت لیهجر. پیامبر کشک؟

یک توهین به ناموس پیامبر از من بیار.

.

از ساحت مقدس اما عصر علیه السلام عذرخواهی میکنم که نوشته من باعث شد رگ حرامزادگی این ملعون بیرون بزند و به ایشان تویهنی کند که در مورد خود این حرامزاده واقعیتی انکار ناپذیر است.

لذا اگر از این به بعد حساب کاربری بنده مسدود شود که هیچ اما اگر نشود، در هر تاپیکی که این حرامزاده(به جهت نصبش) باشد تنها مطلبی که خواهید دید همین مطالب زیر است.

اگر آن کسی که اسم پدرش در شناسنامه ابوسفیان(اسد الاحلاف) است اما در واقع 4 نفر هستند را امام زمان شیعه می دانی، آره.

دقیقا امام زمان شیعه کسی است که می آید و خدایان حرامزاده ها را به سیخ می کشد.

گفته بودم که ناصبی هستی. لذاست که لغیر رشده هم هستی. از این به بعد نام شما میشود عبدالله ابن ابیه. چرا؟ از آن کسی که اسم پدرش در شناسنامه ابوسفیان(اسد الاحلاف) است اما در واقع 4 نفر هستندبپرس. مادرش الگوی خوبی برای مادر ناصبی ها شده. کسانی که هر نجاستی را به دهان می آورند و مدعی دفاع از پیامبر هستند اما نمی گویند چرا حرامزاده ها مانع از نبی شدند. واقعا چرا؟

پیامبر را به لجن می کشند تا سر پا ادرار کردن یک سگ را که برایشان بالاتر از خداست توجیه کنند.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    ننگ و لجن به این دین. دین که چه عرض کنم. پتیاره هایی در لباس مرد. رجاله های بی شرفی که مادرشان سر در سطل آشغال داشته و یکی رد شده و آره.
    این دین همان کسی است که ” حلقه است ” او ایراد داشته.
    دین همان کسانی است که پیامبر را به دوره گردان دست فروش فروختند.
    دین همان هایی است که برای غنائم پیامبرشان را دزد هم کردند.
    دین همان حرامزاده هایی است که نوه رسول را ذبح کردند و بعد از زنا زاده زناکاری به نام یزید دفاعی تمام قد کردند و می کنند.
    دین همان کسانی است که یدلکه دلکا خفیفا.
    پیامبری دارند که مثل حیوانات سر پا ادرار می کند.
    همان نبی زنی دارد که مسائل زیر لحافش را برای مردان بیان می کند.
    همان نبی زنی دارد که می گوید این پسری که داری اصلا شبیه تو نیست. شبیه کیست؟ پسر عموی زنت. المستدرك حاكم ج4 ص39. مسلم هم با تحریف در ج8ص119
    دین کسانی است که پیامبرشان همه کاری کرده غیر از هیچ. چرا؟ چون خدایان اینها همه غلطی کرده اند فلذا باید آنها را تطهیر کرد. اما چون آنها آنقدر نجس هستند که نمی شود کاری برایشان کرد پس چاره اینست که پیامبر را هم مانند آنها کنیم. لذا پیامبر سنی ها ایستاده چون حیوان ادرار می کند.
    تنها کاری که پیامبرشان نکرده لواط بوده. که احتمالا مورد رفته بوده پیش پسر شعبه. اما خب خدایانشان….. .
    راستی تحقیق کرده اید تا بفهمید عتیق یعنی چه؟ از قبل یک شغل آبرومند نصیبش شده.
    سر بر سینه زن نامحرم می گذارد. در حال روزه می بوسد و یباشر. شما بخوان دخول. زنش میگه چه مقدار به او دخول می کرده و غسل می کرده. به کی می گفته؟ مردها. زنش از تو شلوار مردها هم خبر داشته. لاربه.
    خدایی دارند که ایمان نیاورد تا زمانیکه تهدید شد که عین همین آیه برای تو هم نازل میشود؛

هَمَّازٍ مَشَّاءٍ بِنَميمٍ *مَنَّاعٍ لِلْخَيْرِ مُعْتَدٍ أَثيمٍ *عُتُلٍّ بَعْدَ ذلِكَ زَنيم‏. بعد این حرامزاده میگوید که لیهجر.
    .
    خلاصه اینه که حرامزاده هایی که همه ناصبی هستند(آنها که مثل این ابن ابیه هستند) به داشتن این پیامبر افتخار میکنند. چرا؟ چون او که لجن باشد دیگر نمی توان به خدایان اینها ایراد گرفت که چرا لجنی هستید.
    .
    این مطلب از روی عصبانیت نیست بلکه اولا برای نشان دادن نصب این لغیر رشده است و ثانیا همه این مطلب برای این بود که این حرامزاده ناصبی بفهمد که اگر بخواهد می توانم او را چنان به فضیحت بکشم که بابای نداشته اش جلوی چشمانش سیخ بایستد.

عبدالحسین
    مشارکت کننده

البته به این ناصبی لغیر رشده تبریک میگم. به چیزی که دنبالش بود رسید اما نشان داد که چه مقدار در ادعای دفاعش صادق است.

هر جا مطلبی نوشتیم و گفت که توهین است خودش آن مطلب را ادامه داد. این هم از زمره همان هایی است که آن زن را بیرون بردند و به نام او ملت را دوشیدند. بماند که طلحه و او چه کردند. یعنی حاضر است زنی نبی را برای زنا بدهد تا به مقصد خودش برسد. همه ایم که دفاع و ناموس و ….. کشک است.استاد دکتر دانشمند عالم جلیل القدر جهان اسلام( به اعتراف هاشمی ناصبی.نیمه شعبان 92 ثبت کرد که هست) ملازاده ناصبی درست گفت که دعوای اینها سر لحاف ملاست. دین بهانه است. دزدان دریایی خرمگسان معرکه. لاشخوران دعوت.

این دین کسانی است که عن عبد الله بن عمر وان النبي صلى الله عليه وسلم قال بلغوا عنى ولو آية وحدثوا عن بني إسرائيل ولا حرج ومن كذب على متعمدا فليتبوأ مقعده من النار

یعنی؟

از رسول چیزی نگویید. اسرائیلیات بگویید. چرا؟ چون یحدث عن کعب عن رسول الله و یحدث عن رسول الله عن کعب.

خب این یارو کیه؟

تهذیب الکمال مزی ج24 ص189
    4980 – خ د ت س فق : كعب ( 1 ) بن ماتع الحميري ، أبو إسحاق المعروف بكعب الأحبار من آل ذي رعين ، ويقال : من
    ذي الكلاع ثم من بني ميتم ، وهو من مسلمة أهل الكتاب . أدرك النبي صلى الله عليه وسلم ، وأسلم في خلافة أبي بكر الصديق ، ويقال : في خلافة عمر بن الخطاب ، ويقال أدرك الجاهلية . روى عن : النبي صلى الله عليه وسلم ( مد ) مرسلا ، وعن صهيب الرومي ( س ) ، وعمر بن الخطاب ، وعائشة أم المؤمنين ومات قبلها . روى عنه : الأخنس بن خليفة الضبي ( فق ) ، وأسلم مولى عمر بن الخطاب ، وابن امرأته تبيع الحميري ( س ) ، وجرير بن جابر الخثعمي ، وخالد بن معدان ، وروح بن زنباع ، وأبو المخارق زهير ابن سالم السلولي ، وسعيد بن المسيب ، وشريح بن عبيد ( فق ) ولم يدركه ، وعبد الله بن رباح الأنصاري ( مد ) ، وعبد الله بن الزبير بن العوام ، وعبد الله بن ضمرة السلولي ( سي ) ، وعبد الله بن عباس ( فق ) ، وعبد الله بن عمر بن الخطاب ، وعبد الله بن غيلان ، وعبد الرحمان بن مغيث ( س ) ، وعطاء بن أبي رباح ( س ) ، ومالك ابن أبي عامر الأصبحي ( س ) ، ومحمد بن عبد الله بن صيفي ، ومطرف بن عبد الله بن الشخير ( قد ) ، ومعاوية بن أبي سفيان ( خ ) ، ومغيث بن سمي ، وممطور أبو سلام الأسود ، وهمام شيخ لعبد الغفور الواسطي ، ويزيد بن خمير اليزني ، ويزيد بن قوذر ، وأبو إبراهيم الردماني ، وأبو رافع الصائغ ( د ) ، وأبو سعيد الحبراني ،
    وأبو مروان الأسلمي ( س ) والد عطاء بن أبي مروان ، وأبو هريرة ( د ت س ) ، وابن مواهن ( فق ) . وقال سعيد بن أبي صدقة ( فق ) : نبئت أن كعبا قال في قوله تعالى : ( يا أخت هارون )

.

یک یهودی که دین را به صحابه یاد می دهد. مبارکتان باشد.

.

لکن من مانند این خوش غیرت ها نیستم.

در پایان سوالی میکنم.

یدلکه دلکا خفیفا یعنی چه؟ چه کاری بوده که پیامبرتان با عایشه میکرده؟ کجا میکرده؟

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 18)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.