رافضه گرد هم آیند. مباهله با جناب rrw و دیگر سینه سوختگان و پیروان ابن سباء

Home انجمن ها گفتگوی ازاد رافضه گرد هم آیند. مباهله با جناب rrw و دیگر سینه سوختگان و پیروان ابن سباء

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  mojahed.din در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده

mojahed.din
    کاربر
    السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

الحمد لله والصلاه و السلام علی رسول الله و علی اله و صحبه و من والاه . اما بعد

طبق تجربه ای که با مناظره با روافض(نه شیعه!!) داشته ام هیچ گاه حاضر نبوده اند که حق را قبول کنند. علتش رو در دو چیز میدانم.

1- جمع شدن دکان و مغازه های تجارت با دین و از بین رفتن شکم چرانی بر ملت با نام صیغه و خمس و … در صورت پذیرش حق

2- صفت عناد و تخلف با عامه(اهل سنت). در این حالت ماموریت دارند که به هر قیمتی که شده مخالفت کنند. برایشان پیروی از حقیقت ارزش ندارد بلکه مخالفت با حقیقت مهم است.

این گونه از شیعیان که به رافضه شهرت دارند هدفشان تنها و تنها به کرسی نشاندن حرف خود است در حالی که از پیامبر روایت است: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص: «قُلِ الْحَقَّ وَ إِنْ كَانَ مُرّاً»(معاني‏الأخبار، ص‏335) حق را بگو گرچه تلخ و به ضررت باشد.

اما بسیار بوده اند که به حمد الله در این بحث ها حق را پیدا کرده اند و به دین حنیف و توحیدی اهل سنت بر گشته اند

اینجا از تمام سینه سوختگان و پیروان مکتب ابن سباء و ابن سلول دعوت به مباهله میکنم.

به هر حال کسی که حسابش پاک است از مباهله چه باک است؟

1- ای الله یا قوی یا عزیز ذو انتقام اگر روافض در ادعای خود مبنی بر اینکه اصحاب پیامبر خاصتا خلفای راشدین و امهات المومنین و عشره مبشره و دیگر صحابه ی کرامی که طبق کلام خودت از انها راضی شده ای ، ای الله اگر مرتد شده اند من و دیگر همفکرانم را لعنت کن و به عذابی سخت هم در این دنیا و هم در جهنم گرفتار کن. ای الله شدید ترین عذاب جهنم را برای ما قرار بده.

اما

ای الله اگر ادعای ما اهل سنت مبنی بر اینکه اصحاب پیامبر خاصتا خلفای راشدین و امهات المومنین و عشره ی مبشره و دیگر اصحاب کرامی که رضایت خود را از انها علنا در قران اعلام کرده ای، بعد از فوت پیامبر همچنان مومن بوده و به اسلام خدمت کرده اند و مرتد نشده اند، ای الله روافض را به خاطر تهمتشان لعنت کن و به عذابی سخت هم در دنیا و هم در جهنم مبتلا کن. ای الله شدید ترین عذاب جهنم را برای روافض قرار بده

2- ای الله ای قوی و عزیز ذو انتقام اگر ادعای روافض مانندکلینی،مجلسی، طبرسی وکتاب قطورش در اثبات تحریف قران و دیگر روافض مبنی بر اینکه کلام تو تحریف شده است راست است و حق را میگویند، و ما اشتباه میکنیم که کتابت تحریف نشده ، پس ای الله مجاهد دین و دیگر همفکرانم را لعنت کن و بر ما غذب بگیر به عذابی سخت هم در این دنیا و هم در جهنم گرفتار کن. ای الله شدید ترین عذاب جهنم را برای ما قرار بده.

اما

ای الله عز و جل اگر حق با ما است که کتابت تحریف نشده است و اصحاب پیامبر (که به زعم شیعه مرتد شده اند و در جمع اوری قران خیانت کرده اند) اگر ما راست میگوییم و روافض دروغ میگویند پس ای الله روافض را به خاطر تهمتشان لعنت کن و بر انها غذب بگیر و به عذابی سخت هم در دنیا و هم در جهنم مبتلا کن. ای الله شدید ترین عذاب جهنم را برای روافض قرار بده

3-یا الله اگر روافض با ادعایشان مبنی بر اینکه ام المومنین عایشه همسر پیامبرت فاحشه است و مرتد شده است و به همین خاطر یاسر الخبیث نمایشنامه ی خیابانی و کتاب های ضد ناموس پیامبرت انتشار میکند و همچنین دیگر زنان پیامبر را نیز مرتد میدانندف یا الله تو را به تمام اسماء و صفات بزرگت قسم میدهم تو را به اسم اعظمت قسم میدهم که اگر حق با انها است و زنان پیامبر که طبق کلامت مادران مومنان هستند فاسق و فاجر و فاحشه و از دین برگشته هستند من و دیگر همفکرانم را لعنت کن و بر ما غذب بگیر به عذابی سخت هم در این دنیا و هم در جهنم گرفتار کن. ای الله شدید ترین عذاب جهنم را برای ما قرار بده به خاطر دفاع اشتباه از انان.

اما

ای الله تو را به تمام اسماء و صفاتت قسم میدهم تو را به اسم اعظمت قسم میدهم که اگر مادران مومنان خاصتا عایشه و حفصه مومنه و پاک بودند و تهمت های شرمگینی که روافض به انان میزنند و عایشه را شاخ شیطان میخوانند یا الله روافض را به خاطر تهمتشان لعنت کن و بر انها غذب بگیر و به عذابی سخت هم در دنیا و هم در جهنم مبتلا کن. ای الله شدید ترین عذاب جهنم را برای روافض قرار بده. یا الله اجیب دعوه الداع اذا دعان. یا الله این مباهله را قبول کن و نتیجه اش را برای ما نشان بده.

4-ای الله ای قوی و عزیز و ذو انتقام اگر ادعای روافض مبنی بر اینکه امامت سیدنا علی غضب شده است و همسر ایشان یعنی فاطمه بنت نبی توسط عمر کشته شده است و خانه ی انها اتش زده شده است راست میباشد من و دیگر همفکرانم را لعنت کن و بر ما غذب بگیر به عذابی سخت هم در این دنیا و هم در جهنم گرفتار کن. ای الله شدید ترین عذاب جهنم را برای ما قرار بده

اما

ای الله تو را به اسم اعظمت قسم میدهم که اگر ادعاهای روافض دروغ بوده و امامت غصب نشده است و فاطمه توسط عمر هیچ جسارتی به او نشده است و خانه یشان اتش نگرفته است پس به خاطر این تهمت هایشان ای الله شدید ترین عذاب جهنم را برای انها قرار بده .به خاطر تهمتشان لعنت کن و بر انها غذب بگیر و به عذابی سخت هم در دنیا و هم در جهنم مبتلا کن.

سلام
    شما به جای اهانت و تحریف و دروغ نسبت به شیعیان و نسبت ناروا به شبعیان و علما،بیایید جواب دوستان ما را بدهید.
    جناب mojahed.din تمام حرف های شما پر بود از دروغ و افترا؛
    شما حق را دیدید ولی شما نمی خواهید قبول کنید.
    در مورد تحریق قران و ارتداد صحابه و اهانت به عایشه و اهانت به صحابه همه در کتب شما موجود است. اگر انکار کنید مشخص می شود شما چیزی نمی دانید یا خودتان را به بی خبری زده اید. یا نمی خواهید قبول کنید .باکی نیست در اینده دلایل خودم را ذکر خواهم کرد…اما
    اما در مورد مباهله….
    بنده زمانی وارد مباهله با شما می شوم که اول به اهانت ها و دروغ پردازی هایی که نسبت به شیعه و اهل البیت سلام الله علیهم داشتید جواب بدهم و بعد بگویم:
    خداوندا این ها را ازکتب خودشان ان هم با دلیل و برهان اورده ام. خدایا تو را به پهلوی شکسته زهرا سلام الله علیها و خون پاک شهیدان کربلا قسمت می دهم؛ تو جای حق نشسته ای خودت دعای اینmojahed.din را مستجاب کن و حق و ناحق را مشخص کن و با تمام وجود از تو ای خدای رحمان و رحیم می خواهم رسواگران را رسوا کن و این ها را که غیر قابل هدایتند نیست و نابود گردان.
    امین یا رب العالمین
    بنده وقتی رجز خوانی افرادی را برای مباهله خواندم.باعث تاسفم شد که این‌ها دستشان از جواب دادن به سوالات ما خالی است و چیزی جز تهمت و افترا ندارند.ظاهرا فراموش کردند ماجرای مباهله در زمان پیامبر اعظم صل الله و علیه و اله و سلم با حضور امام علی علیه السلام و فاطمه الزهرا سلام الله علیها و امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام بوده. و برگ زرینی بر افتخارات شیعه که خداوند به امامان شیعه داده که پیامبر صل الله و علیه و اله و سلم برای مباهله افراد پاکی را می آورد. و کسی از اولی و دومی و سومی نبود.
    قبل از مباهله؛ باید دلیل و منطق دو طرف را شنید و آن وقت اگر به نتیجه‌ای نرسید در خواست مباهله آن هم با حضور افراد حاضر در محل و در دید افراد مختلف باشد. حالا به صورت اینترنتی و بدون افراد حاضر درخواست مباهله کردن،مطلب دیگری است. چون اگر در صورت مباهله طرف مقابل به هلاکت رسید،افرادی ناظر و شاهد باشند و ببینند که حق با که بوده و چه کسی نابود شد.
    و دوم اینکه از افراد سرشناسی باشند که همه او را قبول داشته باشند تا جای هیچ شک و شبهی نباشد.
    و سوم اینکه اگر خداوند قبول فرماید برای مباهله آماده هستیم و ترسی هم نداریم چون می دانیم که حق با کیست، ولی برای اینکه پیروان معاویه و ابن تیمیه و محمد بن عبد الوهاب از خواب بیدار شوند و برای به جهنم رفتن عجله‌ای نداشته باشند؛ قبل از هر چیز بدانند و بروند تا بیشتر و بهتر عذاب بکشند که چرا با این همه دلیل و منطق قبول نکردیم و برای رفتن به جهنم عجله داشتیم.
    وقتی دیدم که جناب وهابی با این التماس از خداوند متعال درخواست عذاب کرده بودند. خواستم جوابی دندان شکن به نوشه‌هایی که نوشته بودن بدهم ، شاید هدایت شوند.
    بنده جواب محکم در بیان گفتار شما داشتم.اما متن چون طولانی بود و این سایت جوابگو نبود ادامه مطلب که ادامه قسمت پانزدهم هست،مانده .بنابراین متن کامل در اینجا نیامده.
    دوستانی که متن کامل این مطلب را می خواهند به این آدرس رجوع فرمایند و در همین قسمت نظرات خود را بیان فرمایند
    http://ppp999.blogfa.com
    سلام
    بنده دلایل خودم را با ادله زیاد ذکر کردم.متاسفانه سایت جوابگو مطالب زیاد من نبود.چون مطلب طولانی بود و دوست ما هم برای رفتن به پیش ابن تیمیه و محمد بن عبدالوهاب عجله داشتند خواستم با بیان روشن و دلیل محکم جواب ایشان را داده باشیم بنابراین متن کامل نوشته های شما در این ادرس موجود است (http://ppp999.blogfa.com/).لطفا از روی وبلاگ کپی کرده و روی word ریخته و بافونت درشت مطلب را با دقت فراوان بخوانید
    از دوستان که متن طولانی شد عذرخواهی می کنم.

سلام
    شما به جای اهانت و تحریف و دروغ نسبت به شیعیان و نسبت ناروا به شبعیان و علما،بیایید جواب دوستان ما را بدهید.
    جناب mojahed.din تمام حرف های شما پر بود از دروغ و افترا؛
    شما حق را دیدید ولی شما نمی خواهید قبول کنید.
    در مورد تحریق قران و ارتداد صحابه و اهانت به عایشه و اهانت به صحابه همه در کتب شما موجود است. اگر انکار کنید مشخص می شود شما چیزی نمی دانید یا خودتان را به بی خبری زده اید. یا نمی خواهید قبول کنید .باکی نیست در اینده دلایل خودم را ذکر خواهم کرد…اما
    اما در مورد مباهله….
    بنده زمانی وارد مباهله با شما می شوم که اول به اهانت ها و دروغ پردازی هایی که نسبت به شیعه و اهل البیت سلام الله علیهم داشتید جواب بدهم و بعد بگویم:
    خداوندا این ها را ازکتب خودشان ان هم با دلیل و برهان اورده ام. خدایا تو را به پهلوی شکسته زهرا سلام الله علیها و خون پاک شهیدان کربلا قسمت می دهم؛ تو جای حق نشسته ای خودت دعای اینmojahed.din را مستجاب کن و حق و ناحق را مشخص کن و با تمام وجود از تو ای خدای رحمان و رحیم می خواهم رسواگران را رسوا کن و این ها را که غیر قابل هدایتند نیست و نابود گردان.
    امین یا رب العالمین

سلام
    بنده دلایل خودم را با ادله زیاد ذکر کردم.متاسفانه سایت جوابگو مطالب زیاد من نبود.چون مطلب طولانی بود و دوست ما هم برای رفتن به پیش ابن تیمیه و محمد بن عبدالوهاب عجله داشتند خواستم با بیان روشن و دلیل محکم جواب ایشان را داده باشیم بنابراین متن کامل نوشته های شما در این ادرس موجود است (http://ppp999.blogfa.com/).لطفا از روی وبلاگ کپی کرده و روی word ریخته و بافونت درشت مطلب را با دقت فراوان بخوانید
    از دوستان که متن طولانی شد عذرخواهی می کنم.

mojahed.din
    کاربر
    دوست عزیز این پست درباره ی مباهله است نه ده ها موضوعی که اینجا کپی پست نموده ای برای سفسطه. خیر من الکلام ما قل و دل. شاهنامه نوشتی یا یا مباهله میکنی؟ شما که مباهله بلد نیستی به چه حق وارد مباهله میشوی؟

شما را چه به مباهله؟ مطالب شما هم حذف میشه. غیر از لینک کل روضه خوانی شما.

میتونی در جای دیگه این مطالب رو بذاری و جوابتو بگیری.

سلام
    برای جواب به دروغگویی شما وقت زیادی را گذاشتم و جواب شما را با ادله زیاد جمع آوری کردم.البته حق دارید چون مطالبی بود که تارپود فکری و ذهنی شما را بر هم ریخت و باعث شد اقدام به حذف آن کنید.
    کجای مطلب بنده سفسطه بود
    1:اینکه علمای بزرگ اهل سنت حکم به تکفیر ابن تیمیه دادنداز جمله ذهبی، سُبْكي که از علماء بزرگ و بلند آوازه اهل‌سنت است و ابن حجر هيثمي که از بزرگان مكه و مورد قبول علماء اهل‌سنت و وهابيت و صاحب كتاب الصواعق المحرقة كه در ردّ عقائد شيعه است و …همه و همه ابن تیمیه خدای وهابیت را رد و تکفیر کردند
    2:اینکه به تهمت و دروغ مینویسید که شیعه قائل به ارتداد اصحاب است و بنده به تفصیل جواب دادم
    3:اینکه از فرد مجهول الهویه مانند عبدالله سبا نوشتید که به تفصیل جواب دادم
    4: اینکه به دروغ و تهمت شیعه را متهم می‌کنید که قائل به تحریف قران است
    این‌ها را نوشتم.اگر کپی پیست است شما با ادله و دلیل قاطع دلایل بنده را با کپی پیست بدهید.
    این‌ها را نوشتم تا قبل از ملحق شدن به ابن تیمیه و محمد بن عبدالوهاب جواب نوشته‌های خود را ببینید و بی جهت تهمت و افترا به کسی نزنید.
    در آینده در مورد خدای وهابیت ابن تیمیه مطالبی دارم و از الان بگویم که ادرس مطالب بنده نرم افزار مکتبه اهلبیت (علیهم السلام) است. از این نرم افرار در شبکه وهابی کلمه مورد استفاده قرار می‌گیرد. و به جای اهانت به شیعه منطقی باشید.
    شما ظاهرا از مباهله چیزی نمی دانید.قبل از مباهله باید ادله دو طرف را شنید. بنده بایستی جواب مطالب پر از افترا و اهانت شما را می دادم یا نه؟ که خداوند را شکر دادم. از اینکه جوابی نداشتید خداوند را شکر می‌کنم
در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.