دعوا های بیفایده

Home انجمن ها گفتگوی ازاد دعوا های بیفایده

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  آقای اسلام در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 75)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (اصلا داستان معراج پیامبر اسلام کپی برداری از داستانهای دیگر بود و وقتی پیامبر داستان ارداویراف که از موبدان زرتشت است را میشنود او هم ادعا میکند به معراج میرود!!!!)

پاسخ من : آقایی که ادعای سند محکم می کنی این یکی هم تو زرد از آب در آمد !!

و کتابی که در قرن سوم هجری به رشته تحریر در آمده داستانها و افسانه های آن به درد افرادی مثل شما می خورد .

و این هم لینک آن : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%81%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87

و شما که احتمالا از آن شربت ها استفاده نکرده ای که آمده ای در این سایت و مطلب مینوسی ؟؟

میدونی که ارداویراف از چه شربتی استفاده کرده بود ؟؟؟

به لینکی که گذاشته ام مراجعه کن .
    اینکه گفته ای (افرادی چون تاریخ نویسان هیچ ذکری از آنها نکرده اند)
    پاسخ من : حتما منظور شما همان تاریخ نویسانی است که 450 سال قبل از عیسی به دنیا آمدند و تاریخ عیسی را ننوشتند !!!
    عجب !!! عجب !!! خدا عقل و فهم بدهد !!!
    اینکه گفته ای (این داستانها را پارسیان برای پیامبر آوردند که وقتی محمد فهمید این شایعه در بین هوادارانش پیچیده است ….)
    پاسخ من : 1- در کجای آیه 103 سوره نحل گفته شده که شما هم یک اعجمی بیاورید که به صراحت عربی بگوید ؟؟؟؟
    2- اگر سلمان فارسی آیات قران را به پیامبر می گفته پس آیات مکی که در طول 13 سال در مکه نازل شده را پیامبر چطوری گفته است ؟؟
    چون سلمان فارسی در مدینه بعد از چند سال پیامبر را ملاقات کرد و مسلمان شد .
    3- جریان معراج پیامبر در سال دهم بعثت که پیامبر در مکه بود و هنوز به مدینه مهاجرت نکرده بود و سلمان فارسی هم پیامبر را ندیده بود کدام زرتشتی به پیامبر گفته بود ؟؟!!!!
    اینکه گفته ای (فراموش نکنیم دوران پیامبر دوران شاعران بود)
    پاسخ من : پس چرا قران مثل مثنوی و حافظ و … به شعر نیست ؟؟
    اینکه گفته ای (ضمنا در مورد شربت خوردن احترام خودت را نگه دار …)
    پاسخ من : شما موضوع دروغی را درباره ی معراج پیامبر گفتی و من این پاسخ را دادم :
    آقایی که ادعای سند محکم می کنی این یکی هم تو زرد از آب در آمد !!
    و کتابی که در قرن سوم هجری به رشته تحریر در آمده داستانها و افسانه های آن به درد افرادی مثل شما می خورد .
    و این هم لینک آن : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%81%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87
    ناراحت نشوید و از خوانندگان می خواهم که به لینک مراجعه کنند و قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (خدا 50 وعده نماز بهش میده و همش میاد پایین و میره بالا تا خدا نمازاشو کم کنه)

پاسخ من : این هم یکی از احادیث ضعیف و مجعول است به دلیل اینکه معراج پیامبر در سال دهم اتفاق افتاده و در طول ده سال قبل از معراج پیامبر پنج وعده نماز می خواندند نه 50 وعده .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (مثلا اعجاز های علمی قرآن اینه که میگه منی از سینه و کمر خارج میشه یخرج من بین الصلب و الترائب)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟

وقتی معنی کلمه بین را نمی فهمی ادعای عالم بودن هم داری ؟؟!!! چون هنوز یک موضوعی به این کوچکی را نمی دانی من برایت معنی می کنم تا دیگر ادعای عالم بودن نکنی .

بین صلب و ترائب یعنی بین پشت و جلو .

اینکه گفته ای (نمیدونم هنوز شما مسلمانان نمیدانید که منی از بیضه های مرد و تخمدانهای زن خارج میشه!!)

پاسخ من : 1- هنوز نمی دانی که از تخمدان زن مایع منی خارج نمی شود .

2- منی از اندام‌های جنسی مردانهٔ انسان و یا جانوران هرمافرودیت ترشح می‌شود و می‌تواند با تخمک جنس ماده فرایند لقاح را برقرار کند.

3- اندامی که بیشترین عملکرد را در ساخت منی دارد غده ویزوکولی (seminal vesicle) است که حدودا 75 در صد در ساخت مایع منی نقش دارد .

و عکس این غده را که دقیقا در کجا قرار دارد برایت می گذارم تا شیر فهم شوی :

4- در تجربه هم مشخص شده است زمانی که فردی چندین بار در یک روز عمل جنسی انجام می دهداولین جایی که احساس ضعف و درد می کند کمرش می باشد .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (در تولید منی خیلی چیز ها نقش دارد اما اسپرم در بیضه تولید میشود و خارج شدن ما از غده کورتیزل چرند استالبته درست است که 60 در صد منی از آنجاست اما اسپرم که نطفه آدمیست از بیضه خارج میشود)

پاسخ من : 1- در آیه (خُلِقَ مِن مَّاءٍ دَافِقٍ ﴿٦ يَخْرُ‌جُ مِن بَيْنِ الصُّلْبِ وَالتَّرَ‌ائِبِ) به هیچ عنوان از محل ساخت و تولید اسپرم صحبت نشده و فقط خداوند گفته (از یک آب جهنده آفریده شده است، (۶) آبی که از میان پشت و جلو خارج می‌شود!)

و هیچ عنوان بحث محل ساخت و تولید اسپرم مورد بحث قرار نگرفته است .

2- در هنگام انزال عضلات جدار کیسه‌های منی و پروستات منقبض شده تا اسپرمی که درون بیضه‌ها تولید شده و پس از گذر از مجاری پیچ‌درپیچ روی بیضه بالغ شده، سپس از طریق دو مجرای کوچک عضلانی به نام «وازدفرانس» پس از پیچیدن به دور مثانه به کیسه‌های منی می‌رسد را بیرون بریزد.

پس منی از کیسه های منی یا همان غده ویزوکولی (seminal vesicle) خارج می شود که تصویر محل آن که بین پشت و جلو مرد می باشد را که در تاریخ 7/7/93 گذاشتم .

3- در تجربه هم مشخص شده است زمانی که فردی چندین بار در یک روز عمل جنسی انجام می دهداولین جایی که احساس ضعف و درد می کند کمرش می باشد .

اینکه گفته ای (حالا طبق ترجمه خودتان یعنی اسپرم از بین پشت و سینه خارج میشود)

پاسخ من : پشت و سینه از کلمات استعاره است که همان پشت و جلو می باشد .

مثل اینکه اگر فردی بگوید پشتم درد می کند از پایین ترین مهره تا مهره زیر گردن پشت انسان به حساب می اید .

اینکه گفته ای (داستان شما داستان همان سجودیست)

پاسخ من : چون تاریخ و لینک گفته های آقای سجودی را نگذاشته ای و کذاب بودن شما را ثابت کرده ام از پاسخ دادن در این مطلب که بدون مدرک نقل کرده ای معذورم .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (احتمالا شما هم دیده اید که برای چاق شدن گوسفندان نر بیضه های آنها را قطع میکنند تا نتوانند تولید منی کنند)

پاسخ من : خداوند بخواهد کسی را رسوا کند بدست خودش رسوا می کند .

اگر منظور آیه به گفته ی شما محل ساخت منی می بود مردم آنزمان مکه و مدینه که دامدار بودند و به این موضوع کاملا مسلط بودند پیامبر اسلام را مورد تمسخر قرار می دادند .

پس همانطوری که گفتم 1- در آیه (خُلِقَ مِن مَّاءٍ دَافِقٍ ﴿٦ يَخْرُ‌جُ مِن بَيْنِ الصُّلْبِ وَالتَّرَ‌ائِبِ) به هیچ عنوان از محل ساخت و تولید اسپرم صحبت نشده و فقط خداوند گفته (از یک آب جهنده آفریده شده است، (۶) آبی که از میان پشت و جلو خارج می‌شود!)

و هیچ عنوان بحث محل ساخت و تولید اسپرم مورد بحث قرار نگرفته است .

و بحث محل خارج شدن منی (آب جهنده) می باشد .

2- در هنگام انزال عضلات جدار کیسه‌های منی و پروستات منقبض شده تا اسپرمی که درون بیضه‌ها تولید شده و پس از گذر از مجاری پیچ‌درپیچ روی بیضه بالغ شده، سپس از طریق دو مجرای کوچک عضلانی به نام «وازدفرانس» پس از پیچیدن به دور مثانه به کیسه‌های منی می‌رسد را بیرون بریزد.

پس منی از کیسه های منی یا همان غده ویزوکولی (seminal vesicle) خارج می شود که تصویر محل آن که بین پشت و جلو مرد می باشد را که در تاریخ 7/7/93 گذاشتم .

3- در تجربه هم مشخص شده است زمانی که فردی چندین بار در یک روز عمل جنسی انجام می دهداولین جایی که احساس ضعف و درد می کند کمرش می باشد .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (یا اینکه میگوید زمین صاف است جعل لکم الارض فراشا)

پاسخ من : باز هم شما چون علامه دهر هستید متوجه نشدید که معنی آیه این می شود :

(آن کس که زمین را بستر شما قرار داد )

اینکه گفته ای (یا میگوید زمین بسیط است)

پاسخ من : باز هم شما چون علامه دهر هستید متوجه نشدید که معنی آیه این می شود :

(خداوند زمین را برای شما گسترده و فراخ کرده است.)

ودر عرف هم وقتی یک مغازه دار اجناس خود را در بیرون از مغازه روی میز یا پیشخوان قرار می دهد می گویند که بساط کرده است .

اینکه گفته ای (یا خیلی ها فکر میکنند آسمان هفتاست)

پاسخ من : تا همین 50 سال قبل اگر به دانشمندان گفته می شد که هزاران کهکشان مثل کهکشان راه شیری وجود دارد قبول نمی کردند به لحاظ اینکه عقلشان قاصر از فهم این موضوع بود و معنیش این نبود که هزاران کهکشان وجود ندارد .

و امروز هم همان موضوع می باشد چون فهم و عقل اشخاص امروزی قاصر از این موضوع هفت آسمان است آیا اگر در چند صد سال آینده این موضوع ثابت شد یعنی وجود ندارد ؟؟؟!!!

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (مثلا در در مورد ذوالقرنین قرآن میگوید:”حتی اذا بلغ مطلع الشمس” تا زمیانیکه به محل طلوع خورشید رسید)

پاسخ من : باز هم شما چون علامه دهر هستید برای چندمین بار متوجه نشدید که معنی آیه این می شود :

(تا چون به مشرق زمین رسید)

و همانطوری که در آیه دیگر ذکر شده (حَتَّىٰ إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ) (معنی : تا وقتی که طفل به حد رشد رسید)

و همچنین (حَتَّىٰ إِذَا بَلَغَ بَيْنَ السَّدَّيْنِ) (معنی :تا چون رسید میان دو سد)

و کلمه ی مطلع الشمس که به کار رفته منظور مشرق می باشد همانطوری که در زبان فارسی به محل طلوع خورشید می گویند مشرق زمین و به غروب خورشید می گویند مغرب زمین .

و آیا اینکه می گویند خورشید از پشت کوه طلوع کرد به معنی اینست که محل خورشید پشت کوه است !!!

یا وقتی می گویند خورشید پشت کوه غروب کرد یعنی اینکه محل خورشید پشت کوه است ؟؟؟

عقل هم چیز خوبی است !!!

شعور هم چیز خوبی است !!!

به همین اندازه اکتفا می کنم و فکر می کنم شیرفهم شده باشی و دست از لجاجت کودکانه برداری و خود را بیشتر رسوا نکنی .

چون در تمام موضوعاتی که از سوال اولیه تا امروز مطرح کرده ای با مدرک و سند پاسخ داده ام و قضاوت را به خوانندگان فهیم و با شعور و بی غرض و مرض واگذار می کنم .

یوسف 2014
    کاربر
    خداوند به شما جزای خیر بدهد که این همه زحمت می کشید وجواب های علمی وقرانی می دهید

یوسف 2014
    کاربر
    سلام . شما هم با این اشخاس که قران وخدا را قبول ندارند باید از روش برادر عبدالله1990 که جواب علمی میدهد وازتناقضات گفته های خود طرف مقابل او رسوا می کند استفاده کنید .

abdollah1990
    کاربر
    .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (هر چند تاریخ نویسان دیگری بعد از عیسی هم بودند اما آنها هم یادی از عیسی نکردند)

پاسخ من : مثل اینکه شما هیچ اطلاعی از تاریخ نداری !!

و گفته های بعضی افراد نادان را نقل می کنی .

من به طور نمونه دو نفر را معرفی می کنم با لینک آن :

1- یوسفوس فلاویوس : http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%8C%D9%88%D8%B3%D9%81%D9%88%D8%B3_%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%88%D8%B3

2– تاسیتوس : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B3_%28%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%E2%80%8C%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%29

اینکه گفته ای (اما در مورد تولد ترکیه….این را از شما شنیدم)

پاسخ من : من چند جا گفتم شما مطالعه ندارید.

و این هم لینک آن : http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%AA%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B3

اینکه گفته ای (در مورد ادیان در آمریکا میشود بفرمایید چه ادیانی در آنجا بودند؟؟؟ نام پیامبرشان چه بود؟؟چه الگوی دینی داشتند؟؟؟)

پاسخ من : 1- شما در سوال اولیه این تاپیک ادعای دو پیامبر یعنی عیسی و موسی را مطرح کردی و گفتی افسانه است که من با ذکر منابع ثابت کردم که دروغ می گویی .

2- آمدی و پیامبر اسلام را زیر سوال بردی که من با سند ثابت کردم که سلمان فارسی برای پیامبر آیات را تعلیم نمی داد به لحاظ اینکه در 13 سال که پیامبر در مکه بود اصلا سلمان وجود نداشت . و در مدینه سلمان نزد پیامبر آمد .

3- خواهشمندم بیشتر از این لجاجت کودکانه به خرج نده و من هم مسئول نیستم که 124 هزار پیامبر را برای تو ثابت کنم که در کدام سرزمین زندگی می کردند و نام آنها چه بوده است .

4- باورها و عقائد دینی مردمان قاره های دیگر تحریف شده ی همان دینهای الهی که به پیامبران آن زمان نازل شده می باشد ، و چون پیامبر اسلام در زمانی آیات الهی برایش نازل شد که اکثر مردم جهان با یکدیگر ارتباط داشتند و برای همین این دین برای همه ی انسانها نازل شده است .

(هَـٰذَا بَيَانٌ لِّلنَّاسِ وَهُدًى وَمَوْعِظَةٌ لِّلْمُتَّقِينَ)

واقعا جالبه

چرا میخواهید به هر زوری این آیه را اعجاز نشان دهید

در تولید منی خیلی چیز ها نقش دارد اما اسپرم در بیضه تولید میشود و خارج شدن ما از غده کورتیزل چرند است

البته درست است که 60 در صد منی از آنجاست اما اسپرم که نطفه آدمیست از بیضه خارج میشود

این هم منبع

http://www.britannica.com/EBchecked/topic/533862/semen

آن غده نام برده شده طبق سایتی که معرفی کردم فقط چند ماده برای بالغ شدن اسپرم تولیده بیضه تولید میکند

ضمنا آن غده هم در عکس واضح نیست اما در عکس های دیگر بوضوح دیده میشود

حالا طبق ترجمه خودتان یعنی اسپرم از بین پشت و سینه خارج میشود حالا آن غده کجا بین پشت و سینه قرار دارد آقای شیرفهم شده!!!!

داستان شما داستان همان سجودیست که تا دو مطلب در مورد قلب خواند نتیجه گرفت قلب مرکز تعقل است و از خودش نپرسید ای بابا اگر قلب مرکز تعقل است چرا افراد با قلب های مکانیکی میتوانند فکر کنند؟؟؟

احتمالا شما هم دیده اید که برای چاق شدن گوسفندان نر بیضه های آنها را قطع میکنند تا نتوانند تولید منی کنند

حالا شما داد بزنید اعجاز اعجاز………

خجالت بکشید بابا

سیدنا عمر
    مشارکت کننده
    نوشته اید:همه میدانند هروس یک افسانه بسیار قدیمی مصری است که از مادری به نام ایزیس بدنیا می آید
    در مورد داستان هروس و باکره بودن ایزیس دیگر توضیحات نمیخواهد
    پاسخ:من در سایت هایی که رفتم نوشته بودند حوروس پسر ازیریس و ایزیس است.
    یعنی پدر داشت در ضمن شما ثابت نکردید که پدر نداشته همه میدانند نمیدانم شاید آن سایت ها نمیدانند
    نوشته اید:مگر نیست؟؟ شما اینقدر نماز خواندی به کجا رسیدی؟این همه مسلمان در جهان نماز میخوانند به کجا رسیدند؟؟ فقیرترین کشورهای جهان مسلمانان هستند
    پاسخ:شما نماز نخواندید به کجا رسیدید نماز همین قدر برای من کافی است که به آرامش میرسم.
    فقیر ترین کشور ها مسلمانند؟؟از بس که تعصب داری هیچی از ثروت های کشور های مسلمان نمیدانی جناب آیا بیشترین نفت مال مسلمان ها نیست دانشمند های مسلمان کم هستند خواهشا تعصب رو بذار کنار جناب
    همین کافی که ثروت مند ترین کشور های جهان قطر و مالزی دو کشور مسلمان هستند
    حرف های ملی گرا های نژاد پرست رو میزنید جناب
    نوشته اید:خرافاتی ترین مردمان مسلمانان هستند
    پاسخ:خرافاتی ترین مردم ها شما از کجا به چنین نتیجه ای رسیدی؟؟بحث از خرافات شیعه جداست
    نوشته اید:یا کدام داستان قرآن واقعیست؟؟؟داستان نوح واقعیست؟؟؟
    کشتی نوح چقدر بزرگ بود که این همه موجودات را در خودش جای داده است؟؟

ما چندین هزار نوع موجود زنده داریم بفرمایید این کشتی چه ابعاد نجومی داشته است که آقای نوح از هر نوع موجود یک جفت را درون آن جای داده است؟
    پاسخ:کشتی نوح رو که پیدا کرده اند جناب مگه این موجودات چقدر بزرگ بودند که این همه جا بگیرند.
    نوشته اید:داستان موسی و شکافته شدن دریا و…. اینها اینقدر تناقض دارد که بخواهم بنویسم باید سالها تایپ کنم
    پاسخ:لطفا بنویسید
    راستی در مورد آن پادشاه هیچ جوابی نداشتید؟

کدام دروغ جانم؟؟؟؟

سارگن متعلق به 22 قرن قبل از میلاد است و به گفته شما لوحش متعلق به 6 قرن پس از موسی است اما من در حال تحقیق در مورد لوح سارگن هستم و اطلاعات علمی میخواهم و در سایت های معتبر در حال جستجو هستم تا تاریخچه لوح را بیابم

حتما میدانید ویکی پدیا را میشود به راحتی تغییر داد

و ضمنا غیر منطقی است لوح سارگن 16 قرن بعد از او نوشته شده باشد پس اطلاعات ویکی پدیا کفاف نمیکند چون سایتی علمی نیست

در نزد مسلمانان چند قرآن است و هریک از مسلمانان قرآنی را قبول دارند اما اینکه اکثریت قرآن عثمان را قبول دارند فرقی به حال مسلمانان نمیکند

چون چند قرآن وجود دارد بالاخره

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (در مورد قرآن صنعا هم باید خدکت شما عرض کنم بالخره قدیمی ترین قرآنیست که پیدا شده و با قرآن امروزی فرق دارد و متعلق به دوران حضور محمد است)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟

1- قدیمی ترین قران ، قران جمع آوری شده توسط حضرت عثمان می باشد این هم لینک آن :

http://www.bbc.co.uk/persian/arts/story/2006/01/060108_nh-tashkent-osman-koran.shtml

2- قران کشف شده در صنعا دارای دو لایه می باشد که لایه اولی صحیح نبوده و احتمالا توسط فردی نوشته شده که حافظ و مسلط بر قران نبوده و دوباره به وسیله ی افرادی که حافظ و مسلط بر قران بوده اند در همان زمان تصحیح شده و لایه ی رویی آن با قران امروزی تفاوتی ندارد و این هم لینک آن :

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AE%D8%B7%DB%8C_%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%A7

3- و نمی شود قران را تحریف کرد چون از زمان پیامبر تا امروز نسل در نسل هزاران نفر حافظ قرانند .

4- اگر امروز هم تمام قران های موجود در جهان را از بین ببرند برای حفظ قران مهم نیست به لحاظ اینکه هزاران حافظ قران جمع شده و نسخه ی اصلی را می نویسند .

اینکه گفته ای (چرا خدا درست و حسابی حفظش نکرده است؟؟؟)

پاسخ من : همین که مسلمانان از زمان پیامبر نسل اندر نسل هزاران نفر حافظ قران هستند بهترین سند است که خداوند قران را حفظ کرده است .

اینکه گفته ای (هرچند امروزه پس از بررسی ها مشخص شده پیامبر اشعارش کپی شده از اشعار شاعران قدیمی مانند امرالقیس است)

پاسخ من : اگر آیات قران کپی شده از اشعار امرالقیس بوده مردم مکه آن زمان به صراحت می گفتند که اینها کپی شده ی آن اشعار است و پیامبر را در نزد همه بی اعتبار می کردند .

و خداوند هم به صراحت در قران گفته است اگر می توانید یک سوره یا چند آیه مثل این قران بیاورید .

اینکه گفته ای (که حتی محمد برای پوشیدن این شباهت بیا میکند که امرالقیس زودتر از من وحی را دریافت کرد)

پاسخ من : خواهشمندم از این گونه خزعبلات گفتن دست بردار اگر خود پیامبر چنین موضوعی را مطرح میکرد که رسالت خود را زیر سوال می برد و یا اسمی از امرالقیس می آورد و حداقل خود را جانشین او معرفی می کرد .

عقل هم چیز خوبی است !! شعور هم چیز خوبی است !!!

اینکه گفته ای (در هر حال آیات قرآن چیز جدیدی نیست و همه سودجویی های محمد و دستورات او برای اداره اعراب است)

پاسخ من : پیامبر اگر سود جویی می کرد باید برای خود کاخی می ساخت و هر شب چند نوع غذا و کباب بریان می خورد نه اینکه اکثر وقت گرسنه باشد و یا با نان جو هم شکمش سیر نباشد .

و اگر باطل می بود خود را ولی و قیم همان بت های مکه معرفی می کرد و بدون دردسر و چند سال محاصره در شعب ابوطالب و مهاجرت به مدینه ، در مکه برای خود کاخ می ساخت و سود جویی می کرد .

اینکه گفته ای (مثلا جالب است عایشه به زنا محکوم میشود)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟

در کدام دادگاه صالحه محکوم شده بود ؟؟

اگر عده ای منافق و مخالف پیامبر شایعه پراکنی کرده اند در نزد شما یعنی آن فرد محکوم شده است ؟؟

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (یوسفوس فلاویوس در مورد عیسی سخن نمیگوید اتفاقا در لینکی که در ویکی پدیا دادید این مورد آمده سخن او در مورد عیسی پر تردید است)

پاسخ من : 1- اگر یوسفوس در مورد عیسی سخن نمی گوید پس چطوری گفته های او در مورد عیسی پر تردید است ؟؟!!

عقل و شعور هم چیز خوبی است .

2- شما به صراحت در تاریخ 7/7/93 ادعا کرده بودی (هر چند تاریخ نویسان دیگری بعد از عیسی هم بودند اما آنها هم یادی از عیسی نکردند) که من به طور نمونه دو نفر را معرفی کردم .

حالا می خواهی بحث را عوض کنی و بگویی در مورد گفته های او تردید وجود دارد .

پس ادعای شما که گفتی هیچ تاریخ نگاری درباره ی عیسی صحبت نکرده است باطل شد و اینکه در گفته هایش در مورد عسی چه موضوعاتی مطرح کرده بحث دیگری می باشد .

از خوانندگان می خواهم که به این لینک مراجعه کنند و گفته های تاریخ نگاران را مطالعه کنند تا دروغگو و کذاب رسوا شود :

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%DB%8C%D8%B3%DB%8C

اینکه گفته ای (تاسیتوس هم نکته قابل تاملی برای عیسی و رخ داد مهمی از او ندارد)

پاسخ من : شما که در تاریخ 7/7/93 ادعا کردی که هیچ تاریخ نگاری یادی از عیسی نکرده و حالا که من ادعای شما را باطل کردم می خواهی بحث را عوض کنی و بگویی رخداد مهمی را مطرح نکرده ، این بحث جداگانه ای است .

و برای چندمین بار از شما می خواهم که لجاجت کودکانه به خرج نده و خود را بیشتر از این رسوا نکن و من قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنم .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 75)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.