دعوا های بیفایده

Home انجمن ها گفتگوی ازاد دعوا های بیفایده

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  آقای اسلام در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 75)
  • نویسنده
    در مورد عیسی به کاهدان زدید جانم

یوسفوس فلاویوس در مورد عیسی سخن نمیگوید اتفاقا در لینکی که در ویکی پدیا دادید این مورد آمده

سخن او در مورد عیسی پر تردید است و اگر سرچی در اینترنت بزنید خواهید فهمید او در مورد فرد دیگری صحبت میکند که مسیحیان و مسلمانان وی را به زور عیسی معرفی کرده اند

تاسیتوس هم نکته قابل تاملی برای عیسی و رخ داد مهمی از او ندارد

من نمیدانم چرا اینها نمیگوید عیسی مرده زنده کرد

عیسی از گل پرنده ساخت و فوت کرد تا پرواز کند

و……….

به قول داوکینز چرا خدا باید با بازی های کلامی شناخته شود؟؟؟ حالا شما چرا برای عیسی به یک کتن موهوم اشاره میکنید که اصلا بحثی در مورد عیسی ندارد

متاسفانه باید بگویم تنها پیامبری که تاریخ به خود دید همین پیامبر اسلام است

که او هم هر چه گفتند معجزه بیار

کاری نتوانست انجام دهد

که قسمت هایی از شاهکار هایش را توضیح دادم

هذا بیان آقای اسلام هدی و رحمه للعاقلین و نه متعصبین

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (کدام دروغ جانم؟؟؟؟

سارگن متعلق به 22 قرن قبل از میلاد است و به گفته شما لوحش متعلق به 6 قرن پس از موسی است اما من در حال تحقیق در مورد لوح سارگن هستم و اطلاعات علمی میخواهم و در سایت های معتبر در حال جستجو هستم تا تاریخچه لوح را بیابم)

پاسخ من : وقتی خود شما به صراحت می گویی من در حال تحقیق در مورد لوح سارگن هستم و در حال جستجو هستم تا تاریخچه ی لوح را بیابم پس چطوری آمده ای در این تاپیک موضوعی که برای خودت ثابت نشده ، مورد استناد قرار داده ای ؟؟

دروغ از این شاخدارتر ؟؟!!! خجالت نمی کشی ؟؟

فهم و شعور هم چیز خوبی است !

اینکه گفته ای (ضمنا غیر منطقی است لوح سارگن 16 قرن بعد از او نوشته شده باشد)

پاسخ من : چون نمی توانی پاسخ مستند و علمی بدهی و برای خودت هم ثابت نشده . می گویی غیر منطقی است !!

حتما با منطق خودت سنجیده ای !!

خیلی از داستانها امروز نوشته می شود و یا فردوسی داستان تخیلی رستم و سهراب را نوشته است .

اینکه گفته ای (در نزد مسلمانان چند قرآن است و هریک از مسلمانان قرآنی را قبول دارند)

پاسخ من : پس با این گفته ی شما باید یک میلیارد و چند صد میلیون قران وجود داشته باشد !!

چون به صراحت گفته ای و هریک از مسلمانان قرانی را قبول دارند !!!

خواهشمندم بیشتر از این خود را رسوا نکن تا مضحکه خوانندگان قرار نگیری .

و باز هم به صراحت گفته ای (اما اینکه اکثریت قرآن عثمان را قبول دارند فرقی به حال مسلمانان نمیکند)

خداوند وقتی بخواهد کسی را رسوا کند به دست خودش رسوا می کند .

شما می گویی هر مسلمان یک قران قبول دارد باز می گویی اکثرشان قران عثمان را قبول دارند حالا کدام حرف خود شما قابل اطمینان است ؟؟

من که گفتم شما عالم نیستی و آمده ای شبهه افکنی می کنی و خود را رسوا می کنی .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (واقعا اگر قرآن کتابی محفوظ است آیا اگر عایشه محکوم به زنا نمیشد این آیات نازل میشد؟؟؟)

پاسخ من : در کدام دادگاه صالحه محکوم شده بود ؟؟

و آیاتی که درباره ی ارث و نفقه و حقوق و … آیا آنها هم به خاطر عایشه نازل شده است ؟؟

و خداوند به علم خودش به تمام اعمال و اتفاقات موجودات عالم آگاه است و احاطه دارد و چون خداوند جسم نیست برای آگاهی از اعمال و اتفاقات عالم حضور فیزیکی ندارد و با علم خودش آگاهی دارد .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (در تولید منی خیلی چیز ها نقش دارد اما اسپرم در بیضه تولید میشود و خارج شدن ما از غده کورتیزل چرند استالبته درست است که 60 در صد منی از آنجاست اما اسپرم که نطفه آدمیست از بیضه خارج میشود)

پاسخ من : 1- در آیه (خُلِقَ مِن مَّاءٍ دَافِقٍ ﴿٦ يَخْرُ‌جُ مِن بَيْنِ الصُّلْبِ وَالتَّرَ‌ائِبِ) به هیچ عنوان از محل ساخت و تولید اسپرم صحبت نشده و فقط خداوند گفته (از یک آب جهنده آفریده شده است، (۶) آبی که از میان پشت و جلو خارج می‌شود!)

و هیچ عنوان بحث محل ساخت و تولید اسپرم مورد بحث قرار نگرفته است .

2- در هنگام انزال عضلات جدار کیسه‌های منی و پروستات منقبض شده تا اسپرمی که درون بیضه‌ها تولید شده و پس از گذر از مجاری پیچ‌درپیچ روی بیضه بالغ شده، سپس از طریق دو مجرای کوچک عضلانی به نام «وازدفرانس» پس از پیچیدن به دور مثانه به کیسه‌های منی می‌رسد را بیرون بریزد.

پس منی از کیسه های منی یا همان غده ویزوکولی (seminal vesicle) خارج می شود که تصویر محل آن که بین پشت و جلو مرد می باشد را که در تاریخ 7/7/93 گذاشتم .

3- در تجربه هم مشخص شده است زمانی که فردی چندین بار در یک روز عمل جنسی انجام می دهداولین جایی که احساس ضعف و درد می کند کمرش می باشد .

اینکه گفته ای (حالا طبق ترجمه خودتان یعنی اسپرم از بین پشت و سینه خارج میشود)

پاسخ من : پشت و سینه از کلمات استعاره است که همان پشت و جلو می باشد .

مثل اینکه اگر فردی بگوید پشتم درد می کند از پایین ترین مهره تا مهره زیر گردن پشت انسان به حساب می اید .

اینکه گفته ای (داستان شما داستان همان سجودیست)

پاسخ من : چون تاریخ و لینک گفته های آقای سجودی را نگذاشته ای و کذاب بودن شما را ثابت کرده ام از پاسخ دادن در این مطلب که بدون مدرک نقل کرده ای معذورم .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (احتمالا شما هم دیده اید که برای چاق شدن گوسفندان نر بیضه های آنها را قطع میکنند تا نتوانند تولید منی کنند)

پاسخ من : خداوند بخواهد کسی را رسوا کند بدست خودش رسوا می کند .

اگر منظور آیه به گفته ی شما محل ساخت منی می بود مردم آنزمان مکه و مدینه که دامدار بودند و به این موضوع کاملا مسلط بودند پیامبر اسلام را مورد تمسخر قرار می دادند .

پس همانطوری که گفتم 1- در آیه (خُلِقَ مِن مَّاءٍ دَافِقٍ ﴿٦ يَخْرُ‌جُ مِن بَيْنِ الصُّلْبِ وَالتَّرَ‌ائِبِ) به هیچ عنوان از محل ساخت و تولید اسپرم صحبت نشده و فقط خداوند گفته (از یک آب جهنده آفریده شده است، (۶) آبی که از میان پشت و جلو خارج می‌شود!)

و هیچ عنوان بحث محل ساخت و تولید اسپرم مورد بحث قرار نگرفته است .

2- در هنگام انزال عضلات جدار کیسه‌های منی و پروستات منقبض شده تا اسپرمی که درون بیضه‌ها تولید شده و پس از گذر از مجاری پیچ‌درپیچ روی بیضه بالغ شده، سپس از طریق دو مجرای کوچک عضلانی به نام «وازدفرانس» پس از پیچیدن به دور مثانه به کیسه‌های منی می‌رسد را بیرون بریزد.

پس منی از کیسه های منی یا همان غده ویزوکولی (seminal vesicle) خارج می شود که تصویر محل آن که بین پشت و جلو مرد می باشد را که در تاریخ 7/7/93 گذاشتم .

3- در تجربه هم مشخص شده است زمانی که فردی چندین بار در یک روز عمل جنسی انجام می دهداولین جایی که احساس ضعف و درد می کند کمرش می باشد .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (الم نجعل الارض مهادا؟؟؟؟این یعنی زمین گرده؟؟؟؟)

پاسخ من :

کلمه” مهاد” در این آیه به معنى مکان آماده و صاف و مرتب است، و در اصل از” مهد” به معنى محلى که براى استراحت کودک آماده مى‏کنند (اعم از گاهواره و یا بستر) گرفته شده است

و از این رو به گهواره‏اى که براى کودک آماده می شود نیز مهد اطلاق شده است.

بنا بر این؛ مهد و مهاد، جائی است که مانند گهواره محل آرامش است .
    بر این اساس؛ می توان گفت: این آیه در صدد بیان این نکته است که زمین به عنوان یک نعمت الهی و جایی برای راحتی موجودات و به ویژه انسان هاخلق شده است همانند « مهد » و گهواره که مایه آرامش است.

اینکه گفته ای (فرش بودن یعنی گرده؟؟؟؟گسترده بودن یعنی گرده؟؟؟؟)

پاسخ من : باز هم شما چون علامه دهر هستید متوجه نشدید که معنی آیه این می شود :

(آن کس که زمین را بستر شما قرار داد )

و درباره ی گرد بودن زمین خداوند در ایه 5 زمر و دیگر ایات توضیح داده است :

( خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ بِالْحَقِّ يُكَوِّرُ‌ اللَّيْلَ عَلَى النَّهَارِ‌ وَيُكَوِّرُ‌ النَّهَارَ‌ عَلَى اللَّيْلِ وَسَخَّرَ‌ الشَّمْسَ وَالْقَمَرَ‌ كُلٌّ يَجْرِ‌ي لِأَجَلٍ مُّسَمًّى أَلَا هُوَ الْعَزِيزُ الْغَفَّارُ‌)

و همانطوری که از کلمه ی یکور مشخص است یعنی در آن واحد شب دارد روز را می پوشاند و روز شب را یعنی زمین در حال گردش می باشد و از کلمه کل یجری مشخص است که در حال حرکت و گردشند و از کلمه لاجل مسمی مشخص است که روزی نابود می شوند و همین طور که الان هم دانشمندان می گویند روزی خورشید و … نابود می شود .

اینکه گفته ای (مطلع شمس یعنی محل طلوع خورشید و نه مشرق زمین)

پاسخ من : این کلمه ی مطلع شمس یک کلمه استعاره برای اشاره به مشرق زمین می باشد .

همانطوری که امروزه بعضی افراد می گویند خورشید در پشت کوه غروب کرد .

آیا محل غروب خورشید پشت کوه است ؟؟

و اینکه گفته ای (آیه در مورد ذوالقرنین بوضوح میگوید خدای محمد فکر میکرده است ذوالقرنین به محل طلوع خورشید رسیده است)

خداوند در ایات مختلف از کلمه ی مشارق و مغارب استفاده کرده پس آیا چندیدن خورشید وجود داشته که از محل های مختلف طلوع می کرده و در محل های مختلف غروب می کرده ؟؟؟

باسلام

داستان این تاپیک بسیار شلوغ شده است

و من جواب درست و حسابی جز چند بازی کلامی نگرفته ام.

بحث را به تاپیک دیگری به نام “نزول جالب آیات بر محمد”

http://islamtxt.net/?q=content/forum/2271

انتقال دادم

لطفا دوستان زیر همان تاپیک نظر بدهند

مخصوصا جناب سیدنا عمر که زیر کامنت جواب نمیدهد

خواهشا اگر جواب منطقی ندارید بگویید هنوز علتش را نمیدانیم نه اینکه با بازی کلامی قصد مردم فریبی داشته باشید

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

جناب آقای اسلام که هیچ بویی از دین اسلام نبرده ای و دین اسلام را نمی شناسی هیچگونه مشکلی در آیات نص قران وجود ندارد و هنوز یک نفر نتوانسته یک آیه از قران را که خلاف علم و عقل باشد ثابت کند .

و دیدگاه و نظرات زیگموند فروید هم به درد خودش می خورد و هیچ گونه سند تاریخی ندارد .

اینکه گفته ای (یعنی دین و دعوا های شیعه و سنی چرند است)

پاسخ من : در زمان حضرت موسی و عیسی و ابراهیم و نوح و … نه شیعه وجود داشته نه سنی .

اینکه گفته ای (وی میگوید در هیچ جای تاریخ نامی از موسی برده نشده)

پاسخ من : پس کتاب تورات و انجیل و … اگر جزو تاریخ نیست آقای فروید به کدام کتاب قدیمی استناد کرده است که گفته های آقای فروید مستند به آن کتاب قبل از تورات و انجیل باشد .

اینکه گفته ای (و کافران هم وقتی پیامبر اسلام داستانهای این افراد را ذکر میکرد به این موضوع اشاره میکردندقرآن میگوید:”وقالوا أساطير الأولين اكتتبها فهي تملى عليه بكرة وأصيلا”)

پاسخ من : وقتی پیامبر موضوع اصحاب کهف و قارون و سلیمان و … را که از جانب خدا نازل شده بود را بیان می کرد گفتند که اینها افسانه های پیشینیان است .

اینکه گفته ای (چون میشود گفت پیامبر این داستانها را شنیده است و بعد بیان کرده است نیاز به سواد داشتن ندارد)

پاسخ من : اگر این آیات قران داستان بوده است پس یهودی ها و مسیحیان در زمان پیامبر چطوری به حضرت موسی و عیسی ایمان داشته اند ؟؟

پس باید آنها می گفتند اینها داستان است و به عنوان دین الهی قبول نمی داشتند .

ضمنا خواهشمندم ترتیب کامنتها را به هم نزن .

و اگر می خواهی کامنت جدید بگذاری در زیر پست اولیه نگذار .

و اگر می خواهی پاسخ بدهی زیر همان کامنت بگذار .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

شما چندین موضوع را که در این تاپیک گذاشته بودی من پاسخ دادم و قضاوت به عهده خوانندگان می باشد .

ولی متاسفانه به بهانه ی شلوغ شدن تاپیک می خواستی از پاسخ دادن به ادعاهای کذبی که کرده بودی فرار کنی .

و آمده ای در زیر تاپیک اولیه خودت رجز خوانی کرده ای .

من تمام مطالبی که شما مطرح کردی و من با سند و مدرک پاسخ دادم را دوباره به خاطر این رجز خوانی شما می گذارم و از خوانندگان می خواهم که حتما مطالعه کنند و قضاوت کنند .

اولا ادعایی که در سوال اولیه این تاپیک کردی و گفتی (داستان کودکی موسی دقیقا داستان سارگن پادشاه آکد است و داستان موسی رونویسی از آن افسانه است که هزار سال پیش وجود داشته است)

و همچنین ادعایی که در تاریخ 5/7/93 کردی (شما سرچ کن سارگن پادشاه آکد و سنگواره مختص زندگی او را بخوان که داستان کودکی موسی را برای خودش ذکر کرده است)

و من طبق دستور شما عمل کردم و پاسخ شما را دادم . چرا پاسخ نمی دهی ؟؟؟

نکته جالب این بود که لوحی که زندگی سارگن را از زبان خودش بیان می کند مربوط به 1400 سال بعد از مرگ سارگن و در قرن 7 قبل میلاد و حدودا 600 سال بعد از فوت حضرت موسی بوده است !!

حال قضاوت با خوانندگان است که زندگی سارگن از زندگی موسی کپی برداری شده یا نه ؟؟

این هم لینک زندگینامه وی : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D9%86_%D8%A8%D8%B2

و تا پاسخ ندهی و یا از نسبت دروغی که داده ای معذرت خواهی نکنی دست بردار نیستم .

اینکه گفته ای (خب چند تا قرآن هم داریم)

پاسخ من : در نزد مسلمانان یک قران صحیح است و اگر مغرضین و دشمنان اسلام قران های دیگری نوشته باشند در نزد مسلمانان باطل است و مثل مسیحیت که چند انجیل را قبول دارد نیستند و مسلمانان حقیقی یک قران را قبول دارند .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (افرادی مانند هرودوت و کنزیاس و دیگر تاریخ نویسان افرادی بودند که تاریخ ملل باستان را ذکر کرده اند و حتی افسانه های آنها را نیز ذکر کرده اند اما در نوشته های آنها هیچ اثری از افراد خارق العاده ای چون عیسی و موسی نیست در حقیقت این افراد کپی برداری ازافسانه های باستانی هستند)

پاسخ من : 1- هرودت و کتزیاس در 450 سال قبل از میلاد زندگی می کرده اند چطوری می توانستند تاریخ حضرت عیسی را که 450 سال بعد از آنها متولد شده بنویسند ؟؟!!!!!!

2- خودت می گویی که آنها حتی افسانه ها را هم نوشته اند پس چرا به گفته ی شما افسانه موسی را ننوشتند ؟؟؟

3- آنها متولدین ترکیه بوده اند و به مصر اصلا سفر نکرده اند .

و این هم لینک آن :

http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%AA%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B3

اینکه گفته ای (که در کتاب تولدی دیگر میتوانید همه آنها را پیدا کنید که اگر خواستید رفرنس خواهم داد)

پاسخ من : حتما مثل رفرنس سارگن پادشاه آکد خواهد بود !!!

اینکه گفته ای (اما در مورد پیامبران بلاز هم جواب ندادیدمگر خدا عادل نیست؟؟؟چرا پیامبران در خاورمیانه هستند؟؟)

پاسخ من : 1- 124000 پیامبر وجود داشته و معلوم نیست که چند هزار پیامبر برای مردم قاره های دیگر بوده است .

باید از مردم همان جا سوال کنید ما مسئول شناخت پیامبران آنها نیستیم .

2- در آمریکای جنوبی و … هم پیامبرانی وجود داشته اند و چون مصر و بین النهرین مرکز تمدن آنزمان بوده است و نام های آن پیامبران در قران به صراحت ذکر شده برای مردم خاورمیانه شناخته شده ترند .

اینکه گفته ای (کدام دروغ جانم؟؟؟؟

سارگن متعلق به 22 قرن قبل از میلاد است و به گفته شما لوحش متعلق به 6 قرن پس از موسی است اما من در حال تحقیق در مورد لوح سارگن هستم و اطلاعات علمی میخواهم و در سایت های معتبر در حال جستجو هستم تا تاریخچه لوح را بیابم)

پاسخ من : وقتی خود شما به صراحت می گویی من در حال تحقیق در مورد لوح سارگن هستم و در حال جستجو هستم تا تاریخچه ی لوح را بیابم پس چطوری آمده ای در این تاپیک موضوعی که برای خودت ثابت نشده ، مورد استناد قرار داده ای ؟؟

دروغ از این شاخدارتر ؟؟!!! خجالت نمی کشی ؟؟

فهم و شعور هم چیز خوبی است !

اینکه گفته ای (ضمنا غیر منطقی است لوح سارگن 16 قرن بعد از او نوشته شده باشد)

پاسخ من : چون نمی توانی پاسخ مستند و علمی بدهی و برای خودت هم ثابت نشده . می گویی غیر منطقی است !!

حتما با منطق خودت سنجیده ای !!

خیلی از داستانها امروز نوشته می شود و یا فردوسی داستان تخیلی رستم و سهراب را نوشته است .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (در نزد مسلمانان چند قرآن است و هریک از مسلمانان قرآنی را قبول دارند)

پاسخ من : پس با این گفته ی شما باید یک میلیارد و چند صد میلیون قران وجود داشته باشد !!

چون به صراحت گفته ای و هریک از مسلمانان قرانی را قبول دارند !!!

خواهشمندم بیشتر از این خود را رسوا نکن تا مضحکه خوانندگان قرار نگیری .

و باز هم به صراحت گفته ای (اما اینکه اکثریت قرآن عثمان را قبول دارند فرقی به حال مسلمانان نمیکند)

خداوند وقتی بخواهد کسی را رسوا کند به دست خودش رسوا می کند .

شما می گویی هر مسلمان یک قران قبول دارد باز می گویی اکثرشان قران عثمان را قبول دارند حالا کدام حرف خود شما قابل اطمینان است ؟؟

من که گفتم شما عالم نیستی و آمده ای شبهه افکنی می کنی و خود را رسوا می کنی .

اینکه گفته ای (چند تا تلفظ قرآن هم داریم هرکس به گونه ای میخواند)

پاسخ من : تمام حروف و کلمه های قران یکی است و اگر کسانی با لهجه های مختلف تلفظ کرده باشند ایرادی نیست همانطوری که کتاب درسی مدرسه را بعضی از شهرهای مختلف با لهجه ی محلی خودشان تلفظ می کنند .

اینکه گفته ای (مثلا در عراق گروهی هستند که قرآنی دارند که آیات جهاد را ندارد)

پاسخ من : در نزد تمام مسلمانان واقعی که نود درصد مسلمانان را تشکیل می دهند آن قران باطل است .

اینکه گفته ای (ابن مسعود در صدر اسلام اصلا سه آیه قرآن را در مصحفش نوشته نبود)

پاسخ من : فارغ از صحت و سقم نقلی که کرده ای امکان دارد در زمان نازل شدن آن سه ایه حضور نداشته .

اینکه گفته ای (قرآن ها تفاوت های زیادی دارند و چند دستگی بین قرآن هم زیاد است)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟

و نمی شود قران را تحریف کرد چون از زمان پیامبر تا امروز نسل در نسل هزاران نفر حافظ قرانند .

اینکه گفته ای (البته دیده ام مسلمانان میگویند پیامبر اسلام فقط یک قرآن را نازل کرد)

پاسخ من : باز هم دوباره دروغ شاخدار گفته ای ؟؟

تمام مسلمانان معتقدند که قران را خداوند نازل کرده است .

پیامبر قران را به کی نازل کرده است ؟؟

اینکه گفته ای (حتی اخیرا قرآنی در صنعا یافت شده است که از متون قدیمی قرآنی است که به اوایل اسلام برمیگردد)

پاسخ من : چون قاریان اصلی در زمان پیامبر در مکه و مدینه بوده اند و قران امروزی هم با قرانی که آنها حفظ داشتند یکی است هر قران دیگری که در شهرهای دیگر نوشته شده بوده توسط افرادی بوده است که قران را کاملا حفظ نبوده اند و فقط از دیگران شنیده بودند و خوب حفظ نکرده بودند .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (و آنقدر این قرآن با قرآن امروزی تفاوت دارد که خیلی ها در صدد حذف آیه “انا نحن نزلنا الذکر و انا له لحافظون” از قرآن هستند)

پاسخ من : نمی شود قران را تحریف کرد چون از زمان پیامبر تا امروز نسل در نسل هزاران نفر حافظ قرانند .

اینکه گفته ای (اما آنچه عیان است این است که قرآنی در سده های اولیه وجود داشت که کاملا با قرآن امروزی تفاوت دارد)

پاسخ من : وقتی خداوند کسی را رسوا کند بدست خودش رسوا می کند .

خود شما به در چند سطر بالاتر به صراحت گفته ای (البته قبول دارم بیشتر مسلمانان قرآن عثمان را پذیرفتند)

پس آیا از قران عثمان ، قرانی نزدیکتر به زمان نازل شدن آن از طرف خداوند وجود دارد ؟؟؟!!!

چه برسد به سده های اول !!

اینکه گفته ای (حتی در احادیث صحیح بخاری هم ذکر شده است که قرآن آیات دیگری داشته است که نسخ شده است)

پاسخ من : شما هنوز نمی دانی که در خود قران هم ناسخ و منسوخ آمده است .

اینکه گفته ای (در مورد هرودوت و کنزیاس هم باید بگویم آنها میتوانسند حداقل داستان های خارق العاده موسی را ذکر کنند)

پاسخ من : 1- شما اول به دروغ ادعا کردی که چرا هرودت و کتزیاس تاریخ حضرت عیسی را ذکر نکرده اند که من ثابت کردم این ادعای شما دروغ است و آن دو نفر حدودا 400 سال قبل از عیسی بوده اند .

2- در مورد حضرت موسی هم چندین مورخ به صراحت ذکر کرده اند از جمله : نومنیوس و یوسفوس فلاویوسو و تاسیتوس و استرابون و ……..

و این هم لینکش : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (در مورد قرآن صنعا هم باید خدکت شما عرض کنم بالخره قدیمی ترین قرآنیست که پیدا شده و با قرآن امروزی فرق دارد و متعلق به دوران حضور محمد است)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟

1- قدیمی ترین قران ، قران جمع آوری شده توسط حضرت عثمان می باشد این هم لینک آن :

http://www.bbc.co.uk/persian/arts/story/2006/01/060108_nh-tashkent-osman-koran.shtml

2- قران کشف شده در صنعا دارای دو لایه می باشد که لایه اولی صحیح نبوده و احتمالا توسط فردی نوشته شده که حافظ و مسلط بر قران نبوده و دوباره به وسیله ی افرادی که حافظ و مسلط بر قران بوده اند در همان زمان تصحیح شده و لایه ی رویی آن با قران امروزی تفاوتی ندارد و این هم لینک آن :

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AE%D8%B7%DB%8C_%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%A7

3- و نمی شود قران را تحریف کرد چون از زمان پیامبر تا امروز نسل در نسل هزاران نفر حافظ قرانند .

4- اگر امروز هم تمام قران های موجود در جهان را از بین ببرند برای حفظ قران مهم نیست به لحاظ اینکه هزاران حافظ قران جمع شده و نسخه ی اصلی را می نویسند .

اینکه گفته ای (چرا خدا درست و حسابی حفظش نکرده است؟؟؟)

پاسخ من : همین که مسلمانان از زمان پیامبر نسل اندر نسل هزاران نفر حافظ قران هستند بهترین سند است که خداوند قران را حفظ کرده است .

اینکه گفته ای (هرچند امروزه پس از بررسی ها مشخص شده پیامبر اشعارش کپی شده از اشعار شاعران قدیمی مانند امرالقیس است)

پاسخ من : اگر آیات قران کپی شده از اشعار امرالقیس بوده مردم مکه آن زمان به صراحت می گفتند که اینها کپی شده ی آن اشعار است و پیامبر را در نزد همه بی اعتبار می کردند .

و خداوند هم به صراحت در قران گفته است اگر می توانید یک سوره یا چند آیه مثل این قران بیاورید .

اینکه گفته ای (که حتی محمد برای پوشیدن این شباهت بیا میکند که امرالقیس زودتر از من وحی را دریافت کرد)

پاسخ من : خواهشمندم از این گونه خزعبلات گفتن دست بردار اگر خود پیامبر چنین موضوعی را مطرح میکرد که رسالت خود را زیر سوال می برد و یا اسمی از امرالقیس می آورد و حداقل خود را جانشین او معرفی می کرد .

عقل هم چیز خوبی است !! شعور هم چیز خوبی است !!!

اینکه گفته ای (در هر حال آیات قرآن چیز جدیدی نیست و همه سودجویی های محمد و دستورات او برای اداره اعراب است)

پاسخ من : پیامبر اگر سود جویی می کرد باید برای خود کاخی می ساخت و هر شب چند نوع غذا و کباب بریان می خورد نه اینکه اکثر وقت گرسنه باشد و یا با نان جو هم شکمش سیر نباشد .

و اگر باطل می بود خود را ولی و قیم همان بت های مکه معرفی می کرد و بدون دردسر و چند سال محاصره در شعب ابوطالب و مهاجرت به مدینه ، در مکه برای خود کاخ می ساخت و سود جویی می کرد .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (مثلا جالب است عایشه به زنا محکوم میشود)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟

در کدام دادگاه صالحه محکوم شده بود ؟؟

اگر عده ای منافق و مخالف پیامبر شایعه پراکنی کرده اند در نزد شما یعنی آن فرد محکوم شده است ؟؟

اینکه گفته ای (واقعا اگر قرآن کتابی محفوظ است آیا اگر عایشه محکوم به زنا نمیشد این آیات نازل میشد؟؟؟)

پاسخ من : در کدام دادگاه صالحه محکوم شده بود ؟؟

و آیاتی که درباره ی ارث و نفقه و حقوق و … آیا آنها هم به خاطر عایشه نازل شده است ؟؟

و خداوند به علم خودش به تمام اعمال و اتفاقات موجودات عالم آگاه است و احاطه دارد و چون خداوند جسم نیست برای آگاهی از اعمال و اتفاقات عالم حضور فیزیکی ندارد و با علم خودش آگاهی دارد .

اینکه گفته ای (هر چند تاریخ نویسان دیگری بعد از عیسی هم بودند اما آنها هم یادی از عیسی نکردند)

پاسخ من : مثل اینکه شما هیچ اطلاعی از تاریخ نداری !!

و گفته های بعضی افراد نادان را نقل می کنی .

من به طور نمونه دو نفر را معرفی می کنم با لینک آن :

1- یوسفوس فلاویوس : http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%8C%D9%88%D8%B3%D9%81%D9%88%D8%B3_%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%88%D8%B3

2– تاسیتوس : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B3_%28%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%E2%80%8C%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%29

اینکه گفته ای (اما در مورد تولد ترکیه….این را از شما شنیدم)

پاسخ من : من چند جا گفتم شما مطالعه ندارید.

و این هم لینک آن : http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%AA%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B3

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (در مورد ادیان در آمریکا میشود بفرمایید چه ادیانی در آنجا بودند؟؟؟ نام پیامبرشان چه بود؟؟چه الگوی دینی داشتند؟؟؟)

پاسخ من : 1- شما در سوال اولیه این تاپیک ادعای دو پیامبر یعنی عیسی و موسی را مطرح کردی و گفتی افسانه است که من با ذکر منابع ثابت کردم که دروغ می گویی .

2- آمدی و پیامبر اسلام را زیر سوال بردی که من با سند ثابت کردم که سلمان فارسی برای پیامبر آیات را تعلیم نمی داد به لحاظ اینکه در 13 سال که پیامبر در مکه بود اصلا سلمان وجود نداشت . و در مدینه سلمان نزد پیامبر آمد .

3- خواهشمندم بیشتر از این لجاجت کودکانه به خرج نده و من هم مسئول نیستم که 124 هزار پیامبر را برای تو ثابت کنم که در کدام سرزمین زندگی می کردند و نام آنها چه بوده است .

4- باورها و عقائد دینی مردمان قاره های دیگر تحریف شده ی همان دینهای الهی که به پیامبران آن زمان نازل شده می باشد ، و چون پیامبر اسلام در زمانی آیات الهی برایش نازل شد که اکثر مردم جهان با یکدیگر ارتباط داشتند و برای همین این دین برای همه ی انسانها نازل شده است .

(هَـٰذَا بَيَانٌ لِّلنَّاسِ وَهُدًى وَمَوْعِظَةٌ لِّلْمُتَّقِينَ)

اینکه گفته ای (یوسفوس فلاویوس در مورد عیسی سخن نمیگوید اتفاقا در لینکی که در ویکی پدیا دادید این مورد آمده سخن او در مورد عیسی پر تردید است)

پاسخ من : 1- اگر یوسفوس در مورد عیسی سخن نمی گوید پس چطوری گفته های او در مورد عیسی پر تردید است ؟؟!!

عقل و شعور هم چیز خوبی است .

2- شما به صراحت در تاریخ 7/7/93 ادعا کرده بودی (هر چند تاریخ نویسان دیگری بعد از عیسی هم بودند اما آنها هم یادی از عیسی نکردند) که من به طور نمونه دو نفر را معرفی کردم .

حالا می خواهی بحث را عوض کنی و بگویی در مورد گفته های او تردید وجود دارد .

پس ادعای شما که گفتی هیچ تاریخ نگاری درباره ی عیسی صحبت نکرده است باطل شد و اینکه در گفته هایش در مورد عسی چه موضوعاتی مطرح کرده بحث دیگری می باشد .

از خوانندگان می خواهم که به این لینک مراجعه کنند و گفته های تاریخ نگاران را مطالعه کنند تا دروغگو و کذاب رسوا شود :

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%DB%8C%D8%B3%DB%8C

اینکه گفته ای (تاسیتوس هم نکته قابل تاملی برای عیسی و رخ داد مهمی از او ندارد)

پاسخ من : شما که در تاریخ 7/7/93 ادعا کردی که هیچ تاریخ نگاری یادی از عیسی نکرده و حالا که من ادعای شما را باطل کردم می خواهی بحث را عوض کنی و بگویی رخداد مهمی را مطرح نکرده ، این بحث جداگانه ای است .

و برای چندمین بار از شما می خواهم که لجاجت کودکانه به خرج نده و خود را بیشتر از این رسوا نکن و من قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنم .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 75)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.