دعوا های بیفایده

Home انجمن ها گفتگوی ازاد دعوا های بیفایده

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  آقای اسلام در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 75)
  • نویسنده
    سلام

حالتان خوب است؟؟؟

در مورد داستان هروس و باکره بودن ایزیس دیگر توضیحات نمیخواهد

همه میدانند هروس یک افسانه بسیار قدیمی مصری است که از مادری به نام ایزیس بدنیا می آید و اتفاقا ادامه داستانش خدایان سه گانه هم دارد که در مسیحیت وجود دارد اما پیامبر اسلام برای اینکه خود را جداگانه و مصلح نشان دهد این عقیده پایه ای مسیحیت را تحریف بیان میکند

از کنار باقی کامنت شما با یک پوزخند میگذریم:))))))

سلام

اولا جوابت هیچ ربطی به سوال من نداشت و قتی من میگم چرا این داستانها و تخیلات فقط در کتب نوشته بنی اسراییله

گفتن چرا تحریف شدند هیچ ربطی ندارد

اما اینکه تحریف نشدند و شما گفتی چرا چند تا انجیل داریم؟؟؟

خب چند تا قرآن هم داریم

چند تا تلفظ قرآن هم داریم

هرکس به گونه ای میخواند

مثلا در عراق گروهی هستند که قرآنی دارند که آیات جهاد را ندارد

یا پیروان رشاد خلیفه آیات 128 و 129 قرآن را قبول ندارند

ابن مسعود در صدر اسلام اصلا سه آیه قرآن را در مصحفش نوشته نبود

قرآن ها تفاوت های زیادی دارند

و چند دستگی بین قرآن هم زیاد است

البته دیده ام مسلمانان میگویند پیامبر اسلام فقط یک قرآن را نازل کرد

خب باشد

عیسی هم فقط یک انجیل را نازل کرد

آن هم تحریف شد

و امروز میبینیم که قرآن در هر جای جهان فرق میکند

البته قبول دارم بیشتر مسلمانان قرآن عثمان را پذیرفتند اما تفاوت ها چیز نیست که بشود چشم پوشی کرد

حتی اخیرا قرآنی در صنعا یافت شده است که از متون قدیمی قرآنی است که به اوایل اسلام برمیگردد

و آنقدر این قرآن با قرآن امروزی تفاوت دارد که خیلی ها در صدد حذف آیه “انا نحن نزلنا الذکر و انا له لحافظون” از قرآن هستند

هرچند مسلمانان از جوابگویی دست برنمیدارند و جواب های کشکی مانند آن قرآن حدیث مخلوط دارد و ….. میدهند

اما آنچه عیان است این است که قرآنی در سده های اولیه وجود داشت که کاملا با قرآن امروزی تفاوت دارد

حتی در احادیث صحیح بخاری هم ذکر شده است که قرآن آیات دیگری داشته است که نسخ شده است

وو در همین سایت هم مقاله اش در سه بخش موجود است

که مسلمانان به نام ناسخ و منسوخ آن ها را زیر سبیلی رد میکنند

================

در مورد هرودوت و کنزیاس هم باید بگویم آنها میتوانسند حداقل داستان های خارق العاده موسی را ذکر کنند و سوال اینجاست که چرا ذکر نکردند؟؟؟؟

واقعا چرا؟؟؟موسی با آن شاهکار هایش در تاریخ ناپیداست و فقط میتوان داستانهایش را در کتب مقدس یافت؟؟؟

هر چند تاریخ نویسان دیگری بعد از عیسی هم بودند اما آنها هم یادی از عیسی نکردند

اما در مورد تولد ترکیه….این را از شما شنیدم

اما آنچه واضح است تاریخ نویسان به مصر سفرهای زیادی کردند هرچند تولد در ترکیه هم دردی از شما دوا نمیکند چون نزدیک به فلسطین امروزی است و باید با موسی شناخت حداقلی داشته باشند

در مورد ادیان در آمریکا

میشود بفرمایید چه ادیانی در آنجا بودند؟؟؟

نام پیامبرشان چه بود؟؟

چه الگوی دینی داشتند؟؟؟

آره شما راست میگی

باید اول برام ثابت بشه قرآن کلام خداست بعد نظر بدم

مثلا اعجاز های علمی قرآن اینه که میگه منی از سینه و کمر خارج میشه

یخرج من بین الصلب و الترائب

نمیدونم هنوز شما مسلمانان نمیدانید که منی از بیضه های مرد و تخمدانهای زن خارج میشه!!!

این آیات معجزه آمیز!!!!!! آنقدر مسلمان راهی این دین خواهد کرد که نیازی به امام زمان و کشتارهایش نخواهد بود

یا اینکه میگوید زمین صاف است

جعل لکم الارض فراشا

یا میگوید زمین بسیط است

این ها همه تفاسیر دانشمندان قدیم از اطراف بوده است که پیامبر اسلام هم ذکر کرده است

یا خیلی ها فکر میکنند آسمان هفتاست و جالب است بدانید این هم تفسیر افلاطونی آسمانهانست

یا دیه ام خیلی از مسلمانان در صدد توضیح زبان قرآن می آیند تا بگویند اینها ایهام دارد و منظور قرآن چیز دیگریست

مثلا در در مورد ذوالقرنین قرآن میگوید:”حتی اذا بلغ مطلع الشمس” تا زمیانیکه به محل طلوع خورشید رسید

خب زمان قدیم مردم فکر میکردند که زمین صافه و میشه به محل طلوع خورشید رسید در حالیکه چنین نیست

جناب حقیقت جو بازهم به اعجاز قرآن مینازید؟؟؟

سیدنا عمر
    مشارکت کننده
    نوشته اید:حالتان خوب است؟؟؟فقط با یک پوزخند از کنار این کامنت میگذریم:
    پاسخ:نمیدانم چرا ملحدین وقتی از جواب عاجز می مانند خود را به کوچه علی چپ می زنند
    نمیدانستم در بحث اینقدر ضعیف هستی که بدون جواب از بحث فرار می کنید جناب؟؟اما به این سوال جواب ندادی که چه چیز قرآن افسانه است؟؟
    به این سوالم جواب ندادی که شباهت حوروس به حضرت عیسی چیست؟؟
    تناقض حرفت که گفتی پادشاه فقط کودکیش شبیه حضرت موسی است فقط کودکیش حالا معلوم نیست که شما چگونه استدلال کردی که سرگذشت زندگی این دو شبیه به هم است؟؟
    نوشته اید:متاسفانه من هرچه گشتم جوابی از پیامبر اسلام در متن قرآن ندیدم شاید بشود در حدیث مطلبی یافت
    پاسخ:شما هنوز نمیدانید که قرآن را پیامبر ننوشته بلکه کلام الله است

(وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يُجَادِلُ فِي اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَلَا هُدًى وَلَا كِتَابٍ مُنِيرٍ) الحج 8
    «و از میان مردم کسی است که درباره خدا بدون دانش و رهنمود و کتاب روشنگری به مجادله می‌پردازد».

« هُوَ الَّذِی أَنْزَلَ عَلَیْکَ الْکِتَابَ مِنْهُ آَیَاتٌ مُحْکَمَاتٌ هُنَّ أُمُّ الْکِتَابِ وَأُخَرُ مُتَشَابِهَاتٌ فَأَمَّا الَّذِینَ فِی قُلُوبِهِمْ زَیْغٌ فَیَتَّبِعُونَ مَا تَشَابَهَ مِنْهُ ابْتِغَاءَ الْفِتْنَةِ وَابْتِغَاءَ تَأْوِیلِهِ وَمَا یَعْلَمُ تَأْوِیلَهُ إِلَّا اللَّهُ وَالرَّاسِخُونَ فِی الْعِلْمِ یَقُولُونَ آَمَنَّا بِهِ کُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنَا» آل عمران 7. یعنی: «اوست که قرآن را بر تو نازل کرده، بخشی از آن آیات محکمات، که آنان اصل و اساس این کتاب اند و بخشی از آن آیات متشابهات اند. و اما کسانی که در دلهایشان کژی است، برای فتنه انگیزی و تأویل به دنبال متشابهات می افتند، در حالیکه تأویل آنها را جز الله تعالی کسی نمی داند. ثابت قدمان در علم می گویند: ما به همه ی آنها ایمان داریم و همه از سوی خدای ماست.»
    اگر پوزخندتان تمام شد لطفا جواب دهید.در ضمن در بحث جای لودگی نیست جناب

عزیز دل آخه تو چیزی نگفتی که من جواب بدم؟

عدالت و …. چه ربطی به صحت داستان دارد؟؟؟ خب پس افسانه های شاهنامه هم واقعیست چون بحث عدالت دارد

اینه منطق شما؟؟؟

گفتی نماز خواندن الکیه؟؟؟

مگر نیست؟؟ شما اینقدر نماز خواندی به کجا رسیدی؟این همه مسلمان در جهان نماز میخوانند به کجا رسیدند؟؟ فقیرترین کشورهای جهان مسلمانان هستند

بدبخت ترین مردمان مسلمانان هستند

خرافاتی ترین مردمان مسلمانان هستند

هنوز به چشم زخم اعتقاد دارند و بدبختانه این را قرآن هم مهر تایید زده است

زیر کامنت قبلی ات را نگاه کن و ببین گفتم هروس کیست

اما باقی کامنتت ارزش جواب دادن ندارد

ایراداتی را به جناب حقیقت جو در مورد خطاهای علمی هم گفتم که اگر بخواهید معجزات علمی را نیز زیر سوال خواهیم برد

مثلا در همین سایت یکی از معجزات علمی قرآن را تفکر در قلب میداند که علم روز هم به آن رسیده است

یکی نیست به این جناب سجودی بگوید آخر مرد مومن اکنون مردم با قلب های کاملا مکانیکی و مصنوعی که هیچ قوه تفکری ندارند زندگی میکنند و فکزر هم میکنند

اگر قلب مرکز تعقل است پس چرا افراد با قلب های مصنوعی و مکانیکی میتوانند فکر کنند

یا کدام داستان قرآن واقعیست؟؟؟داستان نوح واقعیست؟؟؟

کشتی نوح چقدر بزرگ بود که این همه موجودات را در خودش جای داده است؟؟

ما چندین هزار نوع موجود زنده داریم بفرمایید این کشتی چه ابعاد نجومی داشته است که آقای نوح از هر نوع موجود یک جفت را درون آن جای داده است؟

محض خنده میگویم فرض کنید نوح یک جفت مورچه خوار به درون کشتی برد و حتما هم یک جفت مورچه

خب بفرمایید اگر این مورچه خوارها گرسنه شوند باید چه کنند؟؟؟

آن مورچه ها را بخورند که نسل مورچه امروزی از کجا آمد؟؟؟

داستان موسی و شکافته شدن دریا و…. اینها اینقدر تناقض دارد که بخواهم بنویسم باید سالها تایپ کنم

abdollah1990
    کاربر

با سلام .

اولا ادعایی که در سوال اولیه این تاپیک کردی و گفتی (داستان کودکی موسی دقیقا داستان سارگن پادشاه آکد است و داستان موسی رونویسی از آن افسانه است که هزار سال پیش وجود داشته است)

و همچنین ادعایی که در تاریخ 5/7/93 کردی (شما سرچ کن سارگن پادشاه آکد و سنگواره مختص زندگی او را بخوان که داستان کودکی موسی را برای خودش ذکر کرده است)

و من طبق دستور شما عمل کردم و پاسخ شما را دادم . چرا پاسخ نمی دهی ؟؟؟

نکته جالب این بود که لوحی که زندگی سارگن را از زبان خودش بیان می کند مربوط به 1400 سال بعد از مرگ سارگن و در قرن 7 قبل میلاد و حدودا 600 سال بعد از فوت حضرت موسی بوده است !!

حال قضاوت با خوانندگان است که زندگی سارگن از زندگی موسی کپی برداری شده یا نه ؟؟

این هم لینک زندگینامه وی : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D9%86_%D8%A8%D8%B2

و تا پاسخ ندهی و یا از نسبت دروغی که داده ای معذرت خواهی نکنی دست بردار نیستم .

اینکه گفته ای (خب چند تا قرآن هم داریم)

پاسخ من : در نزد مسلمانان یک قران صحیح است و اگر مغرضین و دشمنان اسلام قران های دیگری نوشته باشند در نزد مسلمانان باطل است و مثل مسیحیت که چند انجیل را قبول دارد نیستند و مسلمانان حقیقی یک قران را قبول دارند .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (چند تا تلفظ قرآن هم داریم هرکس به گونه ای میخواند)

پاسخ من : تمام حروف و کلمه های قران یکی است و اگر کسانی با لهجه های مختلف تلفظ کرده باشند ایرادی نیست همانطوری که کتاب درسی مدرسه را بعضی از شهرهای مختلف با لهجه ی محلی خودشان تلفظ می کنند .

اینکه گفته ای (مثلا در عراق گروهی هستند که قرآنی دارند که آیات جهاد را ندارد)

پاسخ من : در نزد تمام مسلمانان واقعی که نود درصد مسلمانان را تشکیل می دهند آن قران باطل است .

اینکه گفته ای (ابن مسعود در صدر اسلام اصلا سه آیه قرآن را در مصحفش نوشته نبود)

پاسخ من : فارغ از صحت و سقم نقلی که کرده ای امکان دارد در زمان نازل شدن آن سه ایه حضور نداشته .

اینکه گفته ای (قرآن ها تفاوت های زیادی دارند و چند دستگی بین قرآن هم زیاد است)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟

و نمی شود قران را تحریف کرد چون از زمان پیامبر تا امروز نسل در نسل هزاران نفر حافظ قرانند .

اینکه گفته ای (البته دیده ام مسلمانان میگویند پیامبر اسلام فقط یک قرآن را نازل کرد)

پاسخ من : باز هم دوباره دروغ شاخدار گفته ای ؟؟

تمام مسلمانان معتقدند که قران را خداوند نازل کرده است .

پیامبر قران را به کی نازل کرده است ؟؟

اینکه گفته ای (حتی اخیرا قرآنی در صنعا یافت شده است که از متون قدیمی قرآنی است که به اوایل اسلام برمیگردد)

پاسخ من : چون قاریان اصلی در زمان پیامبر در مکه و مدینه بوده اند و قران امروزی هم با قرانی که آنها حفظ داشتند یکی است هر قران دیگری که در شهرهای دیگر نوشته شده بوده توسط افرادی بوده است که قران را کاملا حفظ نبوده اند و فقط از دیگران شنیده بودند و خوب حفظ نکرده بودند .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (و آنقدر این قرآن با قرآن امروزی تفاوت دارد که خیلی ها در صدد حذف آیه “انا نحن نزلنا الذکر و انا له لحافظون” از قرآن هستند)

پاسخ من : نمی شود قران را تحریف کرد چون از زمان پیامبر تا امروز نسل در نسل هزاران نفر حافظ قرانند .

اینکه گفته ای (اما آنچه عیان است این است که قرآنی در سده های اولیه وجود داشت که کاملا با قرآن امروزی تفاوت دارد)

پاسخ من : وقتی خداوند کسی را رسوا کند بدست خودش رسوا می کند .

خود شما به در چند سطر بالاتر به صراحت گفته ای (البته قبول دارم بیشتر مسلمانان قرآن عثمان را پذیرفتند)

پس آیا از قران عثمان ، قرانی نزدیکتر به زمان نازل شدن آن از طرف خداوند وجود دارد ؟؟؟!!!

چه برسد به سده های اول !!

اینکه گفته ای (حتی در احادیث صحیح بخاری هم ذکر شده است که قرآن آیات دیگری داشته است که نسخ شده است)

پاسخ من : شما هنوز نمی دانی که در خود قران هم ناسخ و منسوخ آمده است .

اینکه گفته ای (در مورد هرودوت و کنزیاس هم باید بگویم آنها میتوانسند حداقل داستان های خارق العاده موسی را ذکر کنند)

پاسخ من : 1- شما اول به دروغ ادعا کردی که چرا هرودت و کتزیاس تاریخ حضرت عیسی را ذکر نکرده اند که من ثابت کردم این ادعای شما دروغ است و آن دو نفر حدودا 400 سال قبل از عیسی بوده اند .

2- در مورد حضرت موسی هم چندین مورخ به صراحت ذکر کرده اند از جمله : نومنیوس و یوسفوس فلاویوسو و تاسیتوس و استرابون و ……..

و این هم لینکش : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (مثلا اعجاز های علمی قرآن اینه که میگه منی از سینه و کمر خارج میشه یخرج من بین الصلب و الترائب)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟

وقتی معنی کلمه بین را نمی فهمی ادعای عالم بودن هم داری ؟؟!!! چون هنوز یک موضوعی به این کوچکی را نمی دانی من برایت معنی می کنم تا دیگر ادعای عالم بودن نکنی .

بین صلب و ترائب یعنی بین پشت و سینه .

اینکه گفته ای (نمیدونم هنوز شما مسلمانان نمیدانید که منی از بیضه های مرد و تخمدانهای زن خارج میشه!!)

پاسخ من : 1- هنوز نمی دانی که از تخمدان زن مایع منی خارج نمی شود .

2- منی از اندام‌های جنسی مردانهٔ انسان و یا جانوران هرمافرودیت ترشح می‌شود و می‌تواند با تخمک جنس ماده فرایند لقاح را برقرار کند.

3- اندامی که بیشترین عملکرد را در ساخت منی دارد غده ویزوکولی (seminal vesicle) است که حدودا 75 در صد در ساخت مایع منی نقش دارد .

و عکس این غده را که دقیقا در کجا قرار دارد برایت می گذارم تا شیر فهم شوی :

4- در تجربه هم مشخص شده است زمانی که فردی چندین بار در یک روز عمل جنسی انجام می دهداولین جایی که احساس ضعف و درد می کند کمرش می باشد .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (یا اینکه میگوید زمین صاف است جعل لکم الارض فراشا)

پاسخ من : باز هم شما چون علامه دهر هستید متوجه نشدید که معنی آیه این می شود :

(آن کس که زمین را بستر شما قرار داد )

اینکه گفته ای (یا میگوید زمین بسیط است)

پاسخ من : باز هم شما چون علامه دهر هستید متوجه نشدید که معنی آیه این می شود :

(خداوند زمین را برای شما گسترده و فراخ کرده است.)

ودر عرف هم وقتی یک مغازه دار اجناس خود را در بیرون از مغازه روی میز یا پیشخوان قرار می دهد می گویند که بساط کرده است .

اینکه گفته ای (یا خیلی ها فکر میکنند آسمان هفتاست)

پاسخ من : تا همین 50 سال قبل اگر به دانشمندان گفته می شد که هزاران کهکشان مثل کهکشان راه شیری وجود دارد قبول نمی کردند به لحاظ اینکه عقلشان قاصر از فهم این موضوع بود و معنیش این نبود که هزاران کهکشان وجود ندارد .

و امروز هم همان موضوع می باشد چون فهم و عقل اشخاص امروزی قاصر از این موضوع هفت آسمان است آیا اگر در چند صد سال آینده این موضوع ثابت شد یعنی وجود ندارد ؟؟؟!!!

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (مثلا در در مورد ذوالقرنین قرآن میگوید:”حتی اذا بلغ مطلع الشمس” تا زمیانیکه به محل طلوع خورشید رسید)

پاسخ من : باز هم شما چون علامه دهر هستید برای چندمین بار متوجه نشدید که معنی آیه این می شود :

(تا چون به مشرق زمین رسید)

و همانطوری که در آیه دیگر ذکر شده (حَتَّىٰ إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ) (معنی : تا وقتی که طفل به حد رشد رسید)

و همچنین (حَتَّىٰ إِذَا بَلَغَ بَيْنَ السَّدَّيْنِ) (معنی :تا چون رسید میان دو سد)

به همین اندازه اکتفا می کنم و فکر می کنم شیرفهم شده باشی و دست از لجاجت کودکانه برداری و خود را بیشتر رسوا نکنی .

چون در تمام موضوعاتی که از سوال اولیه تا امروز مطرح کرده ای با مدرک و سند پاسخ داده ام و قضاوت را به خوانندگان فهیم و با شعور و بی غرض و مرض واگذار می کنم .

حقيقت جو
    کاربر
    جناب اسلام گفته بودم اگر کور نشده باشی راه حق رو پیدا میکنی ولی ظاهرا بدجور کور تشریف داری.
    نه تنها من بلکه تمام مسلمانان به اعجازهای علمی قرآن کریم مینازند و افتخار میکنند. دکتر کیث مور که دکترای آناتومی بدن داره و جوایز متعددی در رشته خودش گرفته وقتی به آیات تشریح مراحل تشکیل جنین در قرآن رسیده بود چنان شگفت زده و متاثر شده بود که بعضی از کتب خودش رو تصحیح کرد و بر مبنای قرآن نوشتش اونوقت 4تا ملحد جاهل مثل جنابعالی و دیگران که کفش همچین دانشمندایی هم نمیشید اومدید میخاید از قرآن ایراد بگیرید.!!!!!!
    خجالت بکشید از این صحنه سازی ها..

نمیدانم چرا این دانشمندان همگی فهمیدند اسلام حق است اما مسلمان نشدند

چند وقت پیش در مورد موریس بوکای که بر روی جسد فرعون کار میکرد هم همین سخنان بود بعد ها مشخص شد او پزشک معالج دربار سلطنتی آل سعود بوده و کتابش در مورد قرآن و انجیل دروغ و بی پایه است

کشفش در مورد نمک بر روی مرنپتاح هم واضح شد که فقط مسلمانان را شاسکول گیر آورده و هیچ کس جز مسلمانان این دروغ هایش را باور نکرد زیرا دانشمندان میدانستند که نمک بر روی همه مومیای ها وجود دارد و کشف نمک چیز خاصی نیست

این دانشمندان به خاطر پول نفت آل سعود چند دقیقه مقابل دوربین میروند و چرند و پرند میگویند در حالیکه قرآن هیچ نکته حائز اهمیتی ندارد و همه اش تناقض و پارادوکس و تخیلات است

همانطور که گفتم هیچ اثری از موسی و فرعونش نمیباشد

فرعونی که در دریا غرق شده باشد

متاسفانه تمام فرعون ها ی هم عصر موسی یافت و علت مرگ آنها هم مشخص شده است

مسلمانان ابتدا تلاش داشتند رامسس دوم را فرعون موسی نشان دهند اما بعد ها فهمیدند علت مرگ او ورم استخوان بوده است و بعد کشور عربستان با دادن پول و خرید موریس بوکای سعی در فریب اذهان کرد تا مرنپتاح را فرعون نشان دهد که پس از مدت کوتاهی این دروغ مسلمانان هم کشف شد

و علت مرگ مرنپتاح هم مشخص گردید

هرچند رونی وایت کذاب با تیغ زدن یهودیان اعماق دریای سرخ را کاوش کرده است اما هیچ چیز پیدا نکرده است و با فتوشاپ و صحنه سازی چند عکس از کالسکه و استخوان نشان داده که هیچ مرجعی آن را ندیده تا چه برسد که تایید کند

اگر چه عکس چرخ کالسکه به گونه ای است که گویی طلاکاری شده است و بحث در مورد دروغ بودن آن بسیار واضح است

اما این آقای دکتر هم که نام بردید را بررسی میکنم و حساب بانکی اش که پول عربستان به آنجا ریخته شده را نیز پیدا خواهم کرد

اصلا بفرمایید کجای قرآن جنین شناسی را توضیح میدهد تا دروغ بودنش را بر ملا کنم؟؟؟؟؟

الم نجعل الارض مهادا؟؟؟؟

این یعنی زمین گرده؟؟؟؟

فرش بودن یعنی گرده؟؟؟؟

گسترده بودن یعنی گرده؟؟؟؟

بله همانطور که گفتم آیات قرآن را هرکس هرطور بخواهد معنی میکند اما در مورد داستان ذوالقرنین دیگر مچ شما گرفته است

بلغ یعنی رسیدن

مطلع شمس یعنی محل طلوع خورشید و نه مشرق زمین

در قرآن مشرق را به راحتی و بوضوح مشرق نامیده است

خودتان را فیلم کنید

رب المشرقین و رب المغربین

آیه در مورد ذوالقرنین بوضوح میگوید خدای محمد فکر میکرده است ذوالقرنین به محل طلوع خورشید رسیده است

به کلمه “مطلع” توجه کنید و زیر سبیلی معنایش را رد نکنید

حالا داستان ذوالقرنین شد چه خوب است اراجیف دیگر این داستان را هم بگویم

مثلا قوم یاجوج و ماجوج که ذوالقرنین سدی بین آنها میکشد

کجایند این قوم؟؟؟ و اصلا کجاست آن سد آهنی و بزرگ؟؟؟ الآن آن قوم باید پشت آن سد باشند اما کجایند؟؟؟

جناب عبدالله شما فقط داد بزن معجزه معجزه در حالیکه قرآن تمامش اشتباه است

در مورد قرآن صنعا هم باید خدکت شما عرض کنم

بالخره قدیمی ترین قرآنیست که پیدا شده و با قرآن امروزی فرق دارد و متعلق به دوران حضور محمد است

کمی در موردش تحقیق کن جانم

من کاری ندارم که قرآن اصلی هست یا نیست

خدا میگوید ما قرآن را نازل کردیم و خودمان هم حفظش میکنیم

بفرمایید این قرآن قدیمی که مثلا خدا حفظش میکند چرا با قرآن شما فرق دارد؟؟چرا خدا درست و حسابی حفظش نکرده است؟؟؟

هرچند امروزه پس از بررسی ها مشخص شده پیامبر اشعارش کپی شده از اشعار شاعران قدیمی مانند امرالقیس است

و محمد چیز جدیدی نمیگفت

و اگر شما اشعار وی را با سخنان محمد مقایسه کنید فقط تغییر کوچکی خواهید دید

که حتی محمد برای پوشیدن این شباهت بیا میکند که امرالقیس زودتر از من وحی را دریافت کرد

شبیه این موارد در دنیای اسلام زیاد است

مثلا کتابی خواندم با نام موافقات عمر

که عمر تقاضا میکرد و محمد آیه نازل میکرد

خیلی باحاله

یعنی اگر عمر بیشتر تقاضا میکرد محمد هم بیشتر آیه نازل میکرد

در هر حال آیات قرآن چیز جدیدی نیست و همه سودجویی های محمد و دستورات او برای اداره اعراب است

مثلا جالب است عایشه به زنا محکوم میشود و چون وی سوگلی محمد است وی به فکر نزول آیه میافتد تا سوگلی خودش را به دامانش برگرداند و قانون صادر میشود که 4 شاهد بیاورید

واقعا اگر قرآن کتابی محفوظ است

آیا اگر عایشه محکوم به زنا نمیشد این آیات نازل میشد؟؟؟

مسلما جواب خیر است

مطمئن باشید اگر پیامبر سوار هواپیما میشد آیه اش هم نازل میشد(فقط محض خنده میگوییم ها)

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 75)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.