دعوا های بیفایده

Home انجمن ها گفتگوی ازاد دعوا های بیفایده

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  آقای اسلام در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 75)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (چگونه این همه داستان و تخیلات فقط در کتب نوشت بنی اسراییل موجود است و تاریخ نویسان دیگر ذکری ازآنها نکرده اند؟؟؟)

پاسخ من : چون آنها پیامبران الهی بوده اند و واقعیت داشته اند و داستان و تخیلات نبوده اند .

اینکه گفته ای (میخواهید شما را به مرجع کپی شده داستان ببرم؟)

پاسخ من : البته اگر مثل سارگن پادشاه آکد نباشد !!!

اینکه گفته ای (اصلا داستان معراج پیامبر اسلام کپی برداری از داستانهای دیگر بود و وقتی پیامبر داستان ارداویراف که از موبدان زرتشت است را میشنود او هم ادعا میکند به معراج میرود!!!!)

پاسخ من : آقایی که ادعای سند محکم می کنی این یکی هم تو زرد از آب در آمد !!

و کتابی که در قرن سوم هجری به رشته تحریر در آمده داستانها و افسانه های آن به درد افرادی مثل شما می خورد .

و این هم لینک آن : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%81%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87

و شما که احتمالا از آن شربت ها استفاده نکرده ای که آمده ای در این سایت و مطلب مینوسی ؟؟

میدونی که ارداویراف از چه شربتی استفاده کرده بود ؟؟؟

به لینکی که گذاشته ام مراجعه کن .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

خواهشمندم ترتیب کامنتها را به هم نزن .

و اگر می خواهی کامنت جدید بگذاری در زیر پست اولیه نگذار .

و اگر می خواهی پاسخ بدهی زیر همان کامنت بگذار .

اینکه گفته ای (خب نمیشد خدا که قادر و تواناست سنگی بفرسته که جایی که پیامبر اونجاست سوراخ باشه و پیامبر آسیب نبینه اما دهن کافران بسته باشه؟)

پاسخ من : به لحاظ اینکه خداوند می دانست که همین افراد دست از لجاجت بر می دارند و دین اسلام را با عقل و شعور خود می پذیرند و بهترین افرادی می شوند که همین دین را پس از فوت پیامبر اسلام به اقصی نقاط جهان منتشر می کنند .

و اگر خداوند آنها را به وسیله ی باران سنگ یا دیگر عذاب ها از بین می برد دین اسلام هم از بین می رفت .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

فعلا برای دست گرمی همین چند پستی را که گذاشته ام و پاسخهایی که داده ام برای شما کافی است اگر واقعا دنبال حقیقت هستید .

و اگر دنبال لجاجت کودکانه هستی که قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم .

و چون این سایت اهل سنت برای همه امکان بیان آزادانه افکار توسط خودشان را ایجاد کرده است و شما و دیگر اهل تشیع چنین سایتی را ندیده اید که هر فردی بتواند همان لحظه افکار و نظرات خود را بدون سانسور بگذارد میخواهید عقده گشایی کنید ولی متاسفانه بیشتر خود را مضحکه خوانندگان قرار می دهید .

گفتی:”دیدگاه و نظرات زیگموند فروید هم به درد خودش می خورد و هیچ گونه سند تاریخی ندارد

اولا دیدگاه زیگموند فروید سند تاریخی دارد

شما سرچ کن سارگن پادشاه آکد و سنگواره مختص زندگی او را بخوان که داستان کودکی موسی را برای خودش ذکر کرده است

و این سند محکم تاریخی است

سند که فقط صحیح بخاری نیست!

فقط موسی نیست داستان عیسی هم کپی برداری از داستان هروس است که یک افسانه مصری است

و گفتم دعواهای شیعه و سنی چرند است چون دینی وجود ندارد که دعوایی باشد

که کدام مذهب درست است و کدام غلط است

چرا موسی و عیسی و پیامبر اسلام همگی در خاور میانه هستند؟

مگر خدا عادل نیست؟ مگر قاره های دیگر پیامبر نمیخواهند؟چرا آمریکا پیامبر ندارد؟

چرا در آمریکا کسی نیامد و ادعای پیامبری نکرد؟

چرا فقط در شرق و خاور میانه پیامبر داریم؟

این پیامبران زاییده تخیلات بنی اسراییل هستند که با جمع و جور کردن افسانه ها ابتدا داستان موسی را ساختند بعدش هم عیسی و پیامبر اسلام هم معجزه ای نداشت که ثابت کند پیامبر خدا بوده

وقتی به پیامبر اسلام گفتند اگر پیامبری معجزه بیار

گفت من بشری مثل شما هستم

کتب انجیل و تورات هم نوشته های بنی اسراییل هستند و تنها جایی که میشود این افراد را پیدا کرد در همین کتب تخیلی میباشد

و گرنه تاریخ نویسان بزرگی در زمان های موسی و بعد موسی مانند هرودوت و کنزیاس و…….. وجود داشتند که افسانه های مردمان را نیز ذکر کردند اما حتی نام کوچکی از افراد خارق العاده مانند موسی و عیسی که مرده زنده میکردند و دریا میشکافتند و…….. نمیبرند

چگونه این همه داستان و تخیلات فقط در کتب نوشت بنی اسراییل موجود است و تاریخ نویسان دیگر ذکری ازآنها نکرده اند؟؟؟

گفتید:”پاسخ من : وقتی پیامبر موضوع اصحاب کهف و قارون و سلیمان و … را که از جانب خدا نازل شده بود را بیان می کرد گفتند که اینها افسانه های پیشینیان است .

خب اینها هم افسانه بود

و کافران به اینها مسلط بودند و میدانستند این داستانها همگی افسانه است

میخواهید شما را به مرجع کپی شده داستان ببرم؟

اصلا داستان معراج پیامبر اسلام کپی برداری از داستانهای دیگر بود و وقتی پیامبر داستان ارداویراف که از موبدان زرتشت است را میشنود

او هم ادعا میکند به معراج میرود!!!!

و چه جالب هر دو داستان شبیه هم هستند

جوابت را گرفتی جانم؟

باسلامی مسلمانانه!!!

آخه عزیز دل! تحریف توسط مسیح و یهود چه ربطی به سوال من داشت؟؟

من میگم این داستانها و تخیلات فقط در کتب نوشته شده توسط بنی اسراییل وجودئ دارد شما میگی اگر از جانب خدا نیست پس چرا تحریفش کردند؟؟؟

اصلا تحریف نشده جانم

اونا همونجوری هست و نوشته های بنی اسراییله

افرادی مانند هرودوت و کنزیاس و دیگر تاریخ نویسان افرادی بودند که تاریخ ملل باستان را ذکر کرده اند و حتی افسانه های آنها را نیز ذکر کرده اند اما در نوشته های آنها هیچ اثری از افراد خارق العاده ای چون عیسی و موسی نیست در حقیقت این افراد کپی برداری ازافسانه های باستانی هستند

مثل عیسی که رونویسی از افسانه هروس است

منابع و مدارک این داستانها هم منابع باستانی است

که در کتاب تولدی دیگر میتوانید همه آنها را پیدا کنید که اگر خواستید رفرنس خواهم داد

اما در مورد پیامبران بلاز هم جواب ندادید

مگر خدا عادل نیست؟؟؟

چرا پیامبران در خاورمیانه هستند؟؟

اصلا کدام پیامبر در آمیرکا بوده است؟؟؟

چرا هرچه پیامبر الوالعزم است در خاور میانه است؟؟

باز هم جواب های من در آوردی!!! و بیفایده که هیچ منطقی در پشت آن نهفته نیست

من میگویم چرا این همه داستان فقط در کتب افسانه ای بنی اسراییل موجود است و افرادی چون تاریخ نویسان هیچ ذکری از آنها نکرده اند اما شما جواب بی ربط میدهید و میگویید چون آنها واقعیت داشته اند و تخیل نبوده اند

این جواب بدرد خودتان میخورد
    ………..

داستان موبد زرتشتی که به معراج رفته متعلق به قبل از اسلام است

و این داستانها را پارسیان برای پیامبر آوردند

که وقتی محمد فهمید این شایعه در بین هوادارانش پیچیده است سریعا آیه 103 نحل را نازل کرد که مردم به تو تهمت میزنند که این آیات را فردی اعجمی به تو یاد میدهد

بعد پیامبر مردم نادان عرب را مسخره کرد و گفت که خدا میگوید که اگر این آیات و داستانها سخن یک اعجمی است شما هم یک اعجمی بیاورید که به صراحت عربی بگوید!!!!!

اما مردم آن زمان عرب نفهمیدند که پیامبرمغلطه کرده است

زیرا او از یک فرد اعجمی این داستانها را آموخته بود و خودش به زبان عربی بیان میکرد

فراموش نکنیم دوران پیامبر دوران شاعران بود

همانطور که دوران موسی دوران ساحران بود

ضمنا در مورد شربت خوردن احترام خودت را نگه دار من هم میتوانم بگویم پیامبر شما آن شربت را خورده که به معراج رفته و با خدا شوخیش گرفته

که خدا 50 وعده نماز بهش میده و همش میاد پایین و میره بالا تا خدا نمازاشو کم کنه

معلوم نیست این خدا اگر واقعا ارحم الراحمین است

چرا پیامبرش دلسوزتر بوده است؟؟؟

روزی آقای اسلام ادعای پیامبری میکند و به او میگویند اگر پیامبری فلان کار را بکن میگوید من مثل شمایم

و روز دیگر فردی به او میگوید اگر پیامبری این مداد را از روی زمین به آسمان ببر

اما آقای اسلام بیچاره که واقعا نمیتواند این کارها را بکند فقط بهانه تراشی میکند و میگوید حیف که با این مداد مینویسند

…………………..

بعدها پیروان آقای اسلام میگویند آقای اسلام میدانست که بعد ها با این مداد سخنان گهربار آقای اسلام را مینوشتند و به همین خاطر آن مداد را به آسمان نفرستاد تا مملکت کفر به راه خدا هدایت شوند

و این است داستان های سخنان مسخره بعضیها

حقيقت جو
    کاربر
    آقای اسلام برای امثال شما اول باید اینکه قرآن کلام خداست ثابت بشه بعد که ثابت شد دیگه این سوالاتت هم خودبخود جواب داده میشه و دیگه نمیای اینجا بگی فلان تاریخ نویس چرا اسم موسی و عیسی رو نیاورد.
    برای اثبات اینکه قرآن کلام خداست به نظر من بهترین راه اعجاز علمی قرانه.
    اگه در فیس بوک عضوی یک گروه هست به نام اعجاز علمی قرآن برو اونجا پر از مقالات در مورد این مطلبه. اگه اهل حقیقت باشی و تعصب کورت نکرده باشه ان شاء الله راه راست رو پیدا میکنی.

حقيقت جو
    کاربر
    آقای اسلام برای امثال شما اول باید اینکه قرآن کلام خداست ثابت بشه بعد که ثابت شد دیگه این سوالاتت هم خودبخود جواب داده میشه و دیگه نمیای اینجا بگی فلان تاریخ نویس چرا اسم موسی و عیسی رو نیاورد.
    اگه در فیس بوک عضوی یک گروه هست به نام اعجاز علمی قرآن برو اونجا پر از مقالات در مورد این مطلبه. اگه اهل حقیقت باشی و تعصب کورت نکرده باشه ان شاء الله راه راست رو پیدا میکنی.

حقيقت جو
    کاربر

سیدنا عمر
    مشارکت کننده
    نوشته اید:متاسفانه من هرچه گشتم جوابی از پیامبر اسلام در متن قرآن ندیدم شاید بشود در حدیث مطلبی یافت که اگر بود ممنون میشم جواب بدهید
    پاسخ:در آیه 6 سوره فرقان خداوند در جواب می فرمایند:قُلْ أَنْزَلَهُ الَّذي يَعْلَمُ السِّرَّ فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ إِنَّهُ کانَ غَفُوراً رَحيماً
    بگو:آن را کسی نازل کرده که رازهای پوشیده در آسمان ها و زمین را می داند ،حقّا که او بسیار آمرزنده و مهربان است.
    وقوله:( قل أنزله الذي يعلم السر في السماوات والأرض )يقول تعالى ذكره :قل يا محمد لهؤلاء المكذبين بآيات الله من مشركي قومك :ماالأمر كما تقولون من أن هذاالقرآن أساطير الأولين،وأن محمدا صلى الله عليه وسلم افتراه وأعانه عليه قوم آخرون،بل هو الحق ، أنزله الرب الذي يعلم سر من في السماوات ومن في الأرض،ولا يخفى عليه شيء،ومحصي ذلك على خلقه ، ومجازيهم بما عزمت عليه قلوبهم،وأضمروه في نفوسهم
    تفسیر طبری
    نوشته اید:چون میشود گفت پیامبر این داستانها را شنیده است و بعد بیان کرده است نیاز به سواد داشتن ندارد
    پاسخ:آیا در افسانه ها اسمی از عدالت آمده است در کدام افسانه آمده که همه ی مردم در نزد خدا یکسان هستند؟؟
    افسانه به معنای داستانی خیالی است تهی از هر راستی
    حالا یک سوال چه چیز قرآن حقیقت ندارد؟؟کدام آیه اش افسانه و داستان است؟
    تعریف افسانه رو نوشتم پیامبر چه چیز خیالی گفته اند؟؟
    عدالت خیالیه؟؟آیا این که به پدر و مادر خود احترام بگذاریم خیالیه یا نماز خواندن خیالیه؟؟
    نوشته اید:اولا دیدگاه زیگموند فروید سند تاریخی دارد.شما سرچ کن سارگن پادشاه آکد و سنگواره مختص زندگی او را بخوان که داستان کودکی موسی را برای خودش ذکر کرده است
    پاسخ:حالا خوبه خودت اعتراف کردی که فقط کودکیش شبیه حضرت موسی است نه همه اش پس چطور شما میگی که حضرت موسی نعوذبالله پیامبر نبوده آیا این پادشاه با حضرت موسی هیچ فرقی نداشت که شما چنین نتیجه گیری کردید؟؟حضرت موسی پادشاهی کرد؟؟این پادشاه مثل حضرت موسی معجزه داشت؟؟
    حالا من یک سوال از شما دارم چطور این پادشاه از زمان تولدش به خاطر دارد من در ویکی پدیا خواندم و احتمالا منبع شما هم همان سایت است نوشته:که مادر کاهنه ام مرا حامله شد، او مرا در خفا به دنیا آورد.او مرا در رودخانه انداخت (به طوری که) آب مرا غرق نکرد.اصلا شما داستان حضرت موسی را خوانده اید؟؟
    این پادشاه چرا نگفته که مادرش برای چه او را به آب انداخته در حالی که در داستان حضرت موسی گفته شده که چرا مادرش او را در آب گذاشته است
    نوشته اید:داستان عیسی هم کپی برداری از داستان هروس است که یک افسانه مصری است
    پاسخ:شما که داستانش را نگفتی من در ویکی پدیا و چند سایت دیگر خواندم شباهتی بین این حوروس و حضرت عیسی ندیدم

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

شما این کامنت را در تاریخ 5/7/93 گذاشته بودی و من پاسخ آن را دادم و برای فریب خوانندگان دوباره همان کامنت را گذاشته ای و من هم دوباره پاسخ آن را می گذارم .

خواهشمندم دیگر از این فریب کاری ها نکن حواسم جمع است .

اینکه گفته ای (شما سرچ کن سارگن پادشاه آکد و سنگواره مختص زندگی او را بخوان که داستان کودکی موسی را برای خودش ذکر کرده است و این سند محکم تاریخی است)

پاسخ من : طبق دستور شما من زندگی نامه سارگن و لوح زندگی وی را مورد بررسی قرار دادم .

نکته جالب این بود که لوحی که زندگی سارگن را از زبان خودش بیان می کند مربوط به 1400 سال بعد از مرگ سارگن و در قرن 7 قبل میلاد و حدودا 600 سال بعد از فوت حضرت موسی بوده است !!

حال قضاوت با خوانندگان است که زندگی سارگن از زندگی موسی کپی برداری شده یا نه ؟؟

این هم لینک زندگینامه وی : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D9%86_%D8%A8%D8%B2

اینکه گفته ای (چرا موسی و عیسی و پیامبر اسلام همگی در خاور میانه هستند؟مگر خدا عادل نیست؟ مگر قاره های دیگر پیامبر نمیخواهند؟چرا آمریکا پیامبر ندارد؟)

پاسخ من : 1- 124000 پیامبر وجود داشته و معلوم نیست که چند هزار پیامبر برای مردم قاره های دیگر بوده است .

باید از مردم همان جا سوال کنید ما مسئول شناخت پیامبران آنها نیستیم .

2- در آمریکای جنوبی و … مشخص شده است که پیامبرانی وجود داشته اند و چون مصر و بین النهرین مرکز تمدن آنزمان بوده است و نام های آن پیامبران در قران به صراحت ذکر شده برای مردم خاورمیانه شناخته شده ترند .

اینکه گفته ای (کتب انجیل و تورات هم نوشته های بنی اسراییل هستند و تنها جایی که میشود این افراد را پیدا کرد در همین کتب تخیلی میباشد)

پاسخ من : اگر کتب انجیل و تورات از جانب خدا نبود پس چرا بنی اسرائیل آنها را تحریف کردند و خواسته های نفسانی خود را در آن گذاشتند ؟؟

اینکه گفته ای (و گرنه تاریخ نویسان بزرگی در زمان های موسی و بعد موسی مانند هرودوت و کنزیاس و…….. وجود داشتند که افسانه های مردمان را نیز ذکر کردند اما حتی نام کوچکی از افراد خارق العاده مانند موسی و عیسی که مرده زنده میکردند و دریا میشکافتند و…….. نمیبرند)

پاسخ من : خوب است که خود شما اعتراف کرده ای که این اشخاص افسانه نویس بودند اگر داستان زندگی موسی و عیسی افسانه می بود حتما ذکر می کردند تا شما و امثال شما در زمستان زیر کرسی تخمه شکسته و آن افسانه ها را مطالعه می کردید .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (و این است داستان های سخنان مسخره بعضیها)

پاسخ من : شما هنوز نمیدانی که دین اسلام یک مجموعه قوانین می باشد که خداوند برای بهتر زندگی کردن انسانها نازل کرده است آن هم در زمانی که انسانها هیچگونه قانونی که برابری انسانها را تضمین کند وجود نداشته است .

و قصصی که در قران آمده برای پند گرفتن و مثال زدن و عبرت گرفتن می باشد .

و دین اسلام نیامده است که مداد به هوا کند و یا کارهای خارق العاده دیگری انجام دهد .

و پیامبر هم همانطوری که از صفتش معلوم است یعنی پیامرسان الهی بوده است .

و همین که در قران خود پیامبر اسلام هم مورد تقدس قرار نگرفته نشان دهنده ی این است که قران از طرف خداوند نازل شده است .

و اگر پیامبر اسلام این کتاب را خودش ساخته بود اولین کاری که می کرد خودش را مقدس می شمرد و دیگران را وادار می کرد که او را پرستش کنند .

و از ایه عبس و تولی و ایه و ان اشرکت .. و دیگر ایات مشخص می شود که خداوند این کتاب را نازل کرده است .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اولا موضوع سارگن را که گفته بودی و من پاسخ دادم و این لینک را گذاشتم پاسخ ندادی ؟؟ :http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D9%86_%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF

اینکه گفته ای (من میگم این داستانها و تخیلات فقط در کتب نوشته شده توسط بنی اسراییل وجودئ دارد شما میگی اگر از جانب خدا نیست پس چرا تحریفش کردند؟؟؟)

پاسخ من : شما مثل اینکه متوجه نیستی که بعد از فوت موسی بنی اسرائیل کتب الهی را تحریف کردند .

اینکه گفته ای (اصلا تحریف نشده جانم اونا همونجوری هست و نوشته های بنی اسراییله)

پاسخ من : اگر آن کتاب ها تحریف نشده است پس چرا چند انجیل وجود دارد ؟؟

و باید مثل قران که تحریف نشده و یک نسخه وجود دارد از آنها هم یک نسخه وجود می داشت .

اینکه گفته ای (افرادی مانند هرودوت و کنزیاس و دیگر تاریخ نویسان افرادی بودند که تاریخ ملل باستان را ذکر کرده اند و حتی افسانه های آنها را نیز ذکر کرده اند اما در نوشته های آنها هیچ اثری از افراد خارق العاده ای چون عیسی و موسی نیست در حقیقت این افراد کپی برداری ازافسانه های باستانی هستند)

پاسخ من : 1- هرودت و کتزیاس در 450 سال قبل از میلاد زندگی می کرده اند چطوری می توانستند تاریخ حضرت عیسی را که 450 سال بعد از آنها متولد شده بنویسند ؟؟!!!!!!

2- خودت می گویی که آنها حتی افسانه ها را هم نوشته اند پس چرا به گفته ی شما افسانه موسی را ننوشتند ؟؟؟

3- آنها متولدین ترکیه بوده اند و به مصر اصلا سفر نکرده اند .

و این هم لینک آن :

http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%AA%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B3

اینکه گفته ای (که در کتاب تولدی دیگر میتوانید همه آنها را پیدا کنید که اگر خواستید رفرنس خواهم داد)

پاسخ من : حتما مثل رفرنس سارگن پادشاه آکد خواهد بود !!!

اینکه گفته ای (اما در مورد پیامبران بلاز هم جواب ندادیدمگر خدا عادل نیست؟؟؟چرا پیامبران در خاورمیانه هستند؟؟)

پاسخ من : 1- 124000 پیامبر وجود داشته و معلوم نیست که چند هزار پیامبر برای مردم قاره های دیگر بوده است .

باید از مردم همان جا سوال کنید ما مسئول شناخت پیامبران آنها نیستیم .

2- در آمریکای جنوبی و … مشخص شده است که پیامبرانی وجود داشته اند و چون مصر و بین النهرین مرکز تمدن آنزمان بوده است و نام های آن پیامبران در قران به صراحت ذکر شده برای مردم خاورمیانه شناخته شده ترند .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (باز هم جواب های من در آوردی!!! و بیفایده که هیچ منطقی در پشت آن نهفته نیست)

پاسخ من : از خوانندگان می خواهم به این لینک ها مراجعه کنند و قضاوت کنند :

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%81%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87

http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%AA%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B3

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D9%86_%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF

اینکه گفته ای (افرادی چون تاریخ نویسان هیچ ذکری از آنها نکرده اند)

پاسخ من : حتما منظور شما همان تاریخ نویسانی است که 450 سال قبل از عیسی به دنیا آمدند و تاریخ عیسی را ننوشتند !!!

عجب !!! عجب !!! خدا عقل و فهم بدهد !!!

اینکه گفته ای (این داستانها را پارسیان برای پیامبر آوردند که وقتی محمد فهمید این شایعه در بین هوادارانش پیچیده است ….)

پاسخ من : 1- در کجای آیه 103 سوره نحل گفته شده که شما هم یک اعجمی بیاورید که به صراحت عربی بگوید ؟؟؟؟

2- اگر سلمان فارسی آیات قران را به پیامبر می گفته پس آیات مکی که در طول 13 سال در مکه نازل شده را پیامبر چطوری گفته است ؟؟

چون سلمان فارسی در مدینه بعد از چند سال پیامبر را ملاقات کرد و مسلمان شد .

3- جریان معراج پیامبر در سال دهم بعثت که پیامبر در مکه بود و هنوز به مدینه مهاجرت نکرده بود و سلمان فارسی هم پیامبر را ندیده بود کدام زرتشتی به پیامبر گفته بود ؟؟!!!!

اینکه گفته ای (فراموش نکنیم دوران پیامبر دوران شاعران بود)

پاسخ من : پس چرا قران مثل مثنوی و حافظ و … به شعر نیست ؟؟

اینکه گفته ای (ضمنا در مورد شربت خوردن احترام خودت را نگه دار …)

پاسخ من : شما موضوع دروغی را درباره ی معراج پیامبر گفتی و من این پاسخ را دادم :

آقایی که ادعای سند محکم می کنی این یکی هم تو زرد از آب در آمد !!

و کتابی که در قرن سوم هجری به رشته تحریر در آمده داستانها و افسانه های آن به درد افرادی مثل شما می خورد .

و این هم لینک آن : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%81%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87

ناراحت نشوید و از خوانندگان می خواهم که به لینک مراجعه کنند و قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (خدا 50 وعده نماز بهش میده و همش میاد پایین و میره بالا تا خدا نمازاشو کم کنه)

پاسخ من : این هم یکی از احادیث ضعیف و مجعول است به دلیل اینکه معراج پیامبر در سال دهم اتفاق افتاده و در طول ده سال قبل از معراج پیامبر پنج وعده نماز می خواندند نه 50 وعده .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 75)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.