Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › درخواست مناظره با تمام ادیان و مذاهب ومکاتب-جزاک الله
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط اوربان موحد در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #5259شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #5260اولا گفتید شیعیان قائل به تحریف قرآن هستند اما دریغ از یک سند ودلیل.این توصیه را از بنده بشنو وقتی دلیلی برای حرف خودت نداشتی سکوت بکنی بهتر است
درمورد مصحف حضرت زهرا عرض کردم که قران نیست طبق تعریف از مصحف هر کتابی را میتوان مصحف نامید.
بنا بر فرض که مصحف قرآن باشد پس لازم میاید که شما هم کافر باشید چون عائشه و صحابه نیز مصحف هایی داشته اند.اسناد را در متن قبلی داده ام.
ولذا دو راه بیشتر نداری جناب به ظاهر موحد؛ یا اینکه حرف بنده را قبول کنی و یا اینکه بر حرفت پا فشاری کنی و با کمال بی سوادی بگویی مصحف یعنی قرآن که در این صورت خودتان هم کافر مشوید
واما اینکه گفتید شیعیان علمای اهل سنت را ترور میکنن واقعا حرف خنده آوریست.چیزی که در عالم از بدیهیات است اینست شما چشم پیشرفت شیعیان را ندارید و لذا به فکر کشتن شیعیان مظلوم میشوید.مانند کشتن حسن شحاته
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #5262رافضی جان . بهرحال جنابعالی عبد زهرا باش و بنده هم عبد الله بدانیم چه کسی در قیامت ضرر می کند ؟؟عبد النبی به معنای بنده نبی کاملا اشتباه است و شرک می باشد . شما هم بدون شوخی عرض میکنم .علاوه بر خدا 12تا 13خدای دیگر هم دارید .علی .حسن .حسین .باقر.تقی .نقی .رضا.و……………..اخرش هم خدای اخرتون که در سر داب است و اسمش جناب امام زمان قاتل و از بین برنده ی نسل بشر می باشد .همچنان که در روایات مذهب رفض امده که از هر هزار نفر 999را نفر می کشد .این خدای اخر رافضه بسیار جلاد و قاتل است .
ای نادان شرط می بندم جز عبودیت بندگان هیچ چیزی در مذهب رافضه موجود نمی باشد . اکراه نکن .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #5263ما اهل سنت فقط غلام و خادم برای خدا هتسیم و بس ولی در مذهب شما انسانها هیچ ارزشی ندارند .همانطور که در سوریه الان میبینم کودکان را سر می برید و مظلوم نمایی میکنید . شماها قاتل های گوسفند صفت هستید .گرگی هستید در لباس میش . والله خجالت می کشم ثانیه ای خودم را جای رافضیان تکفیری سبایی صفوی بگذارم . شماها دینتان بر تروررررررررررر اخلاقی و فیزیکی مخالفان و مخالفان عقایدتان بنا شده . صحابه ما یکی از انها اسمش حضرت سیدنا و قائدنا عمر بن خطاب رضی الله عنه خار چشم مجوسیان و سباییان است .این حضرت بزرگوار وقتی قدس را فتح نمود بخاطر احترام به مخالفان عقیدتی از کلیسای انان که مسلمانان برای مسجد کردنش رفتن بودند خارج شد و فرمود که خارج شوید وبه مذاهب و ادیان دیگر ازادی بدهید .سیدنا و قائدنا عمر بن خطاب رضی الله عنه در روایتی در مورد ازادی فرموده متی استعبدتم الناس …………… چرا و چگونه مردم را به بردگی میگیرید درحالیکه از مادرانشان آزاد زاده شده اند .ولی شماها این مراجع در غل و زنجیر کرده اند شماها رو و باهاتون همه کار میکنید و باز عبد شان هستید . ی سری قیاس کردی که هر ابلهی اندکی توجه کند می فهمد اصلا نباید برای جوابش وقت بگذارم .برو لینکهایی که درباره تحریف قرآن نزد روافض دادم نگاه کن تا بفهمی تعریف جنابعالی از مصحف یک چیز کودکانه است و چیزی از علم قرآن شناسی بارت نیست . جنابعالی مثل اینکه تازه وارد هستی و تحت تاثیر سایت های رافضی قرار گرفتی و از هیچ چیزی خبر نداری . بفرما لینکها را باز کن تا اسناد بی شمار را ببینی.خواننده ی عزیز آیا می شود چیزی را به زور وارد قلبی نمود؟؟
خداوند فرموده است
خَتَم
َ اللَّهُ عَلَى قُلُوبِهِمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَى أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَةٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ
و همچنین الله فرموده است انفال 22
إِنَّ شَرَّ الدَّوَابِّ عِنْدَ اللَّهِ ال
صُّمُّ الْبُكْمُ الَّذِينَ لَا يَعْقِلُونَ
قضاوتتتتتتتتتتتت با خواننده گرامی
سوال از خواننده .براستی ایا به زور می شود کسی را که چشمش را برحق بسته آگاه نمود؟؟براستی ایا کسانی که اساس را بر عناد و جنگ گذاشته اند میتوانند حق را قبول کنند؟؟؟
ای عوام شیعه از خواب پا شوید چرا که روز قیامت جای پشیمانی از کفر و شرک رافضه نیست.
بیدار شوییییییییییییییییید
اوربـــــــــــــــــــــــــان-قاهرالرافضه الملعون
[
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #5283جناب اوربان اولا در مناظره ادرس سایت و لینک نمی دهند.دوما یه موضوع خاصی ر مشخص کن تا مناظره کنیم چون اگه بخوام جواب این لین ها رو بدم هم مباحث قاطی میشود و هم وقتش رو ندارم و هم طولانی میشود
هر موضوعی را انتخاب بکنی من مشکلی ندارم
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #5292دوست عزیز جواب تمام شبهاتت تو اون لینکها هست و بنده مجبور نیستم بشینم چند ساعت کپیش کنم واسه جنابعالیثاتیا اینکه ادعای مناظره ات می شود
1-بنده هیچ بار علمی در شما ندیدم .الله و سولش به من فرمودند برای وقتم ارزش قایل شوم .پس شما باید برای مناظره شرایط را بسنجی .من دو هفته ای می شود اعلام کردم مناظرات برای اسفند که وقتم ازاد است ولی اگر چنانچه بسیار اصرار داری بنده وقتت میدم به شرطها و شروطها
1-معرفی کردن خودت برای مردم تا مردم بدانند مخاطبم اخوند است و چند نفر مقلدش هستن وگرنه من بیایم و به هر بچه ای که ادعایش شود و قت بدهم که دیگر باید قید زندگی را بزنم .پس شخصی که پول امام زمانی بهش میدن تا بیاد اینجا واسه سخن گفتن باید چیزی حالیش باشد پس منتظرم بشناسیمت مثل جناب ولیعصر. ارار دبیلوی شکست خورده و فراری.dlsvkhth14.blogبیسواد-کوشای بی خبر از مذهبش و اخوند باقر پوسایی و محمد شمیلی اخوند و…………….. . من به هر کودکی که از راه برسد و مدعی مناظره باشد وقت نخواهم داد چون وقتم گرانبهاست و در قیامت در قبالش بازخواست می شوم .کسی که میاد باید در میان آن مکتب چند نفر مقلد داشته باشد و چند نفر بشناسنش .نه شخصی مجهول بیاد و فقط واسه خوش گذرانی و لاس زدن وقت بنده رو با شبهات بی اساس و برنمه ریزی شده بگیرد
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
اول باید بگویم که عبدالزهرا یعن غلام حضرت زهرا سلا الله علیها.چون عبد دو معنی دارد.معنی اصلی ان بنده است و معنی دوم آن غلام است.خداوند هم در سوره مبارکه نور آیه 32 عبد را به معنی غلام ا.رده است .میفرماد«وَأَنكِحُوا الْأَيَامَىٰ مِنكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَإِمَائِكُمْ إِن يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ» مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید، همچنین غلامان و کنیزان صالح و درستکارتان را؛ اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بینیاز میسازد؛ خداوند گشایشدهنده و آگاه است.نکند خداوند هم نعوذ بلله دچار شرک شده است که فرموده عبادکم.لابد یعنی بنده های خودتان !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا غلامان خودتان؟؟؟؟؟؟؟
وكذا عبد الكعبة أو الدار أو علي أو الحسن لإيهام التشريك ومثله عبد النبي على ما قاله الأكثرون والأوجه جوازه لا سيما عند إرادة النسبة له صلى الله عليه وسلم
نهاية المحتاج للشافعي الصغير ج 8 ص 148 ط دار الفکر بيروت 1404 .(در صورتي نامگذاري به عبدالکعبه يا عبد الدار يا عبد العلي يا عبدالحسن يا عبد النبي ، حرام است كه موجب توهم شرک باشد؛ اما نظر درست آن است كه اين چنين نامگذاري جايز مي باشد ، بويژه اگر هدف ازاين نامگذاري انتساب صاحب نام به افراد ياد شده باشد.)
این یکی از فتواهای علمای خودتان است
اما علمای اهل سنت که اسمشان عبدالنبی عبدالرسول و… بود:
الشيخ المغربي المالكي الشيخ الإمام العلامة الحجة القدوة الفهامة مفتي السادة المالكية بدمشق
شذرات الذهب ج8/ص83ط دار ابن کثير بدمشق1406و ج8/ص126 ، الأسرار المرفوعة في الأخبار الموضوعة ج1/ص112 و تاريخ البصروي ج1/ص108 .
القاضي الأحمد نجري من رجال المائة الثانية عشرة صاحب جامع العلوم الملقب بدستور العلماء
قواعد الفقه لمحمد عميم البرکتي ج 1 ص 148 دار النشر الصدف کراشي 1407
4- الشيخ بن جماعة
الخليلي أروي ثبته عن الوجيه السكري عن الشيخ سعيد الحلبي عن شاكر العقاد عن التركماني عن العلاء الحصكفي عنه وهو عبد النبي بن عبد القادر الأزهري الخليلي الحنفي يروي عن الشيخ محمد ابن عبد الله التمرتاشي الغزي وغيره
فهرس الفهارس والأثبات ومعجم المعاجم والمسلسلات ج2 ص 754
طبق نظر شما علمای شما هم کافر بوده اند