درخواست مناظره با تمام ادیان و مذاهب ومکاتب-جزاک الله

Home انجمن ها گفتگوی ازاد درخواست مناظره با تمام ادیان و مذاهب ومکاتب-جزاک الله

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  اوربان موحد در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 21)
  • نویسنده
    بنده بر بر حق بودن دین اسلام و اهل سنت شهادت میدهم و اگر کسی خواهان مناظره بود بشرطیکه چیزی بارش باشه از هر مکتبی و هر مذهبی و هر مسلکی بنده در خدمتم جهت مناظره – مناظره با این مکاتب و مذاهب=1-کمونیسم 2-فمنیسم3-مارکسیست4-الحاد گرایی و لاییکی گری5-جدایی طلبان دین از سیاست (سکولارها)6-اگزیستیانسیالیسم6-انارشیسم و بقیه مکاتب نوظهور و ملحد 7-روافض 8-یهودیت 9-مسیحیت10-مجوسیت یا زرتشتیت و………………….. کما کان منتظرم بیایند جهت نشان دادن حقانیت مذاهب و مکاتبشان

منتظرم اشخاصی که صلاحیت علمی لازم را دارند تشریف بیاورند و ما اهل سنت با اغوش باز بستی برای بحث با ایشان باز میکنیم و مناظره را بر موضوع مقرر انجام خواهیم .در حد توان جوابگو خواهیم بود –

والله مستعاان

اوربان -خادم الاسلام

rrw
    کاربر
    يکي اين رواني توهمي را جمع کنه .حالا مي خواهد آبروي اسلام را پيش ديگر اديان ببره. حدافل به آنها بگو وهابي تکفيري هستي!!
    موضوع مشخص کن تا بازم فرارت بدم

نترس فقط بطلان مذهبتو نشون میدم

هر مکتبی جرات مناظره داره بیاد میدان

من اماده ام وعلم مناظره با هر مکتب و مذهب و مسلکی رو دارم و اگر واقعا کسی بر دینی غیر از اسلام (البته روافض خارج از اسلامند) خود را برحق میداند . تشریف بیاره میدانم

فعلا ار ار دبیلو رفته تو سواخ موش و خودش در حال فرار است و ظاهرا تا وقتی منو مینه رنگ و رخسارش میبره

اینم لینک فرارش از بنده http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/1968

اینم لینک دیگر فرارش http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/1982

بیشتر از این فرار نکن اخوند عزیز . من منتظرم برای اثبات دین ابن سباییت

حالا اگر ادعای برحق بودن دین اسلام و اهل سنت را دارم بدان واقعا میتونم اثبات کنم . و اگر مکتبی خود را مرد میداند اوربان در حد توانش در خدمت است

والله مستعان

چی شد کسی جرات مناظره نداره تا براش حقایقو روشن کنم تا مبادا در دوزخ بمیره و به مرگ جاهلی

بنده آماده هستم واقعا سخت منتظرم هر کس مدعی بر حقانیت مذهبش و دینش و مکتبش است اعلام آمادگی کنه . بصورت انلاین هم میتونم جوابگو شبهات باشم .فقط ساعت رو اعلام کند شخص مدعی و نماینده آن مکتب تا براش برنامه ریزی کنم .

والله مستعان

خادم الاسلام-اوربان

کوشا
    کاربر

چی شد کسی جرات مناظره نداره تا براش حقایقو روشن کنم تا مبادا در دوزخ بمیره و به مرگ جاهلی

بنده آماده هستم واقعا سخت منتظرم هر کس مدعی بر حقانیت مذهبش و دینش و مکتبش است اعلام آمادگی کنه . بصورت انلاین هم میتونم جوابگو شبهات باشم .فقط ساعت رو اعلام کند شخص مدعی و نماینده آن مکتب تا براش برنامه ریزی کنم .

والله مستعان

خادم الاسلام-اوربان

سلام

اگه میشه لطف کنید ابتدا حقانیت مذهب اهل سنت را با یکی دو آیه از قرآن ثابت کنید.

با تشکر

1-اولا شما بفرما صلاحیت علمی خود را ثابت کن و بگو از چه مسلک و دین و مذهبی هستی و مقام وجایگاهت چیست تا همه بفهمند که بنده با یک شخص مجهول الهویه حرف نزدم .
    2-شما هر وقت جواب علمی برای این بست یافتی انوقت منتظر باش تا چندین ایه هم برایت ذکر کنم
    http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/1989
    منتظرم قشنگ خودت و درجه علمیت و دین و مسلک را مشخص کنی تا خواننده شما را قشنگ بشناید و اونوقت بحث رو شروع میکنیم . بر موضوع مقرر و توافقی .
    هیچ نادانی برای کسیکه بار علمی نداشته باشد ساعتها وقت نمیگذارد. البته بعضی وقتها با اخوندان جاهل شما وقت دادم ولی صرفا برای اتمام حجت بوده . حالا که میخای وارد گفتگو بشی هویتت و درجه علمیت را مشخص کن تا وارد مرحله بعد شویم
    والله مستعان

کوشا
    کاربر
    1-اولا شما بفرما صلاحیت علمی خود را ثابت کن و بگو از چه مسلک و دین و مذهبی هستی و مقام وجایگاهت چیست تا همه بفهمند که بنده با یک شخص مجهول الهویه حرف نزدم .

از شعری که زیر نوشته ام موجود است تشخیص این موضوع کار سختی نیست.
    2-شما هر وقت جواب علمی برای این بست یافتی انوقت منتظر باش تا چندین ایه هم برایت ذکر کنم

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/1989

جواب دادم تشریف ببرید بخوانید.

منتظرم قشنگ خودت و درجه علمیت و دین و مسلک را مشخص کنی تا خواننده شما را قشنگ بشناید و اونوقت بحث رو شروع میکنیم . بر موضوع مقرر و توافقی .

ادعایی ندارم اما بعید می دانم بتوانید جواب سوال ساده ای که پرسیدم را هم بتوانید بدهید !
    هیچ نادانی برای کسیکه بار علمی نداشته باشد ساعتها وقت نمیگذارد. البته بعضی وقتها با اخوندان جاهل شما وقت دادم ولی صرفا برای اتمام حجت بوده . حالا که میخای وارد گفتگو بشی هویتت و درجه علمیت را مشخص کن تا وارد مرحله بعد شویم

اگر قصد قربة الی الله و هدایت خلق باشد رسول خدا هم که باشی در این راه کمترین کوتاهی نخواهی کرد؛ شما میدان بحث را با میدان جنگ آن هم با کفار حربی اشتباه گرفته اید، لطفا پیاده شوید با هم برویم !

سلام بر کوشای عزیز

دوست گرامی من به مخاطبم بسنگی دارد لحنم . شما مودب وارد شدی و برایت ارزش قایلم برخلاف اخوندانی که وارد میدانم شده اند.

دوست عزیز جوابهایی که در مورد سوالاتم دادی هیج ربطی نداشت و توجیه مناسبی برای مصحف فاطمه و نقص قران در نزد شیعه بود آن هم به شیوه ای که فقط سر خودت را میتوانی کلاه بزاری . یک حدیث صحیح هم ندارید . نه واقعی نه اصطلاحی . اهلسنت هزاران حدیث صحیح مشخص شده و تعریف شده دارند .

شما یک شیعه حق جو هسنی و سعی میکنم در همان تایبیک جوابی مفصل را در همان تایبک که میگی جواب دادی برایت بنویسم . تشیع یک اسلام بدون حدیث صحیح و قر آن است . جوابهایت سفسطه ی حدیث نداشته ی تشیع است .

و هم جنین قرآنی که معلوم نیست کجاست . در دست امام زماتی است که خودش موهوم است .

خیرررررررررررر اهل سنت معتقد به تحریف قرآن نیستند و اگر کسی معتقد باشد بدون شک کافر است ولی ایا شماها جرات دارید بگید کسیکه معتقد به نقص قرآن است حکمش کفر است ؟؟ خیر . جون 90درصد تشیع فوت میشه میره هوا و علمای امامیه ی سر شناسی باقی نمی ماند

امیدوارم فرصتی بیدا کنم و جواب را برای شما در مورد سوالاتی که از مدهب تشیع و مراجع نمودم بدهم . فعلا بسیار گرفتار هستم ولی وقت کنم جند بست هست جواب میدهم . این بستی که شما اسمش را جواب گذاشتی و در واقع طفره بود از جواب .

امیدوارم همجنان که میگویی حق جو هستی همانوطور هم در امر دین کوشا باشی . منتظر جوا سخنانت باش دوست عزیزم . راستی عرض میکنم بهت که مکتب رافضه خطرش برای اسلام به مراتب از کفار حربی بدتر است ولی من کاری به عوامتشیع ندارم که علمای امامیه صفوی انان را از حقیقت زاستین اسلام دور کردن و میگویم که عوام تشیع مسلمان هستند ولی دجار انحرافند و بایستی یا دعوت اصلاح بشند و اخوندان را قطعا کافر میدانم جون میدانند حقایق را ولی بخاطر خمس و صیفه شما حق جویان را دور نگه داشته اند

والله مستعان

کوشا
    کاربر
    سلام

جناب اوربان آنچه نوشته اید بیان یک سری ادعا و بیان اعتقادات است اینکه من یا شما اعتقاد داشته باشیم که چه کسی مومن و چه کسی کافر است اثری ندارد و خداوند بر اساس ادعا و اعتقاد من و شما قضاوت نمی کند.

تقریبا قطع دارم که شما شیعه را از دریچه کتابهایی که خوانده اید شناخته اید و اگر این شجاعت و جسارت را داشته باشید که فقط یک ماه با جمعی از شیعیان زندگی کنید (خصوصا با آنهایی که شما به آنها می گویید اخوند کافر) درصد بسیار زیادی از اعتقادات منفی شما علیه شیعه رنگ خواهد باخت.

شیعه و سنی در نود و نه درصد اعتقادات و درصد زیادی از احکام شرعی با هم فرقی ندارند، تنها اختلاف اساسی در مسئله و موضوع امامت است که در هیچ آیه و روایتی اعتقادت به امامت مردود شمرده نشده بلکه برعکس عدم آن را ملازم با موت جاهلیت قلمداد کرده اند.

قبل از اینکه فرصت کنید و جواب مرا بدهید لطف کنید تنها یکی دو آیه مبنی بر حق مطلق بودن راه و مرام اهل سنت بیان کنید، نام سوره و شماره آیه هم کافی است.

البته من هم وارد جزئیات آنچه در نوشته بالا آمده است نمی شوم و شرح آن را به جواب متقن و مستدل شما در آینده موکول می نمایم.

abdozzahra1
    کاربر
    سلام علیکم
    بدون مقدمه وارد بحث میشوم به یاری حضرت حق
    جناب اوربان دو مسئله طرح کردن یکی مصحف حضرت زهرا سلام الله علیها و دیگری تحریف قرآن در نزد شیعه
    اول مسئله مصحف حضرت زهرا سلام الله علیها:
    تعرسیف مصحف:
    آنچه كه متشكل از برگهاى نـوشته شده ميان دو جلد باشد، مصحف گويند (الجامع للصحف المكتوبه بين الدفتين).صحـاح تـاج اللغه و صحـاح العربيه، جـوهـرى ج4، ص;1383 تـاج العروس، زبيدى، ج6، ص161.
    بنابرايـن مصحف، چند برگ دارد، نه يك برگ; ولى گاه مى تواند كتاب بيـش از يك برگ نداشته باشد، و نيز مصحف مـى بايست ميان دو جلد باشـد، كه برگها را در بـر داشته باشـد. در نتيجه بـايـد گفت ((مصحف)) شامل هـر كتابـى مـى شـود و اختصاص به قرآن ندارد، گـویا اينكه معناى مشهور مصحف، قـرآن است. شايسته است يادآور شـويـم واژه مصحف در قـرآن وارد نشـده و جزء نـامهاى قـرآن نيز شمـرده نشده است.
    جلال الديـن سيوطى(لاتقان فـى علـوم القـرآن، ج اول، ص51 ـ 52، چـاپ دارالفكـر، بيروت) و ابوالمعالى الصالح، يكى از محدثان اسلامى، پنجاه و پنج نام براى قرآن بر شمرده انـد، كه در ميان آنها كلمه ((مصحف)) ديده نمى شود. جالب اینست که هيچ كـس به ((سيبـويه)) در نامگذارى كتـابـش به ((الكتـاب)) به رغم نـامگذارى قـرآن به هميـن نام اعتراض نكرده است، ولـى بر نامگذارى كتاب حضرت فاطمه سلام الله علیها به ((مصحف)) اعتـراض كـرده انـد.(معالـم المدرستيـن، مرتضى عسكرى، چاپ مـوسسه بعثت، ج2، ص34) دكتـر امتياز احمـد در كتاب ((دلائل التـوثيق المبكـر للسنه و الحـديث)) مـى گـويـد::
    مصحف فقط به معناى قرآن نيست، بلكه به معناى كتاب نيز مـى باشد. وى براى اثبات اين مدعا شواهدى را ذكر مى كند.(ترجمه دكتر عبـدالمعطـى اميـن، چاپ دانشگاه پژوهشهاى اسلامـى پاكستان، ص268 ـ 269. ) همچنيـن استاد بكـر بـن عبـدالله در كتـاب ((معرفه النسخ و الصحف الحــديثيه)) مى گـويد: مصحف از جمله اصطلاحاتى است كه شامل هر نـوع مجمـوعه اى كه در بـر دارنـده سخنـانـى است، مـى شــود.(چـاپ دارالـرايه، جـده، ص 28 ــ 31. )
    حالا که مشخص شد لفظ مصحف فقط برای قرآن گفته نمیشود و به هرکتابی میتوان مصحف گفت ولذا مصحف حضرت زهرا نیز کتابی بوده که مسائلی در آن نوشته شده است.
    وهیچ یک از علمای اهل شیعه معتقد نیستند که مصحف آن حضرت قران بوده بلکه فقط کتابی بوده است غیر از قرآن.
    نکته قابل توجه اینست که ام المومنین عائشه نیز مصحفی داشته است(تفسير نسائى 2: 370 ـ تفسير بغوى 2: 331)
    و همچنين بعضى صحابه، مصحف هائى داشتند: مصحف سالم مولى حذيفه، و مصحف ابن مسعود، و مصحف أبى بن كعب، مصحف مقداد، مصحف معاذ بن جبل، و مصحف أبو موسى أشعرى(سد الغابة 4: 216)
    اين مصحفها با مصحف فاطمه و مصحف على چه فرقى دارد؟
    اگر مصحف حضرت زهرا سلام الله علیه قرآن باشد و شیعه بخاطر اعتقاد به قرآن بودن گمراه و کافر است اهل سنت و وهابیت نیز بخاطر مصحف عائشه و مصحف های صحابه گمراه و کافر میباشند.

abdozzahra1
    کاربر
    واما بحث تحریف قرآنکه خود ذات اقدس اله در آیه 9 سوره مبارکه حجر میفرماید«إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ» ما قرآن را نازل کردیم؛ و ما بطور قطع نگهدار آنیم

خداوند میفرماید ما از قرآن حفاظت میکنیم یعنی به هیچ وجه من الوجوه قابل تغییر و تحریف نیست و اگر قائل شویم که شیعیان قرآن را تحریف کرده اند به این معنی است که نعوذ بلله خداوند نتوانسته از قرآن محافظ نماید.
    از طرفی باز خداوند متعال در سوره یونس ایه 38 میفرماید «أَمْ يَقُولُونَ افْتَرَاهُ قُلْ فَأْتُوا بِسُورَةٍ مِّثْلِهِ وَادْعُوا مَنِ اسْتَطَعْتُم مِّن دُونِ اللَّهِ إِن كُنتُمْ صَادِقِين.آیا میگویند که دروغ میگویی؟!بگو مثل قران سوره ای را بیارید و هرکسی را بغیر خدا که میخواهید به کمک بگیرید اگر راست میگویید.»
    و همچنین در سوره بقره ایه 23 و سوره حدید ایه 13 دعوت به تحدی کرده است.
    ولذا طبق ایات صریح قرآن کریم هیچ یک از علمای فعلی قائل به تحریف (کم یا زیاد شدن) قرآن کریم نیستند.
    واما ببینیم نظر علمای اهل سنت درباره قرآن چیست:!!!
    مسند احمد بن حنبل ج 5 ص131: عن ابی بن کعب قال أن رسول الله ص قال أن الله أمرنی أن إقرا علیک القران,قال:فقرأ( لم یکن الذین کفرو من اهل الکتاب) فقرأ فیها: «لو أن أین آدم سأل وادیا من مال فأعطیه لسأل ثانیا.فلو سأل فأطیه لسأل ثالثا.ولا یملأ جوف ابن آدم الا التراب و یتوب الله علی من تاب و أن ذالک الدین القیم عندالله الحنیفة غیر المشرکة و لا الیهودیة و لا النصرانیة و من یفعل خیرا فلن یکفره»
    ترجمه:ابی بن کعب گفت نبی مکرم اسلام فرمود: همانا خداوند به من امر کرده است تا قرآن را برای تو بخوانم پس ایه (لم یکن الذین کفروا من اهل الکتاب ) را خواند و در ادامه خواند:« لو أن أین آدم سأل وادیا من مال فأعطیه لسأل ثانیا.فلو سأل فأطیه لسأل ثالثا.ولا یملأ جوف ابن آدم الا التراب و یتوب الله علی من تاب و أن ذالک الدین القیم عندالله الحنیفة غیر المشرکة و لا الیهودیة و لا النصرانیة و من یفعل خیرا فلن یکفره»
    .(عن زر بن جیش عن ابی ابن کعب قال کم تقرءون من سورة الأحزاب.قال بعضا و سبعین آیة قال لقد قرأتها مع رسول الله ص مثل البقرة أو أکثر منها و إن فیها آیة الرجم)
    و مسند احمد از زر بن جیش از ابی ابن کعب روایت کرده که پرسید : شما چقدر از سوره احزاب میخوانید؟ جواب داد: بعضی از انها را و 70 ایه.گفت: همانا خوانده میشد با رسول خدا مثل سوره بقره یا بیشتر از آن و در ان سوره ایه رجم نیز وجود داشت
    عن رز عن ابی بن کعب قال: کانت سورة الاحزاب توازی سورة البقرة و کان فیها «الشیخ و والشیخة اذا زانا فأجرموهما البتة» الحاکم فی المستدرک مع تلخسص الاف اذهبی.ففی ج 2 ص 415 تفسیرالاحزاب.قال حدیث صحیح و لم یخرجاه و کذالک صححه الذهبی فی التخلیص
    رز از ابی بن کعب روایت کرده است که گفت سوره احزاب با سوره بقره مساوی است(در آیات) و ایه «الشیخ و والشیخة اذا زانا فأجرموها البتة »در آن بود

abdozzahra1
    کاربر
    روی عن عمر بن الخطاب أنه قال و هو علی منبر:إن الله بعث محمد بلحق نبیا وأنزل علیه المتاب فکان مما أنزل آیة الرجم فقرأناها و عقلناها و وعیناها رجم رسول الله ص و رجمنا بعده فأخشی إن طال بالناس زمان أن یقول قائل مانجد آیة الرجم فی کتاب الله فیضل بترک فرسضة أنزلها الله.الرجم فی کتاب الله حق علی من زنی اذا أحصن من الرجال و النساء ثم کنا نقرأ من کتاب الله«أن ل ترغبوا عن آبائکم فإنه کفر بکم أن ترغبو عن آبائکم» (صحیح بخاری ج 8 ص586)
    روایت شده استت که عمر بن خطاب بر روی منبر گفت:همانا خداوند محمد را برای پیامبری به حق نازل کرد و قرآن را بر او نازل کرد.پس از آن قرآن آیه رجم بود.وما آن را میخواندیم و در ان فکر میکردیم و آن را حفظ میکردیم.وپیامبر رجم میکرد و ما نیز بعد از نبی مکرم رجم میکردیم.پس من میترسم زمانی برسد بر مردم که بر بگویند: ما ایه رجم را در قرآن پیدا نکردیم پس گمراه میشود بخاطر ترک فریضه ای که خداوند آن را نازل کرده است.رجم در قرآن حقی است بر زنا کننده ی مرد و زن.سپس میخواندیم از کتاب خدا:«أن لا ترغبوا عن آبائكم فإنه كفر بكم أن ترغبوا عن آبائكم»
    وروى ، عن أبي يونس مولى عائشة قال : أمرتني عائشة : أن أكتب لها مصحفاًً قالت : إذا بلغت إلى هذه الآية : حافظوا على الصلوات والصلاة الوسطى ، فأذني ، فلما بلغتها آذنتها ، فأملت على ( حافظوا على الصلوات والصلاة الوسطى وصلاة العصر وقوموا لله قانتين ) قالت : سمعتها من رسول الله (ص).( الإمام أحمد في مسنده ج 6 ص 73 )
    از ابی یونس مولی روایت شده که گفت:عائشه مرا امر کرد اینکه کتابی بر او بنویسم گفت زمانی که بر این ایه رسیدی«حافظوا على الصلوات والصلاة الوسطى» من بر تو اجازه میدهم که بنویسی «حافظوا على الصلوات والصلاة الوسطى وصلاة العصر وقوموا لله قانتين».عائشه گفت من آن را از رسول خدا شنیده ام
    جناب اوربان شما گفتید:
    هرکس به تحریف قرآن معتقد باشد کافر است
    طبق اسناد صحیح بخاری و و مسلم و…. عمربن خطاب و عائشه جملاتی را جزء قرآن میدانستند که در قران آن را نمی یابیم
    پس……………….(نتیجه گیری با خوانندگان)
    جالب اینجاست که شما اسمتان را موحد گذاشته اید در حالی که از کسانی اطاعت میکنید که قائل به تحریف قرآن بوده اند و طبق اعتقاد خودتان کافر بوده اند.چگونه میشود متبوع کافر باشد ولی تابع موحد؟؟؟؟!!!!
    از اسم جنابعالی شرک هندویسم می بارد

تو عبد زهرا هستی بنده هم عبد الله هستم . پس بنده موحدم و تو بنده ی مخلوقات هستی نه الله .

اینقدر شبهاتت تکراری و بی اساس است که اصلا روش وقت نمیزارم ساعت ها . معلوم است چیزی بارت نیست .

چرا روافض مثل خوکان کوی زینب یک ماه و نیم که وقتم آزاد بود جرات نداشتن وارد گفتگو بشوند ولی اکنون که بنده بسیار مشغولم باد در گلو می اندازن و چرت و پرت میگویند ؟؟ پس نشنان میدهد تا چه حد از وجودم ترس دارید

برای گرفتن تمامی شبهات بی اساست من ابتدا کتابی بهت معرفی میکنم برو قشنگ مطالعه کن تا با مفهموم تحریف و مفهوم مصاحف اشنا شوی . فعلا در پستی مشغول جوابگویی هستم در مورد دفاع از احادیث شیعه که بشدت طرف آخوندم رنگش از جوابها بریده و منتظرم خط به خط سخنانمو بعد تکمیل شدن بدهد

نخست برای گرفتن جواب سخنانت در مورد چیزهایی که از کتب اهل سنت اسمش را تحریف نامیدی رجوع کن به کتاب قرآن و تحریف اثر

محمد عبدالرحمن السيف

به این لینکها رجوع کن

1-«مصحف فاطمه» چيست ؟

http://www.islamtxt.net/?q=article/37

2-اعتقاد به تحریف قرآن نزد تشیع

http://www.islamtxt.net/?q=article/10

3-آیا فرشته ها با حضرت فاطمه صحبت میکردند؟ و صحیفه بر او نازل شد؟!

http://www.islamtxt.net/?q=article/40

4-پاسخ به شبهات تحریف قرآن در کتب اهل سنت (قسمت دوم) در اینجا بحث مصحف عایشه موجود است . خودت مقایسه کن با مصحف فاطمه تا چشمایت باز شود

http://www.islamtxt.net/?q=article/551

اگر قانع نشدی یکی از این اخوندای وبلاگ نویست پستی مخصوص برای من گذاشته و به اصطلاح دفاع کرده از عدم تحریف نزد شیعه .من به زودی وقت کنم جوابی محکم بهش میدم اونجا خودت بخون تا بفهمی چقدر کذاب هستند اخوندانتان .

روافض مکتبشان بر کفر استوار است و معتقد به تحریف کتاب الله هستند که خداوند در باره اش می فرماید

﴿إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ﴾. یعنی: «ما قرآن را نازل کردیم و همانا ما نگهدار آنیم».
    و فرموده خداوند:
    ﴿لاَ یَأْتِیهِ الْبَاطِلُ مِن بَیْنِ یَدَیْهِ وَلاَ مِنْ خَلْفِهِ﴾. یعنی: «هیچ گونه باطلی، نه از پیش رو و نه از پشت سر، به آن راه نمی‌یابد».

روافض اساسا هیچ گونه حدیث صحیحی ندارند و اساسا سنت از دایره رافضه خارج است . اسلام بر قران و سنت استوار است .چطور روافض خود را مسلمان میدانند در حالیکه نه سنت دارند نه قرآن ؟؟ قرآنشان هم در دست اقایی هست که موهوم است و آن هم مصحف فاطمه ای که از قرآن برتر است .ههههههههههههه

جمع کن اساست را . شما که از مذهب خود بی خبری خداوند روز قیامت از شما خواهد پرسید کجاست این امامت علی و فرزندانش که مذهبت همه را بجز روافض سبایی از دایره کفر میدانند ؟؟روایت هم الی ماشاالله در مورد تحریف تکفیر مخالفین دارید ……

شیعه با اهل سنت گفتی 99درصد با هم مشترکند؟؟

سوال : یک مارمولک هم شبیه مسلمانان نماز می خواند و حتی بعضی وقتها ذکر هم میگوید پس باید بگوییم این مارمولک هم مسلمان است چون در نماز خواندن ظاهری و در رو به قبله ایستادن مشترک است

بنده نمیدانم از چه اشتراکی سخن میگی .روافضی که کارشان

1-تخریب مساجد و مدارس اهل سنت است 2-کارشان اهانت به مقدسات اهل سنت و سب و دشنام عمر است . یک پیرمرد را یکبار رفته بودم اطراف زنجان .انجا این شخص بیچاره از پله ای افتاد و لعنت فرستاد بر ابوبکر و عمر . به حالش دلم سوخت .چون تربیت مذهبش را که اخوندان بهش اموخته بودند نشان داد. رافضه ای که صحابه را مرتد و منافق می داند میشه بفرمایی چطور 99درصد عقایدش با ما یکی است ؟؟3-ترور و قتل علمای اهل سنت و فعالین اهل سنت . من الان که دعوت میدم هر لحظه خود را برای مرگ اماده کردم .چون روافض تاب شنیدن مخالفین فکری را ندرندو ترور بهترین وسیله ممکن برای انان است . 4-نداشتن حتی یک مسجد جامع در کشوری که خود را نماینده اسلام میداند و پایتخش خالی از مسجد برای اهل سنت است. درحالیکه یهودیان و مسحیان معبد و بیمارستان دارد . این است عدل علوی که بهش می بالید؟؟؟5-روافض اعتقاد به تحریف قران و جعل حدیث درند . میشه بفرمایی 99درصد در چه مشترکیم ؟ قمه زنی و سینه زنی و قبرپرستی که بماند…………

برادر اوربان عزیزسلام علیکم… واقعا پستهایی که گذاشتین کوبنده است.

از اینکه از جمله ی از کوره در رفتین واقعا حق دارین و من و هر کس دیگری هم بودیم همین عکس العمل را نشان مدادیم. البته نباید بگم از کوره در رفتین باید بگم “غیرت” نشان دادین…

معلومه که با شیعه ها زندگی کردین. مثل من…البته بنظر من خود مردم شیعه تقصیری ندارن (همونطور که شما هم دلتون به حال اون شیعه که از پله افتاده بود و لعن میکرد سوخته.)..علمایی در بین مردم شیعه پیدا شدن و افسار مردم را بدست گرفتن که به معنای واقعی کلمه “روافض” هستند.

و در پست آخر چه خوب تعریف کردین شیعه را و مخصوصا در شماره 5 لفظ “روافض” را چه خوب بکار بردین که نشان میدهد شما تاکید دارین بر اینکه عوام مردم اعتقادی به تحریف قرآن ندارند. اما در شماره های قبل مثل روافض هستند. البته گول خوردن و نیز زیر تبلیغات سنگین روافض هستند.

واقعا بنده از پستهای کوبنده شما خوشم میاید البته اندکی فرق بین مردم از هیچ جا بیخبر شیعه با روافضی که از قصد مردم را به این راه میکشانند تا دکانشان را باز نگهدارند، بگذارید، بنظرم بهتر است (فقط پیشنهاد بود وگرنه پستهاتون عالیه استاد)

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 21)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.