داعش به فریاد مردم غزه برسد اگر صادقند

Home انجمن ها گفتگوی ازاد داعش به فریاد مردم غزه برسد اگر صادقند

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  محب اهلبیت علیهم السلام در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 16)
  • نویسنده

سلام عرض می کنم خدمت استاد عزیز و گرامی مجاهد دین و دیگر برادران اهل سنت .

مباحثه های علمی و محققانه شما با روافض را که در این سایت موجود می باشد مطالعه می کنم و مباحثه دیگر برادران اهل سنت را هم مطالعه می کنم . به خصوص مطالب مستند به آیات قران و علمی استاد دکتر عبدالله 1990 را که واقعا کمر روافض را شکسته و اساس مذهب شیعه را ویران نموده است .

و به حق لقبی (قاهر الرافضه) که استاد ابن تیمیه به دکتر عبدالله 1990 داده اند زیبنده ایشان می باشد .

و اینجانب در موضوع عقیده دینی که موضوع اصلی می باشد با شما هیچ گونه اختلافی ندارم و دست شما را از دور می بوسم . اما در مسائل سیاسی در خصوص داعش با شما اختلاف نظر صد در صد دارم .

امیدوارم که از من ناراحت نشوید و بدون تعصب نوشته من را مطالعه کنید و فقط و فقط خداوند و مصلحت اسلام را در نظر بگیرید .

استاد عزیز و گرامی مجاهد دین : امروز حکام کفار خیلی پیچیده و مرموزانه عمل می کنند .

با توجه به اینکه 99 در صد رسانه های تصویری و صوتی و مکتوب و … در اختیار کفار و نوکران و هم پیمانان پنهان و آشکار کفار می باشد ، باید با مطالعه تمام جوانب و دید باز و بدون تعصب و شناخت کامل از حرکت های بعدی کفار و دشمنان اسلام ، رفتارهای خود را مسلمانان تنظیم کنند و نظم بدهند .

یک مثال خیلی واضح بازی شطرنج می باشد . حرکت شما باید طوری باشد که طرف مقابل با حرکت خود شما ، شما را کیش و مات نکند .

سازمان های جاسوسی و پژوهشی و جامعه شناسی همه در اختیار کفار می باشد . آمریکا و دشمنان دین اسلام ، افراد ساده لوح و به ظاهر اسلامی را شناسایی و استخدام نموده و به عنوان رهبران جهاد اسلامی معرفی کرده و با غولهای رسانه ای که در اختیار دارند بزرگنمایی خیلی زیادی می کنند .

تا جوانان پاک و صادق و دعوت گر مسلمانان را جذب این سازمانهای به ظاهر اسلامی نمایند . و به نام تروریست آن جوانان پاک و دعوتگر را قتل عام کنند . امروز نتیجه اعمال القاعده و داعش و طالبان و بوکوحرام در جهان به نفع کفار و دست نشانده های آنها شده است .

در افغانستان مردم شجاع و دین دار و همان کسانی که دماغ انگلیس و شوروی را به خاک ذلت مالیدند ، از رفتار غیر دینی و غیر انسانی طالبان ، به دامن کفار پناه برده اند . و از ترس طالبان ، حاضر شده اند که حاکمیت و اشغال خاک خود توسط کفار را قبول کنند . این یک واقعیت می باشد و نمی شود کتمان کرد و چشم خود را بر آن بست .

در سوریه رفتار داعش بهانه به دست کفار داد تا مجاهدت های مردم غیور و سرفراز سوریه تحت الشعاع قرار بگیرد و امروز جنایت های بشار اسد و هم پیمانان او از چشم جهانیان پنهان مانده و در نزد افکار عمومی فراموش شده است . و به جای اینکه جنایتهای بشار اسد نقل محافل باشد اعمال و رفتار غیر دینی داعش بحث محافل مردمی می باشد .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 16)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.