خوراکى هاى شیعه به به

Home انجمن ها اهل بیت خوراکى هاى شیعه به به

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  الهاشمي الحسني در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 98)
  • نویسنده

سید حسن
    کاربر
    فبشر عبادی اللذین یستمعون القول و یتبعون احسنه

والسلام علی من اتبع الهدی

shariati
    کاربر
    باشه باشه بهش میگم :)))))))

shariati
    کاربر
    بازی اشکنک داره سر شکستنک داره 🙂 تهش واسه بازندشم گریه داره:)

سید حسن
    کاربر
    میبینم که دور برداشتی؟؟؟؟؟

خود گویی و خود خندی عجب وهابی هنرمندی!!!

عزیزم برو به بزرگترت که یه کم از علم رجال سر در میاره بگو بیاد.سوادت بر همه عیان شد.به همین آقای اوربان بگو بیاد.

یه پست تازه گذاشته یه راوی رو فقط به خاطر توثیق ابن حبان به عرش اعلا برده هر چند در مقابلش تضعیف هایی هم داره.اون وقت من این همه توثیق و تصحیح برات آوردم…

من بیکار نیستم که به این اباطیل شما جواب بدم.اینم آخرین جوابم به شما بود.

هر از گاهی میام سر میزنم اگه یکی یه حرف حساب زده باشه میام جواب میدم.تو هم آزادی!

میتونی اینجا برا خودت جشن پیروزی بگیری!!!

جناب سید حسن . امیدوارم خوب باشی . من بحث رو نخوندم مال شماها رو ولی گذرا ی چیزهایی دیدم . دوست عزیز مرفوع بودن روایتی یک قضیه است و اینکه راوایان را توثیق یا تضعیف کردن قضیه ای دیگر. ولی گفتی فقط بخاطر ابن حبان بزرگنمایی کردم این یک افتراست و برو با انصاف علوی مطالبمو دوباره بخوان. بهرحال اگر مطلبی برای گفتن داری بیا و در مورد پست هایم نظر بده و جوابگو باش . من منتظرم هر شیعه مدعی هستم اگر خودت نمیتوانی احیانا بگو به امام زمان بیاید بالا باهم سخن بگوییم یا اینکه همین قزوینی بیسواد تشریف بیاره برای بحث علوم حدیث ورجالی که ادعاش میشه .لطفا وقتی هم با من بحث میکنی از مطالبدیگر سایت ها کپی نکن چون کل شبهات پوچ شماها رو حفظم . موفق باشی .منتظرم…………..اما نه انتظار امام زمانی .بلکه انتظار برای پیروزی های پی در پی ام . والله مستعان

سید حسن
    کاربر
    آقای اوربان بهتر بود مطالب رو میخوندی و یه جوابیه ای میدادی!!به هر حال!!به نظرم مطالب تا اینجا هم کافی باشه و نیاز نیست بیشتر از این پست طولانی بشه زیرا باعث خستگی خواننده خواهد شد.

بعدشم بنده به هیچ وجه به شما تهمتی نزدم و مطالب شما و من موجوده.

خیلی خوبه که شما آمادگی بحث درباره مباحث اختلافی دارین.

بنده هم با اینکه رشته ی غیر حوزوی دارم ولی علاقه مند به این مباحث هستم.البته بنده در این زمینه متخصص نیستم ولی خوشحال میشم تا اونجایی که علم دارم بحث کنم.زیرا این دستور خداونده که درباره چیزی که علم ندارید حرف نزنید.اما الحمدلله که شما متخصص و شاید عالم حوزه هستید خوبه شما هم به پست های من نظر بدین.

من تازه با این سایت آشنا شدم و تنها یک پست گذاشتم که در اون پست نفاق اکثریت صحابه و تابعین رو اثبات کرده ام.

حال که شما مشتاق بحث هستین اگر زحمتی نیست پیش قدمی بفرمایید و با نظرات و احیانا جواب های قانع کنندتون ما رو مستفیض بفرمایید!

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/1955

این هم آدرس پستم.ان شاالله این بحث مقدمه ای برای سرآغاز بحث های ما باشه

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

جناب مستطاب اعظم الهاشمی الحسنی

فرموده اید که؛

احتمالا روافض این روایت را نقل می کنند تا اعتقاد بزرگان خودشان مثل

ملا زين العابدين گلپايگانی که اعتقاد جالبی داشته را بپوشونند

ليس في بول الأئمة وغائطهم استخباث ولا نتن ولا قذارة بل هما كالمسك الأذفر، بل من شرب بولهم وغائطهم ودمهم يحرم الله عليه النار واستوجب دخول الجنة

در ادرار و مدفوع ائمه كثافت و بوي بد وجود ندارد بلكه مانند مشكي است كه بوي آن همه جا را پر مي كند و هر كس از ادرار و مدفوع و خون ائمه بخورد خداوند آتش دوزخ را بر وي حرام كرده و بهشت را بر او واجب مي گرداند

(انوار الولايه تاليف آية الله زين العابدين گلپايگاني ص440)

عزیزم کمی دقت بفرما که فرموده اید” این روایت را نقل می کنند تا اعتقاد بزرگان خودشان آخه مرد حسابی یه فردی که شما میگی از بزرگان شیعه است معتقد به جواز خوردن بول و غائط ائمه بوده بعد یادت میره که این حرف یه روحانی شیعه است که بر همگان واضح و مبرهن است که تنهای تنهای تنهای تنها برای خود این فرد حجیت داره ولاغیر. اما در مقابل چندین نمونه حدیث برای شما گذاشتن که دلالت بر قول پیامبر شما و یا سیره صحابه مورد قبول شما میکنه.

خدا وکیلی کدوم اینها محکمتره؟

.

بعد یه بیوگرافی از آین آقای گلپایگانی بده ببینیم اصلا کی بوده و چیکاره بوده.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

اولا این یک نظری است که یک نفری داده که شما معرفیش کن ببینیم کی هست.

ثانیا نطر یک عالم در برابر حدیث؟ شما حدیث دارید. این یک حرفی بوده که یک نفر زده.

shariati
    کاربر
    که حدیث میخای ؟
    ای کاش شما فقط شاش و مدفوع ادمیزاد بخورید مشکل بد تر است
    حر عاملی
    باب جواز شرب ابوال الابل و البقر و الغنم و لعابها و الاستشفا بابوالها و بآلبانها
    صاحب کتاب وسائل الشیعه، بابی دارد با عنوان مجوز خوردن شاش شتر و گاو و گوسفند..
    ادرار شتر از شیرش بهتر است (به رغم اینکه) الله در شیرش شفاء قرار داده است
    وسائل الشیعه حدیث شماره (31364): …..ابوال الابل خيرٌ من البانها و يجعل الله الشفاء فی البانها.
    کلینی در اصول کافی
    باب “ابوال الدواب و اوراثها”
    حیله المتقین

علی ابن ابی طالب: شیر گاو دوا باشند و شاش شتربهتر از شیر آنست. آسمان و جهان/ ترجمه كتابالسماء و العالم/ بحارالانوار ، مجلسی/ مترجم: محمد باقر كمره‏اى‏، ناشر: اسلامیه‏، تهران‏/ جلد6.
    همچنین مجلسی در بحار الانوار حدیثی را از علی ابن ابی طالب نقل می‌کند که ادرار شتر از شیرش بهتر است
    بحار الأنوار/جلد 63 / ص103….سمعت أبا الحسن(ع)يقول:
    ابوال الابل خير من البانها و يجعل الله الشفاء فی البانها.
    بحار الانوار، جلد 63/ ص100… سالته عن البان الاتن تشرب للدواء او تجعل فی الدواء؟ قال:
    لا بأس.

shariati
    کاربر
    در ضمن احادیث بررسی و ضعیف بودن ان اثبات شد همیشه سعی دارید اخرین نفرین باشین که پوست میدین تا بگید ما بردیم ای بدبختها:)

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

عزیز خوشبخت از سیستمتان خوشم آمد. 2-5-4 است یا 3-5-3؟ قدیم اینجوری بود که زننده آخرین گل رو برنده نمیدونستن. تعداد کل گلها رو میشمردن بعد اعلام نتیجه میکردن. این هم از قوانین جالب شماست.

شما که بررسی سند بلدید این مطالب رو هم بررسی میکردید به ما هم صحت و سقمش را میگفتید. بخیل نباشید.

اما نکته جالب اینجاست که تا بحث پشکل و ادرار شد شما سر رسیدی. خیلی جالب بود.

خب در ادامه عنوان باب جای….. ترجمه میکردید و اصل مطلب را میگذاشتید.

(به رغم اینکه) در کجای حدیث بود؟ در منطوقش یا مفهومش یا تقدیرش؟

بعد این باب ابوال الدواب و اورثها کجای اصول کافی اومده؟ کتاب الطهاره؟ یعنی چی؟اصلا احادیثش رو دیدی؟خوندی؟ترجمه کردی؟ خوشبخت.

در آسمان و جهان هم که همان حدیث قبلی است اما توضیحش هم داده و شما ندیدی. بعد در پایان توضیح چه گفته؟

خب حالا اتن چی هست؟ خوشبخت؟

عنوان باب رو قاپیدی محتواش رو ندیدی؟

.

بررسی سندی هم بکن. من بلد نیستم.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    دلبندم پوست با پست فرق داره.

بررسی شما رو هم دیدم.بررسی سید حسن را هم دیدم. اصولا جوابی به ایشان ندادید. خوشبخت

shariati
    کاربر
    اخی دلبندم غلط املایی میگیری منم چیزی نداشتم مجبور میشدم این و بگم
    شما فعلا برای شام و ناهارتون لدفن شاش شوتر میل کنید خاصیت داره البته الان علم ثابت کرده شاش شتر و همه پستانداران از جمله انسان شامل اوره هست و سموم بدن و مواد دفعی مضر ؟؟؟ حالا خاصیت داره حتما چون امام ها گفتن
    اخ ببخشید چند غلط املایی دیگه داشتم میشه بگی کدو ما هستن عااااادم رفت :))
    در ضمن شما مصداق حق و باطل نیستی 🙂 برو شاش شتر بخور قوت بگیری

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    چون امر قرآن است سلام علیکم.

شما الآن جواب از ایرادات دادی؟ خوشبخت.

یه حدیثی پیدا میکنی بعد میاری میگی آی وای ددم وای ملت این شیعه از حدیث سو استفده میکنه.

بعد خودت حدیث میذاری وقتی یگن ایراد رو جواب بده یاد سلف صالح میفتی و……………… .

چطور وقتی تو استناد میکنی به و خوب و شیرین عسل و…. وقتی شیعه استنداد میکنه اه و اخ و از این حرفا.

راستی نفرمودید تا حرف پشگل شد سر رسیدی؟

و البته بر همگان واضح و مبرهن است که اذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما.

shariati
    کاربر
    ملا زين العابدين گلپايگانی

اساتید: بزرگانی چون شیخ محمدتقی اصفهانی، شریف العلما، شیخ محمدحسین اصفهانی (صاحب فصول)، شیخ محمدحسن نجفی (صاحب جواهر)، شیخ علی کاشف الغطا و… .

آثار: روح الایمان، انوار القدسیه، صلاة المسافر، صلاة الجماعة، شرح دره بحرالعلوم و… .

تولد و تحصیل: عالم ربانی ملازین العابدین گلپایگانی، معروف به «حجةالاسلام»، از اعلام بزرگ شیعه در قرن سیزدهم هجری قمری به شمار می رود.
    در نگاه بزرگان: ملا حبیب اللّه کاشانی در کتاب لباب الالقاب آورده است: «ملا زین العابدین گلپایگانی در علوم اسلامی دریایی بود بی کران، و در میان فقهای شیعه، فقیهی بود بزرگوار، اعلم الفقها علی الیقین، رئیس الملة و الدین و اورع المتورعین و ازهد الزاهدین … من سوگند یاد می کنم که آن عالم ربانی، مردی بود قلیل المال، اجتناب کننده از قیل و قال، مرا وصیت کرد به صحبت اهل حال و برکناری از ارباب مال و منال و ترک تصدی مرافعات و اختلاط با ابنای زمان، خصوصا حکام و اعیان و صاحبان جاه و جلال…»، هم چنین صاحب مأثر می نویسد: «حجةالاسلام گلپایگانی، مرجع جمیع اهل فضل بود. بعضی از علما او را در دوازده فن، صاحب رأی و مقام اجتهاد می دانند، و گروهی در حق آن بزرگوار به مکاشفه و خوارق عادات معتقدند… .»
    {بعد یه بیوگرافی از آین آقای گلپایگانی بده ببینیم اصلا کی بوده و چیکاره بوده.}

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 98)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.