خلیفه دوم با علی (ع) بیعت کرد با سند

Home انجمن ها خلفای راشدین خلیفه دوم با علی (ع) بیعت کرد با سند

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  دور از تعصب در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 99)
  • نویسنده

mojahed.din
    کاربر
    جناب متعصب بي سواد چرا نقل قول ها رو دم بریده میدی؟

نوشته ای:ذهبي بعد از نقل تبريك عمر در روز غدير، به سخن غزالي به اين صورت اشاره مي كند:

پاسخ:

اولا ذهبی دارد غرایب غزالی را بیان میکند یعنی اشتباهات او و ایراد هایی که علما بر او وارد کرده اند را نقل میکند. در اینجا نیز این جمله را نقل قول میکند و سپس رد میکند

وَلأَبِي المُظَفَّر يُوْسُف سِبْطِ ابْنِ الجَوْزِيّ فِي كِتَاب(رِيَاض الأَفهَام)فِي مَنَاقِب أَهْلِ البَيْت قَالَ:

ذَكَرَ أَبُو حَامِدٍ فِي كِتَابِهِ(سِرّ العَالمين وَكشف مَا فِي الدَّارين)فَقَالَ فِي حَدِيْث:(مَنْ كُنْتُ مَوْلاَهُ، فَعَلِيٌّ مَوْلاَهُ)أَنَّ عُمَر قَالَ لعلِي:بخٍ بخٍ، أَصْبَحتَ مَوْلَى كُلِّ مُؤْمِنٍ وَمُؤْمِنَة.

قَالَ أَبُو حَامِدٍ:وَهَذَا تَسْلِيمٌ وَرِضَىً، ثُمَّ بَعْد هَذَا غَلَبَ عَلَيْهِ الهَوَى حُباً لِلرِّيَاسَة، وَعَقْدِ البُنُوْد، وَأَمرِ الخِلاَفَة وَنَهيهَا، فَحملهُم عَلَى الخلاَف، فَنبذُوهُ وَرَاءَ ظُهُوْرهِم، وَاشتَرَوْا بِهِ ثَمناً قليلاً، فَبِئس مَا يَشترُوْنَ، وَسَرَدَ كَثِيْراً مِنْ هَذَا الكَلاَم الفَسْلِ الَّذِي تَزعمُهُ الإِمَامِيَّة، وَمَا أَدْرِي مَا عُذْرُهُ فِي هَذَا؟وَالظَّاهِر أَنَّهُ رَجَعَ عَنْهُ، وَتبع الحَقَّ، فَإِنَّ الرَّجُل مِنْ بُحُوْرِ العِلْمِ – وَاللهُ أَعْلَمُ – .

هَذَا إِنْ لَمْ يَكُنْ هَذَا وَضَع هَذَا وَمَا ذَاكَ بِبعيد، فَفِي هَذَا التَّأْلِيف بَلاَيَا لاَ تَتَطَبَّب

در اخر ذهبی میگوید که این به این صورت نیست و وضع شده است و بعید هم نیست، و در آن تالیف یعنی سر العالمین درد و بلاهایی است که کسی را درمان نمیکند

و تا چندین صفحه بعد نیز اشکالاتی که بر غزالی وارد شده است را نقل میکند

به نام خدا

یه بار دیگه متن و کامل بخون

به نام خدا

جناب شما هم خودت و به تحمیق نزن تو پست قبلیت آدرس یه سایت اهل سنت دادی که کتاب سیر العالمین به غزالی نسبت داده بود خودت اینو قبول کردی اما چی شد نظرت عوض شد……!!امان از شیطان رجیم!

اینجاش که خوندی:واجمع الجماهیر

یعنی وقتی میگی داره نقل قول میکنه داری منکر میشی که این عقیدش بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قضاوت درباره ی منطق شما با دیگران

محمد35
    کاربر
    برادرم:

شما اولا ولایت وخلافت اولین امام ما را بپذیر بعد نوبت به دو می وسومی وائمه اثنی عشری که رسول خدا فرمود خلفائی اثنی عشر هم می رسیم معلمی به شاگردش گفت بگو الف شاگرد گفت نمی گم معلم اصرار کرد شاگرد قبول نمی کرد که بگه بالاخره معلم کسی را دنبال پدر شاگر فرستادپدرش آمد گفت بگو الف شاگرد گفت نمی گم اصرار کرد قبول نکردکه بگه الف بالاخره از او سوال کرد : آخه پسرم چرا الف رو نمی گی حرف به این راحتی ؟ جواب داد: آخه شما نمی دونی اگه الف رو بگم بعد باید ب رو بگم بعد پ رو بع ت رو بعد باید کلمات رو درست کنم بعد جمله هارو بعد تازه باید کتاب بخونم بعد باید بنویسم و …..پس من از اول الف رو نمی گم تا از همش راحت باشم…برادر جان شما با این دلایلی که آورده شده همین اولی رو بپذیر تا بعد بریم سراغ بقیه تا این خلافت پذیرفته نشه که نمی شه حرف از امام دوازدهم زد …..

به نام خدا

ما که در خطبه 110 اینو ندیدیم مطمئنی ……..نگفتی البته حتما حواستان نبوده

در ضمن در نهج البلاغه قسمت های مربوط به خلافا را هم خواندی یا فقط متن هایی که ذهن بیمار را ارضاع کند میخوانی؟

abdollah1990
    کاربر

با سلام . برادرم اگر به شعور دیگران احترام نمی گذاری حداقل به اولین سوالت احترام بگذار و چون پاسخی به سوال من نداری میخواهی موضوع بحث را عوض کنی و به انحراف بکشانی و شما ها در چندین سال قبل که اکثر مردم بیسواد بودند میتوانستید از اصل موضوع بحث فرار کنید و ذهن مردم را از اصل موضوع مورد بحث به مسائل انحرافی بکشانید . ولی امروزه که اکثر مردم با سواد و به وسایل ارتباط جمعی دسترسی دارند و همچنین از شگردهای شما اطلاع کامل دارند دیگر رفتارهای فریب کارانه شما نخ نما شده و این حنا دیگر رنگی ندارد . و یکی از روشهای نخ نما شده ی شما برای پاسخ ندادن به اصل موضوع بحث ، طرح سوالات جدید و طرح موضوعات انحرافی می باشد . ولی من بچه نیستم که فریب های شما را بخورم . لطفا به سوال من درباره ی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر با آیات قرآن مثل آیات نبوت و معاد پاسخ بده .

abdollah1990
    کاربر

ولی برای اینکه شما را بیشتر رسوا کنم و دیگران بدانند به سوال اصل امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر پاسخی ندارید در تمام پاسخهایی که به سوالات انحرافی شما بدهم باز هم اصل موضوع بحث امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را مطرح می کنم .

و مثل ساربان ها نمیگذارم از جاده به بیراهه بروید .

abdollah1990
    کاربر

و چون پاسخ سوال اولیه خود را گرفته اید (یعنی با بیعت و یا بخ بخ به گفته ی شما یک فرد ، امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر ثابت نمی شود .) و چون پاسخ به سوال من نداده اید (امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر مستند به ایات قران مثل ایات نبوت و معاد) باز هم به سوالات انحرافی شما پاسخ می دهم تا بیشتر رسوا شوید .

اولا : موضوع اعتقادات با موضوع احکام وظائف اجتماعی فرق دارد .

دوما : خروج از اعتقادات مثل توحید و معاد و نبوت، خروج از دین اسلام است .

سوما : من فقط نام سوره نگفتم ، من گفتم چطور برای دشمنی ابولهب با پیامبر یکی سوره نازل شده اما برای امامت 12 امام پس از فوت پیامبر یک سوره نازل نشده .

چرا از اصل سوال فرار می کنید و من به خداوند ایراد نمیگیرم و این شما هستید که به ادعایی که کرده اید یعنی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر پاسخی ندارید .

abdollah1990
    کاربر

درباره ی تعداد رکعات نماز .

اولا : نماز از فروعات اسلام است .

دوما : تعداد رکعات نماز در طول 23 سال زندگانی پیامبر روزی 5 مرتبه انجام می گرفت و تمام فرق اسلامی همه تعداد رکعات نماز را قبول دارند و بر سر تعداد رکعات نماز اختلاف ندارند . اما امامت منصوص الهی پس از فوت پیامبر را اکثر مسلمانان قبول ندارند . و فقط اقلیتی قبول دارند . و باز خود حداقل (اهل تشیع) بر سر تعداد امامان اختلاف دارند (زیدیه ، اسماعیلیه ، اثنی عشریه و … ) و اگر می خواهی بیشتر بدانی به کتاب فرق الشیعه نوبختی مراجعه کن .

abdollah1990
    کاربر

درباره ی گوشت سگ .

اولا : گوشت سگ جزو اعتقادات دینی نمی باشد .

دوما : خوردن ان باعث خروج از دین نمی شود .

سوما : در زمان قبل از بعثت پیامبر هم گوشت سگ را نمی خورند . اما گوشت خوک را می خوردند .

چهارما : درباره ی گوشت خوک و … آیات واضح وجود دارد و فقها قیاس کرده اند .

abdollah1990
    کاربر
    شما گفته اید (عتقاد تشیع در این است مقام امامت مقام رهبری جامعه است) خداوند را شاکرم و سپاسگذارم که اقرار کرده اید و شما امامت منصوص 12 امام پس از فوت پیامبر از جانب خداوند را رد کرده اید و به مقام رهبری جامعه تنزل داده اید و آن را امری اجتماعی دانسته اید که عقیده اهلسنت نیز همین است . و باید رهبر یک جامعه و یک سرزمین را در هر زمانی را مردم ان زمان جامعه و آن سرزمین تعیین کنند . و امیدوارم که ان شا الله به این گفتار خود پایبند بمانید و شروع به سفسطه بازی و فلسفه بافی نکنید .
    به نام خدا

اول از همه تاسف می خورم برای ادبیات شما البته با این ادبیات سالهاست که از جانب کور دلان آشنایی دارم آن هایی که خود را عقل کل میدانند حقیقت را تحمل نمی کنند و از هوس آنها به جای عقلشان فرمان میدهد

گفتی:

چون پاسخی به سوال من نداری میخواهی موضوع بحث را عوض کنی و به انحراف بکشانی و شما ها در چندین سال قبل که اکثر مردم بیسواد بودند میتوانستید از اصل موضوع بحث فرار کنید و ذهن مردم را از اصل موضوع مورد بحث به مسائل انحرافی بکشانید . ولی امروزه که اکثر مردم با سواد و به وسایل ارتباط جمعی دسترسی دارند و همچنین از شگردهای شما اطلاع کامل دارند دیگر رفتارهای فریب کارانه شما نخ نما شده و این حنا دیگر رنگی ندارد

اشتباه نکن عزیزم امروز هم هستند ادم هایی که دنبال به انحراف کشیدن هستند وبرای بعضی از احمق ها این حنا هنوز هم رنگ دارد

هر آآآآددددددمممممم پیرو عقلی میداند که موضوع این بحث و این تایپیک اذعان عالم بزرگ سنی بر حادثه غدیر و اثبات امامت علی (ع) است

حالا کی داره بحث و به انحراف می کشه و این موضوع مهم و بی ارزش عنوان می کنه

قضاوت با شما

گفتی:

و چون پاسخ سوال اولیه خود را گرفته اید (یعنی با بیعت و یا بخ بخ به گفته ی شما یک فرد ، امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر ثابت نمی شود .) و چون پاسخ به سوال من نداده اید (امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر مستند به ایات قران مثل ایات نبوت و معاد)

چرا خودت رو عقل کل و بقیه رو احمق فرض می کنی

تو واقعا فکر کردی این جواب آبکیت قابل قبول ؟ یا خودت و زدی به ……

می دونی غزالی کیه ؟ کسی که عالم بزرگ سنی علامه شمس الدين ذهبي راجع به او می گوید:

الغزالي الشيخ الإمام البحر حجة الإسلام أعجوبة الزمان زين الدين أبو حامد محمد بن محمد بن محمد بن أحمد الطوسي الشافعي الغزالي صاحب التصانيف والذكاء المفرط … ثم بعد سنوات سار إلى وطنه لازما لسننه حافظا لوقته مكبا على العلم.

غزالي استاد پيشوا و درياي علم ، نشانه اسلام ، اعجوبه زمان ، صاحب كتاب‌ها وانساني با هوش فراوان و زيرك… بود . پس از سال‌ها به زادگاهش بازگشت و به استفاده از وقت ، فرصت وعلم ودانش روزگار را سپري كرد … . سير أعلام النبلاء ، ج 19 ، ص 322 ، تحقيق : شعيب الأرناؤوط , محمد نعيم العرقسوسي ، ناشر : مؤسسة الرسالة – بيروت ، الطبعة : التاسعة ، 1413هـ .

به نام خدا

ازت خواهش می کنم یه لحظه تعصب بذار کنار ودرست بخون تا متوجه بشی چی می گم

1.شما در مقامی نیستی که به خدا خورده بگیری که چرا فلان چیز و صریح نیاوردی و در لفافه گفتی درسته؟

اینکه شما می گی چرا آیه برای اسامی 12 امام نیامده خورده گرفتن متوجهی؟ مثل این که بگی خدایا بهتر نبود به جای این همه قسم وقسم کشی در قرآن یه ایه محکم بیاری که همه ی مسیحی یا مسلمون شن

یا به پاپ اعظم یه معجزه نشون بدی که مسلمون شه تا بیشتر مسیحی یا مسلمون شن

یا یه کاری میکردی که همه آدما به هر جا نگاه کنن یه نور ببینن که نوشته شده باشه الله تا دیگه گمراه نشیم

یا هر روز برامون یه معجزه بزرگ نسون بده تا ایمان مون قوی شه

.

.

.

اما عزیزم خدا ملائکه داشت ولی ااااددددمممم میخواست با اختیار و جست وجوگر و…..

پس نتیجه ی 1 حق نداری برا خدا خورده بگیری چرا اینو آوردی اونو نیاوردی فلان کار و کردی فلان کارو نکردی

abdollah1990
    کاربر
    با سلام . اولا امامت منصوص الهی پس از فوت پیامبر برای اولین امام را با آیات واضح و روشن از قران مثل آیات نبوت و معاد ثابت کن تا به قول خودت به دیگران بپردازیم .

و دوما خواهشمندم به سوال من درباره ی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر با ایات واضح و روشن مثل ایات نبوت و معاد پاسخ بدهید .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 99)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.