جواب به عبدالحسین پاسخ به شبهات ها وارده به صحابه

Home انجمن ها گفتگوی ازاد جواب به عبدالحسین پاسخ به شبهات ها وارده به صحابه

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  مــــبارز جــوان در 10 سال، 2 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 92)
  • نویسنده

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    نوشته بود اسنادش در تاج العروس موجود است.

اگر ایراد زن نبی اهانت به پیامبر باشد بزرگترین توهین کننده به پیامبر خداست. آنجا که فرموده زنان نبی(البته با صیغه مثنی. یعنی دو نفر آنها) مومنه و…. نیستند. بعد خود همان زن هم اهانت کننده است به نبی به خاطر اینکه فاقد صفتی است یا عامل عملی است.

اینکه می گویم سواد نداری همین است. ساده ترین مفهوم و منطوق یک کلام را هم که خودت بیان می کنی متوجه نمی شوی.

خداحافظ.

امیدوارم که این سایت اگر خواننده ای دارد(اگر) مطلب را پیوسته9 بخواند و بعد نتیجه بگیرد.

آدرس سایت هم همانی که همه می دانند.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

برادرم اولا : من همیشه منتظر اثبات امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام با ایات قران و مرتبط با موضوع می باشم .
    با هر عنوانی که قبول داری .

و چون نمی توانی پاسخ بدهی که خود همین موضوع نشان دهنده ی بطلان عقیده ی شماست .

و حالا به موضوعات فرعی چسبیده ای !!

و دائما موضوعات خیالی و انحرافی مطرح می کنی تا من مجبور به پاسخگویی شوم و قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم .

اینکه گفته ای (من که ادعای سواد نکردم فقط بسوادی تو را ثابت کردم.)

برادرم من دو مرتبه همان موضوع را می گذارم تا خوانندگان قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (. اگر هم بیسواد است که این خیلی محتمل است باید گفت که عزیزم سواد الزاما شعور و فهم همراه نمی آورد.)

برادرم وقتی خداوند بخواهد کسی را رسوا کند بدست خودش رسوا می کند .

پس به لحاظ اینکه شما خود را باسوادتر از من میدانی و با استدلال شما شعور و فهم ندارید .

اینکه گفته ای (یا هتل نمی دانی چیست یا تا حالا حج و یا عمره نرفتی یا تلفن را ندیده ای.)

برادرم من هم چند باری رفته ام اما شما مصداق ضرب المثل فردی یک دروغ می گوید بعد برای هموار کردن آن مجبور به چندین دروغ می شود شده اید.

حالا شما خود را در لجن زار داستان نویسی و آدرسهای بی نام و نشان دادن غرق کرده ای !!

من قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم .

و از خوانندگان می خواهم مطالب شما را در این مورد حتما بخوانند و بخندند .

برادرم اگر من بخواهم از آن داستان خیالی شما دروغهای شما را عیان کنم خیلی زیاد است .

مثل اینکه گفته اید (. افراد کاروان همگی سنی بودند.حدود 140 نفر. از بوشهر و سیستان و جنوب خراسان و کمی هم از فارس. در بین اینها یکنفر که مذهبش مغایر دیگران باشد موجود نبود(از نظر فقهی).)

در حالی که جنوب خراسان و سیستان بلوچستان حنفی مذهب و بوشهر و … شافعی مذهب می باشند .

مثل اینکه مولوی رحیم را گفته ای بدون مشخصات کامل نام خانوادگی و محل اقامت وی .

مثل اینکه رمضان بنا !! افغانی را گفته ای که ده سال قبل در یک مکانی زندگی می کرده !!

آیا این هم شد استدلال ؟؟!!!

من قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنم .

و چرا به خواسته ای که چندین جا مطرح کردم که چند سایت شیعه را معرفی کن که مثل این سایت افراد مخالف بتوانند نظرات خود را همان لحظه بگذارند و سانسور نشود پاسخ نمی دهی ؟؟!!

و همین نشان دهنده ی سرکوب و سانسور شدید و ترس از شنیدن صدای حقیقت مبتنی بر قران است .

و اگر راست می گویی حتما چند سایت را معرفی کن تا خوانندگان قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (به عنوان کسی که که 2 مرتبه تمتع و 3 دفعه عمره مشرف شده ام می گویم که هتل و حج و تلفن را نمی دانی چیست.)

برادرم در مورد اینکه آیا تلفن هتل های مکه برای زائرین باز است که به خارج از کشور صحبت کنند و یا تلفنهای هتل برای خارج از کشور بسته است قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

برادرم اولا : من همیشه منتظر اثبات امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام با ایات قران و مرتبط با موضوع می باشم .
    با هر عنوانی که قبول داری .

و چون نمی توانی پاسخ بدهی که خود همین موضوع نشان دهنده ی بطلان عقیده ی شماست .

دوما : موضوع لهو و لعب طبق ایه ی (وَمَا هَـٰذِهِ الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا لَهْوٌ وَلَعِبٌ) (ترجمه ایت الله مکارم شیرازی :این زندگی دنیا چیزی جز سرگرمی و بازی نیست) برای شما حل شد .

اینکه گفته ای (آنجا که فرموده زنان نبی(البته با صیغه مثنی. یعنی دو نفر آنها) مومنه و…. نیستند.)

برادرم اگر دروغگو و کذاب نیستی آن ایه ای که خداوند به صراحت فرموده زنان نبی مومنه و … نیستند را بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود و خوانندگان قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (خداحافظ.)

برادرم من در لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2177 گفتم و دوباره تکرار می کنم :

برادرم ان شا الله که در این تاپیک حضور داشته باشی و مطلب بنویسی و شبهه افکنی کنید تا من پاسخ بدهم و افکار باطل شما برای خوانندگان عیان شود .

و البته مطمئنم که شما و امثال شما همیشه از این ادعا های منافق گونه انجام داده و ر…ر….رفته اید و خ …..خ برگشته اید .

و خوانندگان خواهند دید و قضاوت خواهند کرد .

ضمنا برادرم ای کاش شما و امثال شما علمای شیعه همیشه در این سایت حضور داشته باشید تا خوانندگان عقائد طرفین را آزادانه مطالعه کنند و به حقیقت پی ببرند .

و این سایت اینقدر آزادی برای مخالفین خود داده است که به صراحت و به راحتی می توانند عقائد خود را بیان کرده و سانسور نمی شود .

اگر راست می گویی چند سایت شیعه را مثل این سایت معرفی کن که همه آزادانه بتوانند نظرات خود را بگذارند و سانسور نشوند .

و این نشان دهنده ی حقیقت عقیده ی مبتنی بر قران اهل سنت می باشد که هیچ ترسی از طرح مباحث توسط مخالف ندارند .

و اگر عقیده ی شما حق است چند سایت مثل این سایت معرفی کن که همه ازادانه بتوانند نظرات خود را بگذارند و سانسور نشوند .

اینکه گفته ای (آدرس سایت هم همانی که همه می دانند.)

برادرم همینگونه آدرس دادن نشان دهنده ی سرکوب و سانسور شدید و ترس از شنیدن صدای حقیقت مبتنی بر قران است .

و اگر راست می گویی حتما چند سایت را معرفی کن تا خوانندگان قضاوت کنند .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    حج یا عمره که بروید ملتفت میشوید.

نگفتم که 10 سال قبل آنجا بوده. از موقعی که من میشناسمش همانجا بوده. لکن شاید نصف خانه های آن محله(معروف به قلعه دولت آباد) را او تعمیر کرده باشد. لذا آشنای همه است.

آدرس هم خیالی نیست. از دوستانتان در بازار تهران بخواهید که بروند توپخانه. اتوبوسهای بازار به دولت آباد(پایانه قدس) را سوار شوند. فلکه اول دولت آباد پیاده شوند. خیابان دهخدا دست چپ آنها میشود(کنار آتش نشانی). آن را هزار متر بالا بروند. آخرین ساختمان دست چپ مسجد اباذر است که کنار آن یک میوه فروشی و بزازی است. و بعد از ان یک کوچه باریک و بعدش خواروبار فروشی. روبروی آن مجتمع نوسازی است که سنگ کرم دارد. بروند در مسجد همان ابتدای ورودی دفتر صندوق قرض الحسنه است. از کسی که داخل نشسته(کارمند بازنشسته بانک است.این را هم بپرسند) بپرسند که از چه کسی آمار کاروان های سنی که در اینجا بوده اند را بگیرم. یا آدرس آن فامیل ما را می دهد که تا مسجد 500 متر است یا خودش چون از امنای مسجد هست تعریف می کند. آمار رمضان را هم بگیرید. بعد می فهمید که چرا اختلاف در مذهب فقهی هم نداشتند. ضمن اینکه نوشتم مثلا مولوی رحیم. اسمشان را البته که نمی دانم. قصدم این بود که بگویم یک طلبه یا ملای سنی فرستاده بودند.

بعد یکبار که مشرف بشوی متوجه میشوی که همه چیز طبق میل شما نیست. یکبار که رفتی بگو می خواهم با ایاران صحبت کنم. ملتفتت می کنند.

بعد اینکه شما که عاجز از جواب به اصل تاپیک هستید این موضوع را دنبال می کنید. بنده هم در جواب افسار شما نوشتم.

البته نمونه های عینی زیاد است اما در خانه اگر کس است یک حرف بس است.

مثلا آن کلیپ باحال از ملای افغانی که می گوید طرف بول رسول را خورد و…. . همه دارند در ان کلیپ حال می کنند. یا آنکه می گوید لواط و…. . یا همین مولوی خیر شاهی که خالی بندی می کرد که یم ماری خودش را به شکل کلمه عمر جمع کرده بود و طرف او را نکشت و…. . بماند.

.

بنده هم چون اصل موضوع را نتوانستید کاری کنید و هیچ شبهه ای از من ثابت نکردید، رها کرده و هر موقع ایرادات را رفع کردید خدمت میرسم. لکن اگر از این مدل حرفها که آره من سماورم و …. بزنید من به عنوان سماو ساز خدمت می رسم.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    دوستان به 5 تحریم مراجعه کنند.

می فرماید تبدیل می کند به یا به عوض می دهد ازواجی که مسلمات مومنات قانتاتتائبات عابدات سائحات ثیبات و ابکارا باشند می دهد.

خب فرموده که به جای شما کسانیکه این خصوصیات را دارند می آورد. یعنی چی؟ به وضح صراحت دارد در اینکه شما این خصوصیات را ندارید. چرا؟ اگر داشتند تعویض معنا نداشت. می فرمود زنانی مثل شما که این خصوصیات را دارند به او می دهد. فرموده؟ پرچه انجام این کار را به طلاق آنها موکول کرده اما قبلا توضیح داده ام که شرط و جزای شرط جدای از خصوصیت جزای شرط هستند. شرط اینجا طلاق است و جزای شرط اینجا اعطای زنان مومنه و…. . مسلم است وقتی شرط محقق نشود جزای آن هم محقق نمی شود. اما این کار (عدم تحقق) هیچ ربطی به آن زنان تهدید شده ندارد. چرا؟ چون طلاق که شرط است انجامش با رسول است. وقتی او انجام نداده باشد دلیلی بر ایجاد خصوصیت برای آن زنان تهدید شده نمی شود.

بعد هم مثال دو زن را آورده که وضعیتشان روشن است تا استبعادی در اینکه آیا مگر میشود که زن نبی هم اوضاعش بد باشد پیش نیاید. بله میشود. 2 زن از زنان انبیاء قبلی بوده اند که اوضاعشان خراب بوده. البته خراب به معنای خراب نه به معنای خراب.

نتیجه چیست؟ خداحافظی. چرا؟ چون طرف مقابل نمی فهمد. هر چه میگویی این را جواب بده مثل رامبراند نقاشی میکشد.

شما هر وقت سوالات و ایرادات را جواب دادید(جواب نه چرند و پرند) در خدمتتان هستم. جواب یعنی چیزی که نقض نشود و البته به سوال هم مربوط باشد. تا حالا چنین چیزی از شما ندیدم.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

درباره ی موضوع داستان خیالی که مطرح کرده ای همان مبلغ تلفن خارجه ی هتل که مطرح کرده ای من این موضوع را به لحاظ اینکه خود خوانندگان می توانند از کسانی که به مکه رفته اند سوال کنند به خوانندگان واگذار می کنم .

و موضوع (. افراد کاروان همگی سنی بودند.حدود 140 نفر. از بوشهر و سیستان و جنوب خراسان و کمی هم از فارس. در بین اینها یکنفر که مذهبش مغایر دیگران باشد موجود نبود(از نظر فقهی).)

در حالی که جنوب خراسان و سیستان بلوچستان حنفی مذهب و بوشهر و … شافعی مذهب می باشند .

این موضوع را هم به خوانندگان محترم واگذار می کنم تا قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (بعد اینکه شما که عاجز از جواب به اصل تاپیک هستید)

برادرم مثل اینکه خودت را در اینه دیده ای !!

و یا باز هم مثل همیشه با مغلطه کاری می خواهی ذهن خواننده را مشوش کنی .

اصل تاپیک را مبارز جوان گذاشته درباره ی صحابه ی پیامبر و ایه 100 سوره توبه که شما عاجز از جواب به اصل تاپیک می باشید و به موضوعات حاشیه ای دامن می زنید .

اینکه گفته ای (البته نمونه های عینی زیاد است اما در خانه اگر کس است یک حرف بس است.)

برادرم این بیشتر برای شما صدق می کند چون کلیپ های زیادی در اختیار همه ی مردم از علمای شیعه موجود است .

و در سایت یوتیوب و در سایت شبکه کلمه و در سایت شبکه ی وصال حق و …به تعداد زیاد موجود است .

و در مورد ملای افغانی و … برادرم امکان دارد یک صوفی که مثل شما معتقد به توسل به هر چیزی هست هر موضوع باطلی را مطرح کند .

و این نوع روایات در کتب شما به صراحت آمده است و همچنین طبق گفته ی آقای دکتر رائفی پور که در همه شبکه ها کلیپ آن موجود است عرق جوراب کثیف مردم به عنوان نمک غذا می باشد .

و همچنین هیئت های کلب الرضا و و من سگ زینبم کلیپ های آن در دست همه است .

از همه مهمتر همه کسانی که به مشهد رفته اند افرادی که مثل … گردن خود را دخیل بسته اند را دیده اند و صدها مورد دیگر که برای همه عیان است .

اینکه گفته ای (هر موقع ایرادات را رفع کردید خدمت میرسم.)

برادرم این شما هستی که نتوانستی به ایه ی 100 سوره توبه پاسخ مستند و مستدل قرانی بدهی .

من قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنم .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    دائمی بودن رضایت از مهاجر و انصار در آیه 100 را ثابت کنید.

.

رفقایتان به آدرس رفتند؟

.

نکته جالب اینجاست که همه صوفی میشوند وقتی که اینها نتوانند پای مطلب بایستند.

اما کلید اصلی اینجاست؛

اولا نزد شیعه هیچ کس جز 14 نفر که معلوم هستند، معصوم نیست. ثانیا شما در مواردی عمل عوام را دلیل بر حجیت ندانسته اید و سریع گفته اید که صوفی هستند و …. . دقیقا عمل عوام ملاک نیست. چرا؟ اسمش روش هست. عوام. ثالثا آن ملای افغانی در حال بیان یک حدیث صحیح السند است که عمل یک صحابیه را بیان می کند با تایید پیامبر. رابعا کثرت دلیل بر حقانیت یا بطلان نیست. برای شما همان یک کلیپ کافی است. اما کلیپ خیرشاهی کافی تر است. خامسا در شبکه هایتان کلیپ هایی که منبری های شیعه از ملاطفت ائمه نسبت به شیعه یا کرامات و صفات ایشان است را می گذارند. خب ردش کنند. می توانند؟ با همان عقیده شیعه می توانند رد کنند؟ همگی را شرک می گویید. چرا؟ چون نمی دانید شرک چیست. چرا؟ چون تا الان هیچ و هیچ تعریفی از شرک نداده اید. بعد عمل شیعه را شرک می دانید. مثلا آن مولوی مودب در وصال که پولش را آن مولوی مودب تر بالا کشیده و با آن مردم را هدایت می کند، کلیپ می گذارد که سینه زنی شیعه عمل شرک آلود است. به چه دلیل؟ نداریم که.

اما من دلیلش را می گویم؛

می ترسید از اینکه بپرسند چرا اینها این کار را می کنند. باید بگویید که پسر پیامبر(نوه. برای اینکه بعدا نگویی پیامبر پسر نداشته) را کشته اند. سوال می کنند خب کی کشته؟ نمی تونم بگم. چرا؟ اگر بگم سوال می کنی که از کجا سر در آورده. خب بگو از کجا بیرون زده؟ اگر بگم می پرسی که اون یکی از کجا اومده. خب بگو. خب اگر بگم می پرسی که اینها از کجا اومدند. خب بگو. خب اگر بگم بعدش می پرسی که چرا اونها این کار رو کردن بعدشم می خواهی بپرسی که خب شما که میدونید اوضاع چطوری بوده، چرا از این یارو که از اونجا اومده و اون یکی هم که از اونجا و اونها هم از اونجا….. طرفداری میکنید؟ خب توقع داری من چی بگم؟ لذاست که میگم شیعه مشرک است و خلاص. تا تو بیایی بفهمی که شرک چیست و از من تعریف بگیری، من و تو هر دو فوت شدیم و قضیه تموم شده.

سادسا تنوین بر روی کلمات فارسی نمی نشیند.

در آخر هم یادتان باشد که بنده استناد شما به 100 توبه را کاملا حلاجی کردم اما شما…. .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (دائمی بودن رضایت از مهاجر و انصار در آیه 100 را ثابت کنید.)

برادرم

(وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِ‌ي تَحْتَهَا الْأَنْهَارُ‌ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا)

کلمه ابدا در این ایه چه معنی می دهد ؟؟

آیا دوام رضایت نیست ؟؟

آیا خداوند به گفته ی شما وعده ی سر خرمن داده است ؟؟!!!

ما معتقد هستیم (إِنَّ اللَّـهَ لَا يُخْلِفُ الْمِيعَادَ)

اینکه گفته ای (نکته جالب اینجاست که همه صوفی میشوند)

برادرم هر کس که متوسل به مرده و اهل قبور شود چه صوفی باشد چه کوفی باشد از اهل سنت نیست .

اینکه گفته ای (اولا نزد شیعه هیچ کس جز 14 نفر که معلوم هستند، معصوم نیست.)

برادرم موضوع این تاپیک درباره ی صحابه است و شما که می خواهی بحث را به انحراف بکشانی این نشان دهنده ی عجز و ناتوانی شما می باشد .

و درباره ی معصومیتی که مطرح کرده ای اگرمی توانی با ایات قران و اینکه خداوند فرموده باشد این 14 نفر معصوم هستند را بگذار تا خوانندگان قضاوت کنند و درغگو و کذاب رسوا شود .

اینکه گفته ای (آن ملای افغانی در حال بیان یک حدیث صحیح السند است که عمل یک صحابیه را بیان می کند با تایید پیامبر.)

برادرم اگر راست می گویی و درغگو و کذاب نیستی آن حدیث صحیح السند از کتب صحیحین اهل سنت بگذار تا خوانندگان قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (می توانند؟ با همان عقیده شیعه می توانند رد کنند؟)

برادرم چرا مغلطه بازی می کنی ؟؟

با عقیده ی شیعه که نمی شود رد کرد !!

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (چون تا الان هیچ و هیچ تعریفی از شرک نداده اید. بعد عمل شیعه را شرک می دانید.)

برادرم موضوع این تاپیک درباره ی صحابه است و شما که می خواهی بحث را به انحراف بکشانی این نشان دهنده ی عجز و ناتوانی شما می باشد .

اینکه گفته ای (کلیپ می گذارد که سینه زنی شیعه عمل شرک آلود است. به چه دلیل؟ نداریم که.)

برادرم سینه زنی یعنی صدمه رساندن به خود بوده و هیچ دستوری از طرف خدا و رسول برای خود آزاری صادر نشده است .

اینکه گفته ای (سوال می کنند خب کی کشته؟ نمی تونم بگم.)

برادرم کسانی که مثل شما خود را سینه چاک امام حسین داشتند و هزاران نامه نوشتند همان ها کشتند .

و اینکه نمی توانید بگویید به لحاظ اینست که از جنایات آنها برای خودتان دکان و دستگاه باز کرده و به نان و نوایی می رسید .

خوب معلوم است که نمی توانی اصل موضوع را بیان کنی و مجبور هستی که دیگران را متهم کنی .

و اگر آن جنایتکاران آن ظلم عظیم را انجام نمی دادند شما امروز چطوری شکم خود را سیر می کردید ؟؟!!

اینکه گفته ای (خب توقع داری من چی بگم؟ لذاست که میگم شیعه مشرک است و خلاص.)

برادرم شما هر برداشتی که داری به خود شما مربوط است و در روز خداوند از اعمال هر شخصی از خودش سوال می کند .

اینکه گفته ای (در آخر هم یادتان باشد که بنده استناد شما به 100 توبه را کاملا حلاجی کردم)

برادرم آن حلاجی جاهلانه ای که با عقل ناقص خود کرده ای بیشتر خود را رسوا کرده ای .

و قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنم .

و از خوانندگان می خواهم که حتما به ایه 100 سوره توبه مراجعه کنند و قضاوت کنند .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    من که برادر به این نفهمی و نفهمی ندارم.

کدام شیر پاک خورده ای بحث کلیپ را مطرح کرد؟ محتوای کلیپها چیست؟ من در ادامه آن بحث نوشتم. شما اگر اهل جدول حل کردن نیستی کمی جدول حل کن حالت خوب میشه. اگر هم هستی دیگه حل کن تا حالت خوب بشه.

یادم هست در اولین تاپیکی که به پست هم خوردیم نوشتم که یک و تنها یکجا را نشان بده که من موضوع فرعی نوشته باشم. یادت هست؟ از ولادت در کعبه تا چیزهای دیگر. نوشتی؟ نه. چرا؟ چون تمام مباحث انحرافی را خودت کلید زده بودی و من با تذکر به اینکه داری چه کار میکنی ادامه دادم. حالیته؟

اما نکته اینه که شیعه عقیده تو را با احادیث و سایر عقاید خودت باطل می کند. همچنین کاری با شیعه می توانی بکنی؟

مثلا می گویی هر کس سراغ قبر برود صوفی است و از اهل سنت نیست. مثلا از علمایتان این کار را کرده اند یا رد نکرده اند. خب چه می کنید؟ همگی غیر سنی هستند؟

یا آن پنجره ای که بالای قبر پیامبر باز کردند و باران آمد و…. . چه کنیم؟

آن ملای افغانی که از تیره ازبک هم هست حدیثی را از دارقطنی نقل می کند که ام ایمن ظرف ادرار پیامبر را سرکشیده و پیامبر هم منع ننموده….. .

سیدالشهدا را من کشتم. سنی ها کجا بودند که نجاتش بدهند؟

نمی تونم بگم از زبان همان مولوی تاراج شده بود. این هم از فهم و درک مطلب. کمی روزنامه بخوانید تا بتوانید نوشته های عادی را متوجه شوید.

خوشم میاد که آره.

به یارو میگی که4=2+2 است. میگه نه کی گفته. 5=2+2 است. بعد شما ثابت میکنی که 4 میشه. طرف بعد از چند روز میاد و ادا و اطوار در میاره و بعدشم میگه که این خودش را رسوا کرده و… . آخرش هم مینویسه که دیدید گفتم 5=2+2 است. بعد تو میایی میگی که دلیل 5 شدن چیه؟ میگه که دیدی گفتم که 5 میشه. باز میگی خب دلیل؟ میگه گفتم که 5 میشه. میگی بابا 1و1و1و1 میشود4. یعنی دو تا از این یک ها با دو تای دیگه از این یک ها روی هم رفته و نرفته میشوند 4. حالا دلیل شما بر اینکه 1و1و1و1 میشود 5 چیست؟ میگه دیدی رسوا شدی. گفتم که میشه 5.

خب بذارید بگه و راحت باشه.

.

فکر میکنم اینا یه انجمن خوش گلان یا استاد گلانی چیزی دارند و بعد از هر بار که در سایت چیزی مینویسند شبش میشینن و تخمه میشکنن و به ریش خودشون و خدایانشون می خندند. که بله امروز هم ثابت کردیم که 5=2+2.

.

و خداوند چقدر زیبا به رسولش فرموده که ” ذرهم فی خوضهم یلعبون”.

اگر به ایرادات اولیه جواب دادید، ایمیل بزنید تا به این صفحه آمده و نگاه کنم. اگر هم بقیه کرسی شعرهایتان را نوشتید و فکر کردید که جواب دادید، بدانید که تا شب یلدا حدود5 ماه مانده. صفحه را ذخیره کنید و آن موقع زیر کرسی بخوانید و فال هم بگیرید.

می دانید کرسی شعر چیست؟ همان شعرهایی که شب یلدا زیر کرسی دور هم می خوانند. مانند نوشته های شما معمولا بی وزن و قافیه یعنی بی سر و ته هستند.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (من که برادر به این نفهمی و نفهمی ندارم.)

چون برادر نفهمی مثل شما دارم مجبورم آیات قران را برایش صدها بار گوشزد کنم .

اینکه گفته ای (اما نکته اینه که شیعه عقیده تو را با احادیث و سایر عقاید خودت باطل می کند.)

برادرم عقیده ی من توحید و نبوت و معاد می باشد .

اگر دروغگو و کذاب نیستی به حرف خودت عمل کن .

اما شما که معتقد به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام می باشید آن را از آیات قران ثابت کنید .

اینکه گفته ای (همچنین کاری با شیعه می توانی بکنی؟)

برادرم من که صد ها بار گفته ام شما که معتقد به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام می باشید آن را از آیات قران ثابت کنید .

اینکه گفته ای (مثلا از علمایتان این کار را کرده اند یا رد نکرده اند. خب چه می کنید؟ همگی غیر سنی هستند؟)

ما اهل سنت معتقد هستیم هر فردی که به اهل قبور متوسل شود اهل سنت نیست .

اینکه گفته ای (یا آن پنجره ای که بالای قبر پیامبر باز کردند و باران آمد و…. . چه کنیم؟)

برادرم اگر پنجره ای باز کرده بودند دو متر خاکی که بر روی پیامبر بود را چه کردند ؟؟!!!

پس معلوم است که این گفته جعلی است .

اینکه گفته ای (حدیثی را از دارقطنی نقل می کند)

برادرم من از شما خواسته بودم اگر راست می گویی و درغگو و کذاب نیستی آن حدیث صحیح السند از کتب صحیحین اهل سنت بگذار تا خوانندگان قضاوت کنند .

اما شما از دارقطنی نقل می کنی ؟!!!!

اینکه گفته ای (اگر به ایرادات اولیه جواب دادید، ایمیل بزنید تا به این صفحه آمده و نگاه کنم.)

برادرم ان شا الله که در این تاپیک حضور داشته باشی و مطلب بنویسی و شبهه افکنی کنید تا من پاسخ بدهم و افکار باطل شما برای خوانندگان عیان شود .

و البته مطمئنم که شما و امثال شما همیشه از این ادعا های منافق گونه انجام داده و ر…ر….رفته اید و خ …..خ برگشته اید .

و خوانندگان خواهند دید و قضاوت خواهند کرد .

ضمنا برادرم ای کاش شما و امثال شما علمای شیعه همیشه در این سایت حضور داشته باشید تا خوانندگان عقائد طرفین را آزادانه مطالعه کنند و به حقیقت پی ببرند .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    خداییش دیگه مطمئنم که ادا در نمیاری و واقعا اینجوری هستی.

خب حالا بگو ببینم در این تاپیک بحث چه بود؟ آیا نگفتیم این عقیده که امیرالمومنین سلام الله علیه یا خلفا روابط حسنه داشته اند مردود است؟ ننوشتیم که مقاله در راستای نفی این ادعاست؟ خب این اعتقاد اهل سنت نیست؟ اگر هست شما آن را قبول ندارید؟ آیا اصلا شما سنی هستید؟

خب ما این را باطل نمودیم. البته توحید شما هم قابل ابطال است. نوبت شما هم. معاد شما هم تقریبا. که خب ما سعی بر آن نداریم.

ابن حبان هم سنی نیست؟ جدی میگی؟

ناموسا نفهمیدی که منطور از قبر چیست؟ خداییش نفهمیدی؟ نه بابا. دیگه اینقدر رو فکر نمی کنم. ببین عایشه چه دستوری برای رفع خشکسالی داده. به پنجره میرسی.

بابا حدیث وقتی صحیح شد اگر در کتب(مثلا) صحیحین نباشد دیگر صحیح نیست؟ ای بابا. کعنای حرفتان(دقت کنید. معنا) اینست که دارقطنی کشک.

اینها را هم برای این نوشتم که فکر نکنی آره. حالا اگر توانستی به ایرادات جوابی بدهی بسم الله. میتوانی؟

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (خب حالا بگو ببینم در این تاپیک بحث چه بود؟)

پاسخ من : چرا فریب کاری می کنی و می خواهی بحث را به انحراف بکشانی ؟؟

در این تاپیک بحث آیه ی 100 سوره ی توبه بود و اینکه خداوند مهاجرین و انصار را بهشتی اعلام کرده تا یوم الابد .

اینکه گفته ای (آیا نگفتیم این عقیده که امیرالمومنین سلام الله علیه یا خلفا روابط حسنه داشته اند مردود است؟)

گفته های شما که هیچ سندی ندارد باطل است .

حضرت علی و دیگر مهاجرین و انصار هیچ وقت در موضوع عقیده دینی با یکدیگر اختلاف نداشتند .

موضوعات سیاسی و … ربطی به عقیده ی دینی ندارد .

اینکه گفته ای (آیا اصلا شما سنی هستید؟ خب ما این را باطل نمودیم.)

پاسخ من : با کیلویی یا شکمی ؟؟

مگر اهل سنت مخالف صحابه ی مهاجر و انصار هستند ؟؟

دیگر دوران فریب کاری گذشته و مثل استاد خود آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین رسوا شده ای .

اینکه گفته ای (ناموسا نفهمیدی که منطور از قبر چیست؟)

پاسخ من : آن حدیث ضعیف که گفته است سقف خانه ای که پیامبر دفن است را بشکافید تا ارتباط پیامبر با خدا برقرار شود !!! از متن آن معلوم است که جعلی است .

اگر یک سقف نیم متری ارتباط جنازه ی پیامبر با خدا را قطع کرده است ، پس چطوری دو متر خاکی که بر روی جنازه ی پیامبر بوده ارتباط آن را به گفته ی حدیث با خدا قطع نکرده ؟؟

خداییش این را نمی فهمی؟

عجب!!! عجب !!! ای ملا رجب !!!

دیگه اینقدر رو فکر نمی کنم.

اینکه گفته ای (بابا حدیث وقتی صحیح شد اگر در کتب(مثلا) صحیحین نباشد دیگر صحیح نیست؟)

برادرم چندین بار گفتم آن حدیث مورد ادعای خودت را کاملا و بدون قیچی کردن بگذار تا پاسخ بدهم آدرس بیخودی نده .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    موضوع را معلوم نکردید. بلکه دلنوشته خود را نوشتید. چیزی نمی توانید ثابتش کنید.

متن میگوید ضعیف است؟ عجب. چرا در موارد دیگر نیست؟

رابطه حسنه لزوما در مورد عقیده است؟

کدام گفته شما سند دارد؟

صحیح چه شد؟

.

ایرادات را فراموش کردید؟

یوسف 2014
    کاربر
    .
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 92)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.