جعفر صادق رضی الله عنه ضعیف الحدیث است در نزد شیعه

Home انجمن ها انتقاد از احادیث شیعه جعفر صادق رضی الله عنه ضعیف الحدیث است در نزد شیعه

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  الهاشمي الحسني در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 14 نوشته (از کل 14)
  • نویسنده
    بسم الله الرحمن الرحیم

در معجم رجال خوئی در ترجمه (عمرو النبطی)جلد 14

می گوید(
    9034: عمرو النبطى:
    قال الكشّي (154): (قال أبو عمرو الكشّى: قال يحيى بن عبد الحميد الحماني فيكتابه المؤلّف في إثبات إمامة أمير المؤمنين عليه السلام: قلت لشريك: إن ّأقواماً يزعمون أنّ جعفر بن محمد ضعيف في الحديث!! فقال: أخبرك القصّة: كانجعفر بن محمد رجلاً صالحاً مسلماً ورعاً، فاكتنفه قوم جهّال يدخلون عليه،ويخرجون من عنده، ويقولون: حدّثنا جعفر بن محمد، ويحدّثون بأحاديث كلّها منكراتكذب موضوعة على جعفر، يستأكلون الناس بذلك، ويأخذون منهم الدراهم، فكانوا يأتونمن ذلك بكلّ منكر، وسمعت العوام بذلك منهم، فمنهم من هلك ومنهم من أنكر، وهؤلاءمثل المفضّل بن عمر، وبنان، وعمرو النبطي وغيرهم، ذكروا أنّ جعفراً حدّثهم أنّمعرفة الامام تكفي من الصوم والصلاة، وحدّثهم عن أبيه عن جدّه، وأنه حدّثهم قبليوم القيامة، وأنّ عليّاً عليه السلام في السحاب يطير مع الريح، وأنه كانيتكلّم بعد الموت، وأنه كان يتحرّك على المغتسل، وأنّ إله السماء وإله الارضالامام، فجعلوا للّه شريكاً، جهّال، ضلاّل، واللّه ما قال جعفر شيئاً من هذاقطّ، كان جعفر أتقى للّه، وأورع من ذلك، فسمع الناس ذلك فضعفوه ، ولو رأيت جعفراً لعلمت أنه واحد الناس).

معنی ابوعمر کشی می گوید از قول شریک می آورد که اقوامی می گویند که جعفربن محمد در حدیث ضعیف است می گوید که به تو قصه ای را تعریف می کنم جعفر صادق مردی صالح ومسلمان وزاهدی بود اما قومی جاهل دو ر برش جمع شدند بر او داخل میشدند وخارج می شدند ومی گفتند که جعفر صادق ما را اینطور حدیث کرد واحادیثشان همگی دروغ بر جعفر صادق بود و از این راه امرار معاش می کردند و از مردم درهم ودینار می گرفتند *مانند خمس البته که هنوز رایج است *واین روایات عجیب را برای مردم روایت می کردند بعضی از مردم قبول می کردند وهلاک می شدند وبعضی انکار می کردند وامثال عمرو نبطی و مفضل بن عمر به مردم می گفتند که جعفر صادق به ما از اجدادش روایت کرده که علی بر روی ابرها راه می رود وبعد از مرگ صبحت می کند و علی خدای اسمان وزمین است جهالت وضلال والله که جعفر هیچ یک از اینان را نگفته بود جعفر مردی متقی وصالح بود پس مردم این را شنیدند وجعفر را تضعیف کردند واگر جعفر را میدیدی میفهمیدی که اون مانند دیگران است

می گویم اهل تشیع می گویند مذهبشان فقه ومذهب جعفر صادق است کتبتان که جعفر را تضعیف کرده اند پس مذهبتان سقوط می کند
    مسئله بعدی اعتراف خوئی به اینکه کسانی که اطراف صادق بودند جهال و کذابین و وضاعین بودند که اکاذیب خود را به عنوان حدیث جعفر صادق وحدیث اهل بیت به خورد مردم می دادند
    واز کجا معلوم که عقاید شما از همین وضاعین وکذابین که به جعفر صادق منتسب بودند وبه او دروغ می بستند نباشد؟!

monji_2008
    کاربر
    بهتر است اول تکلیفتان را با خودتان و کتب خود مشخص کنید و بعد به شیعه ایراد بگیریدشما خودتان هم نمیدانید در جایی افتخار میکنید که کتب حدیثی ما معتبر است در حالی که هم فکر و مسلک شما در همین سایت در پاسخ به سئوالات پرسیده شده از منابع صحیح شما اینچنین نوشته:
    نقل قول از “أمة الله إبراهيم”در پست اثبات حقیقت از قرآن در یک دقیقه:
    ببین هم سخن گرامی
    این کتب سیره ها مشتی کتب مجهول هستند که نسخه های اصلی آن هرگز یافت نمی شود!
    هیچ ارتباطی بین تاریخ ادعا شده ی نگارش و تاریخ یافتن کتاب وجود ندارد !
    اگر باور ندارید خودتان بروید این کتابها را بازیابی کنید تا ببینید چگونه اباطیل در میان امت به نامهای مجعول شیعه و سنی منتشر شده و نسبتش به عهد رسول الله یا حتی تابع تابعین هم جز ادعا نیست.

تا 3 قرن هیچ کتب روایی یا حدیثی نگارش نشده.
    کتاب بخاری منسوب به قرن سوم هجریست و طبری قدیمی ترین تاریخ حدود 3 دهه بعد از بخاری آمده.
    تمام قصه های عجیب و غریب جنگها و دعواهای صحابه را طبری نوشته درحالیکه بخاری قبل از او از آن بی خبر بوده!
    شاگردان امام مالک هم معلمان بخاری معرفی شدند هم معلوم نکردند چرا معلمشان امام مالک کتابی بدست خودش ننوشته تا اینهمه شاگردانش در نگارش روایات منسوب به معلمشان اختلاف نداشته باشند!

monji_2008
    کاربر
    واقعا دلم بحال نادانی و جهالت شما میسوزد چرا که اولا این روایت روایتی است که آیت الله خوئی به آن اشاره میکند و میگوید افرادی چنین قصدی داشتند که امام صادق را ضعیف قلمداد کنند و ثانیا شما اگر خیلی اهل مطالعه هستی اول یکسری به صحاح سته خودتون بزن که در اون از بدعتگذار خوندن خلفا و انواع و اقسام حرفها زده شده و اگر میتونی لااقل یکی رو پاسخ بده.
    کتابی که ازش حدیث نقل کردی البته نصفه ،از کتب طراز اول شیعه نیست و لی ما وقتی از صحیح بخاری که به گفته خودتون برادر قرآنه و هر چی تتوش نقل شده صحیحه سئوال میپرسیم میگید اینها یک مشت افسانه است و باید از قرآن پیروی کنیم ،از قرآن نقل میکنیم پست رو حذف میکنید. دوست عزیز علمای شما پاسخی ندارند که به مطالب نقل شده از صحاحتان بدهند افراد عادی که پیشکش
    بسم الله الرحمن الرحيم

مثل اينكه شما خوب نخوندی متن رو اولا خوئی مرجع تقلید شیعه بود ومعجم رجال خوئی معتبر است جانم کشی نامعتبر نجاشی نامعتبر برقی نامعتبر کی معتبر پس؟

من هم سوال کردم از کجا معلوم که شیعه مذهب خود را از این کذابین و وضاعین نگرفته باشد ؟!

این واقعیتی است که علمای خودتون بهش اعتراف کردند

واما آنچه که از دیگری نقل کردی من مسئول افکار دیگران نیستم

المدونه الکبری از امام مالک رضی الله عنه است

شما کتابی نشون بدید که ریس مذهبتان نوشته باشد!

monji_2008
    کاربر
    من نگفتم آیت الله خوئی و کتابش ضعیف است “گفتم منظور ایشان که در زیر همین روایت آمده اینچنین نوشته که افرادی که قصد ضربه زدن به مکتب اهل بیت(ع)را داشتند با ذکر چنین اباطیلی سعی در ایجاد شبهه کرده اند و در آخر هم مینویسد که این روایت کذب محض است شما بهتر است اگر میخواهی حدیثی نقل کنید کامل آنرا بخوانید نه اینکه نصفی از بالا بزنی ،نصفی از پائین و ثانیا کشی و نجاشی و.. در کدام از منابع معتبر شیعه مثل بحارالانوار و الغدیر حدیث نقل کرده اند و ثالثا ما برای اثبات حقانیت مکتب اهل بیت(ع) هم از قرآن دلیل آورده ایم و هم از منابع معتبر شیعه و سنی بنقل از خود رسول اکرم ،شما اگر راست میگوئید درباره امامان اربعه خود که 3قرن پس از رسول اکرم آمده اند یک نیم خط روایتی و حدیثی ،آیه ای بیاورید،

من نگفتم آیت الله خوئی و کتابش ضعیف است “گفتم منظور ایشان که در زیر همین روایت آمده اینچنین نوشته که افرادی که قصد ضربه زدن به مکتب اهل بیت(ع)را داشتند با ذکر چنین اباطیلی سعی در ایجاد شبهه کرده اند و در آخر هم مینویسد که این روایت کذب محض است شما بهتر است اگر میخواهی حدیثی نقل کنید کامل آنرا بخوانید نه اینکه نصفی از بالا بزنی ،نصفی از پائین و ثانیا کشی و نجاشی و.. در کدام از منابع معتبر شیعه مثل بحارالانوار و الغدیر حدیث نقل کرده اند و ثالثا ما برای اثبات حقانیت مکتب اهل بیت(ع) هم از قرآن دلیل آورده ایم و هم از منابع معتبر شیعه و سنی بنقل از خود رسول اکرم ،شما اگر راست میگوئید درباره امامان اربعه خود که 3قرن پس از رسول اکرم آمده اند یک نیم خط روایتی و حدیثی ،آیه ای بیاورید،

اين روايت كذب محض است ؟صحیح از این روایات در کتب رجالی شماها بسیار یافت اگر بخواهی همه را تکذیب کنی آخرش باید کشی ونجاشی و مذهب خودت رو تکذیب کنی

برای اثبات حقانیت خود از قرآن دلیل آورده اید؟آرزو بر جوانان عیب نیست

شماها در آوردن یک ایه محکم در مورد امامت موهوم عاجزید چه برسد به حقانیت مذهب

ما ائمه خود را منصوب از الله نمی دانیم که برایشان ایه بیاوریم

شما برای فقهای خود آیه دارید؟این چه حرف جاهلانه ای است

yaalimadad
    کاربر
    سلام علیکم
    اولا شیعه میگوید که جناب امام جعفر بن محمد الصادق(علیه السلام)جزء امامان ماست و معصوم است و هر کس که ایشان را قبول نکند شیعه نیست خواه ایت الله خویی باشد و خواه یک فرد عادی باشد.
    دوما ایت الله خویی میخواستند این حدیث را رد کنند و ان را در کتابشان اوردند و بلافاصله رد کردند پس این دلیل نمیشود که بگویید که ایشان این احادیث را قبول داشته است.
    اقای ذهبی هم در کتاب میزان الاعتدال تعداد زیادی حدیث جعلی اورده و سپس انها را رد کرده است ولی ما میتوانیم بگوییم که امام ذهبی در میزان الاعتدال این حدیث جعلی را گذاشته است پس یا اهل سنت این را قبول دارد و یا امام ذهبی اشتباه نوشته است؟
    پس من هم از فردا کتاب میزان الاعتدال را احادیثش را مینویسم و هر کس هم ایرادی گرفت میگویم در میزان الاعتدال امده است.
    مثل اینکه من بگویم دو به علاوه دو پنج نمیشود ولی شما بنویسید که اقای پوسایی گفته است که دو به علاوه دو میشود پنج پس ریاضی بلد نبود.
    یا علی مدد

جعفر صادق
    کاربر
    حالا كه اهلسنت نتوانستند مذهب خود را ثابت كنند و كتبشان به درد نميخورد و ارزش ندارد و صحابه دروغگويند و شما راستگوييد ووو شما مذهبتان را ثابت كنيد شما يك روايت در اثبات خمس يك روايت صريح و صحيح در اثبات امامت علي و فرزندانش يك روايت در اثبات صيغه يك روايت در اثبات وجود امام زمان يك روايت در اثبات رجعت و يك روايت در اثبات اختلافاتي كه با امت اسلامي داريد از كتب خودتان با سند صحيح بياوريد مذهب خود را ثابت كنيد تا مسلمانان ختم بخير شوند مگر سخت است اصلا شما يك كتاب در تفسير و يا فقه و يا اصول از ائمه خود به ما نشان دهيد ايا ائمه شمابايد امت را بي راهنما ميگذاشتند و به چاهها پناه ميبردند پس ما منتظزريم يك روايت صحيح بياوريد و اگر نياوريد بدانيد با توجه به صحبتي كه كرديد و اهلسنت را فرقه اي گمراه نوشتيد كه هيچ چيز را نميتوانند ثابت كنندو كتبشان به درد نخور است بدانيد كه اگر شما هم نتوانيد اينها را ثابت كنيد بايد براي خود متاسف باشيم و فاتحه اين دين را بخوانيم!
    جعفر صادق مردی صالح ومسلمان وزاهدی بود اما قومی جاهل دو ر برش جمع شدند بر او داخل میشدند وخارج می شدند از جمله ابو حنیفه که دو سال شاگرد امام صادق بود.در ضمن خود او گفته است: لولا السنتان لهلک النعمان

alifathi535
    کاربر
    خیلی بی سوادی اولا هر جعفر بن محمدی امام صادق شیعیان نیست.

ثانیا در هیچ کتاب شیعی در مورد ضعف یا صحییح بودن راوی بودن ائمه بحث نمی شود چون شیعه ائمه خود را معصوم می داند پس همه انها را مخبر صادق می داند و اصلا نیازی به بحث نیست.

سوما خواهشا در بحث ها مغالطه و سفسطه رو کنار بگزاریم و به دنبال حقیقت باشیم.

abd
    کاربر
    اقای هاشمی الحسنی شما اول برو یک بار کتب خودتان را که نوشته پیامبر چند بار قصد خود کشی داشته و خدا اسمان و زمین را در 7 روز افریده نه شش روز و پیامبر پناه بر خدا شپش داشته و ایستاده بول میکرده و خدا کمر داشته و رحم کمر خدا را گرفته و غیره را بخوان بعد بیا اینجا نظر بده. جوابت را هم که بقیه دوستان دادند تازه اگر ما در کتب خود حدیث غلط باشد قبول میکنیم که غلط است نه اینکه مثل شما بگیم نه پیامبر قصد خود کشی داشته ولی کتاب ما همش صحیح.

mojahed.din
    کاربر
    نوشته ای:

شما اول برو یک بار کتب خودتان را که نوشته پیامبر چند بار قصد خود کشی داشته

پاسخ:

اینجا را بخوان

http://www.islamtxt.net/?q=question/206

ما میدانیم که پیامبر صلي الله عليه وسلم در قبل از بعثت نه نماز میخوانده و نه روزه میگرفتند، حالا اگر شیعه بما طعنه بزند که سنی عقیده دارد پیامبر نماز نمیخوانده و روزه نمیگرفته، و زمان را فراموش کند ، این حقه بازی است یا نه ؟
    بخاری نوشته است که بعد از آنکه فرشته وحی برای اولین بار آمد و ورقه نوفل ؛دانای قوم؛ به حضرت محمد گفت: شما چون ابراهیم، پیامبر بزرگی خواهید شد، حضرت محمد منتظر آمدن فرشته شد اما فرشته نیامد، و حضرت رسول الله به همین خاطر غمیگین و بشدت افسرده شدند.
    پس هنوز رسول الله پیامبر نشده بود و هنوز خودش نمیدانست پیامبر است یا نه پس وقتی شیعه میگوید (پیامبر) قصد خودکشی داشت ، دروغ میگوید زیرا در وقت قصد او هنوز یک انسان عادی بود نه(پیامبر) یعنی هنوز حتی خودش هم درست نمیدانست پیامبر هست یا نیست.

نوشته ای:

و خدا اسمان و زمین را در 7 روز افریده نه شش روز

پاسخ:

اینجا جوابت دادم http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/1690

نوشته ای:و پیامبر پناه بر خدا شپش داشته

پاسخ: پناه بر خدا یعنی پیامبر هیچ وقت کثیف نمیشد و حمام نمیرفت و مثل ملائکه پاک بود؟

پیامبر بشر است بشر. میخورد میخوابد راه میرود بدنش کثیف میشود سپس حمام میکند پاک میشود.

البته باید از شما معذرت بخواهیم که آن زمان شامپو های این زمان مثل صحت و … نبود

‏ قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ 110 کهف و فصلت 6

( اي پيغمبر ! ) بگو : من فقط انساني همچون شما هستم ( و امتياز من اين است كه من پيغمبر خدايم و آنچه گفت : بگو ؛ مي‌گويم ) و به من وحي مي‌شود كه معبود شما يكي است و بس .

نوشته ای:

و ایستاده بول میکرده

پاسخ: مشکلش در چیست؟ پیامبر یک بار در تمام عمرش ایستاده ادرار کرد تا کسی که در حرج می افتد و مجبور میشود بداند که اینطوری هم میتواند و کفر نکرده. اما عقل پوکیده شیعه این چیزها رو نمیفهمه. را؟ چون هدفش تنها مخالفت است نه پیدا کردن حقیقت.

نوشته ای:

خدا کمر داشته و رحم کمر خدا را گرفته

پاسخ: اینم یک دروغ دیگه. اگه شد برای این ادعا سند با متن عربی بیار

yaalimadad
    کاربر
    سلام.
    خواستم این مطلب را رد کنم.خیلی مسخره بود.بحث نکنم بهتره.پاسه قبلی ام کامل است.
    یا علی مدد

khaled ebn valid
    مشارکت کننده

قال جعفر الصادق – رضی الله عنه – :” وأما والله لو یروون عنا ما نقول ولا یحرفونه ولا یبدلونه علینا برأیهم ما استطاع أحد أن یتعلق علیهم بشیء ، ولكن أحدهم یسمع الكلمة فیحط إلیهاعشراً ویتأولها على ما یراه)
    (والله كه از ما راویت نمی كنند الااینكه آن را تبدیل می كنند به رای خود تاویل می كنند به معنی ومفهومی كه خود می خواهند )

عیون الأخبار للقرشی 4/276 .

حتی اقای یوسف بحرانی می گوید: (فلم یعلم من أحكام الدین على الیقین إلا القلیل ، لامتزاج أخباره بالتقیة)
    (از روی یقین وحتم از احكام دین چیز زیادی نمی دانیم بدلیل یكی شدن اخبار جعفر صادق با تقیه)

الحدائق الناضرة 1/5.

شما بفرمایید اینها چه کسانی بودند که به امام صادق دروغ می بستند؟

در حال نمایش 14 نوشته (از کل 14)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.