تکلیف ائمه بعد از امام حسین را روشن کنید

Home انجمن ها اهل بیت تکلیف ائمه بعد از امام حسین را روشن کنید

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  abdollah1990 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 59)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    .

یوسف 2014
    کاربر
    سلام . برادر عبدالله 1990

باتشکر از شما . با سوالاتی که مطرح می کنید اساس شیعه را ویران کرده اید .

من این سوال ودیگر سوال های شما را در سایت ها شیعه گذاشتم هیچ کس

نتوانست پاسخ مرتبط با موضوع بدهد .

ودرتاریخ2/7/93 یعنی دو روز قبل شبکه کلمه هم اقای خد متی مطرح کردند.

هیچ فردی پاسخ نداد ..

abdollah1990
    کاربر
    .

یوسف 2014
    کاربر
    ااااااااااااا

abdollah1990
    کاربر
    .

abdollah1990
    کاربر
    .

یوسف 2014
    کاربر
    .

khaled ebn valid
    مشارکت کننده
    خلاصه دوستان مال غصبی یا دزدی به امام معصوم برسه امام هر کاری دلش بخاد با این مال می کنه.

حالا می خواد پول باشه ماشین باشه یا زن.

معصوم می شینه رو مال دزدی حالشو می بره.

دزدی رو یکی دیگه می کنه حالشو معصوم می بره.

khaled ebn valid
    مشارکت کننده
    عبدالحسین فرمودند:

حالا ابتدائا باید ثابت کنید که ایشان با زن مورد نظر به عنوان اسیر جنگی رابطه داشته است. یعنی زن را به عنوان کنیز گرفته است. و البته نفی نمایید که با آن زن ازدواج ننموده و او را به عنوان کنیزی که غنیمت جنگی بوده در اختیار گرفته است.

برادر قطعا ایشون اسیر در جنگی که به زعم شما جنگ مشرکین با مشرکین بوده است شده.فلذا این خانم در این جنگ اسیر شده است. حالا به زعم شما افتاده دست معصوم.خب تکلیفش چیهبنا به حدیث شیعه؟(و ان لم يكونوا قاتلوا عليها المشركين كان كل ما غنموا للامام يجعله حيث أحب) این خانم غنیمت هست معصوم هر کاری بخواد با این غنیمته می کنه.زن غنیمتی=کنیز.پس دیگه نگین آراد بوده.

حالا یک عده دزد و حرامی و مشرک برن جنگ مال دزدی و غارتگری اونها که در واقع حق الناس هست بیفته دست معصوم .معصوم هم هر کار دلش بخاد با این اموال دزدی می کنه.مثلا زن دزدیده شده حاصل از مال مردم رو غنیمت می گیره حالشو می بره.

مال مردم خوری از معصوم ندیده بودیم که دیدیم

ههههههههههه

یوسف 2014
    کاربر
    .

meisam tamar
    کاربر
    سلام

اجر رسالت پیامبر را با این سخنانتان خوب میدهید .

بترسید از روزی که چشم در چشم پیامبر شوید و ادعای مسلمانی هم داشته باشید .

اما سوال من اینجاست که ایا درست است که وَإِنَّ اللَّهَ لَيُؤَيِّدُ هذا الدِّينَ بِالرَّجُلِ الْفَاجِرِ
    صحيح البخاري، ج 3، ص 1114 و ج 4، ص 1540 و ج 6، ص 2436
    خداي عالم دين اسلام را با يک مرد فاجر تاييد مي‌کند و گسترش مي‌دهد.
    حال ميگويند عمر دين را گسترش داده است . در این روایت 2 نکته است

1 : اسلام گسترش پیدا میکند . پس هیچ نقصی در اسلام نیست

2 : شخصی فاجر دین اسلام را گسترش میدهد .

و در تایید نيز احمد بن حنبل از پيامبر اكرم صلى الله عليه وآله وسلم روايت مي‌كند:

إن الله تبارك وتعالى سيؤيد هذا الدين بأقوام لا خلاق لهم

خداوند تبارك و تعالى به زودي اين دين را توسط اقوامي كه فاقد هر‌گونه شايستگي هستند ياري مي‌رساند.

مسند احمد بن حنبل، ج 5، ص 45 ـ دقائق التفسير، ابن تيميه، ج 2، ص 143.

و در روايتي ديگر رسول خدا صلي الله عليه وآله وسلّم فرمودند:

إن الله عز وجل ليؤيد هذا الدين برجال ما هم من أهله.

خداوند عزوجل اين دين را توسط مرداني كه اهليت براي اين كار را ندارند تأييد خواهد نمود.

مجمع الزوائد، الهيثمي، ج 5، ص 302.

در منابع معتبر اهل سنت هم از قول رسول اکرم‏ صلی الله علیه و آله و سلم نقل کرده‏اند که فرموده است:
    یکون بعدی أئمة لا یهتدون بهدای ولا یستنون بسنتی ، وسیقوم فیهم رجال قلوبهم قلوب الشیاطین فی جُثمان أنس . قلت : کیف أصنع یا رسول الله ! إن أدرکت ذلک ؟ قال : تسمع وتطیع للأمیر وإن ضرب ظهرک وأخذ مالک فاسمع وأطع
    صحیح مسلم: 20/6 ، کتاب الأمارة باب الأمر بلزوم الجماعة ح 51.

پیشوایانى بعد از من خواهند آمد که نه از هدایت‏هاى من بهره‏اى برده‏ اند و نه به سنت من عمل مى‏کنند، و قلوب آنان همانا قلوب شیاطینى است که در درون جسم آدمى قرار گرفته باشد.

و شما این شیاطین را برای من مشخص نکردید ؟

در ضمن افراد فاجر هم برای ما معرفی میکنید ؟

meisam tamar
    کاربر
    خدا میداند که قصد توهین ندارم ، اما شما که دنبال نسب هستید لطفا نسب ابوبکر و عمر را هم برای ما مشخص کنید :

نسب عمر :

در تفسير طبري که ابن تيميه تفسير طبري از تفاسير مورد اعتماد مي داند،‌آمده:

غضب رسول الله يوما من الأيام .

پیامبر غضبناک شد و رفت بالاي منبر و فرمود: مردم خبر بدهم که خانواده هاي پست چه کساني هستند؟ بعد گفت : فلاني مي‌داني پدر تو کيست ؟ پدر تو اين کسي که مي‌گويي نيست و پدرت شخص ديگري بوده است.

پيامبر يکي يکي داشت همه را معرفي کرد که عمر ديد اگر به اين شکل پيش برود:

گر حکم شود که مست گيرند در شهر هر آنچه هست گيرند

آمد و افتاد پاي پيامبر را بوسيد

فقام إليه عمر فقبل رجله.

پاي پيامبر را عمر بوسيد

وقال يا رسول الله رضينا بالله ربا وبك نبيا وبالإسلام دينا وبالقرآن إماما فاعف عنا عفا الله عنك.

خلاصه اش اين است که پرده ها را بالا مزن و بيش از اين ما را رسوا مکن.

تفسير الطبري، ج7، ص81

البته روایات زیادی در مورد نسب عمر است که من برای اینکه عزیزان اهل سنت ناراحت شوند بقیه را نمی اورم .

نسب ابوبکر :

حدثنا محمد بن عَمْرِو بن خَالِدٍ الْحَرَّانِيُّ حدثني أبي ثنا بن لَهِيعَةَ عن أبي الأَسْوَدِ عن عُرْوَةَ قال أبو بَكْرٍ الصِّدِّيقُ اسْمُهُ عبد اللَّهِ بن عُثْمَانَ بن عَامِرِ بن عَمْرِو بن كَعْبِ بن سَعْدِ بن تَيْمِ بن مُرَّةَ شَهِدَ بَدْرًا مع رسول اللَّهِ صلى اللَّهُ عليه وسلم وَأُمُّ أبي بَكْرٍ رضي اللَّهُ عنه أُمُّ الْخَيْرِ سَلْمَى بنتُ صَخْرِ بن عَامِرِ بن عَمْرِو بن كَعْبِ بن سَعْدِ بن تَيْمِ بن مُرَّةَ بن كَعْبِ بن لُؤَيِّ بن غَالِبِ بن فِهْرِ بن مَالِكٍ.

المعجم الكبير، ج 1 ص 51، تحقيق: حمدي بن عبدالمجيد السلفي، ناشر: مكتبة الزهراء – الموصل، الطبعة: الثانية، 1404هـ – 1983م.

رواه الطبراني وإسناده حسن.

مجمع الزوائد ومنبع الفوائد، ج 9 ص 40، ناشر: دار الريان للتراث/‏ دار الكتاب العربي – القاهرة، بيروت – 1407هـ.

اين روايت ثابت مي‌کند که پدر ابوبکر با دختر برادر خود ازدواج کرده است که قطعا ازدواجي است حرام و غير شرعي و حتي در زمان جاهليت نيز چنين ازدواج‌هايي سابقه نداشته است.

تعدادي از بزرگان اهل سنت تصريح کرده‌اند که مادر ابوبکر دختر عموي او بوده است:

وأمه : أم الخير سلمى بنت صخر بن عامر بن عمرو بن كعب بن سعد بن تيم بن مرة بن كعب , وهي ابنة عم أبي بكر الصديق .

فتح الباب في الكنى والألقاب ، ج 1 ص 107، تحقيق : أبو قتيبة نظر محمد الفاريابي ، ناشر : مكتبة الكوثر – السعودية – الرياض ، الطبعة : الأولى ، 1417هـ – 1996م.

قلت لابن داب من أم أبي بكر فقال أم الخير هذا اسمها وهي ابنة عم أبي بكر.

المصباح المضيء في كتاب النبي الأمي ورسله إلى ملوك الأرض من عربي وعجمي، ج 1 ص 32، تحقيق : محمد عظيم الدين ، ناشر : عالم الكتب – بيروت – 1405هـ.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

شما علمای شیعه حداقل اگر به عقل و شعور خود احترام نمی گذارید به عقل و شعور خوانندگان احترام بگذارید و سوال را چند بار بخوانید و بعد در موضوع همان سوال پاسخ بدهید ؟؟؟

و همین که نمی توانید در همان موضوع پاسخ بدهید نشان دهنده این است که به این سوال پاسخ نداری و ما اهل سنت بیشتر متوجه می شویم که اصل زخم شما همین موضوع می باشد .

و همین موضوع را بیشتر در رسانه ها مطرح می کنیم چون با این گونه پاسخ دادن های بی ربط زخم شما عیان شده است .

و در مورد مطالبی که گفته ای و ربطی به این موضوع ندارد در این تاپیک جواب نمی دهم به لحاظ اینکه می خواهی بحث را به انحراف بکشانی قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنم .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام خدمت خوانندگان محترم و فهیم و محترم این سایت .

اگر دقت کرده باشید در این تاپیک مشخص کردن تکلیف ائمه فرزندان امام حسین مطرح شده است .

اما آخوند عبدالحسین و میثم تمار و همفکرانشان که از علما و نخبگان مغلطه باز می باشند به لحاظ اینکه از پاسخ دادن به اصل موضوع فرار کنند در این تاپیک موضوعات بی ربط را مطرح میکنند .

و به لحاظ اینکه خواننده متوجه نشود که چطوری عقیدشان با اعتقاد علمایشان باطل می شود زیر اولین پست مطلب بی ربط به موضوع می گذارند .

و من از خوانندگان می خواهم که کلمه ی دروغگو و کذاب و کلمه ی رسوا و کلمه ی فریبکاری را در بقیه تاپیک هایی که بین من و آخوند عبدالحسین و دیگران بحث ادامه دارد را سرچ کنند .

آنوقت خواهند دید باطل بودن عقیده ی آنها را چطور با آیات واضح و روشن قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کرده ام .

و اگر دو مرتبه باز هم همان روش سابق را ارائه دهد من این مطلب را در زیر پست اولیه می گذارم .

ضمنا از برادر خالد بن ولید تشکر می کنم که مطلب جالبی را در این تاپیک گذاشته اند .
    و از خوانندگان می خواهم که حتما در این تاپیک مطالعه کنند .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

شما علمای شیعه حداقل اگر به عقل و شعور خود احترام نمی گذارید به عقل و شعور خوانندگان احترام بگذارید و سوال را چند بار بخوانید و بعد در موضوع همان سوال پاسخ بدهید ؟؟؟

و همین که نمی توانید در همان موضوع پاسخ بدهید نشان دهنده این است که به این سوال پاسخ نداری و ما اهل سنت بیشتر متوجه می شویم که اصل زخم شما همین موضوع می باشد .

و همین موضوع را بیشتر در رسانه ها مطرح می کنیم چون با این گونه پاسخ دادن های بی ربط زخم شما عیان شده است .

و در مورد مطالبی که گفته ای و ربطی به این موضوع ندارد در این تاپیک جواب نمی دهم به لحاظ اینکه می خواهی بحث را به انحراف بکشانی قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنم .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 59)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.