این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط mohsen_bandari در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط mohsen_bandari در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
أُولَئِكَ الَّذِينَ يَدْعُونَ يَبْتَغُونَ إِلَى رَبِّهِمُ الْوَسِيلَةَ أَيُّهُمْ أَقْرَبُ وَيَرْجُونَ رَحْمَتَهُ وَيَخَافُونَ عَذَابَهُ إِنَّ عَذَابَ رَبِّكَ كَانَ مَحْذُوراً 57 اسراء
معنی جواب خداوند:
آن كساني را كه به فرياد ميخوانند ( و آنها را وسیله ميدانند ) آنان كه از همه مقرّبترند ( به درگاه يزدان ، همچون محمد و علی و رضا و بیژن! ) براي تقرّب به پروردگارشان وسيله ميجويند ( كه طاعات و عبادات است ) و به رحمت خدا اميدوار و از عذاب او هراسناكند . چرا كه عذاب پروردگارت ( چنان شديد است كه ) بايد از آن خويشتن را دور و برحذر داشت .
پس وسیله ی این مشرکان نیز خودشان دنبال وسیله بودن.
خداوند میفرماید:
قُلْ إِنِّي نُهِيتُ أَنْ أَعْبُدَ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ قُل لاَّ أَتَّبِعُ أَهْوَاءكُمْ قَدْ ضَلَلْتُ إِذاً وَمَا أَنَاْ مِنَ الْمُهْتَدِينَ 56 انعام
(ای محمد) بگو : من نهي شدهام از اين كه پرستش كنم آنهائي را كه سواي خدا به فرياد ميخوانيد . بگو : من از هوي و هوسهاي شما پيروي نميكنم ، كه ( اگر چنين كنم ، همچون شما ) در آن وقت گمراه ميشوم و از زمره راهيافتگان نخواهم بود .
قُلْ إِنِّي نُهِيتُ أَنْ أَعْبُدَ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ لَمَّا جَاءنِيَ الْبَيِّنَاتُ مِن رَّبِّي وَأُمِرْتُ أَنْ أُسْلِمَ لِرَبِّ الْعَالَمِينَ 66 غافر
(ای محمد) بگو : من بازداشته شدهام از اين كه معبودهائي را بجز خدا بپرستم كه شما آنها را به فرياد ميخوانيد ، از آن زماني كه آيات روشن و دلائل آشكاري از جانب پروردگار برايم آمده است ، و به من فرمان داده شده است كه خاشعانه و خاضعانه تسليم پروردگار جهانيان گردم .