توسلی

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  mohsen_bandari در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده

mohsen_bandari
    کاربر
    دوستان اهل تشیع ضمن استناد به آیه 35مائده که توسل به ائمه یک دستور قرآنی است ….که خداوند دستور داده است همه مومنین چه ما چه حضرت علی رض برای جهاد وتقرب به خدا و رستگاری وسیله(قبر) پیداکنید تا رستگار شوید چه با توسل به امامزاده بیژن سیار چه فرایضی دیگر که کلید رستگاری برای مومنین افراد صالح است.

.فلذا سوال: خود حضرت علی رض یا امام زاده بیژن باید چه وسیله ای پیدا کند تا رستگار شود؟؟؟به خدا؟؟ به خودش؟؟به پیامبران؟؟به قبر؟؟به نماز.جهاد ؟؟به چی؟؟

….و ماهم طبق وسیله ای برای تقرب پیدا میکند ما هم همان وسیله رو مد نظر داشته باشیم

mojahed.din
    کاربر
    خداوند در جواب مشرکان میگوید

‏ أُولَئِكَ الَّذِينَ يَدْعُونَ يَبْتَغُونَ إِلَى رَبِّهِمُ الْوَسِيلَةَ أَيُّهُمْ أَقْرَبُ وَيَرْجُونَ رَحْمَتَهُ وَيَخَافُونَ عَذَابَهُ إِنَّ عَذَابَ رَبِّكَ كَانَ مَحْذُوراً ‏ 57 اسراء

معنی جواب خداوند:

‏ آن كساني را كه به فرياد مي‌خوانند ( و آنها را وسیله مي‌دانند ) آنان كه از همه مقرّبترند ( به درگاه يزدان ، همچون محمد و علی و رضا و بیژن! ) براي تقرّب به پروردگارشان وسيله مي‌جويند ( كه طاعات و عبادات است ) و به رحمت خدا اميدوار و از عذاب او هراسناكند . چرا كه عذاب پروردگارت ( چنان شديد است كه ) بايد از آن خويشتن را دور و برحذر داشت . ‏

پس وسیله ی این مشرکان نیز خودشان دنبال وسیله بودن.

خداوند میفرماید:

‏ قُلْ إِنِّي نُهِيتُ أَنْ أَعْبُدَ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ قُل لاَّ أَتَّبِعُ أَهْوَاءكُمْ قَدْ ضَلَلْتُ إِذاً وَمَا أَنَاْ مِنَ الْمُهْتَدِينَ ‏56 انعام

‏ (ای محمد) بگو : من نهي شده‌ام از اين كه پرستش كنم آنهائي را كه سواي خدا به فرياد مي‌خوانيد . بگو : من از هوي و هوسهاي شما پيروي نمي‌كنم ، كه ( اگر چنين كنم ، همچون شما ) در آن وقت گمراه مي‌شوم و از زمره راه‌يافتگان نخواهم بود . ‏

‏ قُلْ إِنِّي نُهِيتُ أَنْ أَعْبُدَ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ لَمَّا جَاءنِيَ الْبَيِّنَاتُ مِن رَّبِّي وَأُمِرْتُ أَنْ أُسْلِمَ لِرَبِّ الْعَالَمِينَ ‏ 66 غافر

(ای محمد) ‏ بگو : من بازداشته شده‌ام از اين كه معبودهائي را بجز خدا بپرستم كه شما آنها را به فرياد مي‌خوانيد ، از آن زماني كه آيات روشن و دلائل آشكاري از جانب پروردگار برايم آمده است ، و به من فرمان داده شده است كه خاشعانه و خاضعانه تسليم پروردگار جهانيان گردم . ‏

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

من برای دیدن مدیر باید ابتدا منشی او را ببینم. حالا منشی مدیر برای دیدن مدیر باید چه کسی را ببیند؟

habib
    مشارکت کننده
    بنام خدا

السلام علی عبادالله الصالحین

با وجود چنین آیات مکرر در قرآن کریم و تعریف روشن شرک و اعلام عدم گذشت و بخشش خداوند از گناه و عصیان شرک و تصریح لیس کمثله شی ذات اقدس الله جل جلاله معلوم است که مدعی مفلوک تشیع چاره ای جز محرف دانستن قرآن کریم و یا عدم توان فهم و تفسیر آن را ندارد.و درجهت توجیه بی خردی های خود امامت منصوص را ابداع کنند که بگویند اگر ما نفهمیم نه از آن جهت است که ما نمی فهمیم چون عقل و قوه فهم و تفسیر انحصارا” در اختیار ائمه منصوب من عندالله است و تا آخرینشان ظهور نکند پرده از دلهای ما کنار نمی رود.

حال این چه خود آزاری و تجاهلی است!، تنها بر مسلمان موحد آزاد روشن است. کما اینکه بر هر آزاد اندیش منصفی میزان جهالت و تشتت فکری حاکم بر جوامع تحت نفوذ چنین آیین های ضاله ای عجیب نیست.

اینها طلسم شدگانی هستند که تنها در دلهای ممهورشان تخم کینه و دشمنی و افترای بر الله سبحانه و تعالی و رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و یاران باوفا و فداکارش و اهل بیت بزرگوارش رضی الله عنهم به بار می نشیند و در جهت تخریب دین مبین اسلام خواسته و ناخواسته در حزب شیطان خود را به هلاکت و تباهی می کشانند.

والسلام من اتبع الهدی

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    قرآن را که بزغاله خورد. پس تحریف معنا ندارد.

اما سایر ادعاهایتان نیز باشد به حساب جدول باطله دانستنیها.

اینکه طرف دهان باز کند و فقط بگوید دلیلی بسیار روشن بر حقانیت اوست. پس دهان را نبندید که حقانیتتان زیر سوال نرود.

ادعا بدون دلیل تقریبا ارزشی به اندازه تمام مذهب شما دارد.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    شما که عقل داری(مثلا) قضیه را حل کن.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (من برای دیدن مدیر باید ابتدا منشی او را ببینم. حالا منشی مدیر برای دیدن مدیر باید چه کسی را ببیند؟)

پاسخ من : آدم ناقص العقل چرا خداوند را با یک مدیر که از پشت ساختمان اداره اش خبری ندارد با خداوند قیاس می کنی ؟؟

یوسف 2014
    کاربر
    بی عقل

.نمیدانی خدا نیاز به منشی ندارد

یوسف 2014
    کاربر
    .
در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.