توجیه تراشی مجلسی و سبحانی: تقیه خدا و رسول خدا در آیه تطهیر

Home انجمن ها اهل بیت توجیه تراشی مجلسی و سبحانی: تقیه خدا و رسول خدا در آیه تطهیر

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  khaled ebn valid در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده

khaled ebn valid
    مشارکت کننده
    بارها از زبان علماء شیعه و شبکه ها می شنویم که سیاق آیه تطهیر زنان پیامبر نیست و اگر بود چرا ضمیر مذکر آمده و از این حرفای تکراری.

اما جالبه همین که آیه تطهیر در میان آیات مربوط به زنان پیامبر آمده شک برخی از علماء شیعه را برانگیخته که چرا وضع آیه تطهیر بدین منوال هست.لذا امثال جناب جعفر سبحانی و مجلسی دست به توجیه تراشی نموده اند من جمله جعفر سبحانی در کتاب أهل البیت ص51 یا مفاهیم قرآن ص170-171 گفته اند به این علت در وسط آیات مربوط به زنان پیامبر آمده است که حساسیت ضد اهل بیتی کم شود زیرا حسادت و عدوات قریش با اهل بیت بر کسی پوشیده نیست.

این هم کلام آیت الله جعفر سبحانی در همین باره:

ما هو السر في جعلها جزءاً من آية أُخرى :

قد اتضح مما ذكرنا أن القرآن الكريم إنّما انتقل إلى موضوع أهل البيت

التاريخ يطلعنا بصفحات طويلة على موقف قريش وغيرهم من أهل البيت (عليهم السلام) ، فإنّ مرجل الحسد ما زال يغلي والاتجاهات السلبية ضدهم كانت كالشمس في رابعة النهار، ،وان كانت الحقيقة لا تخفى على من نظر إليها بعين صحيحة، وأنّ الآية تهدف إلى جماعة أُخرى غير نساء النبي (صلى الله عليه وآله وسلم) كما بيّناه قبل قليل.

http://www.erfan.ir/article/article.php?id=10936

http://rafed.net/booklib/view.php?type=c_fbook&b_id=452&page=170

نتیجه خدا امت اسلام را سر کار گذاشته با آنها بازی بیست سوالی می کرده تا نفهمند چی می خوانند و منظور آیه چیست.چون با حرفایی که اینا می زنن بودن آیه وسط آیات مربوط به زنان پیامبر راه را برای گول زدن امت آنهم توسط خدا و رسولش فراهم آمده تا فکر کنند منظور آیه زنان پیامبر هست و دست از حسادت و دشمنی اهل بیت با این گول خوردن توسط خدا و پیامبر بردارند.البته قبل اینا مجلسی هم همین ادعا مضحک را در مرآة العقول خود ذکر کرده است البته با کمی پیاز داغ بیشتر و اتهام تحریف قرآن.

والله عالم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.