تناقض جرح و تعدیل در روایات شیعه!!!!!!!!

Home انجمن ها انتقاد از احادیث شیعه تناقض جرح و تعدیل در روایات شیعه!!!!!!!!

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  ابن تیمیه72 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 18)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    ابتدا از تمامی زحماتی که در این سایت می کشید کمال تشکر و قدردانی را دارم و از خداوند متعال تقاضای اجر و پاداش برای شما دارم .

چند توصیه برادرانه :

1- حتی الامکان سعی کنید مطالب فشرده و خلاصه شده بگذارید به لحاظ اینکه امروزه مردم وقت خواندن مطالب طولانی را ندارند و زحمات شما هدر می رود و خواننده همان اول کار خسته شده و مطلب شما را مطالعه نمی کند.

2- مطالب اولیه را با فونت درشت بگذارید و هر قسمت را با رنگ متضاد باشد .

3- طولانی کردن کامنت های زیر تاپیک اولیه امکان پذیر نیست و به لحاظ اینکه کامنت های بعدی کوچک نشود مطالب خود را جداگانه و کوچک در word تایپ کنید و از قسمت آخر مطلب یکی یکی در زیر کامنت اولیه بگذارید .

مثلا در همین تاپیک شماره ی پست 13 را اول زیر کامنت اولیه بگذارید بعد شماره ی 12 را زیر کامنت اولیه بگذارید بعد شماره 11 را و …

و همچنین همیشه کامنت اولیه را که می گذارید زیر آن یک کامنت خالی بگذارید و بعدا مطالب خود را بالای کامنت خالی و زیر کامنت اولیه بگذارید .

4- همیشه وقتی پاسخ می دهید حتما زیر پستی که می خواهید پاسخ بدهید بگذارید نه زیر کامنت اولیه .

با تشکر از شما برادر گرامی .

ضمنا اگر اطلاعی از برادر مجاهد دین و اوربان دارید بگذارید تا خوشحال شوم .

.
    علیک سلام ورحمه الله
    وعرض ادب واحترام خدمت استاد عزیز وبزرگوارم وبرادر عزیزم abdullah1990
    توصیه هایتان را به دیده ی منت میپذیرم وممنون از توصیه هایتان
    ومن هم نکاتی را باید عرض کنم
    1-مطالب فشرده است حرف شما درست اما من کل مطالب ونتیجه را با هم میگذارم تا باز نیاز نباشه که جوابی بدهم(وهمان مسئله کوچک شدن کامنتها دوباره پیش بیاید ومجبور شوم تایپک جدید درست کنم)
    2-گفتین مطالب را با فونت درشت بگذارم وبا رنگ متضاد ایا در کوچک یا کوچک نشدن کامنتها تاثیری دارد این کار؟؟؟یا فقط برای بهتر قابل مطالعه شدن متن گفتین؟؟
    3-ودرمورد تایپ کردن درwordبا سایز کوچک همین کا را میکنم
    4-و بنده از برادر اوربان موحد و mojahed-dinمتاسفانه اطلاعی ندارم ولی هر جا هستند انشاءالله حالشون خوب باشه
    وممنون از راهنمائیهاتون

ابن تیمیه72
    a-s-n
    m-r-v
    17/7/93

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 18)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.