تکفیرشان می کنند و سپس از آنها پیروی می کنند!

Home انجمن ها فقه تکفیرشان می کنند و سپس از آنها پیروی می کنند!

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  الهاشمي الحسني در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    بسم الله الرحمن الرحیم

قصد دارم بررسی کنم که این شهادت ثالثه علی ولی الله در اذان از کجا آمده و حکم علمای امامیه در این مورد چیست!

در کتب امامیه چیزهای جالبی در این مورد آمده

ابتدا باید ببینیم که مفوضه چه کسانی بودند

بحار الأنوار ج : 25 ص : 343
    عَنْ زُرَارَةَ أَنَّهُ قَالَ قُلْتُ لِلصَّادِقِ عليه السلام إِنَّ رَجُلًا مِنْ وُلْدِ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ سَبَإٍ يَقُولُ بِالتَّفْوِيضِ.فَقَالَ: وَمَا التَّفْوِيضُ؟.قُلْتُ:” إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَتَعَالَى خَلَقَ مُحَمَّداً وَعَلِيّاً صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِمَا فَفَوَّضَ إِلَيْهِمَا فَخَلَقَا وَرَزَقَا وَأَمَاتَا وَأَحْيَيَا”.فَقَالَ عليه السلام: كَذَبَ عَدُوُّ اللَّهِ إِذَا انْصَرَفْتَ إِلَيْهِ فَاتْلُ عَلَيْهِ هَذِهِ الْآيَةَ الَّتِي فِي سُورَةِ الرَّعْدِ: {أَمْ جَعَلُوا لِلَّهِ شُرَكَاءَ خَلَقُوا كَخَلْقِهِ فَتَشَابَهَ الْخَلْقُ عَلَيْهِمْ قُلِ اللَّهُ خَالِقُ كُلِّ شَيْءٍ وَهُوَ الْوَاحِدُ الْقَهَّارُ} (الرعد: من الآية16) فَانْصَرَفْتُ إِلَى الرَّجُلِ فَأَخْبَرْتُهُ فَكَأَنِّي أَلْقَمْتُهُ حَجَراً أَوْ قَالَ فَكَأَنَّمَا خَرِسَ).

زراره می گوید که به امام صادق گفتم مردی از فرزندان ابن سبا قائل است به تفویض امام می پرسد تفویض چیست؟ گفتم یعنی می گویند خداوند تبارک وتعالی محمد وعلی را خلق نمود وبه آنها اجازه دارد خلق کنند روزی دهند بمیرانند و زنده کنند.امام جواب می دهد دروغ گفته دشمن خدا اگر نزد او رفتی این آیه را برایش بخوان يا براى خدا شريكانى پنداشته‏اند كه مانند آفرينش او آفريده‏اند و در نتيجه [اين دو] آفرينش بر آنان مشتبه شده است بگو خدا آفريننده هر چيزى است و اوست‏يگانه قهارسوره رعد ایه 16

خوب تا اینجا فهمیدیم که موفضه چه عقیده ای داشته اند و حکمشان در نزد امام صادق دروغ گویی و شرک است

حدیثی دیگر در بحار که حکم مفوضه را واضحتر می کند
    بحار الانوار ج 25 ص 273، حديث 19 : عن أبي هاشم الجعفري قال سألت أبا الحسن الرضا (ع) عن الغلاة و المفوضة فقال الغلاة كفار و المفوضة مشركون من جالسهم أو خالطهم أو واكلهم أو شاربهم أو واصلهم أو زوجهم أو تزوج إليهم أو أمنهم أو ائتمنهم على أمانة أو صدق حديثهم أو أعانهم بشطر كلمة خرج من ولاية الله عز و جل و ولاية الرسول (ص) و ولايتنا أهل البيت .

از ابی هاشم جعفری که از امام رضا از غلات و مفوضه سوال کردم جواب داد غلات کافرند مفوضه مشرک هستند وهرکس باآنان نشست وبرخاست کنند و با آنها ازدواج کند و غذا وآشامیدنی شان را بخورد یا گفتارشان را تصدیق کند خارج شده از از ولایت الله و رسولش و ولایا ما اهل بیت

خوب حالا ببینیم این علی ولی الله در اذان را چه کسانی اختراع کرده اند!

من لايحضره الفقيه – الشيخ الصدوق ج 1 ص 290 :

…..وقال مصنف هذا الكتاب رحمه الله : هذا هو الاذان الصحيح لا يزاد فيه ولا ينقص منه ، والمفوضة لعنهم الله قد وضعوا أخبارا وزادوا في الاذان ” محمد وآل محمد خير البرية ” مرتين ، وفي بعض رواياتهم بعد أشهد أن محمدا رسول الله ” أشهد أن عليا ولي الله ” مرتين ، ومنهم من روى بدل ذلك ” أشهد أن عليا أمير المؤمنين حقا ” مرتين ولا شك في أن عليا ولي الله وأنه أمير المؤمنين حقا وأن محمدا وآله صلوات الله عليهم خير البرية ، ولكن ليس ذلك في أصل الاذان ، وإنما ذكرت ذلك ليعرف بهذه الزيادة المتهمون بالتفويض ، المدلسون أنفسهم في جملتنا

صدوق می گوید بعد از اینکه الفاظ اذان را بدون شهادت ثالثه می آورد می گوید اینها اذان صحیح هستند و چیزی در آن زیاد وکم نشده و اما مفوضه لعنت خدا بر آنان باد اخباری وضع کرده و در اذان زیاد کردند محمد وال محمد خیر البریه دومرتبه و در بعضی روایات در اذان بعد از محمد رسول الله زیاد کردند دو مرتبه علی ولی الله وبعضی گفتند اشهد ان علیا امیرالمومنین حقا دو مرتبه و شکی در این نیست که علی ولی خداست اما این اصل در اذان جایی ندارد .

تكفيرشان مي كنند و سپس از آنها پیروی می کنند!

از شيعه ها اين سؤال كردم:
    وقتى بنابه اعتقادتان ” انما وليكم الله و رسوله و … ” يعنى سرور و حاكم شما خدا و رسولش و امام علي ست كه در حالت نماز صدقه به فقير داده ، آنوقت معناى أشهد أن علياً ولي الله مى شود:

على سرور و حاكم بر الله !!

الا اينكه مثل مثل بقيه ى مسلمين قرآن را درست بخوانيد و درست هم معنى كنيد!

تشيع حاضر است عليه قرآن بايستد ولى از تعبد روايتهايش كه مذهبش بر اساس تارهاى عنكبوتى اش بنا شده برندارد.

وقتى كلمه ى ساده ى ” ولي ” را به ميل خودش تغيير مى دهد و يادش مى رود كه مثل دزدى كه خروس زير لباسش قايم كرده مى دود در حاليكه دم خروس از زير لباسش هويداست و داد و بيداد خروس ده و دهات را بيداركرده!

اشهد أن ” عليا ولي الله ” بر مأذنه هايشان فرياد مى زند درحاليكه دزدانه در مجالسشان سخنانى بر زبان مى رانند كه رسوايشان مى كند!

علي ولي الله بنابه تفسيرشان از كتاب الله معنايش اين است كه على سرور خداوند است!
    حالا 2 ره دارند:

1 – يا اذان ” اشهد أن عليا ولي الله ” را حذف كنند تا بتوانند آيات قرآن را تحريف كرده و مذهبشان را حفظ كنند!

2 – يا اذان : اشهد ان عليا ولي الله ” را سر جايش محفوظ دارند تا عوام تشيع يكباره جا نخورد و تصور نكند كه قرنها اهل سنت برحق بودند و شبيه آنان نشود ! ولى بجايش اعتراف كند كه معناى آيه ى ” انما وليكم الله و رسوله و الذين … ” همان است كه اهل سنت عموم مسلمين بر آن اعتقاد است.

یوسف 2014
    کاربر
    .
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.