دوست خوبم، سعدی جان، سلام
مهدی ای که ما شیعیان منتظر وی هستیم، نه موهومی است و نه هیچ کدام از شیعیان در وجودش شک کرده اند،
او همانی است که خدا وعده کرده تا وارث زمین گردد.
او همانی است که دین خدا را یکپارچه می کند و امت ها را متحد می گرداند.
او همانی است که همه پیامبران پیشین تا رسول گرامی اسلام به او وعده داده اند و مردم را به انتظارش فراخوانده اند.
او همانی است که هم نام و هم کنیه پیامبر است.
او همانی است که حتی اگر یک روز از دنیا باقی مانده باشد، خدا آن روز را به قدری طولانی می کند تا او حتما ظهور کند.
او وعده راستین خداست.
او باقیمانده خدا بر زمین است.
و او…
و او همان کسی است که امان مردم روی زمین است.
او همان کسی است که مسلمانان او را از یاد برده اند.
او همان کسی است که مانند کعبه؛ باید به سمتش شتافت.
و این ماییم…
و این ماییم ای برادر، که نیازمند عنایت اوییم.
این ماییم که نمک خورده و نمکدانشکسته ایم.
که اگر نبود ظلمی که در حق پدرانش روا داشتند،
و نیت شومی که درباره وی دارند، بدون شک غایب نمی شد و این امتحان الاهی بر ما هموار می گشت
و اما ای برادر دینی من، چه فرقی می کند که از کدام فرقه و طایفه ای هستیم؟
بیا از خدا بخواهیم همان کسی را که خودش وعده داده زودتر برساند.
آمین!
من نمیدونم این آخوندهای شیعه های کند ذهن کدام مهدی را میگویند، آن مهدی موهومی که حتی درباره تولدش بین خود شیعیان اختلاف است و آن مهدی که پدر و مادرش مشخص نیست آن مهدی ترسویی که خودش را مخفی کرده
ای شیعه های عاقل و با هوش آیا چیزی که حق و از جانب الله باشد آیا آنقدر بایستی در آن اختلاف باشه در حالی که خداوند می فرماید چیزی که از جانب خدا باشه در آن هیچ اختلافی نیست در حالی که شخصیت مهدی هنوز یک معمایی بیش نیست و خداوند می فرماید آیا آن کسی بهتره که هدایت بکنه یا کسی که خودش احتیاج به هدایت دارد و این مهدی خودش نیازمند مردم ذلیل هست پس خودش از آن مردم ذلیل تر است
امام بایستی پیشوای مردم باشه و هدایت کنه و تعالیم خدا را به مردم نشان بدهد نه اینکه خودش از مردم تعالیم بیاموزد و به مردم بگوید چه طوری ظهور کنم و در طول 1400 سال و اندی هست که هنوز ره حل ظهور خودش را بلد نیست و آن مهدی شما نه تنها امام الان نیست بلکه امام آینده هم نیست و آن مهدی که اهل سنت عقیده دارند و از نشانه های آخر الزمان هست در آینده می آید و اولین قومی که با او می جنگد یهود و شیعه است.
والسلام