بنای بر قبور در گذر قرون – قسمت اول: صحابه

Home انجمن ها فقه بنای بر قبور در گذر قرون – قسمت اول: صحابه

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  محمد بدلی در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 19)
  • نویسنده

حقیقت
    کاربر
    ظهر الوجود بسم الله الرحمن الرحیم :اما بعد .شما مسلمین قضیه ها را همیشه وارونه میگیرید چرا ؟یا از جهل میبا شد …..که مسلما مسولید ویا از تعصب میبا شد …..که هما نا الله جل جلا له میفر مایید :ولا تقفوا ما لیس لکم العم ….ان سمع و……..مسولا؟ و امام علی س ع میفر ما یید :حب الشی یعمی ویصم دوست داشتن شدید انسان را کور وکر میکند ؟که معلومه ؟اما موضوع بحث :بی نا مش اغاز کن ولی تنها نام اورا بخوان در خواند نها یتا ن ته تنها اغایی بدلی بلکه هم وجمیع مسلمین ؟؟؟ اغایی بدلی را ست میگند که مسلمین در این امر تا حدی وحدت واجما ع دارند؟واین وحدت ویک قولی ستودنی میبا شد!!!!؟واما ایا تفرقه مسلمین که اکثریت با هم وحدت دارند در اینکه متحد نشوند چطور ایا این امر هما نند قبلی مبا ح میبا شند!!!؟

fandogh
    کاربر
    اللهمّ صلّ علی محمد و آل محمد

سعدی
    کاربر
    بسمه تعالی
    من قصد ندارم بحث را طولانی کنم ولی همین قد رو میگم که آقایان شیعه فقط ادعای پیروی از اهل بیت رو میکنن در حالی که این وهابیها هستند که از سنت اهل بیت پیروی میکنند چرا که هیچکدوم از اهل بیت راضی به قبرسازی و غیره نبودند ولی آقایان شیعه چون این بدعت در مذهبشون پدید اومده سعی میکنن هر طور شده اون رو ماست مالی کنن و چون دلیل از قران و اهل بیت ندارن متوسل شدند به فعل عموم مسلمین
    اولا بگم که شیعه ها اهل سنت رو مسلمون نمیدونن به خاطر عدم پذیرش امامت که در نظرشان اصل دینه
    ثانیا موقعی که اهل سنت را از دایره اسلام خارج کنیم پس این عمومیت چه طوری بدست می آید؟!
    ثالثا شیعه که اصلا نظر اهل سنت پیشش مهم نیست ولی الان چون به اثبات مذهبش میخوره عمل آنها را حجت قرار داده
    رابعا و آخری میگم: اگه من بودم به جای برادر شیعه فقط به قول امامان معصوم تأسی میکردم و یک حرف ایشان رو با عموم مسلمین عوض نمیکردم چون بنا به قول ایشان(شیعه) تنها قول آنها حجته و فقط آنها راسخان در علمند
    والسلام

سعدی
    کاربر
    بسمه تعالی
    من قصد ندارم بحث را طولانی کنم ولی همین قد رو میگم که آقایان شیعه فقط ادعای پیروی از اهل بیت رو میکنن در حالی که این وهابیها هستند که از سنت اهل بیت پیروی میکنند چرا که هیچکدوم از اهل بیت راضی به قبرسازی و غیره نبودند ولی آقایان شیعه چون این بدعت در مذهبشون پدید اومده سعی میکنن هر طور شده اون رو ماست مالی کنن و چون دلیل از قران و اهل بیت ندارن متوسل شدند به فعل عموم مسلمین
    اولا بگم که شیعه ها اهل سنت رو مسلمون نمیدونن به خاطر عدم پذیرش امامت که در نظرشان اصل دینه
    ثانیا موقعی که اهل سنت را از دایره اسلام خارج کنیم پس این عمومیت چه طوری بدست می آید؟!
    ثالثا شیعه که اصلا نظر اهل سنت پیشش مهم نیست ولی الان چون به اثبات مذهبش میخوره عمل آنها را حجت قرار داده
    رابعا و آخری میگم: اگه من بودم به جای برادر شیعه فقط به قول امامان معصوم تأسی میکردم و یک حرف ایشان رو با عموم مسلمین عوض نمیکردم چون بنا به قول ایشان(شیعه) تنها قول آنها حجته و فقط آنها راسخان در علمند
    والسلام
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 19)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.