Home › انجمن ها › خلفای راشدین › بررسی غصب اموال حضرت زهرا(س) توسط غاصبین خلافت
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط گمنام385 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #1646
به نام خدا
به مناسبت ایام فاطمیه مقاله زیر را در باب بررسی غصب اموال حضرت زهرا توسط غاصبین خلافت در منابع اهل سنت نوشتم :
به احادیث زیر توجه کنید:
< ان فاطمه بنت النبی ارسلت الی ابی بکر تساله میراثها من رسول الله مما افاء الله علیه بالمدینه و فدک و ما بقی من خمس خیبر...
فابی ابوبکر ان یدفع الی فاطمه منها شیئا> همانا فاطمه دختر رسول خدا فردی را نزد ابوبکر فرستاد و میراث خود از رسول خدا را از او طلب نمود این مطالبه شامل: فیء فدک و باقی مانده خمس خیبر بود….. اما ابوبکر از این که چیزی از این اموال را به وی پس بدهد خودداری ورزید صحیح بخاری حدیث شماره3913
در مورد اسناد بعدی فقط به ذکر منبع اکتفا می کنیم: مسند احمد بن حنبل حدیث شماره 52 صحیح مسلم حدیث شماره 3304
صحیح بخاری حدیث شماره 2862 مسند احمدبن حنبل حدیث شماره 25
در مورد دلیل اجتناب ابوبکر از دادن اموال و جواب حضرت زهرا به او باید گفت در خطبه فدکیه مشخص می باشد. پس ابتدا به اسناد خطبه فدکیه می پردازیم: از اسناد بسیاری که خطبه فدکیه را تضمین میکنند به دو تن از مشاهیر اهل سنت که در کتاب های خود این خطبه را نقل کرده اند اکتفا می کنیم: 1 یوسف بن فرغلی معروف به سبط ابن جوزی متوفای 654 در کتاب تذکره الخواص 2احمد ابن ابی طاهر ابن طیفور متوفای 280 هجری در بغداد از ادیبان و شعرای بنام اهل سنت در زمان خویش است
در کتاب بلاغات النساء در این خطبه که ما آنرا از کتاب الاحتجاج به نقل از طبرسی استناد می کنیم آمده است که ابوبکر با استناد به حدیث (النبی لا یورث) که مخالف کلام خداست از دادن اموال به حضرت زهرا اجتناب کرد در جواب او فاطمه بنت خاتم الانبیاء با استناد به آیاتی از کتاب خدا مانند (یرثنی و یرث من آل یعقوب)(می خاهم فرزندم از من و از آل یعقوب ارث ببرد) مریم/6 و (و ورث سلیمان داود)(و سلیمان از داود ارث برد) نمل/16 دروغین بودن و تناقض آن را با کتاب خدا آشکار ساخت.
البته در بعضی از منابع شیعی آمده است که ابوبکر کاغذی طلبید و نوشته ای مبنی بر بازگرداندن فدک به حضرت زهرا ایجاد کرد ولی در راه بازگشت خلیفه دوم (عمر) کاغذ را از دست او ستاند و پاره کرد.
با این وجود در منابع متعددی از کتب اهل سنت که در مقاله ای دیگر به آنها اشاره کردم آمده است که فاطمه با ابوبکر قطع رابطه کرد پس با ابوبکر سخن نگفت تا از دنیا رفت و همچنین اشاره شد که خشم حضرت زهرا به دور از تمایلات دنیایی و کینه های شخصی است و خشم او خشم خدا و رضایت او رضایت خداست ( این حدیث نیز بسیار در منابع اهل سنت آمده است که به آن در مقاله ای با نام اثبات غضب الهی فاطمه از ابوبکر و عمر تا پایان عمر پرداختم)
بنابراین چیزی که مسلم است این است که آن دو ( خلفای اول و دوم) موفق نشدند تا پایان عمر رضایت آن بانو و در نتیجه رضایت خدا را به دست بیاورند.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.