بررسی واژه مولی در واقعه غدیر:

Home انجمن ها جانشینی بررسی واژه مولی در واقعه غدیر:

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  rrw در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 23)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    ضمن عرض پوزش از خوانندگان محترم ، به لحاظ اینکه این آخوند rrw فرار می کند و زیر پست اولیه رجز خوانی می کند دوباره این مطالب را گذاشته ام .

از خوانندگان محترم میخواهم درباره این موضوع به این لینک ها هم حتما و حتما و حتما مراجعه کنند :

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2282

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2206

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2205

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2247

ضمنا از خوانندگان می خواهم این تاپیک را هم کاملا بخوانند و ببینند که چطوری مذهبشان را باطل کرده ام .

rrw
    کاربر
    خوانندگان محترم آيا به بيمار دلي و لجاجت جاهلانه وهابيت ايمان آورديد. پس از اينکه جناب abdollah1990 بيوگرافي بنده را در همين سايت خواند. شروع به حدس و گمان و توهم کرد و از روي شکم قاطعانه گفت بنده (محمد ار يزد) مي باشم .البته تا اينجا عيبي ندارد توقعي از او و امثال او نداريم که توهمات خود را به گمان اينکه واقعيت است ، بيان کند.

ولي زماني که بنده به لفظ جلاله الله قسم خوردم که من اصلا “محمد از يزد” را نمي شناسم و ماهواره هم ندارم و با سجودي نيز فقط در همين سايت مناظره کرده ام. تکرار اين ادعا، چه معنايي دارد.

آيا فردي که در اين موضوع بي اهميت نيزحاضر نيست به اشتباهش اعتراف کند، آيا اميدي هست از عقايد و مذهب انحرافي خود دست بردارد و به اشتباه بودن آن اقرار نمايد.

دقت کنيد که اين موضوع ،مربوط هزار سال پيش نيست ، بحث غدير و جانشيني رسول خدا نيست. آيه يا روايت هم نيست که نياز به اما واگر و تعبير داشته باشد،اما با اين وجود چگونه جناب abdollah1990 با خيره سري و لجاجت نمي خواهد حقيقت را بپذيرد .وقتي امثال جناب abdollah1990 ساده ترين واقعيتي که هيچ تاثيري هم در اعتقادات ايشان ندارد نمي پذيرد، آيا مي توان اميد داشت که در مسائل کليدي و اعتقادي زير بار حقيقت برود.

آخر چه سندي محکم تر از اينکه بنده به الله قسم خورده ام که محمد از يزد نيستم و هرگز با هيچ شبکه اي تماس و مناظره نداشته ام. و مناظره بنده با سجودي در همين سايت بوده است و بس.

abdollah1990
    کاربر
    خدمت خوانندگان محترم عرض کنم به لحاظ اینکه آخوند ار ار دبلیو نتوانست پاسخ بدهد و زیر کامنت من پاسخ خودش را بگذارد ، آمده زیر سوال اولیه خود رجز خوانی کرده و من مجبور شدم دوباره پاسخ اولیه خودم را زیر کامنت اولیه بگذارم ولی متاسفانه باز هم برای بار سوم هم همان روش را انجام داد و خدا را شکر می کنم که هویت خود را آشکار کرد و لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2012 را گذاشت .

این شخص همان محمد از یزد می باشد که با آقای سجودی چند هفته قبل 3 جلسه 15 دقیقه ای مناظره کرد و در آنجا به صراحت همین بیوگرافی که در لینک بالا نوشته را بیان کرد .

و در آنجا هم ادعا کرد که من کارخانه دارم و لب تاب و کامپیوتر هم ندارم .

و این مطلب در سایت شبکه کلمه موجود است .

با عرض پوزش از خوانندگان محترم که مجبورم مطالبم را دوباره زیر سوال اولیه بگذارم و هر دفعه که آخوند rrw (محمد از یزد) فرار کند مطالب خودم را زیر سوال اولیه قرار خواهم داد .
    ……………………………………………………………….

و اما پاسخ تاپیکی که فریبکارانه باز کرده ای :

اینکه گفته ای (. پوزش مرا بخاطر غيبت نسبتا طولاني بپذيريد. متاسفانه بخاطر مشغله کاري کمتر مي توانم به اين سايت سر بزنم.)

پاسخ من : حالا که آمده ای چه گلی به سر خود زده ای ؟؟

و باطل بودن عقیده خود را بیشتر عیان کرده ای .

به لحاظ اینکه منصوص الهی می دانید شما باید امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران ثابت کنید .

و اینکه گفته ای (واژه “مولي” حدود 26 معني دارد که عبارتند از:)

پاسخ من : جانا سخن از زبان ما می گویی !!

پس نمی شود تنها واژه مولا را مورد استناد قرار داد باید ببینیم در چه جمله ای به کار رفته است و قبل و بعد آن جمله را ببینیم و مضوعی که آن جمله بیان شده چه بوده است .

شما چون می خواهید ذهن خواننده را مشوش کنید و موضوع را از بحث در مورد یک کلمه از یک جمله شروع می کنی مثل کلمه شیر که در جمله شیر جنگل هم به کار می رود در جمله شیر اب هم به کار می رود و در جمله شیر گاو هم به کار می رود .

حالا یک فرد ناقص العقلی بیاید و بگوید بیاییم کلمه شیر را بررسی کنیم بدون اینکه به جمله توجه کنیم .

این یک نوع فریب کاری است .

1- به لحاظ اینکه پیامبر طبق ایه 44 سوره نحل تبیین کننده ما نزل الیهم است و علمای شیعه هم معتقد به منصوص بودن الهی امامت پس از فوت پیامبر اسلام می باشند اولین کار اینست که از آیات قران امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات مرتبط با موضوع پس از فوت پیامبر اسلام ثابت کنید .

سپس تبیین آن موضوع بعدی می باشد .

اول برادری خود را ثابت کنید بعد ادعای ارث کنید .

2- و از متن کامل حدیث (فقال من كنت مَوْلاَهُ فعلي مَوْلاَهُ اللهم وَالِ من ولاه وَعَادِ من عَادَاهُ) معلوم می شود که موضوع دوستی و دشمنی بوده است .

abdollah1990
    کاربر
    ضمن عرض پوزش از خوانندگان محترم ، به لحاظ اینکه این آخوند rrw فرار می کند و زیر پست اولیه رجز خوانی می کند دوباره این مطالب را گذاشته ام .

از خوانندگان محترم میخواهم درباره این موضوع به این لینک ها هم حتما و حتما و حتما مراجعه کنند :

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2282

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2206

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2205

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2247

ضمنا از خوانندگان می خواهم این تاپیک را هم کاملا بخوانند و ببینند که چطوری مذهبشان را باطل کرده ام .

abdollah1990
    کاربر
    اگر می توانستی به مطالبم پاسخ بدهی فرار نمی کردی و زیر اولین سوال خود رجز خوانی نمی کردی .

شما که در طی این 2 سال ده ها تاپیک با نامهای کاربری متفاوت باز کرده ای و صدها کامنت را گذاشته ای و هر جا که به نفع شما بوده است زیر هر کامنت مطلب گذاشته ای چرا فرار می کنی و زیر سوال اولیه خود رجز خوانی می کنی ؟؟؟

خجالت بکش !!!

زشته !!! عیبه !!! میفهمن ها !!!

و باز هم برای چندمین بار از شما خواهشمندم اگر می خواهی پاسخ بدهی زیر هر کامنت پاسخ بگذار و فرار نکن زیر سوال اولیه رجز خوانی نکن و دکمه replay زیر هر کامنت را باز کن .

شیر فهم شدی ؟؟؟

دوباره می گویم دکمه replay زیر هر کامنت را باز کن .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (خوانندگان محترم آيا به بيمار دلي و لجاجت جاهلانه وهابيت ايمان آورديد. پس از اينکه جناب abdollah1990 بيوگرافي بنده را در همين سايت خواند. شروع به حدس و گمان و توهم کرد و از روي شکم قاطعانه گفت بنده (محمد ار يزد) مي باشم .)

پاسخ من : متن گفته های شما در سایت شبکه کلمه موجود است و ان شا الله تا چند روز آینده استخراج می شود .

اینکه گفته ای (ولي زماني که بنده به لفظ جلاله الله قسم خوردم که من اصلا “محمد از يزد” را نمي شناسم و ماهواره هم ندارم و با سجودي نيز فقط در همين سايت مناظره کرده ام. تکرار اين ادعا، چه معنايي دارد.)

پاسخ من : اگر به خدا اعتقاد می داشتید آیه 100 سوره توبه و ده ها آیه دیگر که به صراحت خداوند مهاجرین و انصار را مورد تکریم قرار داده ، با تفکرات باطل خود آنها را مورد تمسخر و تحقیر و لعن قرار نمی دادید .

اینکه گفته ای (آيا فردي که در اين موضوع بي اهميت نيزحاضر نيست به اشتباهش اعتراف کند، آيا اميدي هست از عقايد و مذهب انحرافي خود دست بردارد و به اشتباه بودن آن اقرار نمايد.)

پاسخ من : من در حضور خوانندگان به صراحت می گویم شما به این سه موضوعی که می گذارم پاسخ بده من از عقائد و مذهب اهل سنت دست بر می دارم .

1- وقتی شما مدعی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام می باشید باید با ایات قران و مرتبط با موضوع ثابت کنید .

2-طبق اعتقادات علمای شیعه که خلفای راشدین را مرتد و غاصب می دانند .

پس نتیجتا تمام جنگهایی که انجام داده اند طبق اعتقادات علمای شیعه غیر شرعی بوده و تمام غنائم آن هم غصبی و حرام و غیر شرعی بوده است .

پس تکلیف فرزندان امام حسین را معلوم کنید ؟؟؟!!!

3-و امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا در مکان مشخصی در دسترس تمام مردم نیست تا مثل پیامبر اسلام جواب سوالات دینی مردم را بدهد .

و یا حداقل اختلافات فقهی بین مراجع را حل و فصل نماید .

تا فتوا های متضاد صادر نکنند .

و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .

و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است .

آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است .

و چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟

تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .

و چرا قران را تفسیر نکرده است تا هرکسی درباره ی ایات قران اظهار نظر نکند و به رای خود تفسیر نکند ؟؟؟

و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نائب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .

آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟

rrw
    کاربر
    .

abdollah1990
    کاربر
    خدمت خوانندگان محترم عرض کنم به لحاظ اینکه آخوند ار ار دبلیو نتوانست پاسخ بدهد و زیر کامنت من پاسخ خودش را بگذارد ، آمده زیر سوال اولیه خود رجز خوانی کرده و من مجبور شدم دوباره پاسخ اولیه خودم را زیر کامنت اولیه بگذارم ولی متاسفانه باز هم برای بار سوم هم همان روش را انجام داد و خدا را شکر می کنم که هویت خود را آشکار کرد و لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2012 را گذاشت .

این شخص همان محمد از یزد می باشد که با آقای سجودی چند هفته قبل 3 جلسه 15 دقیقه ای مناظره کرد و در آنجا به صراحت همین بیوگرافی که در لینک بالا نوشته را بیان کرد .

و در آنجا هم ادعا کرد که من کارخانه دارم و لب تاب و کامپیوتر هم ندارم .

و این مطلب در سایت شبکه کلمه موجود است .

با عرض پوزش از خوانندگان محترم که مجبورم مطالبم را دوباره زیر سوال اولیه بگذارم و هر دفعه که آخوند rrw (محمد از یزد) فرار کند مطالب خودم را زیر سوال اولیه قرار خواهم داد .
    ……………………………………………………………….

و اما پاسخ تاپیکی که فریبکارانه باز کرده ای :

اینکه گفته ای (. پوزش مرا بخاطر غيبت نسبتا طولاني بپذيريد. متاسفانه بخاطر مشغله کاري کمتر مي توانم به اين سايت سر بزنم.)

پاسخ من : حالا که آمده ای چه گلی به سر خود زده ای ؟؟

و باطل بودن عقیده خود را بیشتر عیان کرده ای .

به لحاظ اینکه منصوص الهی می دانید شما باید امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران ثابت کنید .

و اینکه گفته ای (واژه “مولي” حدود 26 معني دارد که عبارتند از:)

پاسخ من : جانا سخن از زبان ما می گویی !!

پس نمی شود تنها واژه مولا را مورد استناد قرار داد باید ببینیم در چه جمله ای به کار رفته است و قبل و بعد آن جمله را ببینیم و مضوعی که آن جمله بیان شده چه بوده است .

شما چون می خواهید ذهن خواننده را مشوش کنید و موضوع را از بحث در مورد یک کلمه از یک جمله شروع می کنی مثل کلمه شیر که در جمله شیر جنگل هم به کار می رود در جمله شیر اب هم به کار می رود و در جمله شیر گاو هم به کار می رود .

حالا یک فرد ناقص العقلی بیاید و بگوید بیاییم کلمه شیر را بررسی کنیم بدون اینکه به جمله توجه کنیم .

این یک نوع فریب کاری است .

1- به لحاظ اینکه پیامبر طبق ایه 44 سوره نحل تبیین کننده ما نزل الیهم است و علمای شیعه هم معتقد به منصوص بودن الهی امامت پس از فوت پیامبر اسلام می باشند اولین کار اینست که از آیات قران امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات مرتبط با موضوع پس از فوت پیامبر اسلام ثابت کنید .

سپس تبیین آن موضوع بعدی می باشد .

اول برادری خود را ثابت کنید بعد ادعای ارث کنید .

2- و از متن کامل حدیث (فقال من كنت مَوْلاَهُ فعلي مَوْلاَهُ اللهم وَالِ من ولاه وَعَادِ من عَادَاهُ) معلوم می شود که موضوع دوستی و دشمنی بوده است .

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 23)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.