Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › برادر گرامی، جناب اقای عبدالحسین……
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط فردین در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11631شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11633شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11634به این وبلاگ بروید واسم نویسنده را ببینید(کلب الحیدر!!!!!!!!!!)
http://www.samadi110.blogfa.com/
همچنین خواجه نصیر الدین طوسی، او که اهل علم و تحقیق می دانند چه خدمتی به اسلام کرده؛ وصیت کرده است که روی قبر او بنویسند: «و کلبهم باسط ذراعیه بالوسیط» «و سگشان (به حالت پاسبانی) دو دست خویش بر درگاه (غار) گشاده بود.» کنایه از اینکه من هم سگ نگهبانی در کوی اهل البیت علیهم السلام هستم. بنا به وصیتش بر روی سنگ مزارش این آیه قرآن را نگاشتند
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11635برخي از بزرگان كه وصيت كرده اند بر روي قبرشان آيه ” و کلبهم باسط ذراعیه بالوصید” نوشته شود :
الف – مرحوم ابن الحجاج :
این شاعر عظیم القدر و مورد عنایت اهل بیت علیهم السلام ( داستان عنایت معصومین علیهم السلام به ایشان شنیدنی است ) وصیت کردند در حرم امامین کاظمین علیهما السلام دفن شده و بر روی قبرشان نوشته شود : ” و کلبهم باسط ذراعیه بالوصید ” .ب – مرحوم خواجه نصیر طوسی :
این بزرگوار و عالم جلیل القدر نیز در خصوص محل دفن و متن سنگ قبر همچون مرحوم ابن الحجاج وصیت کرده و بر سنگ قبر ایشان نیز همان عبارت نوشته شده است .ج – علامه کجوری ، صاحب خصایص الفاطمیة :
این عالم عظیم الشان در کتاب خصائص الفاطمیة در این رابطه مطالبی خواندنی دارند :الخصائص الفاطمية – الشيخ محمد باقر الكجوري – ج 1 – ص 44 – 45
والحمد لله تعالى أني أحمل برهان محبتي بين جنبي وأنا باسط ذراعي على تراب أعتابهم كالكلب الحارس .
كل من يدعي بما ليس فيه * كذبته شواهد الإمتحانوشهد الله أن لساني لهج وسيلهج دائما ليعرض بين يدي شفيعة يوم الجزاء مضمون البيت التالي :
من نيستم سگى كه روم زآستان تو * مرگم زآستان تو سازد مگر جدا
بل هناك في خاطري بيت آخر يقرب من مضمون هذا البيت :
روم به جلد سگ پاسبان كه گاه به گاهى * مگر به مغلطه يابم بر آستان تو راهى
فاز كلب بحب أصحاب كهف * كيف يشقى بحب بنت النبي
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11636شیخ عباس قمی رحمةالله علیه صاحب كتاب مفاتيح الجنان ، در مفاتیح الجنان در آداب زیارت اشعاری را ذکر کرده که شایسته است در آن حال زائر بخواند که یکی از آنها شعر زیر می باشد:شاها چه ترا سگی بیاید
گر من بُوَم آن سگ تو شاید
هستم سگکی زحبس جسته
بر شاخ گل هوات بسته
افکن نظری بر این سگ خویش
سنگم مزن و مرانم از پیشدربرنامه سمت خدا :
… سید محسن میر باقری رو آورده بودن …نجم الدین شریعتی پرسید : آقا اینکه عده ای خودشون سگ خطا ب میکنن پرسیدن چه حکمی داره …
سید کمی تامل کردند بعد سر شون آوردن بالا و با شجاعت تمام تو یه برنامه زنده این جواب دادن :
خوب … ما ( اکثریت مردم )
کلب شیطانیم … به این معنا که در تمام ادوار .. در طول روز به اشاره شیطان غضب میکنیم … دروغ میگیم … معصیت میکنیم … رفتارمون تحت اراده و به فرمان شیطان هست … ( مث سگ دست آموز شیطان هر دستوری بده عملی میکنیم )
حالا اگه بهمون گفتن سگ اهل بیت هستیم … تنزل پیدا نمیکنیم … بلکه ترفیع پیدا میکنیم …شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11637محضر مبارک بزرگ مرجع عاليقدر جهان تشيّع، علّامه محقّق، پرچمدار دفاع از حريم ولايت اهل بيت عصمت و طهارت سلام الله عليهم أجمعين، آيت الله شيخ محمّد جميل حمّود عاملي ادام الله ظله على رؤوس المؤمنيننظر مبارک حضرت عالي نسبت به القابي که شيعيان کرام أسکنهم الله في دار الجنان بر خود مي گذراند همچون «کلب الزهراء سلام الله عليها»، «کلب الرقيّة سلام الله عليهما» و امثال اينها، چيست؟
آيا اگر شيعه خود را ملقّب به اين القاب کند جايز است يا خير؟
جواب:بسمه تعالى
سلام عليکم و رحمته و برکاته؛لگدمال کردن نفسي که به بدي ما را امر مي کند (= نفس الأمّارة بالسوء) زير خاک پاهاي حضرات اهل بيت سلام الله عليهم أجمعين امري است که در شرع مقدّس مطلوب واقع شده است، به جهت آنکه آنان سرور مخلوقات و زمامدار امور ممالک و با سياست ترين بندگان هستند، و ما بندگان خطاکار مي باشيم و از اهل بيت عصمت و طهارت سلام الله عليهم أجمعين روي گردان مي باشيم..
پس ما کجا و افتخار سگ کوي آنان بودن کجا،………….
همه این مطالبی که عرض کردم را اینجا ببینید
که روافض مناظره ای داشتند با هم
این موضوع
ایا سگ اهل بیت علیهم السلام اشکال دارد
http://www.ahle-beyt.ir/forum/archive/index.php/t-2206.html
که طرفداران نظریه سگ بودن بیشترند !!!!!مثل اینکه!!!!
حالا جناب خردین
من واق واق میکنم یا تو و امثال تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11640حالا این ارزو های دور درازتان برای سگ بودن و واق واق کردن!!!!!!
هههههههههههههههههههههههههههودر ادامه واق واق(و عرعر) کردی/عجب داستانی با خانواده ات داشته ای!!!!!!!!جناب سگ هار بن خوک!!!!
پاسخ/در خانواده ما که خدا را شکر از خر وسگ و…..امثال تو واستادانت حرفی به میان نمی اید چون امثال تو را ادم حساب نمیکنم جناب خردین!!!!!!!!!!!!وابن خوک(خوک زاده هم) هفت جد و ابادته!!!!!!!!
ارزوی سگ بودن که دارید
خر هم که جزو راویان کتاب کافی تان هست
واشکالی هم نداره بن خوک باشید
ازدواج خانواده ات به عنوان صیغه که جزو بهترین اعمال مذهبته و……………وعرعر کردی(+واق واق)/پس مواظب وق وق هایت باش.
و دوباره میگویم که اهل سنت را برادران خود میدانم و قصدم توهین به انها نیستپاسخ/اخه مردک بچه صیغه ای تو اهل سنت را برادران خودت میدانی؟؟؟؟
وبه صحابه ای(از جمله حضرت امیر معاویه رض) که برای اهل سنت مقدس و قابل احترام هستند
میگویی ناکس(نعوذ بالله)…………..
برو اینهار را به سگان و خران مثل خودت بگو که عقل و فهم ندارند…………………
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
همچنین قصیده معروف مرجع عالیقدر و بلامنازع جهان تشیع حضرت آیهالله وحید خراسانی حفظه الله معروف است که سروده اند:
وحیدم من اگر در جرم و تقصیر سگی بودم شدم در کوی تو پیر
برآن خانی که یک عالم نشسته سگـی هم در کنارش پا شکسته
تو که قاتل به خان خود بخوانی نپنــدارم که این سـگ را برانی
و علما و فقهای بسیار دیگر که ذکر آن از حوصله این مجموعه جداست.
اما ذکر روایتی خالی از حسن نیست. امیرالمؤمنین (علیه السـلام) می فرمایند:
طوبی لمن کان عیشه کعیش الکلب ففیه عشره خصال فینبغی ان یکون کلها فی المؤمن
خوشا به حال کسی که زندگیش مثل زندگی سگ باشد !در سگ ده خصلت پسندیده است که مؤمن به داشتن آن سزاوارتر است.
http://ahle-kesa.ir/?p=615