ای شیعیان از وجدانتان بپرسید

Home انجمن ها شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت ای شیعیان از وجدانتان بپرسید

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  مراد اسلامی در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 20)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (وقتی زن روسل به یک زن دیگر رسول در نزد همان رسول فحش می دهد و رسول از زن مورد فحاشی قرار گرفته می خواهد که جواب دهد)

برادرم اگر دروغگو و کذاب نیستی آن حدیث را بگذار تا خوانندگان قضاوت کنند که کجا موضوع فحاشی بوده است و کلمه فحاشی در آن حدیث آیا موجود است ؟؟

اگر فردی با منطق جواب کسی را بدهد گناه کرده است ؟؟!!

اینکه گفته ای (آیا پیامبر بر کسانی که مسبب افک بودند حد زد؟)

برادرم باز هم دغل بازی و فریب کاری می کنی ؟؟

موضوع افک که مسبب نداشت تهمت زننده و شایع پراکنانی داشت که شما پیرو آنها هستی .

اینکه گفته ای (منظورتان خوکهای داعشی و سگهای وهابی حوزه خلیج است؟)

برادرم هرکسی که انسانهای بی گناه را بکشد چه نامش داعشی باشد چه نامش حزب الات نصر الشیطان لبنان باشد چه نامش بشار اسد ملعون باشد و یا حمایت کنندگانش و چه نامش سگ های عباس و زینب باشد و … جایگاهشان جهنم است .

اینکه گفته ای (. قسیم النار و الجنة است به جهت ما ینطق عن الهوی بودن رسول. بگرد دنبال موضوع پیدایش میکنی.)

باز هم دوباره به دغل بازی و فریب کاری رو آورده ای .

من به صراحت گفتم چه کسی و با چه دلیل قرانی قسیم النار و الجنه است ؟؟

خواهشمندم به صراحت پاسخ بده و از خوانندگان هم می خواهم که قضاوت کنند و دروغگو و کذاب را بشناسند .

و اگر منظور شما پیامبر اسلام باشد پس تمام پیامبران چون ما ینطق عن الهوی بودند قسیم النار و الجنه هستند !!

طبق کدام ایه ی قران ؟؟!!!!!!!

لطفا به صراحت پاسخ بده که چه کسی قسیم النار و الجنه است ؟؟ و با چه دلیل قرانی ؟؟

و نام آن شخص چیست ؟؟

و در تله گیر افتاده ای تا مشخص نکنی دست بردار نیستم .

طبق گفته ی خود شما :

خوشم میاد که همه چی رو از رو بردی.

اشتباه کردی مرد باش و بگو اشتباه کردم.

البته اگر مردی.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (شما اصل عزا را مشکل دارید یا مصادیقش را؟ به نظر می آید که اصلش را گناه می دانید. خب دلیل هم دارد؟ چی شد؟)

پاسخ من : در موضوعات دینی مدعی باید دستوری که خدا و رسول به انجام آن داده است را ثابت کند .

البینه علی المدعی .

در کجا خدا و پیامبر گفته اند که سالگرد بگیرید و زنجیر بزنید ، خود آزاری کنید ، قمه بزنید ، خون جاری کنید ؟؟!!!!

پس با این استدلال شما گاو پرستان هم می توانند بگویند خدا و پیامبر گاو پرستی را منع نکرده اند !!

و ده ها حدیث از پیامبر موجود است که دستور داده اند که گریبان چاک ندهید و سر و صورت نزنید و آسیب نرسانید .

و در کتب شیعه نیز این احادیث موجود است :

رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم هنگام وفات به حضرت فاطمه رضی‌الله‌عنها فرمودند: «ای فاطمه! وقتی من وفات کردم، بر سر و صورت خود نزن، واویلا و نوحه‌سرائی نکن و نوحه‌گران رادعوت نکن»[فروع کافی2\214، جلاء العیون مجلسی 1\‌92] –

روایتی ازحضرت علی رضی‌الله‌عنه منقول است که می‌فرمایند: ثلاث من اعمال الجاهلیة، لا یزال الناس فیها حتی تقوم الساعة، الإستسقاء بالنجوم، والطعن فی الأنساب والنیاحة علی الموتی[بحارالأنوار 82‌\101]

سه عمل ازاعمال جاهلیت می‌باشند که مردم همواره تا روز قیامت به آنها دچار‌اند ا- طلب باران بوسیله ستارگان 2- بدگویی گذشتگان 3- نوحه‌سرائی برمردگان.

اینکه گفته ای (دلیلی بیاور که فلان مصداقش ممنوع است.)

پاسخ من : به این لینک مراجعه کن متن فتوای ایت الله خامنه ای را ببین .: http://marja.iran.sc/post12.php

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (تو مگه نمیگویی حرامه؟ دلیل؟)

رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم هنگام وفات به حضرت فاطمه رضی‌الله‌عنها فرمودند: «ای فاطمه! وقتی من وفات کردم، بر سر و صورت خود نزن، واویلا و نوحه‌سرائی نکن و نوحه‌گران رادعوت نکن»[فروع کافی2\214، جلاء العیون مجلسی 1\‌92] –

روایتی ازحضرت علی رضی‌الله‌عنه منقول است که می‌فرمایند: ثلاث من اعمال الجاهلیة، لا یزال الناس فیها حتی تقوم الساعة، الإستسقاء بالنجوم، والطعن فی الأنساب والنیاحة علی الموتی[بحارالأنوار 82‌\101]

سه عمل ازاعمال جاهلیت می‌باشند که مردم همواره تا روز قیامت به آنها دچار‌اند ا- طلب باران بوسیله ستارگان 2- بدگویی گذشتگان 3- نوحه‌سرائی برمردگان.

اینکه گفته ای (نیاحه یعنی چه؟)

پاسخ من : النیاحة علی الموتی یعنی نوحه‌سرائی برمردگان !

اینکه گفته ای (ماه محرم که بیاید یکسری نگران هستند. نگران چی؟)

پاسخ من : دکان داران و نان خواران این جنایت نگران این هستند که مبادا مردم به عقل خود رجوع کنند و دیگر فریب دکان داران را نخورند و کار و کسب تعطیل شود !

اینکه گفته ای (. این خصوصیت محرم است که در ان یکسری حرامزاده مدافع پیدا می کنند.)

پاسخ من : از خصوصیات بارز محرم آن است که شما از بیان جنایت آن جنایتکاران دکان باز می کنید و جیب مردم را خالی می کنید .

پس هر دو گروه دارای نفع مشترک می باشید از آن جنایت !!

اینکه گفته ای (افک مسبب نداشت؟ مطمئنی؟ من اگر پیروی از آنها کنم ایراد دارد؟)

پاسخ من : معلوم است که شما پیرو عبدالله ابن سلول و عبدالله ابن سبا یهودی هستید .

شکی در پیروی شما نیست .

اینکه گفته ای (شما بیسوادی و نمی دانی که چه کسی قسیم النار و الجنة است به من چه.)

پاسخ من : شما که خود را با سواد داری با همان بار معنایی که خودت گفته ای یادت میاد که ؟!

و چندین بار از شما خواستم :

باز هم دوباره به دغل بازی و فریب کاری رو آورده ای .

من به صراحت گفتم چه کسی و با چه دلیل قرانی قسیم النار و الجنه است ؟؟

خواهشمندم به صراحت پاسخ بده و از خوانندگان هم می خواهم که قضاوت کنند و دروغگو و کذاب را بشناسند .

و اگر منظور شما پیامبر اسلام باشد پس تمام پیامبران چون ما ینطق عن الهوی بودند قسیم النار و الجنه هستند !!

طبق کدام ایه ی قران ؟؟!!!!!!!

لطفا به صراحت پاسخ بده که چه کسی قسیم النار و الجنه است ؟؟ و با چه دلیل قرانی ؟؟

و نام آن شخص چیست ؟؟

و در تله گیر افتاده ای تا مشخص نکنی دست بردار نیستم .

طبق گفته ی خود شما :

خوشم میاد که همه چی رو از رو بردی.

اشتباه کردی مرد باش و بگو اشتباه کردم.

البته اگر مردی.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    نگفتی که مقبوله هستند یا خیر؟ به کدام دلیل.

وَ ارْحَمْ تِلْكَ الْأَعْيُنَ الَّتِي جَرَتْ دُمُوعُهَا رَحْمَةً لَنَا وَ ارْحَمْ تِلْكَ الْقُلُوبَ الَّتِي جَزِعَتْ وَ احْتَرَقَتْ لَنَا وَ ارْحَمِ الصَّرْخَةَ الَّتِي كَانَتْ لَنا این را پیدا کنید.

نگرانی حرامزاده های فرزند حرامزاده هایی که مدافع حرامزاده های فرزند حرامزاده ها هستند چه میشود؟

فرض کنیم ما دکان باز کرده ایم. چرا یکسری حرام زاده مدافع آن حرامزاده هایی میشوند که مسبب ایت دکان ادعایی شما هستند؟ چرا؟

نیاحه را خودتان ترجمه کردید؟ مطمئنید که همینه؟

نگفتی حرامزاده مدافع حرامزاده ها چه کسانی هستند. ؟

یعنی در افک کسی مثل حسان وجود نداشته؟ صحابی نبوده؟ ناموسا افک را مطالعه کرده ای؟ قاذفه و مقذوفه را میشناسی؟

بگرد دنبال قسیم النار و الجنه. مثلا در مسند احمد.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (فرض کنیم ما دکان باز کرده ایم. چرا یکسری حرام زاده مدافع آن حرامزاده هایی میشوند که مسبب ایت دکان ادعایی شما هستند؟)

پاسخ من : آن حرام زاده هایی که مسبب جنایت یزید شده اند ، کسانی بوده اند که هزاران نامه نوشتند و سرمایه گذاری کردند برای پیروان خود که هم اکنون از بازگو کردن آن جنایت دکان داری می کنند و نان می خورند .

به این سوالات پاسخ نداده ای :

1- در کجا خدا و پیامبر گفته اند که سالگرد بگیرید و زنجیر بزنید ، خود آزاری کنید ، قمه بزنید ، خون جاری کنید ؟؟!!!!

2- در کتب شیعه نیز این احادیث موجود است :

3-اینکه گفته بودی (اگر زنجیر زنی در عرف منطقه ای نشان عزا باشد، شما چگونه می خواهی ردش کنی؟ دقت کنید که عرف معلوم میکند. ایراد شما به این قضیه چیست؟)

من که چندین بار گفتم شما ناقص العقل هستی .

آیا ثواب و گناه را عرف منطقه ای معلوم می کند ؟؟

پس با این استدلال مضحک و خنده دار شما اعمال عرفی مردم مکه قبل از اسلام هم نشان عبادت آنها بوده است .

پس دستور خدا و رسول چه می شود ؟؟

از خوانندگان محترم می خواهم که قضاوت کنند که اعمال این آقایان با عرف منطقه ای است نه با دستور خدا و رسول .

4- و این هم از معجزات خداوند است که خود فرد با زنجیر و قمه حد افترا و تهمت را بر خودش اجرا می کند .

و خود را سگ زینب و سگ عباس می نامند .

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 20)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.