Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › اوربان موحد:هشدار به قبرپرستان مشرک رافضی تکفیری که در نبودم مطالب انحرافی میگذارند
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط اوربان موحد در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6046شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6077موضع شما رد مقابل در لینکهایی که بهت دادم و روافضی که کشتار کارشان است چیست؟؟؟
من موضع دقیقی اعلام نکردم .فقط گفتم هرکس بی گناهی بکشد قبولش ندارم روافضی که فتنه انداختن تو منطقه موضعت چیست ؟؟وارد بحث سیاسی هم نشو چون من خوشم نمیاد از سیاست.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6095با نهایت احترام به برادرم اوربان پاسخ شما در لینک زیرشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6099برادرم اوربان با تقدیم سلام خالصانه به شما وهمه برادران :مسئله اختلاف شیعه وسنی وحتی سنی وسنی ونیز شیعه وشیعه در امور اعتقادی وفکری امری است کاملا طبیعی چنانکه در همه ادیان وحتی در بین کسانی هم که دینی را قبول ندارند این اختلافات وجود دارد ودر دنیای امروز این امری کاملا طبیعی وپذیرفته شده است اما آنچه باعث بیچارگی ما مسلمانها شده این است که این اختلاف اعتقادی ر تبدیل به فتنه می کنیم والبته علمای بزرگوار وغیوراهل سنت وهم علمای شیعه همیشه دامنشان از فتنه انگیزی پاک بوده است مرجع شیعه آیة الله سیستانی در یکی از مواضعشان گفته است: به سنی ها نگویید شما برادرمان هستید بلکه اهل سنت جان ما هستند خود ما هستند واز ما جدا نیستند وهمین طور عالم بزرگوار اهل سنت مولوی عبدالحمید که همیشه منادی وحدت و ومقابله با فتنه انگیزی بوده است مطمئنا این بزرگواران یوم الحساب در برابر رسول خدا روسفید خواهند بود اما در مورد حزب الله چه زمانی حزب الله وارد سوریه شد زمانی که گروههای مسلح تهدید کردند که قبر فرزند رسول خدا را یعنی سیده زینب سلام الله علیها را نبش می کنند واین حق هر اهل مذهبی است که از مظاهر دینی خود دفاع کند مثل فلسطین قهرمان که از بیت المقدس ومزار انبیاء دفاع می کند واتفاقا حزب الله گرچه حزبی با ساختار ورهبری شیعی است اما در بدنه این حزب بسیاری از جوانان غیور وباشرف اهل سنت هستند که شهدای بسیاری را هم تقدیم اسلام کرده اند اگر در مورد حزب الله مطالعه کنید سخن بنده را تایید خواهید کردوخدمات اهل سنت به این حزب کمتر از شیعیان نبوده ونیست.
جدید ترین گزارش منتشر شده در مورد فعالیت های تروریستی انجام شده توسط گروهک تروریستی “دولت اسلامی عراق و شام” موسوم به “داعش” حاکی از آن است که این گروهک از زمان ورود خود به عراق تاکنون ۳۷۵ امام جماعت و سخنران سنی مذهب را اعدام کرده و به قتل رسانده است.نکته جالب اینجاست که این گزارش توسط فعالان حقوق بشر در استان سنی نشین “الأنبار” در غرب عراق تهیه و تنظیم شده و آنان فاش کرده اند که از مجموع این ۳۷۵ نفر اعدام شده، دست کم ۱۰۰ نفر از استان الأنبار بوده اند بر اساس این گزارش، سرشناس ترین چهره های اعدام شده توسط “داعش”، “خالد سلیمان” رئیس سابق دیوان وقف سنی الأنبار، “عمر العانی” مفتی الأنبار و “شیخ حمزه العیساوی” رئیس «رابطه علمای فلوجه» بوده اند… حال قضاوت با شما …برادرم ما شیعیان به خدا ی احد وواحد قسم راضی نیستیم که قطره خونی از برادران اهل سنتمان ریخته شود یا آبرویی از ایشان زائل شود وحتی اگر دشمن مشترکمان یعنی صهیونیسم قصد بدی به آنها کند با همه وجود از برادرانمان حمایت می کنیم چنانکه در غزه وفلسطین چنین کرده ایم ما شمارا برادر خود و بلکه جان خود واز جان عزیزتر می دانیم …به امید پیروزی جهان اسلام
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #61351-اهل سنتی که وارد سپاه حزب الشیطان شود منافق و مرتد است و آن شخص اهل سنت نمی باشد
2-اقای محمد از تقیه تشریف بیار بیرون .این موضع قشنگت را ندزدن. گروهک شیطانی حزب الشیطان و مرتد خوبند ولی هر گروهی اهل سنت باشد تفنگدستش بگیرد گروهک تکفیری و تروریست است ؟؟شما از مذهبت بی خبری که سرتاسرش تکفیری مخالفین است ؟؟یا اینکه میخواهی با تقیه جرفت را به خواننده القا کنی ؟؟
سیستانی گفته انفسنا؟؟؟سیستانی همونی نیست که کشور عراق را به 200میلیون دلار فروخت ؟؟اونی نیست که پشت اهل سنت را در وقت جنگ با آمریکا شکست ؟؟سیستانی اگر انفسنا بلد می بود تشریف می اورد اینجا تا جواب پس بده .نه اینکه رفته تو لاک خودش و جرات نداره باهامون روبرو بشه ؟؟؟همونی نیست که صیغه و خمس را حکم الهی میداندو منکرش را کافر میداند؟؟؟
3-اقای محمد شما اگر برادر ما می بودی از تروریست های تکفیری حزب الشیطان و بشار اسد کافر که دستشان به خون اهل سنت قاطی است نمیگفتی مجاهدو سربلند کننده اسلام .ما با شما جماعت برادری نداریم . به زودی وارد پست هات میشم و بهت جواب کوبنده میدم تا دیگه یاد بگیری که تقیه نکنی و حرفاتو به ذهن خواننده القا کنی .ظاهر قشنگ و باطن تهی .
4-من کاری به مسایل سیاسی ندارم . داعش خوبه یا بد فرقی به حال اخرتم ندارد . من کارم فقط بحث دینی است نه این چیزایی که میگی ..شماها چند تا عالم اهل سنت کشتید؟؟ما یک شحاته کافر کشتیم تمام دنیا را پر کردید . اسم علمای ترور شده رو بگمممم که شما روافض کشتید و الان میگید برادران و انفسنا ؟؟؟
بگمممممممم؟؟؟بگمممممممممممممم؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6196برادرم جناب اوربان بنده وقتی پستهای شمارو در مطالب مختلف خواندم واقعا خوشحال شدم که در میان برادران اهل سنت چنین فضلایی هم هستند که انسان می تواند بدون تعصب وبا ابزار علم با آنها به گفتگو بنشیند اما حالا می بینم شما هم راه اشتباهی که بعضی از افراد تند رو می روند را می روید واقعا جناب اوربان اگر این حرفها را از کس دیگری می شنیدم تعجب نمی کردم اما شنیدن این حرفها از شما جای شگفتی دارد!! شما که خود اهل علم هستید لا اقل نباید به آتش فتنه دامن بزنید بنده هیچ تقیه ای نکرده ونمی کنم فقط حرف من این است والبته حرف هر انسان عاقلی هم هست که گرهی را که می شود با دست باز کرد با دندان بازی نکنید شیعه وسنی وهمه گروهها واقلیتهای دیگر فقط یک راه برای تعامل دارندگفتگو گفتگو وگفتگو ما خواهان وحدت هستیم اما در عین حال وحدتی فعال یعنی همران با گفتگو مناظرات منطقی وبر اساس حکمت تا هر کدام از ما که در رای ونظر خود دچار اشتباه است راه حق را پیدا کند نه اینکه لزوما بگویم شما در اشتباهید بلکه هر دو طرف می توانند در گفتگو حرف خود را بزنند وبرپایه علم یعنی عقل ونقل ودرمیزان قرآن وسنت حرف خود را اثبات کنند ویا از اثبات سخن خود عاجز باشند برادرم جای هیچ گونه لجاجتی نیست .چرا تکفیر چرا قتل چرا فتنه چرا بریدن سر کودکان بیگناه چرا بی خانمان کردن هزاران انسان بیگناه چرا مثله کردن جسد های انسانها …فرقی نمی کند که این کارها را چه کسی انجام داده ؟ این طایفه گری ها وبرادر کشی ها بازی باخت باخت است یعنی چه سنی پیروز میدان باشد وچه شیعه اسلام باخته است به کی؟ به صهیونیسم به کفار وبه قدرتمندانی که نه روی دیدن ما را دارند ونه شمارا ؟
فرمودید تقیه می کنم چرا باید تقیه کنم تقیه در صورت خوف از ضرر مالی یا جانی است والان این شرایط برای من محقق نیست !!نه شما مرا می شناسید ونه من شما را نه من می توانم آسیبی به شما برسانم ونه شما می توانید به من آسیبی برسانید اما خدا را شاهد می گیرم به خود رسول خدا قسم می ترسم ازاینکه حرفی بزنم که فردای قیامت در پیشگاه پیامبرمان شرمنده باشم یا اسباب آزار مسلمانی را فرهم آورم برای همین بنده این اعتقاد را دارم که در مقام گفتگو با شما عزیزان فقط از منابعی که مورد وثوق شما بزرگواران است استفاده کنم وهر گز در کلامم گفتاری شامل بی ادبی از من صادر نشود.
فرمودید شما مرا برادر نمی دانید عیبی ندارد اما من شما را برادر بلکه از برادر عزیزتر می دانم ویقین دارم چون هر دوی ما جویای حق هستیم ودر این راه اخلاص داریم خداوند انشاالله دلهای مارا به هم نزدیک خواهد کرد فالف بین قلوبکم فاصبحتم بنعمته اخوانا ومن یقین دارم این آتش فتنه ای که دشمن مشترک ما وشما یعنی صهیونیسم وآمریکا برافروخته اند به زودی خاموش خواهد شد وهمه ما در یک صف ودر راه اعتلای کلمة الله با دشمنان دیرینه اسلام خواهیم جنگید به امید آن روز .
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
از اینکه خودتان را از گروههای تروریستی جدا دانستید و موضع خودتان را روشن فرمودید بی نهایت سپاسگذارم مشکل اصلی جهان اسلام همین است که در طول تاریخ به جای گفتگو ومناظره مثل این مباحثی که حضرتعالی ودیگر دوستان مطرح فرموده اید به جنگ با هم می پرداختند ودر نتیجه این درگیریها دشمن اصلی ما یعنی یهود که خدای متعال در قرآن کریم می فرماید شدیدترین مردم بر شما مسلمانان هستند وتاریخ هم موید قرآن کریم در این ضمینه است دشمن اصلی ما نفس راحتی کشیده است وبلکه تقویت شده است زیرا در نتیجه این درگیریها امپراطوری بزرگ اسلامی در دوران مختلف رو به نابودی نهاد وآن فروشکوه تمدن اسلامی به یکباره از میان رفت در نتیجه همه کسانی که در راه فتنه گری وفتنه انگیزی حرکت می کنند وجامعه اسلامی را دچار اختلاف وتشتت و فتنه می کنند روزی باید در برابر خدای متعال پاسخگو باشند.
بهترین شیوه بر خوردی که بین شیعه وسنی وهمه طوایف متعدد اعتقادی می تواند جریان داشته باشد همان شیوه مناظره وگفتگو است که می تواند در فضایی مناسب ودر کمال آرامش حقایق اصلی اسلام عزیز را روشن کند وحق جویان را به منزل مقصود برساند انشاالله شاهد روزی باشیم که به جای تفنگ ومسلسل قلم وکتاب را برگزینیم وبه جای فتنه انگیزی اسباب آرامش را برای عموم مسلمانان ومعتقدان به قرآ ن کریم فراهم سازیم که البته آن روز روز عزا ومصیبت کفار ودشمنان اسلام وصهیونیسم خواهد بود به امید روزی که در برابر رسول خدا صلی الله علیه وآله روسفید ودر برابر خداوند متعال رستگار باشیم.
برادرشما