بنام خدا و درود بر پیامبر گرامی و خاندان پاک و یاران باوفایش و دوستداران او
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
با تشکر و درود ویژه خدمت استاد و برادر ارجمند اوربان موحد که این حقیر را مورد توجه قرار داداند.
همانگونه که مستحضرید و در نوشته هایتان تا آنجا که استفاده کردم مستتر است تکیه انحصاری بر گزارشات تحریفی تاریخی را اگر از مدعی تشیع بگیرند به هیچ عنوان نمی تواند برای توجیه عمل امروزش دلیل قانع کننده بیاورد.لذا همواره در چاله تحریف و تدلیس می ماند و از این راه چهره کریه باطل وجودش را با تلبیس به خیال خام خویش می آراید.
در مورد اعمال و رفتار و مراسمشان هیچ دلیل عقلی ندارند و تنها مستدل آنها روایاتی است که یا از بن مجعول است و یا در تاویل و تفسیر دچار خود فریبی و حداقل کج فهمی اند.
البته از دید یک انسان مومن و موحد بسیار عجیب است که کسانی که داعیه تشیع و مسلمانی دارند چرا تا این اندازه از اصل دین جدا افتاده اند و به روشنی ندای کفر و شرکشان بلند است و بازار توهین و افترایشان داغ.
مدعی تشیع نمونه عینی چشمانی که نمی بینند و گوشهایی که نمی شنوند و دلهایی که مهر خورده و بیمارند هستند.که آخرت خویش را به پای زخارف فانی دنیا فدا می کنند و به دست خود از نعمت های الهی خود را محروم می کنند و در خرافه و جهل و عناد همچنان به فتنه انگیزی می پردازند.
معیار های ارزشی آنها علیرغم ادعایشان مادی است و در مراسم غم و شادیشان این امر روشن است.
غربت فرد در گم بودن و یا غیر معمور بودن قبرش می دانند.و یا غصب ولایت و خلافت بزرگترین ظلمی است که می شناسند و از یاد برده اند که خود نقل می کنند از علی علیه السلام روایاتی از بی ارزشی خلافت.
و……….
والسلام علی من اتبع الهدی
تشیع یعنی استحمار کردن خلق الله . شما به عنوان یک اندیشمند خود را از یوغ تشیع بیرون کشیدی و من به شما تبریک میگم ورود به جهان ازاد اندیشی رو .
این پست هنوز نا تمام است ولی به زودی سعی میکنم ردود را به حدود 350پست به صورت علمی ارتقا دهم تا بت غدیر را برای تشیع بشکنم و همگی در راه مستقیم گام برداریم
برادرتان اوربان را از دعای خیر بی خبر نکنید
الله مستعان