اوربان:نظر رافضه در مورد اهل سنت -روافض تکفیری غیر شیعه را تکفیر می کنند!!!!!

Home انجمن ها شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت اوربان:نظر رافضه در مورد اهل سنت -روافض تکفیری غیر شیعه را تکفیر می کنند!!!!!

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  اوربان موحد در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 25)
  • نویسنده

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    الان اگر حنبلی نباشی کافری؛

أحمد بن الحسين بن محمد. المحدث الأمام أبو حاتم بن خاموش الرازي البزاز. من علماء السنة… وحكاية شيخ الإسلام الأنصاري معه مشهورة. وقوله: مَن لم يكن حنبلياً فليس بمسلم

الذهبي، تاريخ الإسلام ووفيات المشاهير والأعلام، ج 29، ص 303

الن اگر حنبلی باشی کافری؛

ذكر الفتنة ببغداد بين الشافعية والحنابلة

ورد إلى بغداد هذه السنة الشريف أبو القاسم البكري المغربي الواعظ وكان أشعري المذهب وكان قد قصد نظام الملك فأحبه ومال إليه وسيره إلى بغداد وأجرى عليه الجراية الوافرة فوعظ بالمدرسة النظامية وكان يذكر الحنابلة ويعيبهم ويقول ( وما كفر سليما ولكن الشياطين كفروا ) والله ما كفر أحمد ولكن أصحابه كفروا.

ابن اثیر الجزری، ، ج 8، ص 428

الان اگر شافعی بودی باید جزیه میدادی. راستی جزیه را از مسلمان میگیرن یا کافر؟

محمد بن موسى بن عبد الله البلاشاغوني التركي تفقه ببغداد وقدم دمشق وولى بها القضاء ومات في جمادى الآخرة سنة ست وخمسمائة وكان يقول لو كان لي أمر لأخذت الجزية من الشافعية.

السوداني،تاج التراجم في طبقات الحنفية، ج 1، ص 350

و اهانت به ام المومنین عایشه؛

رُوِيَ عن أبي حَنِيفَةَ رَحِمَهُ اللَّهُ أَنَّهُ قال ما قُلْت بِالْمَسْحِ حتى وَرَدَتْ فيه آثَارٌ أَضْوَأُ من الشَّمْسِ حتى قال من أَنْكَرَ الْمَسْحَ على الْخُفَّيْنِ يُخَافُ عليه الْكُفْرُ وَقِيلَ على قِيَاسِ قَوْلِ أبي يُوسُفَ يُكَفَّرُ جَاحِدُهُ لِأَنَّ الْمَشْهُورَ عِنْدَهُ بِمَنْزِلَةِ الْمُتَوَاتِرِ

الزيلعي الحنفي، ، ج 1 ص 45

چرا که فخر رازی گفته؛

فعن عائشة رضي الله عنها أنها قالت: لأن تقطع قدماي أحب إليّ من أن أمسح على الخفين، وعن ابن عباس رضي الله عنهما أنه قال: لأن أمسح على جلد حمار أحبّ إلي من أن أمسح على الخفين.

فخر الدين الرازي الشافعي،التفسير الكبير أو مفاتيح الغيب، ج 11، ص 129

بابا اینا عایشه رو هم تکفیر کردن. شیعه که جای خود.

الان حنفی باشی کافری؛

عن بن عباس عن النبي صلى الله عليه وسلم قال صنفان ليس لهما في الإسلام سهم القدرية والمرجئة.

البخارى الجعفي، التاريخ الكبير، ج 4، ص 133

جابر بن زيد قال المرجئة يهود أهل القبلة لأنهم يعدون أهل المعصية الجنة وقالوا لن تمسنا النار إلا أياما معدودة كما قالت اليهود والنصارى.

الأزدي البصري، الجامع الصحيح مسند الإمام الربيع بن حبيب، ج 1، ص 365،‌ ح944

نتیجه اینجاست؛

حدثني أبو الفضل نا إبراهيم بن شماس نا أبو عبد الرحمن المقريء قال كان والله أبو حنيفة مرجئا ودعاني إلى الارجاء فأبيت عليه رجاله ثقات.

عبدالله بن احمد بن حنبل، السنة، ج 1، ص 223

حدثنا عبدالله بن محمد بن عمر قال سمعت أبا مسهر يقول كان أبو حنيفة رأس المرجئة.

ابن الجوزي،المنتظم فى تاريخ الملوك والأمم، ج 8، ص 133

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    اینکه گفتم عنوان تاپیک مثل اره است همینه. الان بره جلو یه مصیبته بیاد عقب یه مصیبت.

حالا تصمیم با شما. جلو یا عقب؟ البته عواقب امر با خود شما.

حدیث افتراق را نیز نصب العین خود بنمایید. اینجوری زشته عیبه میفهمن.

اون نظر البانی رو هم بدید اوربان بخونه. هوا و هوس و رجال و اینجور چیزا.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

دوستان لطف کنند یا برن جلو یا بیان عقب که اره آزاد بشه.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

این اره آزاد نشد؟

با درود به روح البانی(از طرف اوربان) بابت اینکه معلوم کرد چه کسی از روی هوی و هوس رجال دارد.

اما بعد؛

بحث بر سر تکفیر بود گفتیم ببینیم که آیا فقط شیعه تکفیر کرده یا دیگران هم دستی بر آتش دارند.

پیامبر که شخصا 71 فرقه رو فرستادند جهنم.

علمای دانشمند سنی هم همدیگه رو بفرما زدند. یکی هم پیدا شد که یه نظری به کفر عایشه داشت

یه چند مورد هم هست که به دندانه های اره اضافه میکنم؛

شرح کتاب التوحید من صحیح البخاری ج1 ص19..عبدالله بن محمد الغنیمان

و قد انتسب الی الاشعری اکثر العالم الاسلامی الیوم من اتباع المذاهب الاربعه و هم یعتمدون علی التاویل النصوص الصفات تاویلا. یصل احیانا الی التحریف و احیانا یکون تاویلا بعیدا جدا. وقد امتلات الدنیا بکتب هذا

هذا و لابد لعلما الاسلام ورثة رسول الله(ص) من مقاومة هذه التیارات الجارفه علی حسب ما نقتضیه الحال من المناظرات او بالتالیف و بیان الحق بالبراهین العقلیه و .

براهین عقلی و نقلی را قبول نکنی یا اگر مقاومت کنی(حتی اگر بر حق باشی) شهر السلاح.

مولفات الشیخ الامام محمد بن عبدالوهاب. القسم الثالث مختصر سیرة الرسول.ص8

و اعرف ما قص اهل العلم من اخبار النبی(ص) و قومه و ما جری له معهم فی مکة و ما جری له فی المدینه.

و اعرف ما قص العلما من اصحابه و احوالهم و اعمالهم لعلک ان تعرف الاسلام و الکفر فان الاسلام الیوم غریب و . و ذلک هو الهلاک الذی لا یرجی معه فلاح.

اکثر مردم تمایزی بین کفر و اسلام ندارند. اینها که نمیفهمند مسلمانند یا کافر؟ هلاک برای چیست؟

مولفات الشیخ الامام محمد بن عبدالوهاب. الرسائل الشخصیه

فاما کلام الحنابله فقال الشیخ تقی الدین(خدا)…. لما ذکر حدیث الخوارج: فاذا کان فی زمن رسول الله(ص) و خلفائه ممن قد انتسب الی الاسلام من مرق منه مع عبادته العظیمه.

فیعلم ان المنتسب الی الاسلام و السنة قد یمرق ایضا.

همانطور که خوارج از اسلام خارج شدند، منتسبین به اسلا و سنت نیز میشوند.(ما که شیعه هستیم. منتسبین به سنت چه کسانی هستند؟)

الدرر السنیه فی الاجوبة النجدیة. الجزء التاسع. القسم الثانی من کتاب الجهاد و اول کتاب حکم المرتد.ص44

فتامل رحمک الله احادیث الغربة، بعضها فی الصحیح مع کثرتها و شهرتها و تامل اجماع العلما کلهم ان هذا وقع فی زمن طویل حتی .

فتامل هذا تاملا جیدا و نفرة من الاقل فما اقل من سلم منها ما اقلاه ما اقله ما اقله.

اکثر مردم که احتمالا منظورش اهل سنت است(چون شیعه که مسلمان نیست) هلاک میشوند در چی؟ اقتدا به جماعت. پس اینکه پیامبر فرموده با جماعت باشید و خلافش نروید کشک است. جماعت اکثر، چی هستند؟ هلاک شونده. چه کسانی هلاک میشوند؟ مومنین؟

عبدالحسین
    مشارکت کننده

الدرر السنیه فی الاجوبة النجدیة. الجزء التاسع. ص256

و قال الشیخ حمد بن عتیق:…. تا در صفحه 259 که میگوید؛ و قال ایضا(یعنی شیخ حمد) ؟ در 263 میگوید؛

و جماع الامر: انه اذا ظهر فی بلد دعاء غیر الله و توابع ذلک و استمر اهلها علیه و قاتلوا علیه و تقررت عندهم عداوة اهل التوحید و . مع مستهم لاهل التوحید و تخطئیتهم لمن دان به و الحکم علیهم بانهم خوارج او کفار.

دقت فرمودید که مکه شد از بلاد کفر. اهلش میشن ساکنین بلاد کفر یا ساکنین دار المومنین؟

الدرر السنیه فی الاجوبة النجدیة. الجزء التاسع.ص264الی285

و قال الامام سعود بن عبدالعزیز بن محمد بن سعود…

ص285؛ و ما ذکرت من جهة الحرمین الشریفین….. و ممتنعین عن الانقیاد لامر الله و رسوله و مقیمین علی مثل ما انت علیه الیوم من الشرک و الضلال و الفساد، وجب علینا الجهاد بحمد الله فیما یزیل ذلک عن حرم الله و حرم رسوله من غیر استحلال لحرمتهما.

اهل حرمین از اسلام چی شدند؟ آبین؟ مشرک بودند؟ اهل حرم چه زمانی رو میگه؟

مولفات الشیخ الامام محمد بن عبدالوهاب. الرسائل الشخصیه.ص270 به بعد

من محمد بن عبدالوهاب الی من یصل الیه من الاخوان…..

ص272؛ بهذا کله سمعتم اقرارهم ان هذا الذی فاقروا لکم ان هذا الدین الذی ینصرون اهله

عبدالحسین
    مشارکت کننده

الدرر السنیه فی الاجوبة النجدیة. الجزء الاول. کتاب العقائد.ص314

الواضعون خطوطنا و اختامنا فی هذا الرقیم الذی قام به الشیخ محمد بن عبدالوهاب…… و من انواع الشرک المذکورة فی هذا الکتاب انه الکفر المبیح الدم و المال و الموجب للخلود فی النار و و یعمل به و یوالی اهله و یعادی اعداء و الیوم الآخر و واجب علی الامام المسلمین جهاده.

به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم.

اینها هم امضا کنندگان؛

عبدالملک بن عبدالمنعم القلعی الحنفی. مفتی مکة مکرمه.

محمد بن صالح بن ابراهیم مفتی الشافعیة بمکة.

حمد بن محمد عربی البنانی مفتی المالکیة بمکة المشرفة.

محمد بن یحیی مفتی الحنابلة بمکة.

هر چهار گروه اهل سنت امضا داده اند به اینکه مشرک بوده اند. عمل مشرکانه داشته اند. دین ابن عبدالوهاب خالی از شرک است. این یعنی خود تکفیر کنی.

خب عزیزم شما که خود تکفیر کنی دارید اون هم از نوع اجماعی همه مذاهب، چرا وقتی یکی دیگه تکفیرت میکنه خونت به جوش میاد؟

الدرر السنیه فی الاجوبة النجدیة. الجزء التاسع.ص252

سئل ابناء الشیخ محمد بن عبدالوهاب و حرب علی العموم؟

فاجابوا: الذی تعتقده و تدین الله به ان من دان بالاسلام…….. .

در ص253؛

و اما من بلغته دعوتنا الی التوحید الله و العمل بفرائض الله، و اقام علی الشرک بالله و ترک فرائض و کل من قاتلناه فقد بلغته دعوتنا بل الذی تتحقق و تعتقده: ان اهل الیمن و تهامة و الحرمین و الشام و العراق قد بلغتهم دعوتنا…. .

من دعاء غیر الله و الاستغاثة بهم…..و سائر الامور المبتدعات…. و فان النبی(ص) اخار بنی المصطلق وهم غارون و غزا اهل المکة بلا انذار و لا دعوة.

الان فهمیدید که ” ” چی بود؟ اقام علی الشرک بالله.

سائر الامور المبتدعات(حتی نعم البدعه؟)

مسلمانان را با بنی المصطلق مقایسه کرده. اینها یهود بودند یا مسلمان؟

پیامبر در کرج مبعوث شد یا مکه؟ بلا انذار؟ لا دعوة؟ عجب.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    لدرر السنیه فی الاجوبة النجدیة. الجزء التاسع.ص289

اما بعد: فانه قد بلغنی ان بعض الناس قد اشکل علیه جهاد المسلمین لاهل حائل. هل هو شرعی ام لا؟ فاقول و بالله التوفیق. الجهاد مشروع لاحد امور منها الخروج عن طاعة …..

در ص291؛

.

……فان القرآن قد کفر المشرکین و امر بتکفیرهم و عداوتهم و قتالهم.

الدرر السنیه فی الاجوبة النجدیة. الجزء التاسع.ص429

سئل الشیخ عبدالله بن عبداللطیف ممن لم یکفر الدولة….

فاجاب من لم یعرف کفر الدولة……لم یعرف معنی لا اله الا الله.

تا تکفیر نکنی معنای تهلیل را نفهمیده ای. خب الان شما به این حرف عمل میکنید؟ پس تکفیری هستید. عمل نمیکنید؟ پس معنای لا اله الا الله را نمیفهمید.

.

الدرر السنیه مجموعه فتاوی از عصر محمد بن عبدالوهاب است به بعد.

رسائل و مولفات هم برای محمد بن عبدالوهاب است.

بسم الله الرحمن الرحیم

قبل از هر چیز از خوانندگان اهل سنت پوزش می طلبم که در به مدت 45روز نبودم تا جواب شبهات باطب روافض رو بدهم بنا به مشکلاتی که داشتم و بعضی از دوستانم مطلعند نتوانستم بیایم و جواب شبهات رافضیان تکفیری را بدهم .

همانطور که مشاهده می کنید رافضیان شبهات بسیاری حول اینکه اهل سنت تکفیری هستند نه روافض انداخته اند و در بسیاری از سایتها این شبهات را مطرح کرده اند و متاسفانه چون آنقدر این شبهات رافضه بی ارزش است هیچکس وقتش را برای پاسخ به این خزعبلات نگذاشته است ولی بنده از همین جا مژده می دهم جوابشو یک بار برای همیشه بدهم تا مشخص شود تکفیری کیست؟اهل سنت یا روافض؟؟

این آقای عبدالجاهل به زعم خودش من عقب رفته ام و جوابی نداشتم که این مدت نیامدم ولی باید عرض کنم این کوچولوی اطلاعاتی خیلی ریزتر از ان است که بتواند مارا از دعوت منصرف نماید .من همواره مراجع و ایت الشیطانهای رافضی را طلبیده بودم ولی همچنان که انتظار داشتم این مجهولان اطلاعاتی پا پیش کشیدن و سعی کردن با کپی سایت قزوینی شیطان مطالب اصلی را منحرف کنند .این پست اسمش را بخوانید تا بدانید واقعا سخنم راست است:نظر رافضه در مورد اهل سنت .تکفیری ها غیر شیعه را تکفیر می کنند.

اما بعضی از جاهلان شیطان امثال کوچولوی بی ادب (جناب عبدالجاهل) امدن و شبهات را مطرح کردن تا تکفیری بودن خود را بپوشانند ولی من اینجا اعلام میکنم جواب شبهات را هم مقاله کرده ام و هم در تالار هم میگذارم تا بفهمی تکفیری ترین ها کیستند.

ولی یک نکته عرض کنم که بنده به دلیل مشغله نمی تونم هر روز سر بزنم ولیکن هر وقت فرصت کنم می ایم و جواب شبهات را میدهم . پس ای رافضیان دلخوش نباشید به این مطالب انحرافی زیرا جز سفسطه و کلاهبرداری چیزی در شماها ندیده ام .

اوربـــــــــــــــــــــــان -خادم الاسلام و الشریعه و قاهر الروافض

بسم الله الرحمن الرحیم

قبل از هر چیز از خوانندگان اهل سنت پوزش می طلبم که در به مدت 45روز نبودم تا جواب شبهات باطب روافض رو بدهم بنا به مشکلاتی که داشتم و بعضی از دوستانم مطلعند نتوانستم بیایم و جواب شبهات رافضیان تکفیری را بدهم .

همانطور که مشاهده می کنید رافضیان شبهات بسیاری حول اینکه اهل سنت تکفیری هستند نه روافض انداخته اند و در بسیاری از سایتها این شبهات را مطرح کرده اند و متاسفانه چون آنقدر این شبهات رافضه بی ارزش است هیچکس وقتش را برای پاسخ به این خزعبلات نگذاشته است ولی بنده از همین جا مژده می دهم جوابشو یک بار برای همیشه بدهم تا مشخص شود تکفیری کیست؟اهل سنت یا روافض؟؟

این آقای عبدالجاهل به زعم خودش من عقب رفته ام و جوابی نداشتم که این مدت نیامدم ولی باید عرض کنم این کوچولوی اطلاعاتی خیلی ریزتر از ان است که بتواند مارا از دعوت منصرف نماید .من همواره مراجع و ایت الشیطانهای رافضی را طلبیده بودم ولی همچنان که انتظار داشتم این مجهولان اطلاعاتی پا پیش کشیدن و سعی کردن با کپی سایت قزوینی شیطان مطالب اصلی را منحرف کنند .این پست اسمش را بخوانید تا بدانید واقعا سخنم راست است:نظر رافضه در مورد اهل سنت .تکفیری ها غیر شیعه را تکفیر می کنند.

اما بعضی از جاهلان شیطان امثال کوچولوی بی ادب (جناب عبدالجاهل) امدن و شبهات را مطرح کردن تا تکفیری بودن خود را بپوشانند ولی من اینجا اعلام میکنم جواب شبهات را هم مقاله کرده ام و هم در تالار هم میگذارم تا بفهمی تکفیری ترین ها کیستند.

ولی یک نکته عرض کنم که بنده به دلیل مشغله نمی تونم هر روز سر بزنم ولیکن هر وقت فرصت کنم می ایم و جواب شبهات را میدهم . پس ای رافضیان دلخوش نباشید به این مطالب انحرافی زیرا جز سفسطه و کلاهبرداری چیزی در شماها ندیده ام .

اوربـــــــــــــــــــــــان -خادم الاسلام و الشریعه و قاهر الروافض

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    اطلاعاتی؟

عبد الجاهل؟ پسری که از 15 سالگی یه جاهایی باشه که باهاش بحث بکنند آخرش این میشه که به اسم پسر رسول خدا بی اخترامی میکنه و اثبات میکنه که لغیر رشده الکی نیست.

اره رو هم بده بریم کار داریم.

یه زحمت هم بکش بگو که حنفی یا مالکی یا شافعی یا حنبلی هستی. میخوام بدونم که چه کسانی رو تکفیر کردی و چه کسانی تکفیرت کردند.

بعد عادت همه شماها این است که تا ذره ای فشار اره را احساس میکنید فرتی میگید که اینها اطلاعاتی و منحرف کننده بحث هستند.

اطلاعاتی یا مرجع بودن یا یک کارگر ساده بودن مگر سطح علم را روشن میکند که شماها خودتان و رفقایتان و طرفدارانتان را اینقدر احمق فرض کرده اید(که فرض صحیحی هم هست) که فرت و فرت میگید اینها اینطوری هستند.

تو اگر مایه داری جواب رو بده. همان رد کردن دلایل محکمی که ادعا کرده بودی معلوم کرده چه کاره هستی اما باز هم بیا جلو. ایراد نداره.

فرض کن خدا از رسولش بپرسه که چرا فلان قوم رو نتونستی هدایت کنی. او هم جواب بده که آخه اونها باسواد بودند.

بهانه شما هم دقیقا همینه.

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 25)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.