اهل سنت هنگام سجده در نماز پیشانی خود را روی چه چیزی میگذارند؟

Home انجمن ها شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت اهل سنت هنگام سجده در نماز پیشانی خود را روی چه چیزی میگذارند؟

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  فردین در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 16)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (کذاب جون،چه کسی گفته که< < باید >>بر مهر سجده کرد؟؟)

پاسخ من : شما به صراحت اعلام کن که آیا در نزد شیعه نماز خواندن بدون مهر بر روی فرش و موکت جایز است یا خیر ؟؟

اینکه گفته ای (ایشان میفرماید:مهم نیست که بر فرش نایلونی ،یا پلاستیکی و یا با استدلال او بر پیچ و مهره دوچرخه و یا لاستیک اتومبیل و ……سجده کرد.)

پاسخ من : چرا در روز روشن از قول من دروغ می گویی ؟؟

مطالب من در این تاپیک موجود است .

من کجا گفته ام بر پیچ و مهره دوچرخه و لاستیک اتومبیل ؟؟؟

اینکه گفته ای (چون منشا خاک زمین نمیباشد،و به احتمال قوی از چاه کشاورزی بیرون میاید!)

پاسخ من : طبق فقه شیعه باید هفت عضو (پیشانی دو کف دست دو زانو و دو پا) بر روی خاک قرار گیرد .

شما پاسخ بدهید که چرا یک عضو (پیشانی) را روی مهر می گذارید ؟؟؟

شش عضو (دو کف دست و دو زانو و دو پا) دیگر را بر روی چه می گذارید ؟؟

اینکه گفته ای (میگویم که ،پس چرا بحث را میپیچانید!!)

پاسخ من : آدم ناقص العقل من طبق فقه شیعه سوال کرده ام که باید 7 عضو را بر روی خاک گذاشت .

اینکه گفته ای (راستی سوال خوبی کردی که همه مانده اند،واقعا پیامبر بر روی فرش (ماشینی مصنوعی) سجده میکردند؟)

پاسخ من : آدم ناقص العقل در زمان پیامبر لباسی که از الیاف پلاستیک ساخته شده باشد وجود نداشته پس امروز با استدلال شما پوشیدن لباس پلاستیکی حرام است ؟؟!!!

عقل و شعور هم چیز خوبی است !

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 16)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.