Home › انجمن ها › شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت › اهل سنت هنگام سجده در نماز پیشانی خود را روی چه چیزی میگذارند؟
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط فردین در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
پنج شنبه، ۱۵ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۰۶ ب.ظ #10151شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #1894به نام خدا
یکی دیگر از موضوعاتی که برخی اهل سنت. شیعه را با استناد به ان مشرک میدانند گذاشتن پیشانی بر روی مهر هنگام سجده در نماز میباشد.
حال سوال ما از اهل سنت این است که اگر گذاشتن پیشانی روی مهری که از خاک است شرک است .پس انها خودشان پیشانیشان را بر روی چه چیزی میگذارند و چرا ان شرک نیست؟
1-مهر 2-خاک 3-فرش 4-سجاده(که از نخ درست شده است) 5-زمین(که از خاک میباشد) 6-هوا 7-هیچ چیز 8-همه موارد 9 هیچ کدام
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10078.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10079با سلام .ما اهل سنت پیرو سنت پیامبر اسلام می باشیم .
آیا پیامبر اسلام مهر جداگانه ای برای نماز داشت ؟؟
آیا حضرت علی و امام حسن و امام حسین مهر می گذاشتند ؟؟
ما اهل سنت هم بر روی خاک پاک هم بر روی حصیر هم بر روی فرش پاک به عبادت می پردازیم .
طبق فقه شیعه باید هفت عضو (پیشانی دو کف دست دو زانو و دو پا) بر روی خاک قرار گیرد .
شما پاسخ بدهید که چرا یک عضو (پیشانی) را روی مهر می گذارید ؟؟؟
شش عضو (دو کف دست و دو زانو و دو پا) دیگر را بر روی چه می گذارید ؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10085باز زدی به خاکی ولی همه میبینند
باز دوباره: به چه علت به شیعه به خاطر سجده کردن با مهر که از خاک میباشد مشرک میگویید ؟؟؟ مگر شما با چه چیزی سجده میکنید که شرک محسوب نمیشود بگویید تا ما هم به ان سجده کنیم؟؟؟در ضمن من یک سوال پرسیدم تو جواب ندادی و حالا انتظار داری من به چند تا سوال تو جواب بدم اول لطف کنین به سوال جواب دهید بعد به فقه شیعه هم میرسیمشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10106…شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10257جوابی پیدا نشد؟گفته شده که:(پاسخ من : اگر چشم داشتی می دیدی که من به صراحت گفتم :
ما اهل سنت پیرو سنت پیامبر اسلام می باشیم)!!!عجب جوابی فرموده اند!!!مرد حسابی، ما هم میخواهیم تا بگویید این سنتی که میفرمایید چیست.یعنی بر فرض مثال:پیامبر (ص)در زمان محاصره در مکه که حتی غذا برای خوردن پیدا نمیکردند .چه برسد به اینکه فرش یا موکتی داشته باشند،روی چه چیزی سجده میکردند؟ایا روی حصیر و یا خاک؟پس چرا شما برطبق سنت به جای فرش و موکت و… روی حصیر و یا خاک نماز نمیخوانید .قاعدتا که پیامبر فرشی نداشته اند!!!وگفته است:(آیا پیامبر اسلام مهر جداگانه ای برای نماز داشت ؟؟)کودک عزیز که با این سوال کودکانه ،مقدار فهم خود را عیان کردی ….در ان زمان بر عکس این زمان که در شهر ها ،حتی در خیلی محلات ذره ای خاک و یا شن و ماسه پیدا نمیشود .در هر خانه ای بدلیل نبودن موزاییک و کاشی و فرش و موکت و….خاک و یا شن و یا ماسه به وفور و فراوانی یافت میشد.چون روی ان مینشستند.و دیوار های خانه هایشان هم بر عکس این زمان از خاک و سنگ و…ساخته شده بود.
همه خوب میدانند که در زمان پیامبر(ص)فرشی نبوده است که پیامبر بر روی ان نماز بخوانند(حد اقل به ان نشان که < < در >>که از چوب است و ساده ،نبوده!!! پس فرش که صد در صد نبوده است!)ایا سجده کردن بر فرش صحیح است؟؟وایا ان بدعت محسوب نمیشود؟ ایا کفر نیست؟
دل اگر خداشناسي همه در رخ علي بين
به علي شناختم من به خدا قسم خدا را
برو اي گداي مسکين در خانهي علي زن
که نگين پادشاهي دهد از کرم گدا راشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10265با سلام .اینکه گفته ای (ما هم میخواهیم تا بگویید این سنتی که میفرمایید چیست.)
پاسخ من : سنت پیامبر همان بوده که مهر جداگانه ای نداشته است .
و شما که مدعی گذاشتن مهر هستید باید حکم پیامبر را اعلام نمایید .
البینه علی المدعی .
اینکه گفته ای (.یعنی بر فرض مثال:پیامبر (ص)در زمان محاصره در مکه که حتی غذا برای خوردن پیدا نمیکردند .چه برسد به اینکه فرش یا موکتی داشته باشند،روی چه چیزی سجده میکردند؟)
پاسخ من : ما در موضوعات دینی فرض مثال نداریم .
و اگر بنا بر فرض مثال باشد فردی که آب گیرش نیاید می تواند تیمم کند .
و پیامبر اسلام روی حصیر ، پوست دباغی شده و گلیمی که از موی بز و یا کرک شتر و یا پشم گوسفند بافته شده بود و … سجده می کردند .
اینکه گفته ای (پس چرا شما برطبق سنت به جای فرش و موکت و… روی حصیر و یا خاک نماز نمیخوانید .)
پاسخ من : آدم ناقص العقل مساجد اهل سنت در جنوب روی حصیر خرما و بعضی جاها مثل مساجد سیستان و بلوچستان و پاکستان و افغانستان که فقیر هستند روی خاک نماز می خوانند .
و تا صد سال قبل که موکت و فرش ماشینی وجود نداشت مگر تمام مردم روی چه نماز می خواندند ؟؟
این سوال من و پاسخ شما را می گذارم تا خوانندگان قضاوت کنند که چه کسی کودک و نافهم می باشد .
(وگفته است:(آیا پیامبر اسلام مهر جداگانه ای برای نماز داشت ؟؟)کودک عزیز که با این سوال کودکانه ،مقدار فهم خود را عیان کردی ….در ان زمان بر عکس این زمان که در شهر ها ،حتی در خیلی محلات ذره ای خاک و یا شن و ماسه پیدا نمیشود .در هر خانه ای بدلیل نبودن موزاییک و کاشی و فرش و موکت و….خاک و یا شن و یا ماسه به وفور و فراوانی یافت میشد.)
پاسخ من :تا صد سال قبل که موکت و فرش ماشینی وجود نداشت مگر تمام مردم اهل تشیع که به قول شما در خانه هایشان خاک به وفور یافت می شد چرا روی مهر نماز می خواندند ؟؟
و همچنین در همین زمان در روستاها که منازلشان از خاک و گل ساخته شده است ؟؟
اینکه گفته ای (همه خوب میدانند که در زمان پیامبر(ص)فرشی نبوده است که پیامبر بر روی ان نماز بخوانند)
پاسخ من : آدم ناقص العقل فرشهای آنزمان یا از حصیر ، یا پوست دباغی شده و یا گلیمی که از موی بز و یا کرک شتر و یا پشم گوسفند بافته شده بود .
و همچنین پیامبر بعضی اوقات بر روی عبای خود که از موی بز یا کرک شتر یا پشم گوسفند بافته شده بود ، نماز می گذارد .
اینکه گفته ای (ایا سجده کردن بر فرش صحیح است؟؟)
پاسخ من : بله . بر روی هر فرش پاکی سجده جایز است .
اینکه گفته ای (وایا ان بدعت محسوب نمیشود؟)
پاسخ من : بدعت یعنی نو آوری .
دو نوع بدعت وجود دارد یکی شرعی و دیگری لغوی .
در لغت هر نو آوری می شود بدعت .
و نو آوری در شرع می شود بدعت شرعی و این شما هستید که بدون دستور خدا و پیامبر مهر اختراع کرده اید .
اینکه گفته ای (ایا کفر نیست؟)
پاسخ من : می فهمی که چه کاری موجب کفر یک فرد می شود ؟؟
ضمنا هنوز پاسخ نداده ای که چرا اهل تشیع 7 عضو خود را روی خاک نمی گذارند ؟؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10277گفته شده که:(و شما که مدعی گذاشتن مهر هستید باید حکم پیامبر را اعلام نمایید)و خوب البته شما هم که مدعی سجده بر فرش هستید باید حکم پیامبر را اعلام نمایید!صریح و واضح وصحیحگفته است:( پاسخ من : آدم ناقص العقل مساجد اهل سنت در جنوب روی حصیر خرما و بعضی جاها مثل مساجد سیستان و بلوچستان و پاکستان و افغانستان که فقیر هستند روی خاک نماز می خوانند) کودک عزیز، اگر انها در جنوب و افغانستان و….روی خاک و حصیر نماز میخوانند .ایا به شما هم ربط پیدا میکند.خوب انها مسلمان ،…..شما که بر فرش سجده میکنید.مفتیان شما که بر فرش های انچنانی سجده میکنند و…..در مسجد پیامبرکه بر فرشهای انچنانی سجده میکنند.این ها هم به اون جنوبی ها ربط پیدا میکند؟؟ گنه کرد در بلخ اهنگری…….
گفته است:(تا صد سال قبل که موکت و فرش ماشینی وجود نداشت مگر تمام مردم اهل تشیع که به قول شما در خانه هایشان خاک به وفور یافت می شد چرا روی مهر نماز می خواندند ؟؟)اولا که:به دلیل اینکه لابد انطوری راحت بوده اند.مگر این کار چه ایرادی دارد؟. دوما:شما از کجا میدانی؟کسانی بوده اند که از مهر استفاده کرده اند وکسانی هم نه و از خاک و سنگ و….. استفاده می کرده اند ،و این از نظر شیعه هیچ اشکالی ندارد.شیعه استفاده از مهر را واجب و ضروری نمیداند .هر وقت اینچنین شد شما اون وقت محاکمه بفرماییید که چرا فقط باید به مهر سجده کنیم؟؟
گفته است :(آدم ناقص العقل فرشهای آنزمان یا از حصیر ، یا پوست دباغی شده و یا گلیمی….)کودک عزیز لباسهای انزمان هم عبا بوده است و پیامبر با عبا نماز میخواندند،ایا کسانی از شما که الان با شلوار نماز میخوانند .نمازشان درست است؟پس سنت پیامبر کجاست؟عبا را تبدیل به شلوار کردید؟ ابله جون منظورم اینست که اگر حصیر و عبا و گلیم به مرور زمان تبدیل به فرشهای گرانقینت شده که سجده بر انها جایز است،چرا خاک به مرور زمان تبدیل به مهر نشود؟؟؟این که اسانتر است !
گفته است:(پاسخ من : بله . بر روی هر فرش پاکی سجده جایز است)به خاطر همان حصیرو اینا دیگه!!!عجب فتوای قاطع و با دلیلی و سند و مدرکی!!!
گفته است:(این شما هستید که بدون دستور خدا و پیامبر مهر اختراع کرده اید….)و این هم شما هستید که بدون دستور خدا و پیغمبر بر فرشهای انچنانی سجده میکنید..خوب عزیزم سجده بر مهر که از خاک پاک است،بهتر از ان است که بر فرشی سجده کنیم که متشکل از انواع رنگها و نخها و پلاستیک هاست!! ایا سجده بر فرش بدون رنگ امیزی هم جایز است؟؟؟
گفته است:(پاسخ من : می فهمی که چه کاری موجب کفر یک فرد می شود ؟؟) نه ،برای همین بود که خواستم نظر حضرتعالی را در مورد سجده بر فرش بپرسم،چون از پیامبر حدیثی بدین مضموم نرسیده است و من خواستم تا با عمل به فتوای جنابعالی خدایی نکرده کافر نشوم!!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10324با سلام .اولا هنوز پاسخ نداده ای که چرا اهل تشیع 7 عضو خود را روی خاک نمی گذارند ؟؟؟
اینکه گفته ای (خوب البته شما هم که مدعی سجده بر فرش هستید باید حکم پیامبر را اعلام نمایید!)
پاسخ من : در طول 23 سال پیامبر اسلام روی حصیر ، پوست دباغی شده و گلیمی که از موی بز و یا کرک شتر و یا پشم گوسفند بافته شده بود و … سجده می کردند .
و شما حکم پیامبر را اعلام نمایید که گفته باشد باید بر مهر سجده کنید و یا پیامبر و حضرت علی و امام حسن و حسین بر مهر سجده کرده باشند ؟؟
اینکه گفته ای (..در مسجد پیامبرکه بر فرشهای انچنانی سجده میکنند.این ها هم به اون جنوبی ها ربط پیدا میکند؟؟ )
پاسخ من : شما هنوز نمی دانی که فرشهای دست باف آنچنانی از موی گوسفند و … بافته می شود ؟؟؟
اینکه گفته ای (اولا که:به دلیل اینکه لابد انطوری راحت بوده اند.)
پاسخ من : خدایی این هم شد جواب ؟؟؟
خودت را خنده نمی گیرد ؟؟؟
اینکه گفته ای ( دوما:شما از کجا میدانی؟کسانی بوده اند که از مهر استفاده کرده اند وکسانی هم نه و از خاک و سنگ و)
پاسخ من : همین امروز هم در روستا ها اهل تشیع که خانه هایشان از خاک و گل است باز هم روی مهر نماز می خوانند !!!
البته اگر دو مرتبه دلیل من در آوردی اینگونه راحت ترند را نیاوری !!!
اینکه گفته ای (کودک عزیز لباسهای انزمان هم عبا بوده است و پیامبر با عبا نماز میخواندند،ایا کسانی از شما که الان با شلوار نماز میخوانند .نمازشان درست است؟)
پاسخ من : گفتم که پیامبر عبایی که داشتند یعنی همان کساء روی آن هم نماز می خواندند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10325اینکه گفته ای (،و این از نظر شیعه هیچ اشکالی ندارد.شیعه استفاده از مهر را واجب و ضروری نمیداند .هر وقت اینچنین شد شما اون وقت محاکمه بفرماییید که چرا فقط باید به مهر سجده کنیم)پاسخ من : خداوند وقتی بخواهد کسی را رسوا کند بدست خودش رسوا می کند .
شما آمده ای و در سربرگ این تاپیک طلبکارانه اهل سنت را زیر سوال برده ای.
و چگونه برای شیعه حلال است و ضروری نیست اما اهل سنت را زیر سوال می بری و محاکمه می کنی ؟؟؟!!!!
اینکه گفته ای (ایا کسانی از شما که الان با شلوار نماز میخوانند .نمازشان درست است؟پس سنت پیامبر کجاست؟عبا را تبدیل به شلوار کردید؟ )
پاسخ من : پس با استدلال شما اگر پیامبر عبای جدای روی لباسشان نداشته اند در زمانی که حضرت علی و فاطمه و … را در زیر عبا برایشان دعا کردند خودشان را لخت کردند ؟؟
پس با استدلال شما عجب صحنه ای بوده است !!!
اینکه گفته ای (جون منظورم اینست که اگر حصیر و عبا و گلیم به مرور زمان تبدیل به فرشهای گرانقینت شده که سجده بر انها جایز است،چرا خاک به مرور زمان تبدیل به مهر نشود؟؟؟این که اسانتر است !)
پاسخ من : عبا و گلیم که از پشم گوسفند بوده امروز هم فرشهای گرانقیمت از همان پشم گوسفند می باشد .
و چندین مرتبه از شما سوال کردم که چرا 7 عضو را روی مهر نمی گذارید ولی از پاسخ دادن فرار می کنید !!
و قیاس شما باطل است و قیاس در مذهب شیعه هم باطل است .
اینکه گفته ای (و این هم شما هستید که بدون دستور خدا و پیغمبر بر فرشهای انچنانی سجده میکنید.)
پاسخ من : در آن زمان فرشهای گرانقیمت وجود نداشته است .
مثل اینکه در آن زمان هواپیمای گرانقیمت نبوده که از مدینه به مکه بروند و اسب و شتر بوده است .
پس یک آدم بی عقلی بگوید که در کجا خدا و پیامبر حکم کرده است که با هواپیما آنچنانی سفر کنید .
عقل و شعور هم چیز خوبی است .
اینکه گفته ای (خوب عزیزم سجده بر مهر که از خاک پاک است،بهتر از ان است که بر فرشی سجده کنیم که متشکل از انواع رنگها و نخها و پلاستیک هاست!! )
پاسخ من : پس چرا 7 عضوی که پیامبر دستور داده است که بر روی زمین باشد را بر روی مهر نمی گذارید ؟؟؟
اینکه گفته ای (ایا سجده بر فرش بدون رنگ امیزی هم جایز است؟؟؟)
پاسخ من : بله که جایز است .
اینکه گفته ای (چون از پیامبر حدیثی بدین مضموم نرسیده است )
پاسخ من : در طول 23 سال تمام اصحاب پیامبر دیده اند که پیامبر روی حصیر ، پوست دباغی شده و گلیمی که از موی بز و یا کرک شتر و یا پشم گوسفند بافته شده بود و … سجده می کردند .
اما هیچ حدیثی از پیامبر نرسیده است که مهر جداگانه ای درست کنند و فقط پیشانی خود را روی آن بگذارند !!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10378بنام خدا
گفته شده:(اولا هنوز پاسخ نداده ای که چرا اهل تشیع 7 عضو خود را روی خاک نمی گذارند ؟؟؟)اولا که: مرد حسابی !!شما گذاشتن یک عضو روی خاک را شرک میدانید! میپرسی چرا هفت عضو را نمیگذارید؟ دوما:شما ثابت کن سجده بر مهر که از خاک است شرک هستش،من جواب ان را هم خواهم گفت.
گفته که:(در طول 23 سال پیامبر اسلام روی حصیر ، پوست دباغی شده و گلیمی که از موی بز و یا کرک شتر و یا پشم گوسفند بافته شده بود و … سجده می کردند)!!!! شما مطمئنی که بر خاک یا سنگریزه و امثال ان اصلا سجده نکرده اند؟
گفته(شما هنوز نمی دانی که فرشهای دست باف آنچنانی از موی گوسفند و … بافته می شود ؟؟؟)عزیزم شما مطمئنی که تمام فرشهای شما از موی گوسفند و یا موی بز و…..ساخته شده است؟؟یه وقت شاید دیدی ابریشمی یا نایلونی یا پلاستیکی یا چیز های مصوعی زیادی را با ان ترکیب کرده اند .
راستی، سجده بر فرش ماشینی که بیشتر از الیاف مصنوعی درست میشود،ایا جایز است و چرا؟چون در زمان پیامبر فرش ماشینی درست شده از الیاف مصنوعی مانند این زمان که بیشتر مردم از ان استفاده میکنند،نبوده است!!!
گفته شده(پاسخ من : پس با استدلال شما اگر پیامبر عبای جدای روی لباسشان نداشته اند در زمانی که حضرت علی و فاطمه و … را در زیر عبا برایشان دعا کردند خودشان را لخت کردند ؟؟پس با استدلال شما عجب صحنه ای بوده است!!!) اولا:ادم دروغگوی فاسد، ایا من گفتم که ایشان در زیر عبایش لباس دیگری نداشتند؟؟؟ پس با این استدلال احمقانه ات در بالا که گفتی پیامبر عبایش را در می اورد و بر ان سجده میکرد،عجب منظره ای بوده!!!یعنی لخت به سجده میرفته اند؟؟؟؟
دوما:از پیامبر صحیح بخاری هر چه بگویید بر می اید!!!پیامبری که در بین مردم زنش را کول میکند تا رقص مردان را تماشا کنند….و خیلی موارد دیگر……از این پیامبر هرچه بگویی بر میاید!!!
گفته که(پس یک آدم بی عقلی بگوید که در کجا خدا و پیامبر حکم کرده است که با هواپیما آنچنانی سفر کنید.عقل و شعور هم چیز خوبی است) افرین !!اینجا را خوب اومدی (عدو شود سبب خیر اینجاست!)ما هم میگوییم ،انزمان که پیامبر بر خاک سجده میکردند… ما هم الان کمی از ان خاک را گل میکنیم و بعد از خشک شدن بر ان سجده میکنیم.اما چون جوابهای بی ربط به موضوع را میدهم یه وقت فکر نکنید که زرنگی میکنید تا بحث منحرف شود!!!
سوال اولیه را پاسخ دهید؟؟؟؟؟؟شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10533با سلام خدمت خوانندگان محترم و فهیم این سایت .اگر دقت کرده باشید در این تاپیک موضوع اهل سنت هنگام سجده در نماز پیشانی خود را روی چه چیزی میگذارند؟ مطرح شده است .
اما فردین که از افراد مغلطه باز می باشد به لحاظ اینکه از پاسخ دادن به ادعاهایی که خودش کرده فرار کند آمده و در جایی مطلب گذاشته که بحثی که بین من و ایشان صورت گرفته را به هم بریزد و خواننده سردرگم شود.
و به لحاظ اینکه خواننده متوجه نشود که چطوری ادعاهای خودش ، را با گفتار خودش و تناقضات گفتاری خودش ، باطل نمودم زیر کامنتی که ربطی ندارد آمده و مطلب گذاشته است .
و من از خوانندگان می خواهم که کلمه ی دروغگو و کذاب و کلمه ی رسوا را در تاپیک هایی که بین من و فردین و دیگران بحث ادامه دارد را سرچ کنند .
آنوقت خواهند دید باطل بودن عقیده ی آنها را چطور با آیات واضح و روشن قران و مرتبط با همان موضوع و تناقضات گفتاری خودشان ثابت کرده ام .
و همین که نمی تواند به این موضوع پاسخ دهد که
1- چرا اهل تشیع هفت عضو خود را بر روی مهر نمی گذارد؟؟2- آیا پیامبر اسلام و حضرت علی و امام حسن و امام حسین در نماز مهر می گذاشتند ؟؟؟
و از پاسخ دادن به صورت شفاف زیر همان کامنت مورخه 5/7/93 خودداری کرده و فرار می کند ، نشان دهنده ی بطلان عقیده ی اوست .و اگر دو مرتبه باز هم همان روش سابق را ارائه دهد من این مطالب را در زیر پست اولیه می گذارم .
و سوالاتی که پاسخ نداده و ادعاهای باطلی که کرده و نتوانسته ثابت کند دوباره می گذارم و تا پاسخ ندهد دست بردار نیستم .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10534با سلام .اینکه گفته ای (اولا که: مرد حسابی !!شما گذاشتن یک عضو روی خاک را شرک میدانید! میپرسی چرا هفت عضو را نمیگذارید؟)
پاسخ من : شما اگر بتوانی عقیده خود را با استناد به دستور خدا و پیامبر ثابت کنی ، آنوقت هیچ فردی نمی تواند شما را متهم به شرک کند .
اینکه گفته ای (دوما:شما ثابت کن سجده بر مهر که از خاک است شرک هستش،من جواب ان را هم خواهم گفت.)
پاسخ من : شما که معتقد هستید که باید بر مهر سجده کرد با دستور خدا و پیامبر ثابت کنید .
البینه علی المدعی .
اینکه گفته ای (یه وقت شاید دیدی ابریشمی یا نایلونی یا پلاستیکی یا چیز های مصوعی زیادی را با ان ترکیب کرده اند .)
پاسخ من : مهم نیست چون منشا آنها هم از زمین و خاک است .
اینکه گفته ای (اولا:ادم دروغگوی فاسد، ایا من گفتم که ایشان در زیر عبایش لباس دیگری نداشتند؟)
پاسخ من : شما به صراحت در تاریخ 3/7/93 گفتی :
(کودک عزیز لباسهای انزمان هم عبا بوده است و پیامبر با عبا نماز میخواندند،ایا کسانی از شما که الان با شلوار نماز میخوانند .نمازشان درست است؟پس سنت پیامبر کجاست؟عبا را تبدیل به شلوار کردید؟)
و من از خوانندگان می خواهم که تمام مطالب این تاپیک را مطالعه کنند و دروغگو و کذاب را بشناسند .
اینکه گفته ای (پس با این استدلال احمقانه ات در بالا که گفتی پیامبر عبایش را در می اورد و بر ان سجده میکرد،عجب منظره ای بوده!!)
پاسخ من : من کجا مدعی شده ام که وقتی پیامبر عبایش را در می آورد برای نماز دیگر لباسی نداشت و خود را لخت می کرد ؟؟
اینکه گفته ای (ما هم میگوییم ،انزمان که پیامبر بر خاک سجده میکردند… ما هم الان کمی از ان خاک را گل میکنیم و بعد از خشک شدن بر ان سجده میکنیم.)
پاسخ من : 1- پس چرا هفت عضو خود را بر مهر نمی گذارید ؟؟؟
2- مگر پیامبر بر روی فرش نماز می خواندند و فقط پیشانی خود را بر روی خاک می گذاشتند ؟؟؟
و در پایان از خوانندگان می خواهم که حتما و حتما و حتما تمام مطالب این تاپیک را مطالعه کنند و سپس قضاوت نمایند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11394بنام خداگفته که(شما که معتقد هستید که باید بر مهر سجده کرد با دستور خدا و پیامبر ثابت کنید)کذاب جون،چه کسی گفته که< < باید >>بر مهر سجده کرد؟؟یک غ…دیگر کردی ،حالا مجبوری دوباره اینجا سفسفطه گری کنی.
گفته که(مهم نیست چون منشا آنها هم از زمین و خاک است)به به !!! چه چه!!خوانندگان، شما را به خدا این حکمت 1990را خوب دریابید!!ایشان میفرماید:مهم نیست که بر فرش نایلونی ،یا پلاستیکی و یا با استدلال او بر پیچ و مهره دوچرخه و یا لاستیک اتومبیل و ……سجده کرد.چون منشا همه انها زمین میباشد.ولی نمیتوان بر مهر که فقط و فقط ترکیب ان خاک است سجده کرد!!!!چون منشا خاک زمین نمیباشد،و به احتمال قوی از چاه کشاورزی بیرون میاید!
گفته که(پس چرا هفت عضو خود را بر مهر نمی گذارید)میگویم که ،پس چرا بحث را میپیچانید!!راستی چرا سجده بر فرش ماشینی ساخته شده از الیاف مصنوعی و نایلونی جایز است ،ولی بر مهری که فقط از خاک است جایز نیست؟؟
گفته که(مگر پیامبر بر روی فرش نماز می خواندند و فقط پیشانی خود را بر روی خاک می گذاشتند)راستی سوال خوبی کردی که همه مانده اند،واقعا پیامبر بر روی فرش (ماشینی مصنوعی) سجده میکردند؟؟الله اعلم،توی منابع تاریخی که نیست!(((چرا سجده بر فرش ماشینی ساخته شده از الیاف پلاستیکی و نایلونی و همه چیز برای شما حلال است،اما سجده بر مهر که فقط از خاک است ،برای دیگران حرام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟))))
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
اینکه گفته ای (در ضمن من یک سوال پرسیدم تو جواب ندادی )
پاسخ من : اگر چشم داشتی می دیدی که من به صراحت گفتم :
ما اهل سنت پیرو سنت پیامبر اسلام می باشیم .
و بعدا این سوالات را مطرح کردم :
آیا پیامبر اسلام مهر جداگانه ای برای نماز داشت ؟؟
آیا حضرت علی و امام حسن و امام حسین مهر می گذاشتند ؟؟
ما اهل سنت هم بر روی خاک پاک هم بر روی حصیر هم بر روی فرش پاک به عبادت می پردازیم .
طبق فقه شیعه باید هفت عضو (پیشانی دو کف دست دو زانو و دو پا) بر روی خاک قرار گیرد .
شما پاسخ بدهید که چرا یک عضو (پیشانی) را روی مهر می گذارید ؟؟؟
شش عضو (دو کف دست و دو زانو و دو پا) دیگر را بر روی چه می گذارید ؟؟