انگیزه ی پنهان عمربن خطاب از تشکیل شورای شش نفره

Home انجمن ها گفتگوی ازاد انگیزه ی پنهان عمربن خطاب از تشکیل شورای شش نفره

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  مسلمان حقیقی در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    با سلام خدمت بازدیدکنندگان گرامی و اما بعد : هنگامی که عمر بن خطاب به دست ابولولو زخمی شد برای تعین خلیفه پس از خودش شورایی شش نفره متشکل از : طلحه و عثمان و زبیر و سعد بن ابی وقاص و علی و عبدالرحمن ابن عوف مشخص نمود که این شش نفر از بین خود یک نفر را برای خلافت انتخاب کنند آنگاه ابو طلحه انصاری را با پنجاه تن دیگر مامور نمود که پشت در خانه ای که در آنجا این شش نفر بحث میکنند بایستند و اگر پس از خاتمه سه روز پنج نفر با انتخاب یکشخص موافقت کردند و یکی مخالفت کرد گردن نفر مخالف را بزنند و اگر چهار نفر بر یکی اتفاق کردند و دو نفر مخالفت کردند گردن آن دو نفر را بزنند و اگر سه تن بر یک نفر اتفاق کردند و سه تن دیگر مخالفت کردند گردن آنگروهی را که رای مخالف عبدالرحمن ابن عوف داده اند بزند. اما هدف او از این شورای به ظاهر آزادانه چیزی به جز قتل علی علیه السلام نبوده است زیرا عثمان بن عفان داماد عبدالرحمن بن عوف بوده و آندو دوستی نزدیکی با هم داشته اند و همچنین سعد ابن ابی وقاص نیز رابطه ی خوبی با علی نداشته است و مدعای این جمله نبز بیعت نکردن او پس از قتل عثمان با علی است و طلحه نیز گرچه از عبدالرحمن و سعد ملایم تر بوده اما او نیز تمایل بیشتری به عثمان داشته زیرا در منابع اهل سنت آمده که او در شورا حقش را به عثمان بخشید و در آخر فقط زبیر میماند که درآن زمان نظرش به علی نزدیکتر بوده است . پس عمر برای قتل علی به صورت بیصروصدا نقشه ای زیرکانه به خیال خود کشیده زیرا اگر علی فقط مخالفت میکرد کشته میشد و اگر علی و زبیر مخالفت میکردند باز علی کشته میشد و اگر حتی در بدترین حالت هم علی علاوه بر زبیر طلحه را نیز به خود چذب میکرد باز هم علی کشته میشد زیرا عبدالرحمن در گروه مقابل بوده و عمر نیز از رابطه ی خوب او با عثمان و همچنین قرابت فامیلی آندو خبر داشته و میدانشته او کسی را بر دامادش ترجیح نمیدهد چنان چه در نهایت نیز عثمان را به خلافت رساند.

abdollah1990
    کاربر
    .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

تمام این خزعبلات که از تراوشات مغزی خود گذاشته ای و هیچ گونه سندی ندارد به درد پا منبری ها می خورد که عقل خود را قفل زده اند .

شما هنوز نمی دانی طلحه و زبیر پسر عمه ی حضرت علی بودند ؟؟؟

و از قوم بنی هاشم بوده اند ؟؟

و هیچ نسبت قومی با حضرت عمر نداشتند .

و عثمان نیز با جناق علی بوده .

و حضرت علی پدر زن حضرت عمر بوده و مشاور و وزیر حضرت عمر بوده .

اگر حضرت عمر میخواست حضرت علی را بکشد به جبهه می فرستاد و می گفت او را بکشید .

اگر قران را قبول داری و گفته ی خدا را قبول داری طبق ایه ی قران (تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ ۖ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ ۖ وَلَا تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ)

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی :(به هر حال) آنها امتی بودند که درگذشتند. آنچه کردند، برای خودشان است؛ و آنچه هم شما کرده‌اید، برای خودتان است؛ و شما مسئول اعمال آنها نیستید.)

ضمنا حدود دو ماه می شود شما قرار بود در این لینک ها حقانیت شیعه را از قران ثابت کنید ولی فرار کرده ای و اینجا آمده ای مطالب بی سند و مدرک مطرح می کنی .

شما امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را از آیات قران مرتبط با همان موضوع ثابت کن که عقیده ی خودتان است و طبق همین آیه ی 141 سوره بقره مسئول اعمال خود می باشید .

حتما این دو تاپیک که قبلا باز کرده ای پاسخ بده و فرار نکن .

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2246

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2245

با سلام اما بعد : شما انگار از این مطلب خیلی عصبانی شده ای و کنترل اعصابت را از دست داده ای که این گونه بی نزاکت صحبت میکنی اما در ادامه سند این مطلب را خواستی برادرم کافیست یک سرچ در اینترنت در مورد شورای شش نفره آنهم فقط در سایت های اهل سنت مانند سنی نیوز بزنید تا مطلب برایت روشن شود من این مطلب را از سایت های خودتان گرفتم و اما در ادامه دوباره از تاکتیک قدیمی ات یعنی فرار به جلو استفاده کردی و در جواب سوال سوالی دیگر مطرح کردی و اما به من تهمت زدی که از بحث اثبات امامت از قرآن فرار کرده ام برادرم لینک ها موجود است خوانندگان میروند و میبینند که من بحث را در مورد حقانیت شیعه کاملا مطرح کردم وشما فقط داری از روی تعصب لجبازی میکنی در ضمن فکر کنم شما از پاسخ دادن به سوالات فرار میکنید زیرا هنوز جواب پنج سوال از شانزده سوال مرا در مورد صحابه نداده ای . مانند همیشه قضاوت با خوانندگان . والسلام

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

تمام این خزعبلات که از تراوشات مغزی خود گذاشته ای و هیچ گونه سندی ندارد به درد پا منبری ها می خورد که عقل خود را قفل زده اند .

شما هنوز نمی دانی طلحه و زبیر پسر عمه ی حضرت علی بودند ؟؟؟

و از قوم بنی هاشم بوده اند ؟؟

و هیچ نسبت قومی با حضرت عمر نداشتند .

و عثمان نیز با جناق علی بوده .

و حضرت علی پدر زن حضرت عمر بوده و مشاور و وزیر حضرت عمر بوده .

اگر حضرت عمر میخواست حضرت علی را بکشد به جبهه می فرستاد و می گفت او را بکشید .

اگر قران را قبول داری و گفته ی خدا را قبول داری طبق ایه ی قران (تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ ۖ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ ۖ وَلَا تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ)

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی :(به هر حال) آنها امتی بودند که درگذشتند. آنچه کردند، برای خودشان است؛ و آنچه هم شما کرده‌اید، برای خودتان است؛ و شما مسئول اعمال آنها نیستید.)

ضمنا حدود دو ماه می شود شما قرار بود در این لینک ها حقانیت شیعه را از قران ثابت کنید ولی فرار کرده ای و اینجا آمده ای مطالب بی سند و مدرک مطرح می کنی .

شما امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را از آیات قران مرتبط با همان موضوع ثابت کن که عقیده ی خودتان است و طبق همین آیه ی 141 سوره بقره مسئول اعمال خود می باشید .

حتما این دو تاپیک که قبلا باز کرده ای پاسخ بده و فرار نکن .

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2246

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2245

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اولا : به لحاظ اینکه ترسیده بودی زیر کامنت مورخه 14/6/93 من پاسخ بدهی من دوباره پاسخ خودم را زیر کامنت اولیه شما گذاشتم .

خواهشمندم دوباره اگر می خواهی پاسخ بدهی زیر همان کامنت پاسخ بده و فرار نکن .

و زیر مطلب اولیه خود مطلب نگذار .

اینکه گفته ای (شما انگار از این مطلب خیلی عصبانی شده ای…)

پاسخ من : من با گفته های آبکی و بی سند و مدرک عصبانی نمی شوم .

ولی برای شما متاسفم که هنوز فکر میکنید مثل 50 سال قبل می شود با افسانه سرایی مردم را فریب داد .

اینکه گفته ای (برادرم کافیست یک سرچ در اینترنت در مورد شورای شش نفره آنهم فقط در سایت های اهل سنت مانند سنی نیوز بزنید تا مطلب برایت روشن شود)

پاسخ من : اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی لینک آن را بگذار .

کدام سایت اهل سنت می نویسد که هدف خلیفه ی دوم از شوری شش نفره کشتن حضرت علی بوده است ؟؟

برای شما متاسفم ، عقل هم چیز خوبی است !!

شرف هم چیز خوبی است !!

اینکه گفته ای (اما در ادامه دوباره از تاکتیک قدیمی ات یعنی فرار به جلو استفاده کردی و در جواب سوال سوالی دیگر مطرح کردی)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟

من از شما سند و مدرک صحیح این ادعای شما را خواستم اگر راست می گویی لینک آن را بگذار .

اینکه گفته ای (و اما به من تهمت زدی که از بحث اثبات امامت از قرآن فرار کرده ام )

پاسخ من : چرا ترسیده ای به صراحت بگویی اثبات امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام با آیات قران و مرتبط با موضوع ؟؟

من کجا تهمت زده ام ؟؟

ده ها جا از شما خواستم امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام با آیات قران و مرتبط با موضوع ثابت کنید .

اما متاسفانه فرار می کنید و تا حالا بزرگترین علمای شیعه هم نتوانستند امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام با آیات قران و مرتبط با موضوع ثابت کنند .

و قضاوت با خوانندگان که چه کسی از روی تعصب لجبازی می کند .

و از خوانندگان محترم می خواهم که این سوال را با همین شکل و محتوا در سایت های دیگر مطرح کنند :

((امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام با آیات قران و مرتبط با موضوع ثابت کنید .))

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.