این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط محب اهلبیت علیهم السلام در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط محب اهلبیت علیهم السلام در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
جناب اوربان سفسطه بازی هم چیز خوبی نیست…….شما ثابت کن که حرفی که سماک زده در موقعی بوده مه سوء حافظه داشته در ضمن یک بار دیگر متن را بخوانید متن کامل و عربی ان را خود شما اوردید بینی و بین الله شما راست می گید یا ما؟
جواب:عاقلان را اشارتی کافیست .ولیکن چون جهالت داری به علم رجال و درایه من جوابتو بازم میدم.سفسطه بازی و ابکی را شما خوب بلدی نه ما.نکند ما اهل تقیه هستیم نه شما؟؟تقیه کننده بدون شک سفسطه بازتر است.مگه نه؟؟
در مورد سماک بن حرب سال جریر بن عبدالحمید 110هجری بوده .در اینجا اگر بنده قصد این را داشته باشم پیچیده اش کنم می توانم عدالت راوی در این نقل را زیر سوال ببرم . جریر بن عبدالحیمد در زمان سماک خودش بچه بوده و سخن یک بچه طبق قاعده ی الكلام في حال الصغر ليس مثل الكلام في حال اكتمال العقل کلام در حال صغیر بودن مانند حالت اکتمال عقل نیست . در اینجا حتی میشه عدالت راوی را در برهه اویل زندگیش زیر سوال برد.چون اگر فرض کنیم حتی در سال در تولدش این را دیده باشد این چیز را در عدم سن تکلیف و بلوغ دیده . واز شروط پذیرش یک راوی این است که در وقت نقل جریان بلوغ داشته باشد. یعنی اگر از سال تولدش نقل کرده باشه 13سال تا سال 123هجری تفاوت داشته و سن 13سالگی بلوغ راوی جریان ثابت نیست . اما فرض کنیم سلمنا جدلنا راوی صدردصد بالغ هم بوده.شما بفرما در چه سالی این واقعه را دیده؟؟اوایل زندگی سماک؟؟اواسطش؟؟اواخرش؟؟در کدام دوره زندگی این جریان را دیده؟؟راستی سخنانت مرغ پخته رو به خنده میاره.وقتی میگی سفسطه کردم فقط ادعا نکن.بفرما ثابتش کن.راستی این جریان رو حتی با ترجمه ی سایتهای شیعی گذاشتم که این واقعه ناقص العقل شدنش را می رساند و اینکه جمله ی قبل هم نشان از سوحافظه اش داشته و اینکه علمای رجال اهل سنت بر سو حافظه اواخر عمرش متفقند.دلیل ضعف:سوحافظه و کم عقل شدن..المدعی علی البینه.الکی مفت سخن نگو تا نخندم .سفسطه است باید اشکارش کنی نه الکی ادعای توخالی بکنی…چرا هر سخنی میگویی ضد خودت میشه؟؟؟چون سنجیده و با فکر حرف نمیزنی. این است مکتب حق اهل سنت و مکتب ضاله رافضه