اینکه گفته ای (در لهجه شیرازی میشه ….. .
اما نوشتی چرندی را که بال نوشتی. جواب گرفتی مثال زنان نبی را. متوجه شدی؟)
پاسخ من : آدم ناقص العقل این هم شد پاسخ دادن ؟!
شما در تاریخ 26/7/93 به صراحت مدعی شدی (نکته اینه که قبلا هم نوشتیم که مثل امام مثل کعبه است.)
و من پاسخ دادم : چون نتوانستی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران ثابت کنی حالا متوسل به آجرهای کعبه شده ای ؟؟!!!
کعبه توسط سیل خراب شد
با استناد به گفته شما کدام امام را سیل برده است ؟؟
در داخل کعبه مدتی انواع بت ها بود .
با استناد به گفته شما در داخل کدام امام انواع بت ها بوده است ؟؟
حالا به مغلطه بازی افتاده ای و ادعایی که کرده ای نمی توانی ثابت کنی ؟؟
اینکه گفته ای (حتما زنی داشته که فاحشه بوده و از عایشه خواسته که فاحشه نباشد.)
پاسخ من : من که چندین جا گفتم شما به ناموس پیامبر توهین می کنید.
و از کلمه حتما هم استفاده کرده ای .
اینکه گفته ای (خدا گفته که من حافظم بعد یکی گفته که داجن. حالا کی توهین کرده؟ )
پاسخ من : کتاب اصول کافی که آیات قران را خورده است و داجن شده و 17000 ایه را برای قران تراشیده به خدا توهین کرده است .
تو رو به قرآن چرا این رو نمی بینی؟)
پاسخ من : 1- چون نمی توانی پاسخ بدهی به هزیان گویی افتاده ای !
2- شما که قران را قبول نداری اگر قران را قبول می داشتی باید به کسانی که طبق ایه 100 سوره توبه و دیگر آیات خداوند آنها را بهشتی اعلام کرده احترام می گذاشتی و به ناموس پیامبر احترام می گذاشتی .
اینکه گفته ای (کجا بحث بر روی امامت منصوص بود؟ چرا لیهجر شدی؟ )
پاسخ من : آدم ناقص العقل در سوال اولیه بحث درباره امامان بعد از فوت پیامبر اسلام بود که مقامشان پایین تر از انبیاست و من هم سوال کردم :
1- این موضوع حضرت ابراهیم چه ربطی به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام دارد ؟؟
طبق ضرب المثل من آنم که رستم بود پهلوان !!
2- اول امامت منصوص الهی 12 امام بعد از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران و مرتبط با موضوع ثابت کن بعد ادعای ارث کن !!
وهنوز نتوانستی این عقیده باطل خود را « امامت منصوص الهی 12 امام بعد از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران و مرتبط با موضوع» ثابت کنی .