اعتراف علمای شیعه به بالاتر بودن مقام نبوت بر امامت!!!

Home انجمن ها اهل بیت اعتراف علمای شیعه به بالاتر بودن مقام نبوت بر امامت!!!

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  mojahed.din در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 32)
  • نویسنده

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    من سوال کردم از علت اعطای امامت به حضرت ابراهیم در زمان خاص. شما چون دنبال بحث تاپیک نیستی اینگونه سوال میکنی. اصل موضوع چی بود؟ افضلتر بودن نبوت از امامت. که البته منظور افضل بودن است. بیسوادی طیف شماست دیگه.

در مورد قیچی هم همچنان جوابی ندارید. همین ناقص کردن متون بنده برای شما بس است. جواب آن قیچی های قبلی را هم آره…. .

نکته اینه که قبلا هم نوشتیم که مثل امام مثل کعبه است. حدیثش را آوردیم اما صلاح نبوده برایتان که ببینید. آره؟

بعد شما میگی امام و بعد طبق خواست خودت میخواهی که نتیجه بگیری در حالی که وقتی اصل را قبول نداری چگونه میخواهی فرع را نتیجه بگیری؟

فلسفه وجودی؟ شما را توصیه میکنم که یک دوره مباحث مربوط به امامت و خصوصا امام عصر علیه السلام را مطالعه کنید تا وقتی که میخواهید ایرادی بگیرید به موضوع مسلط باشید.

شما با اصل امامت مشکل دارید. نتیجتا اینکه نمی توانید مصادیق آن را مورد سوال قرار دهید.

انشاء الله که حداقل این موضوع را متوجه باشید.

شما معنای آیه رو روشن کن. چرا لزوما آن معنایی را باید بدهد که شما مدعی هستید؟ این را شاید 20 مرتبه سوال کرده باشم اما…. .

ضمنا شما داجن رو فراموش نکن.

یک حدیث آوردم که پیامبر شما لغو می گوید. در مسلم است. به دیوار میزنیدش؟ حواستان هست که مسلم است؟

.

خب حالا اصل داستان؛

اعتراف علمای شیعه به افضل تر بودن انبیا بر امامان!!!

رفیقتان نوشته. کجاش امامت بعد از رسول است؟

mojahed.din
    کاربر
    اعتراف علمای شیعه به افضل تر بودن انبیا بر امامان!!!

کلینی در کافی که از معتبر ترین کتب شیعه میباشد روایتی به این شکل اورده است

« عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحَكَمِ عَنْ أَبَانٍ قَالَ أَخْبَرَنِي الاحْوَلُ أَنَّ زَيْدَ بْنَ عَلِيِّ بن الحسين (عَلَيْهما السَّلام)…. جعلت فداك أنتم أفضل أم الأنبياء؟ قال: بل الأنبياء» (الكافي1/174 ح رقم 5 كتاب الحجة: باب الإضطرار إلى الحجة). وصحح المجلسي الرواية فقال «موثق كالصحيح 2/277».

محمد ال کاشف غطا نیز یکی از مشهور ترین عالمان شیعه در کتاب اصل شیعه و اصولها به این عقیده اعتراف کرده و می نویسد:

« فالإمام في الكمالات دون النبي وفوق البشر» (أصل الشيعة وأصولها214).

یعنی امام در کمالات پایین تر از نبی و بالاتر از بشر است.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    آقا شما رفتی تعریف برای شرک بیاری، ظاهرا همونجایی که تعریف رو ارائه میدن نمک گیر شدی و قصد مراجعت نداری.

اما ابتدائا بفرمایید که گوینده ” بل انبیاء ” در این روایت کیست؟ با توجه به فرد گوینده، علت و میزان و درجه حجیت آن را برای یک شیعه تعیین بفرمایید.

بعد از ابتدائا بفرمایید که آیا کتاب اصل الشیعه و اصولها را دیده اید یا اینکه صرفا از یک جایی که دوستانتان می دانند کجاست کپی نموده اید؟

در کتاب چیزی نوشته که محل کپی برداری شما آن را ننوشته.

در همان صفحه ای که محل کپی برداری شما به آن رجوع کرده 2 پاراگراف مرتبط با هم وجود دارد که از تمام آنها فقط عبارت پایانی را نوشته.

” والإمامة متسلسلة في اثني عشر ، كل سابق ينص على اللاحق . ويشترطون أن يكون معصوما كالنبي عن الخطأ والخطيئة ، وإلا لزالت الثقة به ، وكريمة قوله تعالى : [ إني جاعلك للناس إماما قال ومن ذريتي قال لا ينال عهدي الظالمين ] صريحة في لزوم العصمة في الإمام لمن تدبرها جيدا .
    وأن يكون أفضل أهل زمانه في كل فضيلة ، وأعلمهم بكل علم ، لأن الغرض منه تكميل البشر ، وتزكية النفوس وتهذيبها بالعلم والعمل الصالح [ هو الذي بعث في الأميين رسولا منهم يتلوا عليهم آياته ويزكيهم ويعلمهم الكتاب والحكمة ] والناقص لا يكون مكملا ، والفاقد لا يكون معطيا . فالإمام في الكمالات دون النبي وفوق البشر . ”

خب فکر میکنم نیاز به توضیح نیست که آیه مورد اشاره در کدام سوره است و منظورش از آن رسول و امیین چه کسانی می باشد. مرحوم کاشف الغطاء هم با توجه به آیه نوشته ” النبی “. خب تعیین نوع ” ال ” مورد استفاده بماند با شخص شما.
    البته بگذریم از اینکه نظر ایشان در اعلی درجه هم که باشد کلام معصوم نیست که حجت قطعیه باشد.
    اما یک نکته؛

اگر خواستید مطلبی را کپی کنید حتما به منبع اصلی آن سری بزنید و دو خط قبل و بعدش را ببینید و از قاب استناد و استدلال بودنش مطلع شوید. اینطوری خوب نیست که به قول یکی از هم طیف های خودتان، افسار در دهان شده آن سایت با مزه ای که مطالب را از آنجا کپی می کنید باشید. خوبیت نداره.

.

یک سوال هم دارم؛

خداوند در قرآن حضرت ابراهیم عیه السلام را نائل به مقام امامت نموده اند. انی جاعلک للناس اماما. سوال اینه که آیا ایشان نبی بوده که خدا امامش هم کرده؟ اگر بوده و بعدا امام شده، چگونه است که نبی یکی از مقامات دون خود را ندارد و خدا چیزی که در مرتبه پایینتری از اوست را به عنوان پاداش به او میدهد؟

اگر هم نبی نبوده، چگونه خداوند بر کسی که نبی نیست وحی کرده و مقامی به او اعطا کرده که در آیات دیگرش هم آن را به برخی از انبیاء داده است؟ از آن جهت پرسیدم که دوستانتان معتقدند که وحی بر پیامبر صورت می گیرد. من که اعتقادم چیز دیگری است.

.

نکته ادبی؛

افضل تر؟ بر وزن افعل تر. این یک صیغه جدید در باب تفضیل است. دوستان فرا بگیرند.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (آقا شما رفتی تعریف برای شرک بیاری، ظاهرا همونجایی که تعریف رو ارائه میدن نمک گیر شدی و قصد مراجعت نداری.)

برادرم همانطوری که ده ها نفر از اهل سنت را در زندان رجایی شهر و اوین و … به لحاظ وبلاگ نویسی نمک گیر کرده اند امکان دارد ایشان هم یکی از آن افراد باشد !

اینکه گفته ای (در همان صفحه ای که محل کپی برداری شما به آن رجوع کرده 2 پاراگراف مرتبط با هم وجود دارد که از تمام آنها فقط عبارت پایانی را نوشته.)

برادرم شما که لالایی را بلدی پس چرا خود شما احادیث و آیات قران را قیچی کرده و پاراگراف های مرتبط را قیچی می کنی ؟؟!!

اینکه گفته ای (البته بگذریم از اینکه نظر ایشان در اعلی درجه هم که باشد کلام معصوم نیست که حجت قطعیه باشد.)

برادرم اگر کلام معصوم هم مورد استناد قرار گیرد شما می گویید که این حدیث ضعیف است و یا سندش مورد اشکال است !!

و امام زمان شما هم که احادیث شما را تصحیح نمی کند و شما را سرگردان و حیران گذاشته !!

معلوم نیست که گناه این سرگردانی و گمراهی شما به گردن چه کسی است ؟؟

و امام معصوم حی و حاضر چه وظیفه ای دارد که انجام نمی دهد ؟؟

اینکه گفته ای (سوال اینه که آیا ایشان نبی بوده که خدا امامش هم کرده؟ اگر بوده و بعدا امام شده،)

برادرم شما به خاطر اینکه به امیال خود برسید مقام امامت را برتر از نبی معرفی می کنید در حالی که امام یعنی پیشوا .

اینکه گفته ای (پرسیدم که دوستانتان معتقدند که وحی بر پیامبر صورت می گیرد. من که اعتقادم چیز دیگری است.)

برادرم وقتی خداوند بخواهد کسی را رسوا کند به دست خودش رسوا می کند .

خوب است که اعتراف کرده ای که اعتقاد دیگری داری و اعتقاد مسلمانان که وحی به پیامبر نازل می شود را نداری .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    بیا و یکبار در تمام عمرت مردانگی به خرج بده و یک موردی که من مطلبی را قیچی کرده باشم نشان بده. اگر توضیح منطقی نداشت، تو آدم خوبه قصه. قبول؟

بعدش من از هنرنمایی های شما نمونه میذارم. نقدا هم همین پاراگرافی که نوشته بودم از آن جهت پرسیدم…. .

پیوست مطلب به قبلش را دیدی اما خودت را به راهی زدی که آره…. .

بعد من نوشتم دوستانتان، ننوشتم مسلمانان. جدا خودتان را مسلمان می دانید؟ حتما از نوع نومن ببعض و نکفر ببعض.

وحی فقط بر پیامبر است؟

.

تقلب رفیقتان چه شد؟ حدیث را از که آورده؟ جای چه کسی خواسته به ملت القاء کند؟ حجیت کلام را چه میکنید؟ خود شما کلام پیامبر را به جهت اینکه باب میلتان نیست و از ارزش نداشته خدایانتان می کاهد، با اینکه صحیح هم هست رد نمی کنید؟ چند مرتبه گفته ای به دیوار می کوبیم؟

بماند که ما با حدیثمان این رفتار را نداریم.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (بیا و یکبار در تمام عمرت مردانگی به خرج بده و یک موردی که من مطلبی را قیچی کرده باشم نشان بده. اگر توضیح منطقی نداشت، تو آدم خوبه قصه. قبول؟)

برادرم چندین مورد که شما آیه ی 59 سوره نساء و ایه ی 33 سوره احزاب و آیه ی 7 حشر و … قیچی کرده ای در این سایت موجود است و خوانندگان خود مراجعه کنند و قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (خود شما کلام پیامبر را به جهت اینکه باب میلتان نیست و از ارزش نداشته خدایانتان می کاهد، با اینکه صحیح هم هست رد نمی کنید)

برادرم خدا را شکر که خود شما اعتراف کرده ای که ما احادیث صحیح پیامبر را رد نمی کنیم .

اینکه گفته ای (چند مرتبه گفته ای به دیوار می کوبیم)

برادرم من ده ها بار به صراحت گفته ام طبق فرموده خود پیامبر ، هر حدیثی که مخالف قران باشد به دیوار می کوبیم .

اینکه گفته ای (بماند که ما با حدیثمان این رفتار را نداریم.)

برادرم آیا حاضری به صراحت و بدون فلسفه بافی اعلام کنی احادیثی که در اصول کافی آمده که قران تحریف شده است و 17 هزار ایه داشته است را قبول کنی ؟؟!!!

آیا حاضری به صراحت اعلام کنی هرکس که معتقد به تحریف قران باشد کافر است ؟؟؟

از خوانندگان می خواهم که ببییند آیا آقای عبدالحسین حاضر می شود به این دو سوال من پاسخ صریح و بدون فلسفه بافی و مغلطه بازی بدهد !!!

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    و در همانجا هم که ادعا می کنید سوال شده که اگر آیه معنایی را می دهد که شما میگویید چرا الان در قرآن موجود است. در 59 نسا من توضیح کاملش را دادم. در مورد 33 احزاب توضیح داده شده و شما در عسلش مانده اید. و بقیه هم همینطور.

و البته کور می خواهد که نبیند طرف همواره بخشی بی سر و ته از مطلب را م یآورد و سماور بازی در می آورد.

“….صحیح هم هست رد نمی کنید؟… ” علامت سوال را برای اهداف درمانی آره؟ ببین خودتی و اون که میدونی.

رفتار ما بر می گردد به آن بخشی که خطاب به شما نوشتم ” خود شما کلام پیامبر را به جهت اینکه باب میلتان نیست و از ارزش نداشته خدایانتان می کاهد، با اینکه صحیح هم هست رد نمی کنید؟ “. آره بابا. ما باب میلی رفتار نمی کنیم.

عسلش چسبناکه. نه؟

و البته قبل از اینکه من جواب بدهم شما باید به سوالاتم جواب بدهید و اینکه چرا علامت سوال را برای مصارف درمانی آره….؟

حالا ما احادیث را می بینیم و دقت می کنیم که متن چیست و سند. طبق آن رفتار می کنیم. ضمن اینکه قواعدی از ائمه خود داریم که بر مبنای آنها رفتار می کنیم. مثل شما شکمی و کیلویی نیستیم.

بعد جای دیگر نوشته بودم که فرض کنیم سند صحیح. منظور از آیه چیست؟ لزوما همین معنای مرسوم امروزی است؟ به چه دلیل؟

در مورد تحریف هم آیا عقیده شیعه در مورد قرآن و نوع حفاظت از آن را میدانید؟

در مورد تحریف می دانید که اولین مدعیان تحریف مثلا ام المومنین بوده یا عمر یا اصحاب دیگر؟ حواستان هست که تحریف به معنای کم و زیاد است. اولین نفرات همین ها بوده اند.

حالا اگر کسی ادعای تحریف در معنا بکند چه می شود؟ یحرفون الکلم عن مواضعه را شنیده اید؟

بعد یادتان رفته که احادیث را بررسی می کنیم. ما سنی نیستیم که عقل را تعطیل کرده و بگوییم بخاری هر چه که گفت صحیح است حتی اگر چرندیات باشد.

.

تقلب و کثافت کاری رفیقتان یادتان باشد. حلش کنید. خوب نیست که کسی اینطوری و با دغل بازی بخواهد موضوعی را ثابت کند. کار آدمهای کثیفی مانند مجاهد است که از این کارها بکنند. راستی این بابا مجاهد کدام دین است؟ دغل بازی و …. .

یه سوال دیگه؛

کدام زندان اینترنت دارد و اجازه دسترسی به فیسبوک؟ این بابا صفحه اش را به روز می کند اما اینجا….

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (سوال شده که اگر آیه معنایی را می دهد که شما میگویید چرا الان در قرآن موجود است.)

پاسخ من : خیلی از ایات درباره ی جنگ بدر و اصحاب کهف و …. در قران موجود است .

اینکه گفته ای (در 59 نسا من توضیح کاملش را دادم.)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟

آخر آیه را نگذاشته بودی در حالی که من در چندین تاپیک به صراحت گفتم اگر اطاعت از اولی الامر پس از پیامبر اسلام می بود فردوه الی الله و اولی الامر می آمد .

اینکه گفته ای (در مورد 33 احزاب توضیح داده شده)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟؟

همیشه ایه ی 33 احزاب را اول آن را قیچی می کنی .

اینکه گفته ای (. ضمن اینکه قواعدی از ائمه خود داریم که بر مبنای آنها رفتار می کنیم. مثل شما شکمی و کیلویی نیستیم.)

پاسخ من : وقتی امام زمان به گفته ی شما معصوم حی و حاضر هست شما چکاره هستی که متن و سند آن را با وجود امام معصوم کیلویی و شکمی بررسی کنی ؟؟

اینکه گفته ای (در مورد تحریف هم آیا عقیده شیعه در مورد قرآن و نوع حفاظت از آن را میدانید؟)

پاسخ من : در مورد تحریف کتب شما از جمله کافی به صراحت گفته که قران 17000 ایه دارد و تحریف شده است .

و در مورد حفاظت هم که قران اصلی نزد امام زمان می باشد و مردم را با قران به گفته ی کتب شما جعلی تنها گذاشته !!!

اینکه گفته ای (در مورد تحریف می دانید که اولین مدعیان تحریف مثلا ام المومنین بوده یا عمر یا اصحاب دیگر؟)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟؟

در زمان حضرت عمر و حضرت عایشه صدها نفر قاری و حافظ قران وجود داشتند و اگر حضرت عمر معتقد به تحریف قران می بود پس باید امروز چندین قران متضاد وجود می داشت .

اینکه گفته ای (بعد یادتان رفته که احادیث را بررسی می کنیم.)
    پاسخ من : وقتی امام زمان به گفته ی شما معصوم حی و حاضر هست شما چکاره هستی که متن و سند آن را با وجود امام معصوم کیلویی و شکمی بررسی کنی ؟؟

در پایان خواهشمندم موضوعات انحرافی را که ربطی به موضوع اولیه تاپیک ندارد را مطرح نکن و به صراحت پاسخ بده که ایا طبق کدام ایه ی قران امامان 12 گانه پس از فوت پیامبر مقامشان بالاتر از نبوت است ؟؟

از خوانندگان محترم می خواهم که ببینند که ایا آخوند عبدالحسین بحث را به انحراف می کشاند یا مثل همیشه موضوع را به انحراف می کشاند و از پاسخ دادن فرار می کند .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    مجددا؛

اما ابتدائا بفرمایید که گوینده ” بل انبیاء ” در این روایت کیست؟ با توجه به فرد گوینده، علت و میزان و درجه حجیت آن را برای یک شیعه تعیین بفرمایید.

.

یک سوال هم دارم؛

خداوند در قرآن حضرت ابراهیم عیه السلام را نائل به مقام امامت نموده اند. انی جاعلک للناس اماما. سوال اینه که آیا ایشان نبی بوده که خدا امامش هم کرده؟ اگر بوده و بعدا امام شده، چگونه است که نبی یکی از مقامات دون خود را ندارد و خدا چیزی که در مرتبه پایینتری از اوست را به عنوان پاداش به او میدهد؟

اگر هم نبی نبوده، چگونه خداوند بر کسی که نبی نیست وحی کرده و مقامی به او اعطا کرده که در آیات دیگرش هم آن را به برخی از انبیاء داده است؟ از آن جهت پرسیدم که دوستانتان معتقدند که وحی بر پیامبر صورت می گیرد. من که اعتقادم چیز دیگری است.

.

آیا بودن دلیل بر فایده است؟ فایده وجود آیه چیست؟ با عنایت به اینکه شما معتقدید چون فلان موضوع در زمان حیات بوده پی فقط برای همان موقع کفایت می کند.

در 59 نسا رفتی مصداق ” شئ ” رو بیاری و رفتی و رفتی…….. . در 33 احزاب هم. رفتید که رفتید.

به همان قواعد رجوع کنید. شما که میخواهی مچ بنده را بخوابانی باید عقاید من را بلد باشی. بلد نیستی و من هم موظف نیستم که یادت بدهم. همان قواعد که دستور امام علیه السلام است تعیین نموده که در عصر غیبت باید چه کرد. حتی در غیر آن هم.

عقیده در مورد حفظ را می دانید؟ جوابش بلی یا خیر است. کدام؟

قبلا هم سوال کردم که معنای آیه چیست؟ آیا لزوما همان معنایی است که شما گرفته اید؟ چگونه ثابتش می کنید؟

در مقابل چشم همه(اگر باشند) متن من را ناقص میکنی و به من افترا میبندی که قیچی می کنم؛

حواستان هست که تحریف به معنای کم و زیاد است. اولین نفرات همین ها بوده اند.

داجن چه کرد؟ آن آیات الان کجایند؟ رجم؟ معوذتین؟ ادامه سوره احزاب و توبه؟

اصل موضوع را جهت مصارف درمانی برداشتید و آره؛

ما سنی نیستیم که عقل را تعطیل کرده و بگوییم بخاری هر چه که گفت صحیح است حتی اگر چرندیات باشد.

انحرافی؟

جون عزیزت کدام ایراد من به نوشته رفیقت را برطرف کردی که این ادعا را بیان میکنی؟ کدام؟ دقیقا کدام؟

رفیقت آمده و خواسته بگه که سماور است اما تیرش به هدف که همان دهان شما بوده رفته. حالا به اول همین نوشته رجوع کنید و اصل مطلب را ببینید. می بینید؟

یوسف 2014
    کاربر
    ..

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (خداوند در قرآن حضرت ابراهیم عیه السلام را نائل به مقام امامت نموده اند.)

پاسخ من : این موضوع حضرت ابراهیم چه ربطی به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام دارد ؟؟

طبق ضرب المثل من آنم که رستم بود پهلوان !!

اینکه گفته ای (در 59 نسا رفتی مصداق ” شئ ” رو بیاری و رفتی و رفتی..)

پاسخ من : در کجای ایه ی 59 سوره ی نساء موضوع امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام مطرح شده است ؟؟

و کلمه شی که در این ایه به کار رفته شامل همه چیز می شود .

(فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُ‌دُّوهُ إِلَى اللَّـهِ وَالرَّ‌سُولِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّـهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ‌)

(با ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : و هرگاه در چیزی نزاع داشتید، آن را به خدا و پیامبر بازگردانید (و از آنها داوری بطلبید) اگر به خدا و روز رستاخیز ایمان دارید!)

اینکه گفته ای (در 33 احزاب هم. رفتید که رفتید.)

پاسخ من : چرا موضوع را عوض می کنی ؟؟

و من را متهم می کنی !!

من گفتم شما ایه ی 33 احزاب و 59 نسا را قیچی می کنید .

اینکه گفته ای (. همان قواعد که دستور امام علیه السلام است تعیین نموده که در عصر غیبت باید چه کرد. حتی در غیر آن هم.)

پاسخ من : خدا را شکر که در تله گیر افتاده ای و نمی توانی فلسفه وجودی امام زمان را ثابت کنی .

طبق اعتقادات شما امام برای هدایت جامعه آمده است !!

اگر احادیث شما را تصحیح نمی کند و قران را برای شما تفسیر نمی کند و شما در گمراهی گذاشته است چطوری برای هدایت جامعه آمده ؟؟!!!!

اینکه گفته ای (حواستان هست که تحریف به معنای کم و زیاد است.)

پاسخ من : کتب شما از جمله کافی به صراحت گفته که قران 17000 ایه دارد و تحریف شده است .

اینکه گفته ای (ما سنی نیستیم که عقل را تعطیل کرده و بگوییم بخاری هر چه که گفت صحیح است حتی اگر چرندیات باشد.)

پاسخ من : مثل اینکه خود را در اینه دیده ای !!

تمام احادیث که منطبق بر قران باشد ما قبول داریم و هرچه که مخالف قران باشد طبق گفته ی پیامبر به دیوار می کوبیم .

و این شما هستید که احادیث خود را تصحیح نمی کنید و جهت مصارف درمانی از آن به دلخواه خود استفاده می کنید .

اینکه گفته ای (حالا به اول همین نوشته رجوع کنید و اصل مطلب را ببینید. می بینید؟)

پاسخ من : من ده ها جا از شما خواستم اول از همه امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران و مرتبط با موضوع ثابت کنید بعد ادعا های خود را مطرح کنید .

اول برادریت را ثابت کن بعد ادعای ارث کن !!

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    مجددادداددا؛

.

یک سوال هم دارم؛

.

چرا جواب نمی دهید؟ چرا وقتی فهمیده اید که رفیقتان چه غلطی کرده و چه حیله ای به کار بسته رفته اید که رفته اید که رفته اید؟

abdollah1990
    کاربر
    با سلام خدمت خوانندگان محترم و فهیم و محترم این سایت .

اگر دقت کرده باشید در این تاپیک اعتراف علمای شیعه به بالاتر بودن مقام نبوت بر امامت مطرح شده است .

اما آخوند عبدالحسین که از علما و نخبگان مغلطه باز می باشد به لحاظ اینکه از پاسخ دادن فرار کند در این تاپیک زیر همان کامنت به صورت شفاف و با ذکر تاریخ کامنت طرف مقابل جواب نمی دهد .

و به لحاظ اینکه خواننده متوجه نشود که چطوری عقیدشان با اعتقاد علمایشان باطل می شود زیر اولین پست مطلب می گذارد .

و من از خوانندگان می خواهم که کلمه ی دروغگو و کذاب و کلمه ی رسوا و کلمه ی فریبکاری را در بقیه تاپیک هایی که بین من و آخوند عبدالحسین و دیگران بحث ادامه دارد را سرچ کنند .

آنوقت خواهند دید باطل بودن عقیده ی آنها را چطور با آیات واضح و روشن قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کرده ام .

و همین که آخوند عبدالحسین به صورت شفاف زیر همان کامنت پاسخ نمی دهد و فرار می کند نشان دهنده ی بطلان عقیده ی اوست .

و اگر دو مرتبه باز هم همان روش سابق را ارائه دهد من این مطلب را در زیر پست اولیه می گذارم .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (من سوال کردم از علت اعطای امامت به حضرت ابراهیم در زمان خاص. شما چون دنبال بحث تاپیک نیستی اینگونه سوال میکنی. اصل موضوع چی بود؟ افضلتر بودن نبوت از امامت.)

پاسخ من : وقتی خداوند کسی را رسوا کند بدست خودش رسوا می کند .

اگر اصل موضوع افضل بودن نبوت از امامت بوده چرا در تاریخ 10/5/93 گفته بودی (خداوند در قرآن حضرت ابراهیم عیه السلام را نائل به مقام امامت نموده اند. انی جاعلک للناس اماما. سوال اینه که آیا ایشان نبی بوده که خدا امامش هم کرده؟)

حالا چه کسی دنبال بحث تاپیک نیست ؟؟

زشته !!! عیبه !!! میفهمن ها !!!

اینکه گفته ای (نکته اینه که قبلا هم نوشتیم که مثل امام مثل کعبه است.)

پاسخ من : کیلویی گفتی یا شکمی ؟؟

اینکه گفته ای (. حدیثش را آوردیم اما صلاح نبوده برایتان که ببینید.)

پاسخ من : احادیث شما که تصحیح شده توسط امام زمان حی و حاضر نمی باشد .

اینکه گفته ای (بعد شما میگی امام و بعد طبق خواست خودت میخواهی که نتیجه بگیری در حالی که وقتی اصل را قبول نداری چگونه میخواهی فرع را نتیجه بگیری؟)

پاسخ من : من که ده ها بار از شما خواستم امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران ثابت کن ولی فرار می کنی .

اینکه گفته ای (فلسفه وجودی؟ شما را توصیه میکنم که یک دوره مباحث مربوط به امامت و خصوصا امام عصر علیه السلام را مطالعه کنید تا وقتی که میخواهید ایرادی بگیرید به موضوع مسلط باشید.)

پاسخ من : شما که نمی توانی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران ثابت کنی چطوری دیگران را توصیه می کنی که چیزی را وجود ندارد مطالعه کنند !!!

زشته !!! عیبه !!! میفهمن ها !!!

اینکه گفته ای (شما معنای آیه رو روشن کن. چرا لزوما آن معنایی را باید بدهد که شما مدعی هستید؟ این را شاید 20 مرتبه سوال کرده باشم اما…. .)

پاسخ من : من که درباره ی ایه 59 سوره ی نساء با ترجمه ی ایت الله مکارم شیرازی پاسخ شما را در تاریخ 26/6/93 دادم .

اینکه گفته ای (ضمنا شما داجن رو فراموش نکن.)

پاسخ من : همان داجنی که اصول کافی شده و 17000 آیه دارد ؟؟

اینکه گفته ای (خب حالا اصل داستان؛اعتراف علمای شیعه به افضل تر بودن انبیا بر امامان!!!رفیقتان نوشته. کجاش امامت بعد از رسول است؟)

پاسخ من : ما اهل سنت در موضوع ایه ی 124 سوره ی بقره که مربوط به قبل از فوت پیامبر اسلام است با کسی اختلاف نداریم .

بحث ما با کسانی می باشد که به دروغ امامت منصوص الهی پس از فوت پیامبر اسلام را اختراع کرده اند .

حالا که در تله گیر افتاده ای و نمی توانی امامت منصوص الهی پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران ثابت کنی خدای خودم را شکر می کنم .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (یک سوال هم دارم؛خداوند در قرآن حضرت ابراهیم عیه السلام را نائل به مقام امامت نموده اند. انی جاعلک للناس اماما. سوال اینه که آیا ایشان نبی بوده که خدا امامش هم کرده؟)

پاسخ من : 1- یادت باشد که خودت به دنبال بحث تاپیک نیستی .

2- این موضوع حضرت ابراهیم چه ربطی به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام دارد ؟؟

طبق ضرب المثل من آنم که رستم بود پهلوان !!

3- اول امامت منصوص الهی 12 امام بعد از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران و مرتبط با موضوع ثابت کن بعد ادعای ارث کن !!

اینکه گفته ای ( از آن جهت پرسیدم که دوستانتان معتقدند که وحی بر پیامبر صورت می گیرد. من که اعتقادم چیز دیگری است.)

پاسخ من : لطفا به صراحت بگو که چه اعتقادی داری ؟

آیا بر پیامبر اسلام به اعتقاد شما وحی نازل می شده یا اعتقادت چیز دیگریست ؟؟!!!

مغلطه بازی و فریب کاری نکن !!

شفاف مطالبت را بیان کن .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 32)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.